-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Η λάμπα του μπάνιου μου::

απο χθες δεν ξανα-άναψε. Πάει να ανάψει και δεν ανάβει.
Τι πιθανολογείτε ?
Η ασφάλεια πρέπει να αλλαχθεί ή είναι θέμα επαφών ?Φθορισμου δεν ειναι ;Αλλαξε την μαζι με το σταρτερ.Αμα δεις οτι εχει μαυρισει στο γυαλι στις ακρες εχει φαει τα ψωμια της εδω και καιρο.
-
Ρε παιδιά, απο εχθές σταμάτησε να παίζει το ραδιοφωνάκι μου

Τι λέτε να έγινε;Να αλλάξω μπαταρίες ή να πάρω καινούριο;
Υ.Γ.: Ρε παιδιά, λίγο έλεος με τις ερωτήσεις που κάνετε
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Υ.Γ.: Ρε παιδιά, λίγο έλεος με τις ερωτήσεις που κάνετε
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
βάλτο στην πρίζα
-
το αστάρι πρέπει να ναι στο χρώμα που θέλω να βάψω το πάτωμα ή δεν έχει σημασία?
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Η λάμπα του μπάνιου μου::

απο χθες δεν ξανα-άναψε. Πάει να ανάψει και δεν ανάβει.
Τι πιθανολογείτε ?
Η ασφάλεια πρέπει να αλλαχθεί ή είναι θέμα επαφών ?Αυτες ειναι αθανατες σε γενικες γραμμες,απλως πεφτει η αποδοση τους
Πως ηταν τις τελευταιες μερες,ενιωθε καλα; -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εχει κανεις ιδεα να μου δωσει μερικα? ψαχνω ψαχνω για ηλεκτρονικα κυριως laser και γενικα ηλεκτρονικα αλλα δεν βρηκα τιποτα σπουδαιο..Αυτά ξέρω:
http://www.instructables.com/
http://blog.makezine.com/
http://visforvoltage.org/
http://www.postokano.gr/ -
Θέλω να πάρω έναν ανεμιστήρα οροφής από αυτούς που έχουν και φως για την κουζίνα.Σε μια συζήτηση που είχατε παλιότερα εδώ είδα ότι προτείνατε τους hunter όμως για μένα είναι πολύ ακριβοί.
Έχετε να προτείνετε κάτι που να μην ξεπερνάει τα 100€ και να κάνει δουλειά;Γενικά τι πρέπει να κοιτάξω στα χαρακτηριστικά του πριν την αγορά;
-
τι να τον κάνεις τον hunter? (τον ανεμιστήρα λέω, όχι τον Ανδρέα )
πήγαινε σ'ένα μαγαζί με φώτα/ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και πάρε έναν απλό των 20-25€ που να παίρνει και φώτα. εγώ έναν τέτοιο έχω 3 χρόνια τώρα και είναι απροβλημάτιστο. στα δύσκολα βέβαια δε καταλαβαίνεις και πολλά, θες a/c
ξέχασα να ρωτήσω:
έχει κολλήσει μια βίδα στο τσιμεντοπλακάκι και δε λέει να βγει. έχω σπάσει γύρω γύρω αλλά δεν. μάλλον σε ούπα πρέπει να είναι αλλά δε λέει να κουνηθεί. πώς να την βγάλω? -
Ο χρήστης lendo έγραψε:
Θέλω να πάρω έναν ανεμιστήρα οροφής από αυτούς που έχουν και φως για την κουζίνα.Σε μια συζήτηση που είχατε παλιότερα εδώ είδα ότι προτείνατε τους hunter όμως για μένα είναι πολύ ακριβοί.Έχετε να προτείνετε κάτι που να μην ξεπερνάει τα 100€ και να κάνει δουλειά;Γενικά τι πρέπει να κοιτάξω στα χαρακτηριστικά του πριν την αγορά;
To practicer έφερνε κάτι πολυ καλους κ φθηνους περιπου στα 35 ευρω ρίξε μια ματία.
-
Ο χρήστης lendo έγραψε:
Θέλω να πάρω έναν ανεμιστήρα οροφής από αυτούς που έχουν και φως για την κουζίνα.Σε μια συζήτηση που είχατε παλιότερα εδώ είδα ότι προτείνατε τους hunter όμως για μένα είναι πολύ ακριβοί.Έχετε να προτείνετε κάτι που να μην ξεπερνάει τα 100€ και να κάνει δουλειά;Γενικά τι πρέπει να κοιτάξω στα χαρακτηριστικά του πριν την αγορά;
Πήρα αυτόν γιατί μου άρεσε, δεν έχω ιδέα για τεχνικά χαρακτηριστικά (100 βατ νομίζω είναι για τη λάμπα).
Πιο φτηνά από το γαλλικό μαγαζί. -
Τι διαφορα εχουν τα πλακακια μπανιου απο τα καταστηματα Leroy Merlin/Praktiker σε αντιθεση με ενα καταστημα που πουλαει τα αντιστοιχα ειδη?? Επισης απο τιμες τι παιζει πανω κατω??
Ευχαριστω εκ των προτερων -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι να τον κάνεις τον hunter? (τον ανεμιστήρα λέω, όχι τον Ανδρέα )πήγαινε σ'ένα μαγαζί με φώτα/ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και πάρε έναν απλό των 20-25€ που να παίρνει και φώτα. εγώ έναν τέτοιο έχω 3 χρόνια τώρα και είναι απροβλημάτιστο. στα δύσκολα βέβαια δε καταλαβαίνεις και πολλά, θες a/c
To practicer έφερνε κάτι πολυ καλους κ φθηνους περιπου στα 35 ευρω ρίξε μια ματία.
Πήρα αυτόν γιατί μου άρεσε, δεν έχω ιδέα για τεχνικά χαρακτηριστικά (100 βατ νομίζω είναι για τη λάμπα).
Πιο φτηνά από το γαλλικό μαγαζί.Είχα έναν φθηνό από praktiker στο χωριό αλλά δεν έκανε τίποτα.Η έντασή του ακόμα και στην 3η σκάλα ταχύτητας ήταν αρκετά αργή και δεν έφερνε παρά ελάχιστο αέρα.
Ίσως και να έπεσα στην περίπτωση.Θα ξαναδοκιμάσω την φθηνή λύση των praktiker. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
...ξέχασα να ρωτήσω:
έχει κολλήσει μια βίδα στο τσιμεντοπλακάκι και δε λέει να βγει. έχω σπάσει γύρω γύρω αλλά δεν. μάλλον σε ούπα πρέπει να είναι αλλά δε λέει να κουνηθεί. πώς να την βγάλω?Έχει χαλάσει η κεφαλή της; Μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες http://www.cdxetextbook.com/toolsEquip/ ... tract.html. Αν σου φαίνεται υπερβολή, χρησιμοποίησε τρυπάνι με μύτες για μέταλλο, ξεκινώντας από μικρής διαμέτρου προς μεγαλύτερης, μέχρι να την βγάλεις κομμάτια. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το έχω δει να 'δουλεύει'.
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
...ξέχασα να ρωτήσω:
έχει κολλήσει μια βίδα στο τσιμεντοπλακάκι και δε λέει να βγει. έχω σπάσει γύρω γύρω αλλά δεν. μάλλον σε ούπα πρέπει να είναι αλλά δε λέει να κουνηθεί. πώς να την βγάλω?Έχει χαλάσει η κεφαλή της; Μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες http://www.cdxetextbook.com/toolsEquip/ ... tract.html. Αν σου φαίνεται υπερβολή, χρησιμοποίησε τρυπάνι με μύτες για μέταλλο, ξεκινώντας από μικρής διαμέτρου προς μεγαλύτερης, μέχρι να την βγάλεις κομμάτια. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το έχω δει να 'δουλεύει'.
όχι η κεφαλή μια χαρά είναι. απλώς φαίνεται έχει σκουριάσει και δε ξεβιδώνει-ούτε βιδώνει καθόλου. είναι και ίση. την έχω λούσει με WD40 από χθες οπότε θα δω το απόγευμα μήπως είναι καλύτερα.
-
Αν δεν βγάλεις άκρη διαφορετικά, κάψ' την (πχ μ' ένα φλόγιστρο). Θα βγει κυρία.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν δεν βγάλεις άκρη διαφορετικά, κάψ' την (πχ μ' ένα φλόγιστρο). Θα βγει κυρία.Δατς εκζακτλι!
-
Έξω από το σπίτι μου έχω ένα κομμάτι περίπου στα 7 τετ. μετρά όπου κ θα βάλω το εξωτερικό μας τραπέζι.
Σήμερα ''εγκατέστησα'' μια σειρά από παλέτες αλφαδιάζοντας τες,και σκέφτομαι να επενδύσω από πάνω με σανίδια.
Πέρα από τα σανίδια όμως έχει κάνεις υπ οψην του κάτι ίσως πιο οικονομικό σαν λύση διότι είμαι κ ενοικιαστής κ δεν λέει να κάνω μεγάλα έξοδα για κάτι που δεν θα μου μείνει -
Ξερει κανεις πως αλλαζει το λαστιχο στην πορτα παλιου ψυγειου?
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]