-
Με αφορμή την φωτό του φίλου απο την Γερμανία σκέφτηκα να φτιάξω ένα θέμα σχετικά με το πως θα σας άρεσε περισσότερο το Α3.
Στην μορφή που είναι στην πραγματικότητα:
ή κάπως ποιο κοντό για να μην μοιάζει station αλλά περισσότερο με sporthatchback:
Ψηφίστε αυτό που σας αρέσει ποιο πολύ να δούμε αποτελέσματα εμείς και όχι μόνο!
-
Με αφορμή την φωτό του φίλου απο την Γερμανία σκέφτηκα να φτιάξω ένα θέμα σχετικά με το πως θα σας άρεσε περισσότερο το Α3.
ή κάπως ποιο κοντό για να μην μοιάζει station αλλά περισσότερο με sporthatchback:
-
-
Πιο ωραίο θα είναι σίγουρα στην δεύτερη περίπτωση.
Όμως επειδή είναι ολοφάνερη η προσπάθεια των γερμανών στην 5θυρη έκδοση, να δώσουν ένα περισσότερο οικογενειακό χαρακτήρα, προσεγγίζοντας το σχήμα ενός SW, σίγουρα είναι σωστή η εππιλογή τους και στην τελική μπορεί να δείχνει και ομορφότερο...
Με βάση αυτό το συλλογισμό δεν ψηφίζω τίποτα... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πιο ωραίο θα είναι σίγουρα στην δεύτερη περίπτωση.
Όμως επειδή είναι ολοφάνερη η προσπάθεια των γερμανών στην 5θυρη έκδοση, να δώσουν ένα περισσότερο οικογενειακό χαρακτήρα, προσεγγίζοντας το σχήμα ενός SW, σίγουρα είναι σωστή η εππιλογή τους και στην τελική μπορεί να δείχνει και ομορφότερο...
Με βάση αυτό το συλλογισμό δεν ψηφίζω τίποτα...Αν θέλουν να δώσουν το σχήμα ενός sw είναι σίγουρα σωστή η επιλογή να φτιάξουν ένα σχήμα sw. Το θέμα είναι αν μας αρέσει αυτή η επιλογή τους ή αν θέλαμε ένα σχήμα που να μην είναι sw!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Αν θέλουν να δώσουν το σχήμα ενός sw είναι σίγουρα σωστή η επιλογή να φτιάξουν ένα σχήμα sw. Το θέμα είναι αν μας αρέσει αυτή η επιλογή τους ή αν θέλαμε ένα σχήμα που να μην είναι sw!Ναι το κατάλαβα αυτό, απλά επειδή εμένα μου αρέσουν αρκετά τα SW σαν σχήμα, όπως και τα χαμηλά hatchback, για αυτό δυσκολεύομαι στην επιλογή μου.
Άντε όμως με έπεισες, Α3 με τον παραπάνω όγκο, έτσι για να διαφοροποιείται από το 3θυρο...
Άσε που θα μπορούν έτσι, να βγάλουν και έκδοση RS... -
Eμένα προσωπικά μου αρέσουν τα station οχήματα, ίσως κάποια στιγμή να συμπεριλαμβάνονταν ανάμεσα στις επιλογές μου για αγορά.
Προτιμώ την ήδη υπάρχουσα μορφή, η οποία εν μέρει διαφοροποιείται, αν και καλό είναι πρώτα να δώ το νέο μοντέλο από κοντά.
Όσον αφορά τη σχεδίαση station αυτοκινήτων, πιστεύω, σχεδόν πάντα η Audi κατάφερνε να δημιουργήσει ένα σχέδιο απλό, λιτό, με καθαρές γραμμές που 'μάζευε' τον όγκο του αυτοκινήτου, απογεύγοντας διακριτικά να μοιάζει με 'μαούνα'.
Αν συνυπολογίσουμε και τον 3,2 FSI biturbo που αναμένεται του χρόνου να τοποθετηθεί στο Α3 (RS3), τότε η προτίμηση είναι δεδομένη.
A3 HATCHBACK VS A3 5πορτο!!!