-
-
Τα βλέπει, τα βλέπει
viewtopic.php?f=15&t=9082&start=2100#p1921160
-
τεχνικη ερωτηση για πανισχυρους γνωστες
γνωριζει κανεις αν στο καβουκι του διαφορικου των ψιτροεν/πεζω υπαρχει σε καποιο σημειο μαγνητης , ωστε να τραβαει διαφορα κομματια που εχουν φυγει απο τα γραναζια του διαφορικου?
μαλλον οχι, απλα ξερει κανεις με σιγουρια?
και πριν μου πει καποιος οτι φανταζομαι οτι υπαρχει κατι τετοιο, εμαθα προσφατα οτι υπαρχει σε οπελ κατω κατω χαμηλα (edit στο κιβωτιο ομως) και ειχε πιασει δοντακι σε ενα γνωστο μου (edit απο την οπισθεν)
(κατι που δεν εγινε σε μενα και αλλον ενα συμφορουμιτη και τρυπησαν τα καβουκια μας )
-
Στην ταπα αποστραγγισης της βαλβολινης εχουν ολα? τα αμαξια ενα μαγνητη που μαζευει τα ρινισματα.
-
ναι ακριβως εκει μου ειπε οτι ηταν , αυτο δηλαδη ειναι στανταρ σε ολα τα αυτοκινητα?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι ακριβως εκει μου ειπε οτι ηταν , αυτο δηλαδη ειναι στανταρ σε ολα τα αυτοκινητα?Μαλλον.
http://dr650.zenseeker.net/Lubrication/ ... inPlug.jpg
και με ρινισματα επανω http://media.photobucket.com/image/tran ... lug006.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2729/453 ... 70f533.jpg -
Τα λαστιχα της xantia πανε για αλλαγη αφου εχει αρχισει και γινεται πολυ ευαισθητο το abs πλεον και γενικα τον κανανε τον κυκλο τους..Το επεισα το αφεντικο να παμε σε 195-60-15 απο 185-65-15, κι ας κλεβει λιγο..
Michelin pilot exalto 2 ή κατι αλλο..? -
Eγώ θα κοίταγα και άλλες μάρκες , η Μισελέν είναι παράλογα ακριβή και πλέον και οι άλλοι βγάζουν πολύ καλά ελαστικά και ΣΑΦΩΣ οικονομικότερα. Εγώ θα κοίταζα και Pirelli, Falken κτλ.
Α και είσαι στο +1% ...δεν κλέβει σχεδόν καθόλου. Δηλ στα 90 του ταχύμετρου θα είναι στην πραγματικότητα 91 , στα 140 ...141 κτλ.
-
Το θεμα ειναι οτι αυτα μαθαμε αυτα προτιμαμε.. Γενικα ταιριαζουν και στα citroen τα michelin..Τα αλλα που σκεφτομουνα ειναι τα contispor 2 αλλα πανω κατω ιδια βγαινουν..
-
Αμα μάθατε αυτά τότε πληρώστε τα. Εγώ ξανά δεννν....
Για να καταλάβεις στα 225-40-18 η Μισλέν ήθελε να της σκάσω 780 ευρώ, η Bridge 700, η Pirelli 640 και η Falken 480.
Oσο και διαφορά να χουν τα Falken (που δεν έχουν) παίρνω 2 4αδες.
-
Οχι σπορτκοντακ, υπερβολη... Ενα πρημιουμκοντακτ νομιζω ταιριαζει αρκετα στην φιλοσοφία...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι ακριβως εκει μου ειπε οτι ηταν , αυτο δηλαδη ειναι στανταρ σε ολα τα αυτοκινητα?στα ψιτροεν και πεζω στάνταρ, εκτός εάν καποιο χέρι έχει βάλει άλλη τάπα.
-
Πάντως είναι αξιοπερίεργο πως όλοι οι άνθρωποι γυρίζουν τα χιλιόμετρα για να τα κρύψουν και οι ψιτροενάκηδες τα δείχουν με μακάρι για να δείξουν ότι NA,ακόμα κινείται!
-
η citroen side μου ειναι περηφανη που το αυτοκινητο μου εχει φτασει 80.000 χλμ
περιμενα να ειχε σκασει καιρο τωρα το μοτερ
-
Νονε προτιμα καλυτερα Continental Prenium και θα με θυμηθεις!
Τα Michelin σε καποιες διαστασεις ειναι χωρις καποιο σοβαρο λογο/ υπερβολικα ακριβα!!!
Τουλαχιστον αν ειναι να δωσεις ενα σκασμο λεφτα στα Michelin, να εχεις και μεγαλες διαφορες απο τους ανταγωνιστες τους, κατι που δεν ισχυει.
195/60/15 ή 195/55/16 βαλε!Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η citroen side μου ειναι περηφανη που το αυτοκινητο μου εχει φτασει 80.000 χλμπεριμενα να ειχε σκασει καιρο τωρα το μοτερ
Για ποιο μοτερ μιλας και για ποιο λογο να σκασει? Εχουν σκασει πολλα μοτερ της Citroen?
Φιλε,
αγαπητε,
κλασικε ελληνα,Μοτερ που σκανε, μονο ορισμενες εταιριες βγαζουν...που στο μελλον ισως επεκταθουν και σαν εταιριες στην παραγωγη ηλεκτρικων ειδων σπιτιου! Λεω εγω τωρα...φριτεζες?
-
Ρε Bill ημαρτον...Πε με τωρα οτι παρεξηγησες τον Κιουση να τρελαθω, να πηδηχτω απο το παραθυρο!
Κι ομως Κιουση μπορει να κουδουιζει να κανει να ρανει, να ειναι μια κινητη απογοητευση το σαζμαν του αλλα απο μοτερ θα ζησει αρκετα το διαβολακι!
-
Οχι bre
Aπλα ηθελα να σολαρω και να κανω το κομματι μου για χαρη της Ψιτροεν!
Ειμαι επισημος δικηγορος της...δε το χεις καταλαβει?-------------> 888
Τυχαιο?
-
Αφου μου μπασαν τη πορτα του οδηγου το χειμωνα εξω απο το σπιτι στην αθηνα, αφου μου ψιλογραντζουνισαν το μπροστα προφυλακτηρα εξω παλι απο το σπιτι αλλα στη πατρα πριν 3 βδομαδες, τριτωσε σημερα.. Κοκκινο στη πετρουπολεως κοβω και με το που βγαζω ταχυτητα επεσε ακρανωτος παπακουλας που χαζευε, πισω δεξια.. Ευτυχως δεν επαθε κατι να με τρεχει,αν και σαβουρωσε καλα..μονο γρατζουνιες στο προφυλακτηρα η zx ,ο οποιος ξεκουμπωσε κιολας..
Ημαρτον με τα ζωα πια..'Χαζευα λεει, εψαχνα το περιπτερο' 50 χρονων ανθρωπος.. -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Κι ομως Κιουση μπορει να κουδουιζει να κανει να ρανει, να ειναι μια κινητη απογοητευση το σαζμαν του αλλα απο μοτερ θα ζησει αρκετα το διαβολακι!
ναι το εχω παρει χαμπαρι, το μοτερ δεν καταλαβαινει τιποτα και πλεον η χρηση του ειναι πραγματικα ασχημη
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/207696/
Δειτε το βιντεο
CITROËN FORUM