-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Έκανε αρνητική δήλωση ????Δεν ντρέπεται καθόλου ?
Και οι αστυνομίες, το δικαστήριο ??? τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβει ότι είναι χαμένη υπόθεση ?
Η ασφαλιστική σου τι λέει ???
Ο πατέρας του ???
Για ρώτα τις πιθανότητες για ασφαλιστικά μέτρα.... να δω πως θα του φανεί αν του μπλοκάρεις κάθε περιουσιακό στοιχείο.... Νομίζω ότι γίνεται. Κάνε μια ερώτηση τους δικηγόρους του Φόρουμ.
Το περίμενα το νούμερο κοντά στα 3000€...
Όταν ο άλλος είναι κάφρος αυτό συμβαίνει.
Η ασφαλιστική είναι 'τα ζώα μ τα αργά' που λένε στο χωριό μου.
Θα το ψάξει λέει η νομική υπηρεσία από την επόμενη εβδομάδα.
Ηδη μίλησα με δικηγόρο.
Σκοπεύω να τον ...σκίσω.Μαζί με εργατικά θα φθάσουμε αισίως τα 3000,00€.
-
Είναι λίγο στόκος ο τυπάς και ο ασφαλιστής τους επίσης...
Στις λαμαρίνες να είναι, τα λεφτά πιστεύω θα τα πάρεις απλά θα ταλαιπωρηθείς λίγο παραπάνω -
Πρέπει να αναπτυχθεί ένα σύστημα με το οποίο θα εξοπλίζονται τα αυτοκίνητα , το οποίο θα καταγράφει ότι συμβαίνει και με οπτική απεικόνιση....έτσι βρίσκει εφαρμογή ο Μεγάλος Αδερφός , από την ηλιθιότητα των κάφρων.
-
Βάλε και ψυχική οδύνη + μεταφορικά έξοδα για όσο διάστημα είσαι χωρίς το αυτοκίνητό σου και κυνήγησέ τον. Είναι εις βάρος του όλα τα στοιχεία.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
O λογαριασμός των ανταλλακτικώνΠεριγραφή Τιμή μον Ποσότητα Τιμή ΦΠΑ Σύνολο
ΤΑΠΑ 8,59 1 8,59 23 10,57ΠΡΟ/ΡΑΣ
ΕΜΠΡ. BRAVO
ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ 251,16 1 251,16 23 308,93ΦΑΝΑΡΙ ΕΜΠΡΟΣ
ΔΕΞΙΟ XENON
N.BRAVO 715,18 1 715,18 23 879,67ΘΟΛΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ
ΕΜΠΡΟΣ ΔΕΞΙΟ 52,8 1 52,8 23 64,94ΦΤΕΡΟ ΕΜΠΡΟΣ
ΔΕΞΙΟ N.BRAVO 113,97 1 113,97 23 140,18ΒΑΣΗ ΦΤΕΡΟΥ ΔΕΞΙΑ 8,4 1 8,4 23 10,33
ΒΑΣΗ ΠΡΟΦ/ΡΑ ΔΕΞΙΑ 7,42 1 7,42 23 9,13
ΚΙΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ 106,65 1 106,65 23 131,18ΚΥΒΩΤΙΟ
ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΩΝ 349,47 1 349,47 23 429,85ΑΚΡΟΜΠΑΡΟ 57,31 1 57,31 23 70,49
Συνολικό κόστος αντ/κων........2055,27
Και το αρχ@δι έκανε αρνητική δήλωση.Ωχ ωχ,
Ελπίζω να μπορέσεις να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.
Το Bravo σου θα γίνει σαν καινούριο πάλι αλλά είναι ταλαιπωρία όλο αυτό.Μου έχει κάνει εντύπωση το Xenon.
Δηλαδή τα δύο βγαίνουν 1700Ευρώ?
Και τα δίνουν στην αρχή 700...
Φανταζόμουν ότι θα είναι ακριβά αλλά όχι και τόσο! -
Μου λείπει.....
-
ακου ρε συ το τσογλανι αρνητικη δηλωση.αιμοφυρτος μπροστα μου θα τη εκανε την δηλωση να με τρακαρει και να κανει την παπια μετα ο μαλεας δε ντρεπομαστε λιγο, απειλησε τον και θα δεις και μιλαμε για ζημια οχι για κατι να πεις αει στο καλο αλλα ζημια
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
ακου ρε συ το τσογλανι αρνητικη δηλωση.αιμοφυρτος μπροστα μου θα τη εκανε την δηλωση να με τρακαρει και να κανει την παπια μετα ο μαλεας δε ντρεπομαστε λιγο, απειλησε τον και θα δεις και μιλαμε για ζημια οχι για κατι να πεις αει στο καλο αλλα ζημιαΕκτος του οτι έκανε την πάπια...εδω η πάπια κανει και τον Κινέζο!
Έπεσα λέει από πίσω του!
Νέα επιστημονική ανακάλυψη....αν χτυπηθείς από πίσω το χτύπημα μεταφέρεται στην αριστερή πλάγια πλευρά (πόρτα οδηγού και πίσω αριστερό φτερό).
Βέβαια τι καλύτερο να περιμένεις από εναν 29χρονο πότη (αλκοολ και άλλων). -
δεν εχει να κανει η ηλικια αλλα το ηθος του, και ειναι και γνωστος στις αρχες πετα εναν ψευδομαρτυρα και σου λεω εγω
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
δεν εχει να κανει η ηλικια αλλα το ηθος του, και ειναι και γνωστος στις αρχες πετα εναν ψευδομαρτυρα και σου λεω εγωΣωστά απλά η ηλικία είναι ενισχυτική των υπολοίπων χρακτηριστικών με αρνητική ....ενέργεια (ας πούμε).
Είδωμεν , τη δικαστική απ ότι φαίνεται εξέλιξη της ιστορίας. -
Δηλαδη ο λογος σου απεναντι στον δικο του??
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Δηλαδη ο λογος σου απεναντι στον δικο του??Θα δω τι Δευτέρα που θα πρέπει να πάει ο πραγματογνώμονας να φωτογραφήσει και το αλλο αυτοκίνητο.
-
Κανέναν παπά έχουμε στο forum?
Να έρθει να κάνει ένα ευχέλαιο , έναν εξορκισμό έστω.
Εχθές έμεινε από μπαταρία το Fiesta της συζύγου..
Πταίσμα βέβαια μπροστά στ αλλα! -
Θα δω τι Δευτέρα που θα πρέπει να πάει ο πραγματογνώμονας να φωτογραφήσει και το αλλο αυτοκίνητο.
Με τετοιους ρυθμους γινονται αυτες οι διαδικασιες;Εγω θα ειχα σαλταρει απο τα νευρα!Εγω καιγομαι να παρω το αυτοκινητο μου και ο πραγματογνωμονας-ασφαλιστης φεεεεεεεεεετα!
Τι λες αντιιιιιιιχριστε; -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Θα δω τι Δευτέρα που θα πρέπει να πάει ο πραγματογνώμονας να φωτογραφήσει και το αλλο αυτοκίνητο.
Με τετοιους ρυθμους γινονται αυτες οι διαδικασιες;Εγω θα ειχα σαλταρει απο τα νευρα!Εγω καιγομαι να παρω το αυτοκινητο μου και ο πραγματογνωμονας-ασφαλιστης φεεεεεεεεεετα!
Τι λες αντιιιιιιιχριστε;3 εργάσιμες ημέρες για να φθάσει ο φάκελος από την επαρχία στη μεγάλη πόλη (Θεσ/κη) με...courier!
-
3 εργάσιμες ημέρες για να φθάσει ο φάκελος από την επαρχία στη μεγάλη πόλη (Θεσ/κη) με...courier!Με τα ποδια τον πηγανε;
-
Και σιγουρα θα φωτογραφησει την συγκεκριμενη ζημια μονο?? Μετα απο τοσες μερες που ξερεις τι εχει σκαρφιστει ο π@π@ρας για να τη γλιτωσει ??
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
3 εργάσιμες ημέρες για να φθάσει ο φάκελος από την επαρχία στη μεγάλη πόλη (Θεσ/κη) με...courier!
Με τα ποδια τον πηγανε;
Eχε και απεργία ο Φοίνικας...
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Και σιγουρα θα φωτογραφησει την συγκεκριμενη ζημια μονο?? Μετα απο τοσες μερες που ξερεις τι εχει σκαρφιστει ο π@π@ρας για να τη γλιτωσει ??
Τους το επεσήμανα.
-
Τους το επεσήμανα.
Παντως αφου υπαρχει η δικαστικη αποφαση ,πιστευω οτι καμια ασφαλιστικη δεν θα σου αρνηθει την αποζημιωση,οτι και να λεει αυτος!
Fiat Bravο 2007