-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ωραία ανάβαση ο Κωλοσούρτης αλλά με ένα μεγάλο μειονέκτημα λογω της εποχής. Το πιο ψηλό δέντρο της περιοχής είναι ο μαϊντανός τουτέστιν άμα φορτσάρει ο ήλιος δεν έχεις που να κρυφτείς και το πράγμα για την εποχή γίνεται βασανιστικό.
Την δεκαετία του 90 που ξαναυπήρχε στο πρωτάθλημα γινόταν Οκτώβρη και τα πράγματα στον τομέα αυτό ήταν καλύτερα.Mονο στην βραστη γιδα πρεπει να εχει ισκιο που ειναι τα δεντρα απο την απεναντι μερια.
Έχει άλλο ένα δέντρο στην αριστερή στροφή μετά το πέτρινο σπιτάκι εκεί που έφυγε κάποτε ο Αρβανιτάκης, αλλά και σε λάθος σημείο είναι και ένα έρημο είναι, τι να σου κάνει...
Γυαλίζει και από κάτω ο Αργολικός κόλπος προκλητικά οπότε θέλει 'κότσια' για να κάτσεις να δεις αγώνα! -
Ο χρήστης TOMMI03 έγραψε:
Ωραία ανάβαση ο Κωλοσούρτης αλλά με ένα μεγάλο μειονέκτημα λογω της εποχής. Το πιο ψηλό δέντρο της περιοχής είναι ο μαϊντανός τουτέστιν άμα φορτσάρει ο ήλιος δεν έχεις που να κρυφτείς και το πράγμα για την εποχή γίνεται βασανιστικό.
Την δεκαετία του 90 που ξαναυπήρχε στο πρωτάθλημα γινόταν Οκτώβρη και τα πράγματα στον τομέα αυτό ήταν καλύτερα.Μμμ να φορτώσουμε αντηλιακά καπέλα νερά όλα τα κομφόρ δηλαδή…
Καλό θα ήταν χωρίς αυτό να σημαίνει ό,τι δεν μπορεί να να έχει συνεφιά ή και να ρίξει και τίποτε καρεκλοπόδαρα (μου έχει συμβεί και αυτό εκεί).
Κλασσικός Ελληνικός καιρός ημιορεινής περιοχής. -
την ξερεις την παροιμια της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες.... τους πηραζε η μασκα που δεν ειχε το σημα γιαυτο τους κερδιζε ο μουστακας απο το πουθενα!!!!!! αλλα μεσα στην ειδικη λυνονται ολα εκει που πεφτουν τα δευτερολεπτα βροχη ξαι δεν ξεραν απο που τα τρωγαν, αλλα ηταν ησυχο παιδακι και δεν μιλαγε απλα ΟΔΗΓΑΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Εισαι εκτος θεματος φιλε...εκτος αν εννοεις για την Α5 που λεγαμε πιο πισω!
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
χαχαχ Παπαντον...ειναι Αντωνης Παπαρινοπουλος ολο μαζι νομιζα πως θα το καταλαβαινες!.....Δεν ειναι και κολλητοι΄΄ αλλα καλα φιλαρρακια και οι δυο στην ιδια κατηγορια και εχουν ωραιες μαχες..το 206 ειναι πολυ καλο για 206 και το Πολο πολυ καλο για πΟΛο Α5....βεβαια το πολο ειναι λιγο πιο δυνατο απο ολα τα Α5..βλεπεις Κυρκος και Γκικας το εχουν φτιαξει .....Τωρα σαν χαρακτηρες ειναι και οι δυο τους..αμα δεν νικησω δεν θα κοιμηθω το βραδυ ...κακη στιγμη στην καριερα του ΤΣΟΚΟΥ ηταν οταν το 08 ριτσωνα βγηκε'' στην μπαριερα στα τελιωματα και μετα εβριζε στα σερβις τον αντιπαλο τοτε Α.Μουστακα με το αβεο λες και εφταιγε αυτος που βγηκε!..Ελπιζω να βοηθησα!ναι φιλε fontasierraRS500 η παραθεση μου αφορα το θεμα για την Α5!!!!
-
Ο χρήστης dae έγραψε:
την ξερεις την παροιμια της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες.... τους πηραζε η μασκα που δεν ειχε το σημα γιαυτο τους κερδιζε ο μουστακας απο το πουθενα!!!!!! αλλα μεσα στην ειδικη λυνονται ολα εκει που πεφτουν τα δευτερολεπτα βροχη ξαι δεν ξεραν απο που τα τρωγαν, αλλα ηταν ησυχο παιδακι και δεν μιλαγε απλα ΟΔΗΓΑΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοος.....μαζι σου κι΄ εγω, αλλα οι κανονισμοι γιαυτο υπαρχουν για να τηρουνται!!!
-
E δεν γινονται αυτα..ολα τα ΣΚ να κανει καλοκαιρια και τωρα 2 η ωρα το μεσιμερι να μας λεει Καταιγιδες..ΕΛΕΟΣ ΥΨΙΣΤΕ!!!!!!
-
Ο χρήστης polo78 έγραψε:
παιδια δεν υπαρχει μεγαλυτερο λαθος τις ελπα το να παρει την αδεια του ηλιοπουλου ειναι απαραδεκτη ειναι οτι χειροτερο μπορουν να κανουνε στους αγωνεςΕνώ το να διακωμωδεί τους θεσμούς δεν είναι απαράδεκτο, ε? Και σαφώς είναι ό,τι καλύτερο για το... κύρος των αγώνων.
-
Ο χρήστης dae έγραψε:
την ξερεις την παροιμια της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες.... τους πηραζε η μασκα που δεν ειχε το σημα γιαυτο τους κερδιζε ο μουστακας απο το πουθενα!!!!!! αλλα μεσα στην ειδικη λυνονται ολα εκει που πεφτουν τα δευτερολεπτα βροχη ξαι δεν ξεραν απο που τα τρωγαν, αλλα ηταν ησυχο παιδακι και δεν μιλαγε απλα ΟΔΗΓΑΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!Οι αγώνες δεν χρειάζονται οδηγούς πυροτεχνηματα...............Που ειπες οτι τρέχει τωρα ο Μουστακας....
-
Καλημέρα!!!
Θέλετε να μάθετε νέα για την αναβαση Αχλαδοκαμπου?
Θέλετε να μαθετε πως αποφασισαν την αναβαθμιση των ελληνικων αγωνων οι διοργανωτες?
Την φετινή αναβαση Αχλαδοκαμπου την ανοιξε μεσα απο μια BMW camprio παρεα με αλλο αγνωστου στοιχειων θυληκο, η ........... ΜΑΡΙΑΝΑ ΝΤΟΥΒΛΗ!!!!!!
και τωρα η ερωτηση: Πως ενα ατομο (που ηταν καν επαγγελματιας στο ειδος της δεν ειναι) που γυρισε μια ΤΣΟΝΤΑ μπορει να δωσει ενα κυρος και μια αναβαθμιση σε μια αναβαση αγωνιστικων αυτοκινητων?????
ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ααα και κατι πολυ μικροτερης σημασιας: Καλη επιτυχια στον κο Νικολα Περατινο και ευχες για τον καλυτερο χρονο!
keep motoring
motorsport fanatics -
Ο χρήστης saxter έγραψε:
Την φετινή αναβαση Αχλαδοκαμπου την ανοιξε μεσα απο μια BMW camprio παρεα με αλλο αγνωστου στοιχειων θυληκο, η ........... ΜΑΡΙΑΝΑ ΝΤΟΥΒΛΗ!!!!!!και τωρα η ερωτηση: Πως ενα ατομο (που ηταν καν επαγγελματιας στο ειδος της δεν ειναι) που γυρισε μια ΤΣΟΝΤΑ μπορει να δωσει ενα κυρος και μια αναβαθμιση σε μια αναβαση αγωνιστικων αυτοκινητων?????
Αν ειναι δυνατον, ρομπες ξεκουμπωτες οι διοργανωτες με αυτη τους τη κινηση .
Αντε και στην αναβαση της Ριτσωνας να φερουν τη Τζουλια . -
Ο χρήστης GRAVEL έγραψε:
την ξερεις την παροιμια της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες.... τους πηραζε η μασκα που δεν ειχε το σημα γιαυτο τους κερδιζε ο μουστακας απο το πουθενα!!!!!! αλλα μεσα στην ειδικη λυνονται ολα εκει που πεφτουν τα δευτερολεπτα βροχη ξαι δεν ξεραν απο που τα τρωγαν, αλλα ηταν ησυχο παιδακι και δεν μιλαγε απλα ΟΔΗΓΑΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι αγώνες δεν χρειάζονται οδηγούς πυροτεχνηματα...............Που ειπες οτι τρέχει τωρα ο Μουστακας....
μετα το ατυχημα που ειχε σιγουρο χρειαζεται χρονο και χρημα ( νεο αμαξι) για να επιστρεψει..
Εσυ δεν μας ειπες , τρεχεις συχνα κυριε Βασιλη?
(στην λεω γιατι εισαι ειρωνικος και απο το πληκτρολογιο ολοι τσαμπα μαγκες ειναι) -
δεν ξερω αν αναφερεστε σε εμενα αλλα συγουρα δεν μου φταινε οι κοντες οι τριχες.οσο για το σημα οπως ειπε καποιος πριν οι κανονες ειναι κανονες και να παλι καλα που τοτε η ποινη ηταν σε χρονο και οχι σε αποκλεισμο..!! και ο μοθστακας δεν ιρτηε απο το πουθενα φιλε μου πριν απο αυτο ειχε κανει 2 χρονιες με το λανος αναβασεις κ μια με το αβεο κ 2 ραλλυ. κ προσοπικα εγω πρωτι φορα που οδηγησα το αμαξι μου ηταν πιτιτσα ποθ ημουν 3 δεθτερα μπροστα κ μετα ειχα ενα μηχ προβλιμα και μετα κυμι κ αγ.αννα.. και δεν θυμαμαι ποτε να εφαγα με το τσουβαλι καπου...με ενα αμαξι αστιτο κ νεο χωρις να το ξερεις καλα ας παει καποιος απο εσας να πιο γρηγορα..!!για να μιν μηλησουμε για περετερο λεπτομεριες παρανομιας.....!αα και αν θυμαμαι κ καλα τοτε ειχα παρει κ αγωνες το ο τσοκοσ γιαυτο κ επαιζε το πρωταθλιμα στο τελευταιο αγωνα...οποτε δεν τα καταλαβενω τα δευτερολεπτα με το τσουβαλη που τα ειδατε...!!και οπως ειπατε ο αγωνας ειναι στο βουνο,οποιος θελει εκει ειμαστε...η και να μιν ειμαστε να μας το πει να παμε....!!τωρα ποια ειμαστε ετοιμοι κ εμεις....!!για να δουμε το τσουβαλι....!
φιλικα..
καλημερα σας -
Ο χρήστης saxter έγραψε:
Καλημέρα!!!Θέλετε να μάθετε νέα για την αναβαση Αχλαδοκαμπου?
Θέλετε να μαθετε πως αποφασισαν την αναβαθμιση των ελληνικων αγωνων οι διοργανωτες?
Την φετινή αναβαση Αχλαδοκαμπου την ανοιξε μεσα απο μια BMW camprio παρεα με αλλο αγνωστου στοιχειων θυληκο, η ........... ΜΑΡΙΑΝΑ ΝΤΟΥΒΛΗ!!!!!!
και τωρα η ερωτηση: Πως ενα ατομο (που ηταν καν επαγγελματιας στο ειδος της δεν ειναι) που γυρισε μια ΤΣΟΝΤΑ μπορει να δωσει ενα κυρος και μια αναβαθμιση σε μια αναβαση αγωνιστικων αυτοκινητων?????
ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ααα και κατι πολυ μικροτερης σημασιας: Καλη επιτυχια στον κο Νικολα Περατινο και ευχες για τον καλυτερο χρονο!
keep motoring
motorsport fanaticsΔ εν το πιστεύω να έγινε κάτι τέτοιο
-
Όχι ό,τι παίζει κανένα ρόλο μετά όλα αυτά που διάβασα για την Ντούβλη ( αν και είμαι από την περιοχή δεν πήγα στον αγώνα γιατί μου μύριζε ναφθαλίνη), αλλά έχω να πω στον κο πρόεδρο της Αυτοκινηστικής λέσχης Τρίπολης Νίκο Γιαννόπουλο http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
ό,τι η ανάβαση Αχλαδοκάμπου ήταν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων συνεχώς από τον 1993 μέχρι και το 1997 και όχι για δύο χρόνια όπως αναφέρει.
Επίσης το μήκος της ανάβασης (σαν ανάβαση και όχι σαν σπριντ) ήταν πάντα 5,3 χλμ
Για την ιστορία τα αναφέρω απλώς, που καλό είναι να γνωρίζουν οι έχοντες θεσμικό ρόλο στον χώρο.Τώρα για γίνει ο αγώνας Ευρωπαϊκός όπως το φαντάζεται, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει 'πλοηγό' Ευρωπαία πορνοστάρ.
Προτείνω την Ιταλίδα Monica RocarforteΑν δεν ισχύει αυτό με την Ντούβλη του γέλωτες τους παίρνω πίσω...
-
...εγω παλι που δεν εδωσα σημασια στα οποια κοριτσια εχω να πω οτι σαν θεατης περασα αρκετα καλα.
Το 1ο σκελος που ειχε αρκετες διακοπες μας κουρασε λιγο, αλλα το δευτερο κυλισε ομαλοτατα.
Μοναδικο φαουλ της οργανωσης κατα τη γνωμη μου, το γεγονος οτι επετρεψε να μπουν οχηματα θεατων στο δρομο αναμεσα στα 2 σκελη, την ιδια ωρα που κατεβαιναν τα αγωνιστικα.Αυτο οδηγησε σε αδικαιολογητη κατ 'εμε ''κοιλια' στην πορεια, αφουν μεσολαβησε τουλαχιστον μια ωρα αναμεσα σε 1ο και 2ο σκελος.
-
Kυριοι ......σεμνααααα
Οπως θα ειδατε στον αγωνα αυτο ,οπως και σε αλλους τρεχει αγωνιζομενος που λεγεται Ντουβλης .....
-
Ποτε δεν θα εγραφα κατι το οποιο ειναι αναληθες. Κια φυσικα τον Ντουβλη τον αγωνιζομενο τον ξερω και το εχω δει πολλες φορες! Αλλα άλλο Ντουβλης Κωνσταντινος και αλλο Μαριαννα Ντουβλη!
παραθετω απο αλλου Link γιατι τα δικα μας ειναι ακομα σε πεξεργασια
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=152776&cid=11
Φυσικα μπορει να ειμαι εγω ο αυστηρος που εκρινα ετσι τα πραγματα αλλα δεν το θεωρω σωστη ενεργεια!
-
Μπορώ να γράψω 2 σελίδες σχόλια και τα περισσότερα δεν θα είναι για καλό. Έχουμε βαρεθεί κάποια πράγματα που γίνονται συνέχεια και συνέχεια και όσοι κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους θα σταθώ μόνο στο γεγονός ότι το πρώτο σκέλος ήταν απαράδεκτο από την οργάνωση 3.5+ ώρες για ένα σκέλος σε ανάβαση;;;; ΝΤΡΟΠΗ!!! 45 λεπτά καθυστέρηση όταν έμεινε το escord με αριθμό 86;;; ΝΤΡΟΠΗ και πολλά άλλα που θα τα σχολιάσουμε στο βίντεο που θα έρθει
Από το rally.gr ‘’Πάντως, οι καθυστερήσεις αυτές που συνέβησαν στο πρώτο ανέβασμα δεν ήταν μεγάλες, ενώ στη συνέχεια το δεύτερο ανέβασμα διεξήχθη σε χρόνο ρεκόρ, με αποτέλεσμα άπαντες να φύγουν ευχαριστημένοι, τόσο θεατές όσο και αγωνιζόμενοι’’
Σε άλλο αγώνα θα ήταν γιατί με το που τελείωσε το πρώτο σκέλος οι περισσότεροι την έκαναν.Η πορνοσταρ σας μάρανε… αίσχος δεν απευθύνεστε σε πρόβατα
Πραγματικά πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν αξίζει να ασχολούμαστε με τους αγώνες στην Ελλάδα με αυτά που βλέπουμε
-
Απίστευτες καθυστερήσεις
κριτές που δεν ξέραν τι τους γίνεται και που κάθονταν και σε επικίνδυνα σημεια,
διακοπές του αγώνα χωρίς λόγο, αυτοκίνητα που μεναν και μπαίναν στην ακρη σε ασφαλή σημεία τα γυρνάγαν πίσω
οι συμμετοχές πολύ λιγότερες από τις 105 που περιμέναμε
μετά το πρώτο σκέλος το 90% των θεατών έφυγε τρέχοντας
κατα τ άλλα το ξέκωλο που πέρασε καβάλα στο Μ3 μας μαρανεκαι κάτι άλλο, πριν ξεκινήσει ο αγώνας που όλοι καναν πάνω κάτω, μερικοί το καναν με αγωνιστικές γραμμές μπαίνοντας τερμα στο αντιθετο και βρίζοντας τον κόσμο που ανεβαινε να τους δεί...
Αναβαση Αχλαδοκαμπου 3-4 ιουλιου