-
Ο χρήστης κ.καριπις έγραψε:
Μιχαλη ευχαριστως να τις πιουμε τις μπυρες ,μπορει να μπορεσουμε να συζητησουμε και κατι ποιο εποικοδομητικο. κκΕγω θα ειμαι εκει ουτως η αλλως και περιμενω.
Υπενθυμιζω οτι η συναντηση ειναι για αυριο Πεμπτη 24/6 18:00-21:00 στο νεο εντευκτηριο του ΣΙΣΑ Αντιοπης 2 και Βουλιαγμενης 258 στον Αγ. Δημητριο. Τηλ 2109704457.
Ευπροσδεκτοι Εοφιλπα, Ελπα και Εοοε για καφεδακι και μπυρα. -
Μιχαλη ευχαριστως να τις πιουμε τις μπυρες ,μπορει να μπορεσουμε να συζητησουμε και κατι ποιο εποικοδομητικο. κκΕγω θα ειμαι εκει ουτως η αλλως και περιμενω.
Υπενθυμιζω οτι η συναντηση ειναι για αυριο Πεμπτη 24/6 18:00-21:00 στο νεο εντευκτηριο του ΣΙΣΑ Αντιοπης 2 και Βουλιαγμενης 258 στον Αγ. Δημητριο. Τηλ 2109704457.
Μπορεί να έρθει και κάποιος χωρίς πινακίδες Ιστορικου , για απλά μπύρα και πληροφορίες?
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Μπορεί να έρθει και κάποιος χωρίς πινακίδες Ιστορικου , για απλά μπύρα και πληροφορίες?Εννοειται φιλε μου...
ΥΓ: Αγαπητε Mod δεν σπας καποια ποστ, μαζι και τα δικα μου, να τα βαλεις σε νεο θεμα με τιτλο 'Υπερκομματικη συναντηση κλασσικων για μπυρες και συζητηση'? Ευχαριστω!
Εγινε ,αλλαξε και ο τιτλος .Διορθωσε ομως στο πρωτο ποστ που και ποτε θα γινει η συναντηση γιατι ειναι μεγαλο μπερδεμα να βαλω και τα πολυ παλια ποστ που το αναφερεις[mod]
-
Ευχαριστω Mod!
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Ευχαριστω Mod!Υπενθυμιζω οτι η συναντηση ειναι για αυριο Πεμπτη 24/6 18:00-21:00 στο νεο εντευκτηριο του ΣΙΣΑ Αντιοπης 2 και Βουλιαγμενης 258 στον Αγ. Δημητριο. Τηλ 2109704457.
Ευπροσδεκτοι Εοφιλπα, Ελπα και Εοοε για καφεδακι και μπυρα.πιστευω και ελπιζω να ειμαι και εγω εκει
-
Παιδιά υπάρχει θέμα συναντήσεων όπου άλλωστε ο cosmo Mike είχε κάνει την ανακοίνωση. Ποιός ο λόγος να ανοίγουν θέματα για μία συγκεκριμμένη συνάντηση;
-
Εδω μπορουν να γραφτουν οι συμμετοχες οπως και οι οποιες ερωτησεις και πληροφοριες.
-
Παμε συμμετοχες:
- Cosmo Mike
-
Εκτός απροόπτου θα έρθω και εγώ.
Με συγκοινωνία... -
Αν προλάβω και εγώ γιατί εσκασε ένα απρόοπτο ραντεβου....
-
Θαρθω και εγω με τον Σηφη (Α110) ,γιατι μου αρεσουν τετοιες ....ε-μπυρίες !!!
-
http://www.historic-racing.gr/index.php?topic=983.msg9590;topicseen#new
μήπως μετά από αυτό, θα ήταν καλύτερο να αναβλήθεί ?
edit η συνάντηση ειχε ήδη ξεκινήσει
-
δεν έγινε και καμιά συνάντηση των G8 ρε παιδιά, μπυρονια κατεβάσαμε είπαμε διάφορα και φύγαμε.
άλλωστε το συμβάν το μάθαμε την στιγμή που κλείναμε. -
Κουβεντουλα και μπυρονια... Ομορφα και χαλαρα. Αυτες οι συναντησουλες κανουν καλο στο χωρο μας.
Λιγο πριν το διαλυσουμε μαθαμε για το χαμο του Κ. Θεοχαρη.
Τι να πει κανεις... Δεν τον ηξερα τον ανθρωπο. Συλληπητηρια στην οικογενεια του και τους φιλους του. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
δεν έγινε και καμιά συνάντηση των G8 ρε παιδιά, μπυρονια κατεβάσαμε είπαμε διάφορα και φύγαμε.
άλλωστε το συμβάν το μάθαμε την στιγμή που κλείναμε.- το δούλεμα που μου έριξες που χάζευα την Oldsmobile...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
άλλωστε το συμβάν το μάθαμε την στιγμή που κλείναμε.- το δούλεμα που μου έριξες που χάζευα την Oldsmobile...
-
-
Ζητω συγνωμη που δεν μπορεσα να ελθω αλλα 10 χρονια γνωριμιας και συνεργασιας με τον ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΩΣΤΑ δεν νομιζω οτι θα μου αφηνε περιθωρια να ειμαι ευχαριστη παρουσια .
Σε καποια αλλη συναντηση ελπιζω να μπορεσω να ερθω. κκ -
Κανενα προβλημα Κωστα. Οποτε θες. Ο Σισα μαζευει μελη και φιλους καθε Δευτερα ενω την Πεμπτη ειναι μονο μερα γραμματειας, οποτε ειναι και πιο ησυχα για 'υπερκομματικες' συαντησεις.
Εννοειται οτι κι εμεις δεν ειχαμε ιδεα για το χαμο του Κ. Θεοχαρη. Μαθαμε τα δυσαρεστα στις 9 το βραδυ την ωρα που το διαλαγαμε....
Υπερκομματικη συναντηση κλασσικων για μπυρες και συζητηση"