Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Σε ίδια περίπτωση τρακαρίσματος διαπίστωσα έπειτα από ώρα ότι το πορτμπαγκάζ άνοιγε με δυσκολία και μετά... δεν έκλεινε! Χρειαζόταν κοπάνημα και σπρώξιμο προς τα μέσα για να κλείσει σωστά. Στοιχεία δεν είχα αλλάξει με τον οδηγό αφού φαινομενικά δεν υπήρχε καμία ζημιά. Ευτυχώς δεν πλήρωσα τίποτε για να το φτιάξω.
Το θυμάστε αυτό; Απόψε για δεύτερη φορά το έπαθα γμ την γκαντεμιά μου χρονιάρες μέρες... Παθώς και μαθώς βέβαια, αφού σιχτήρισα την τύχη μου βραδιάτικα, το πρώτο πράγμα που έκανα όταν βγήκα από το αυτοκίνητο ήταν να ανοίξω και να κλείσω το πορτμπαγκάζ. Καρμπόν η περίπτωση σαν την πρώτη φορά. Παρκάραμε λίγο πιο πέρα, ανταλλάξαμε στοιχεία (την ασφαλιστική του ξέχασα να ρωτήσω γμτ...), του είπα ευθύς εξαρχής ότι θα πάει μέσω ασφαλιστικής, έδειξε να συμφωνεί και φύγαμε να πάμε στις δουλειές μας.
Το ερώτημα είναι ποιο (μιας και έχω να κάνω αρνητική δήλωση πολλά χρόνια): αν ο άλλος οδηγός ισχυριστεί ότι δεν έγινε τπτ, ότι δεν πέρασε ποτέ από το δρόμο αυτό κλπ, εγώ πληρώνομαι ούτως ή άλλως από τη δική μου ασφαλιστική και μετά αυτή τα βρίσκει με τη δικιά του ή θα έχω ντράβαλα; Το πρώτο πράγμα που θα κάνω αύριο πρωί είναι να πάω το αυτοκίνητο στο φανοποιό μου και να περιμένω τον πραγματογνώμονα για τη δήλωση και τα καθέκαστα. Το πρόβλημα είναι ότι το αυτοκίνητο δεν έχει εμφανή ζημιά (πχ σπασμένο προφυλακτήρα, χρώμα του άλλου αυτοκινήτου κλπ τέτοια, μπορεί όμως κάποιος να διακρίνει από το πλάι ότι το πορτμπαγκάζ δεν κλείνει ευθεία αλλά μπαίνει πιο μέσα) αλλά έχει μπει όλος μέσα με αποτέλεσμα να έχει παρασύρει το μηχανισμό κλειδώματος του πορτμπαγκάζ και να μην κλείνει σωστά. Μπορεί να ισχυριστεί η άλλη ασφαλιστική ότι το αυτοκίνητο από την ώρα που δεν έχει εμφανή ζημιά δεν έχει τίποτε;
Την καταδίκη μου μεγαλοβδομαδιάτικα μέσα...