-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιος κρύος καφές δεν τσιτωνει την καρδιά όπως ο φραπέ ;βαρέθηκα να πίνω ελληνικό...
Σου κανει ταχυπαλμιες δηλαδη;
(με ολο το θαρρος )
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ποιος κρύος καφές δεν τσιτωνει την καρδιά όπως ο φραπέ ;
βαρέθηκα να πίνω ελληνικό...
(με ολο το θαρρος )
ναι την αισθάνομαι να ζορίζεται.
έχω 1 εβδομάδα που τον έκοψα τελείως και ηρέμησα.
ο καρδιολόγος μου είπε ότι είναι ότι χειρότερο σε καφέ.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
22; Δεν είναι 35;
Έχω καιρό πάντως να μπω σε φαρμακείο-φαρμακοτρίφτικο. Εδώ και χρόνια, σε όποιο φαρμακείο έχω μπει μοιάζει με μικρογραφία του Hondou. Το τσιτσί για τους φαρμακοποιούς δεν είναι τα φάρμακα αλλά τα παραφάρμακα, καλλυντικά, παπούτσια, είδη διατροφής (!!!), ότι θέτε. Όπως έλεγε και ο Βέγγος στον Παπατρέχα που είχε βάλει κότες στο φωταγωγό για να έχει φρέσκα αυγά ημέρας.
Τα φάρμακα απλώς τους φτιάχνουν ένα στάνταρ πελατολόγιο. Μετά που θα ρθει η κυρία Χαμούρογλου να πάρει την κλοπιδογρέλη (απαγορεύεται η διαφήμιση στο 4TF!!!) για τη μάνα της, θα πάρει και ένα σαμπουανάκι, και μια βαφή κλπ κλπ.Είχα πάει πριν απο κανένα χρόνο στις 2-3 το βράδυ σε διανυκτερεύων φαρμακείο και περίμενα 30 ( τριάντα !!) λεπτά επειδή δυο 'κυρίες' ψωνιζαν .... αντιλιακά και κρέμες... Μάλιστα ο φαρμακοποιος τις ενημέρωνε και για τους πόσους πόντους μάζεψαν μετα απο αυτη την αγορά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
(με ολο το θαρρος )
Φιλε μου επειδη ειμαι παθον σου λέω να μην ξαναπιείς φραπέ αν δεν ειναι ανάγκη.Αυτες οι ταχυκαρδίες μπορει να σου φερουν αλλα πραγματα.Να νομιζεις οτι εχει εμφραγμα με ολα τα συμπτώματα ενω να εισαι μια χαρά.
Εκανα ενα χρονο να 'φύγω' απο τον φραπέ θυμάμαι και συνήλθα.
Προσεξε!Και δεν συμβαινει σε ολους .Μην μπερδεύεσαι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιος κρύος καφές δεν τσιτωνει την καρδιά όπως ο φραπέ ;βαρέθηκα να πίνω ελληνικό...
Εσπρέσο
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
(με ολο το θαρρος )
Φιλε μου επειδη ειμαι παθον σου λέω να μην ξαναπιείς φραπέ αν δεν ειναι ανάγκη.Αυτες οι ταχυκαρδίες μπορει να σου φερουν αλλα πραγματα.Να νομιζεις οτι εχει εμφραγμα με ολα τα συμπτώματα ενω να εισαι μια χαρά.
πότε είπα ότι συμβαίνει σε όλους ;
έγραψα ότι είναι ότι χειρότερο σε ποιότητα καφέ.
Τiger , βαρύς μου φαίνεται κ άνοστος. Ο φρεντο καπουτσίνο τι λέει ;
-
οι καφέδες που δεν φιλτράρονται είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να πιει κανείς.-
οι καλύτεροι μακράν ειναι ο γαλλικός κι οι ιταλικοί.
αν το λοιπόν εισαι στο σπιτι σου κ θελεις να πιεις ενα ωραίο κρυο καφεδάκι, θα πάρεις την ειδική καφετέρια για εσπρέσσο, την ειδική σκόνη για εσπρέσσο, θα τονε φτιάσεις, θα πάρεις 5-6 παγάκια, θα τα χώσεις όλα αυτά σε ενα σέικερ, θα ανακουνήσεις καλά καλα κ αναλογα με τις προτιμησεις σου θα κάνεις αφρογαλατακι ή οχι κλπ
5 λεπτα χρειάζεσαι για ολο το εγχειρημα κ θα ειναι ο καλύτερος κρυος καφές που θα εχεις πιει ποτέ
(αναφερομαι στον ιταλικό μιας κ ειναι αισθητά φθηνότερο να αγοράσεις καφετέρια κ σκόνη σε σχέση με τον γαλλικό)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
(με ολο το θαρρος )
πότε είπα ότι συμβαίνει σε όλους ;
έγραψα ότι είναι ότι χειρότερο σε ποιότητα καφέ.
Τiger , βαρύς μου φαίνεται κ άνοστος. Ο φρεντο καπουτσίνο τι λέει ;
Δεν ειπες ,εγω το είπα για το τι μπορει να σου συμβεί.Και προειδοποιω οτι δεν συμβαινει σε όλους!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τiger , βαρύς μου φαίνεται κ άνοστος. Ο φρεντο καπουτσίνο τι λέει ;Το ιδιο πραγμα ειναι..
Καπουτσινο,εσπρεσο,φρεντο κτλ με την ιδια διαδικασια γινεται.Παντως για πιο υγιεινα προσπαθησε να πινεις πρασινο τσαι....το καλοκαιρι που εχει ζεστη θα φτιαχνεις κανατα με παγακια.
-
Τσάι Vs Καφέ, προσωπικά προσπαθώ να καταναλώνω ελάχιστη καφεΐνη. Ορισμένοιείναι κατά και του ντεκαφεϊνέ. Για πολλούς τσιγάρο και καφές είναι μεγάλη εξάρτηση.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
οι καφέδες που δεν φιλτράρονται είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να πιει κανείς.-οι καλύτεροι μακράν ειναι ο γαλλικός κι οι ιταλικοί.
(...)[citation needed]
-
τσιτάτο για να καταλαβεις οτι ουσιαστικά καταλήγει στον οργανισμό σου ο καφές ετσι όπως ειναι; (και καλά λιωμένος ομως στο μιξερ)
σε γαλλικό κ ιταλικό πίνεις το ευεργετικό ( ) ζουμάκι κ αφήνεις τους κόκκους να τους φαν τα πουλιά.
εδώ μερικοι βαζουν τσιτάτα για την ακινδυνότητα του καπνισματος κ εσύ με ζητάς για το φραπογαλο
-
Το όφελός του θα είναι τριπλό. Το ποδήλατο δεν κοστίζει, δεν ρυπαίνει και κάνει καλό στην υγεία
και άλλη μια ενδιαφέρουσα & αστεία είδηση:
http://www.moodhackers.com/gr/Wellness/ ... 8-899.html -
Πήγα χθες στη παθολόγο για να μου γράψει την ετήσια γενική εξέταση αίματος και τη ρώτησα αν αυτή η εξέταση συμπεριλαμβάνει και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Πρέπει να τα γράψει, μόνο σε περίπτωση που δώσει κανείς αίμα εξετάζεται για ΣΜΝ.
Μου έγραψε το αυστραλιανό 'πακέτο + AIDS.
Θα έγραφα το περιεχόμενο της συνταγής αλλά δε καταλαβαίνω τι γράφει .Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω ο είναι αν η εξέταση καλύπτεται εξολοκλήρου από το ταμείο (δημόσιο) ή θα πρέπει να πληρώσω κάτι. Βλακεία μου μιας και δεν θεωρώ οτι τη χρειάζομαι την έξτρα εξέταση, ιδιαίτερα για aids.
-
Εχω ρηξη προσθιου χιαστου και ψαχνω καποιο καλο γιατρο στο ΚΑΤ ωστε να περιορισω τα εξοδα ,γιατι σε καλο ιδιωτη γιατρο θελω 2500 ευρο για το χειρουργειο και αλλα 1500 τουλαχιστον για φυσιοθεραπειες. Δυστυχως ομως εχω ΙΚΑ και αναγκαστικα παω ΚΑΤ οπου εχω ακουσει καλα λογια και απ'οτι ειδα εχει κλινικη μονο για αθλητικες κακωσεις.
Οποιος ξερει καποιον καλο ορθοπαιδικο για ρηξη προσθιου χιαστου ας τον πει ,γιατι δεν ξερω κανενα εγω μιας και πρωτη φορα στην ζωη μου τραυματιζομαι τοσο σοβαρα
-
Δεν συνηθίζω να προτείνω γιατρούς αλλά εδώ θα κάνω μια εξαίρεση. Από τους καλύτερους γιατρούς μάλλον παγκοσμίως. Προέρχεται από την ορθοπαιδική πανεπιστημιακού ιωαννίνων αν λέει κάτι.
Σουκάκος Παναγιώτης
Δεν ξέρω βέβαια με τα νέα μέτρα της ηλίθιας αν τους μούτζωσε και έφυγε αλλά το ιατρείο του είναι κάτω από την είσοδο των επειγόντων. Αν θέλεις ψάχνω και τηλέφωνα. Περαστικά σου εύχομαι.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Δεν συνηθίζω να προτείνω γιατρούς αλλά εδώ θα κάνω μια εξαίρεση.Είναι θέμα υγείας πρωτίστως και φυσικά θεωρώ ότι όχι μόνο πρέπει να κάνουμε εξαιρέσεις αλλά επιβάλεται να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.
Αν η έννοια 'Δεν συνηθίζω να προτείνω γιατρούς' εμπεριέχει έστω και έμμεσα εμπορικό συμφέρον (που δεν θέλω να το πιστέυω τουλάχιστον στη συγκεκριμένη πρίπτωση) το οποίο καλή τη πίστη απορίπτει ο υπογράφων είναι ανάξιο σχολιασμού.......δυστυχώς.
Η υγεία δεν θέλει χάρες και διακρίσεις,ΑΠΑΙΤΕΙ ανθρωπιά και τάχιστη βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη και φυσικά να ψάξεις να βρεις τηλ κλπ να βοηθήσεις τον άνθρωπο,όλοι δεν βγάζουν εκατομύρια για να τα τρώνε οι κλέφτες,του ΙΚΑ είναι ο άνθρωπος.Και βεβαίως τα περαστικά μου κι από μένα στο φίλο και να βρει λύση άμεσα στο πρόβλημά του.
-
Άσχετο.
Παραθέτω και ένα λόγο του σε συνέδριο εκφωνημένο στα αγγλικά αλλά με ελληνικές λέξεις. Όπως είχε κάνει και ο Ζολώτας.*Ολοκληρώθηκαν χθες στη Ρόδο οι εργασίες του 5ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ορθοπεδικής, στο οποίο πήραν μέρος Ελληνες και Ευρωπαίοι ορθοπεδικοί. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγιναν σημαντικές ανακοινώσεις για τον τομέα της ορθοπεδικής. Ωστόσο, ιδιαίτερη αίσθηση στους συνέδρους προκάλεσε η ομιλία του καθηγητή Ορθοπεδικής στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων κ. Παναγιώτη Σουκάκου, ο οποίος απευθύνθηκε στο ακροατήριό του μιλώντας μεν αγγλικά, χρησιμοποιώντας όμως λέξεις που προέρχονται από την ελληνική γλώσσα. Με αυτή την ομιλία ο κ. Σουκάκος υποδέχθηκε τους συνέδρους και παράλληλα έδωσε το στίγμα του συνεδρίου επισημαίνοντας τα επιμέρους θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τις εργασίες.
Ετσι, ο κ. Σουκάκος είπε:
'Τhe Ηellenic orthopedic physicians, have synchronized their dynamism and energy with the Εuropean Οrganization of Οrthopedics and Τraumatology, to generate this symbiotic and not ephemeral synthesis of charismatic, academic scholars, and are enthusiastic with the atmosphere of euphoria and analogous ecstasy in Dodecanisa, Rodos.
Rodos is a graphic Ηellenic metropolitan center in the Αegean archipelagos, with myriads of archaeological and historical sites. Rodos is a geographical paradise of cryptic and chimerical icons of idyllic charm, amalgamated with Ηellenic gastronomy of mousaka, souvlaki, ouzo emporia and euphoria of the rhyme and rhythm of bouzouki, Βyzantine and Spanoudakis music.
Α plethora of basic and didactic themes in the sphere of orthopedics and traumatology, such as trauma of the musculoskeletal system, arthroscopic and arthroplasty surgery, paediatric orthopedics, poly-trauma, podiatric surgery, carpus and dactylic surgery with traumatic and genetic anomalies, microsurgery, spondylopathies like scoliosis, kyphosis and spondylolithesis, osteoporosis and pharmacologic and prophylactic therapeutic policies will be emphasized.Diagnostic methods and etiological therapy of traumatic, non-physiological and pathological syndromes, therapeutic schemes and strategies, will be analyzed and synthesized at this academic symposium on the basis of a democratic climate and with the scope of a non-dogmatic and egocentric dialogue, which Ι prophesize will be an historic phenomenon and paradigm of dynamic synergy and harmony between polyethnic orthopedic physicians of the Εuropean Εpirus.
Τo paraphrase, with the phobia and dilemma of being tautological, let me empasize that the logistics and machinations in this academic symposium, will generate the scheme and type of our harmonic synergy and syndesmosis.Ρragmatically, it is my thesis and not hypothesis that the next phase and programmed orthopedic symposium in Ηelsinki which Ι eulogize will be as dynamic and with colossal kyros, as in Rodos, Ηellas.
Ι apologize for my eulogistic demagogy and if my etymological glossary is based on philosophic or symbolic metaphors and lexical hyperbole, please sympathize with me and Ι apologize for the idiosyncrasy of a zealous Ηellenic, practising orthopaedic physician who is also fanatically enthusiastic about the giant anode of Εuropean propaedutics and academics in orthopedics and traumatology'* -
Βοήθησέ τον λοιπόν,εδώ είμαστε και για το μουχαμπέτι αλλά και για τα δύσκολα
Είναι χρέος μας κι όχι υποχρέωση και μακάρι ποτέ κανείς μας να μη χρειαστεί τπτ απο τέτοιες περιπέτειες. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
...
Αν η έννοια 'Δεν συνηθίζω να προτείνω γιατρούς' εμπεριέχει έστω και έμμεσα εμπορικό συμφέρον (που δεν θέλω να το πιστέυω τουλάχιστον στη συγκεκριμένη πρίπτωση) το οποίο καλή τη πίστη απορίπτει ο υπογράφων είναι ανάξιο σχολιασμού.......δυστυχώς.
...Δεν συνηθίζω να προτείνω υπο την έννοια ότι μπορεί σε μένα να έκανε καλό και σε κάποιον άλλον να έκανε κακό. Οπότε δεν θα ήθελα να πάρω την ευθύνη ειδικά σε τόσο λεπτά ζητήματα υγείας. Από τον συγκεκριμένο όμως έχω ιδία πείρα μακρόχρονη. Η ιστορία μου είναι μεγάλη για να την αναπτύξω εδώ αλλά επιγραμματικά (πέρα από τη φήμη του) μου απέδειξε ότι έχει στο νου του το καλό του ασθενή και όχι της τσέπης του (ήταν ο τέταρτος γιατρός που είχα απευθυνθεί). Το 'δεν προτείνω' πήγαινε στο φιλικό μου περιβάλλον. Τι όφελος να είχα άλλωστε? Εγώ είμαι ένας φτωχός και μόνος μαθηματικός!
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες