-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην φοβάσαι, πέρασα και σε ψέκασα με wd40Προσοχη ομως, η βροχη εχει ξεβγαλει σε αρκετους δρομους χωματα χαλικια κτλ...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπορει να βαλει καποιος το link απο τις καμερες του περιφερειακου για απευθειας ανοιγμα των φωτογραφιων που ειχε βαλει ενα παιδι πιο πισω???
http://georgts.blogspot.com/
viewtopic.php?f=5&t=9088&start=12450#p1899456Thanks!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με αυτό το 'πλήθος' που είδα να φευγει προς Χαλκιδική ... δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για την επιστροφή της Κυριακής!!!
Πανικός στην Μουδανίων δηλαδή;
Κανένας πανικός! Πήγα άνετα Κυριακή πρωί, γύρισα επίσης άνετα το βραδάκι. Φαίνεται πως ο πολύς κόσμος φοβήθηκε τον καιρό κι έμεινε στην πόλη. Καλύτερα - για όσους πήγαμε στη Χαλκιδική. Το μόνο αρνητικό ήταν το μειωμένο οφθαλμόλουτρο, αλλά αν πηγαίνει μαζί με το μποτιλιάρισμα ας λείπει.
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Με αυτό το 'πλήθος' που είδα να φευγει προς Χαλκιδική ... δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για την επιστροφή της Κυριακής!!!
Πανικός στην Μουδανίων δηλαδή;
Κανένας πανικός! Πήγα άνετα Κυριακή πρωί, γύρισα επίσης άνετα το βραδάκι. Φαίνεται πως ο πολύς κόσμος φοβήθηκε τον καιρό κι έμεινε στην πόλη. Καλύτερα - για όσους πήγαμε στη Χαλκιδική. ** Το μόνο αρνητικό ήταν το μειωμένο οφθαλμόλουτρο**, αλλά αν πηγαίνει μαζί με το μποτιλιάρισμα ας λείπει.
Αυτό είναι μέγιστο αρνητικό !!!!
Εξάλλου ακόμα είναι νωρίς και δεν έχουν συνηθίσει τα μάτια μας, με αποτέλεσμα σαν το μάτι του Ιουνίου να μην έχει. Τον Αύγουστο πχ έχουμε πάθει overdose και δεν δίνουμε και πολύ σημασία !!!!
Χαλκιδική χωρίς μάτι = Κεφτές χωρίς κιμά !!!!
-
εγινε καλη στουκα χθες το βραδυ κατα τις 12 εξω απο το αρχαιολογικο μουσειο...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εγινε καλη στουκα χθες το βραδυ κατα τις 12 εξω απο το αρχαιολογικο μουσειο...Χαμπάρι ... Έλα ύπνε και πάρε το
Προς τα ποια μεριά ??? αν ήταν προς το Βελίδης δικαιολογημένα δεν πείρα χαμπάρι ...
-
μανωλη ανδρονικου με 3ης σεπτεμβριου γωνια
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Κανένας πανικός! Πήγα άνετα Κυριακή πρωί, γύρισα επίσης άνετα το βραδάκι. Φαίνεται πως ο πολύς κόσμος φοβήθηκε τον καιρό κι έμεινε στην πόλη. Καλύτερα - για όσους πήγαμε στη Χαλκιδική. ** Το μόνο αρνητικό ήταν το μειωμένο οφθαλμόλουτρο**, αλλά αν πηγαίνει μαζί με το μποτιλιάρισμα ας λείπει.
Αυτό είναι μέγιστο αρνητικό !!!!
Εξάλλου ακόμα είναι νωρίς και δεν έχουν συνηθίσει τα μάτια μας, με αποτέλεσμα σαν το μάτι του Ιουνίου να μην έχει. Τον Αύγουστο πχ έχουμε πάθει overdose και δεν δίνουμε και πολύ σημασία !!!!
Χαλκιδική χωρίς μάτι = Κεφτές χωρίς κιμά !!!!
Freskadoura (tm)
-
Μπά γίναμε και (tm) τώρα ????
-
Είπα και εγώ χθες να πάω για μπάνιο έχοντας επίγνωση βέβαια του καιρού (ε πόση βροχή θα έριχνε). Ξεκινάω λοιπόν, με λιακάδα, για Ολυμπιάδα εγώ και ένα αυτοκίνητο ακόμη. Στην κατηφόρα του Δερβενίου ήδη μπορούσες να διακρίνεις τα μαύρα σύννεφα να πλησιάζουν. Δεν άργησε καθόλου η βροχή να έρθει, αλλά παλευόταν (Εγνατία γαρ). Απτόητοι εμείς συνεχίζουμε…
Στρίβω στην έξοδο της Ρεντίνας με ψιχάλες μόνο και εκεί που λες αυτό ήταν, τελείωσε, στα Μακεδονικά τέμπη ξαναρχίζει η μπόρα. Πολύ χοντρές σταγόνες τώρα και αρχίζω να φοβάμαι …
Ώσπου ακούγεται το τακ τακ (όχι αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=m2318nPqNsI)
OMG χαλάζι, χοντρό χαλάζι!!! Κάνω άλλα 100 μέτρα και βρίσκουμε ένα άνοιγμα με κάτι πλατάνια και χωνόμαστε από κάτω. Σε 1 λεπτό άλλα 10 αυτοκίνητα μας είχαν περικυκλώσει.
Κάθε χτύπος στο αυτοκίνητο και ένα χτύπημα στην καρδιά
15 λεπτά κράτησε το χαλάζι και ευτυχώς ήταν σχεδόν αναίμακτο για το αυτοκίνητο. Δεν υπήρχε δέντρο στην περιοχή που να μην είχε αυτοκίνητο από κάτω του.Περιπετειώδης ημέρα.Τουλάχιστον κάναμε το μπάνιο μας…
-
η μαγική γωνιά της χαλκιδικής ξαναχτυπά
-
Ποιός φταρνίστηκε και σήκωσε αέρα;
-
-
Μάλλον έστριψε ο ποπολάρος σε κάποιο στενό...
-
Σπαστικό ψιλόβροχο English style ....
-
εκει που καθόμουν χαλαρός σπιτι βλεπω ξαφνικά τον κάδο απορριμάτων απο το μπαλκόνι να ερχετε παρέα μέσα !!
Για κανενα λεπτο φεύγανε ρουχα απο τα μπαλκόνια πέφτανε καρέκλες!!! Πρώτη φορά ειδα τοσο δυνατό αέρα για ενα λεπτό max!
-
Τι λεπτό, max 40' ήταν . Οι καλοί μας συμπολίτες που τυγχάνουν ομάδας γαλανόλευκης έδειξαν για μια ακόμη φορά πόσο δεν γουστάρουν τα φανάρια. Τα κατέστρεψαν... Μάλλον βλέπουν κόκκινο και πράσινο και νευριάζουν. Ακόμα και το φανάρι για τους ποδηλάτες επί της Εθνικής Αμύνης που είχε δεν είχε 2 βδομάδες λειτουργίας . Ήταν και το μοναδικό φανάρι που σε 5' μετά το πάτημα του κομβίου άναβε κόκκινο για τα αυτοκίνητα για να περάσουν οι πεζοί και οι ποδηλάτες . Μπράβο ...
-
Μου ρθε ενα ειδοποιητηριο απο τα ΕΛΤΑ αλλα γραφει παραλαβη απο το καταστημα Παπαναστασιου 37.Εχουν εκει καταστημα,γιατι ουτε εχω προσεξει κατι ουτε στο site τους το βγαζει.
-
αυτες οι διαφημισεις που εχουν γεμισει την πολη, αυτες με το καζινοσάιτ
ειδα σημερα αλλαξαν σχεδιακη βαζοντας την φατσα (μετια) της τζουλιας.
τωρα, σε σχεση με τις προηγουμενες τις παρακμιακες, θα αυξησουν τα hits 10 .. τι 10 .. 100 φορες -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μου ρθε ενα ειδοποιητηριο απο τα ΕΛΤΑ αλλα γραφει παραλαβη απο το καταστημα Παπαναστασιου 37.Εχουν εκει καταστημα,γιατι ουτε εχω προσεξει κατι ουτε στο site τους το βγαζει.Δεν είναι κατάστημα, είναι κέντρο διαλογής απέναντι από το Iπποκράτειο.
Posts προς Θεσσαλονικείς