-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Μετα χαρας να το γυρισουμε σε μπυρες!
Αλλα οχι και 3! Λοιπον αν θελετε 17:30. Εχουμε και δουλειες...!
Εεεεεεεε, εεεσεις της Εοοε... Ενδιαφερεται κανεις?αφου ειναι για μπυρες εεε τοτε ' ζητω η ΕΟΟΕ '
που θα συναντηθουμε -
Πως μπορούμε να έρθουμε με συγκοινωνία?
-
Μετρο, κοκκινη γραμμη, Δαφνη ή Αγιο Δημητριο
-
Αντιοπης 2 + Βουλιαγμενης 258 Αγ. Δημητριος
Για οσους θελουν Μετρο καλυτερα να κατεβειτε Αγ. Δημητριο και να περπατησετε επι της Βουλιαγμενης 500μ πισω προς Αθηνα.
Αν θελετε ανοιγουμε καινουργιο τοπικ οπου δηλωνουμε συμμετοχες. Ειναι ευπροσδεκτος ο οποιοσδηποτε ανεξαρτητως πεποιθησεων.
-
Η μελωδια της...ησυχιας...
Ρε σεις, μια φορα ειπαμε να τα πουμε απο κοντα και επεσε μουγκα.
Θα ερθει κανεις την Πεμπτη? Αλλιως μην τρεχω τσαμπα για μπυρες?
-
Εκτός απροόπτου εγώ.
-
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ). ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ .........ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ
-
Η μελωδια της...ησυχιας...Ρε σεις, μια φορα ειπαμε να τα πουμε απο κοντα και επεσε μουγκα.
μάλλον θα τις πιεις μαζί με τον κουρσάρο
και θα πνιξετε την μοναξιά σας στο αλκοόλ. -
Η μελωδια της...ησυχιας...Ρε σεις, μια φορα ειπαμε να τα πουμε απο κοντα και επεσε μουγκα.
Μπορειτε να το ανακοινωσετε κι εδω: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=21511
ή
εδω: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewforum.php?f=11
για να το δουν περισσοτεροι
-
Ο χρήστης OLYMPIA έγραψε:
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ). ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ .........ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑΣουπε κανεις να αλλαξεις πινακιδες? Ουτως ή αλλως ο ΣΙΣΑ δεν εκδιδει πινακιδες. Μια απλη λεσχη ειμαστε. Για καφε, μπυρα και συζητηση ειπαμε να βρεθουμε... Τιποτε αλλο.
-
Mike περίμενε τον απογευματινό να σου εξηγήσει, γιατί ο πρωϊνός δεν το έχει με τη διατύπωση
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Mike περίμενε τον απογευματινό να σου εξηγήσει, γιατί ο πρωϊνός δεν το έχει με τη διατύπωση -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Μπορειτε να το ανακοινωσετε κι εδω: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=21511
ή
εδω: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewforum.php?f=11
για να το δουν περισσοτεροιΕγινε!
viewtopic.php?f=16&t=21511&p=1911107#p1911107Τελικη ανακοινωση:
Πεμπτη 24/6 18:00 στο νεο εντευκτηριο του ΣΙΣΑ Αντιοπης 2 και Βουλιαγμενης 258 για γενικη συζητηση με καφεδακι και μπυριτσα. Ευπροσδεκτοι φιλοι απο το φορουμ Εοφιλπαιοι, Ελπαιοι και Εοοεαιοι.Θα βαλω καφεδακι για αρχη και μετα θα παρω μπυρες απο το περιπτερο...
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Mike περίμενε τον απογευματινό να σου εξηγήσει, γιατί ο πρωϊνός δεν το έχει με τη διατύπωσηπάλι καλα που έχουμε κι εσένα να προσέχεις την ορθογραφία και τη διατύπωση 'ο απογευματινός'.
-
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
مجاهدين -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
مجاهدين
Είστε θεά χρυσή μου.Θεά.
-
Ανεξαρτητα με οτι συζητηθηκε μεχρι τωρα
Προς το παρων αρκετα ευγενικα θα παρακαλέσω οποιους η οποιον περναει απο το σπιτι μου και ξεσκεπαζει οποιο αυτοκινητο βρισκεται κοντα στο σπιτι μου για να δει τι πινακιδες εχουν αυτα τα αυτοκινητα , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.Την επομενη φορα δεν θα ειμαι καθολου ευγενικος. Ευχαριστω .κκ -
Ο χρήστης κ.καριπις έγραψε:
Προς το παρων αρκετα ευγενικα θα παρακαλέσω οποιους η οποιον περναει απο το σπιτι μου και ξεσκεπαζει οποιο αυτοκινητο βρισκεται κοντα στο σπιτι μου για να δει τι πινακιδες εχουν αυτα τα αυτοκινητα , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.Την επομενη φορα δεν θα ειμαι καθολου ευγενικος. Ευχαριστω .κκ΄
Και για ποιό λόγο το γράφεις εδώ;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Προς το παρων αρκετα ευγενικα θα παρακαλέσω οποιους η οποιον περναει απο το σπιτι μου και ξεσκεπαζει οποιο αυτοκινητο βρισκεται κοντα στο σπιτι μου για να δει τι πινακιδες εχουν αυτα τα αυτοκινητα , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.Την επομενη φορα δεν θα ειμαι καθολου ευγενικος. Ευχαριστω .κκ΄
Και για ποιό λόγο το γράφεις εδώ;
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ, NIGA!
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες