-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
dsaraf εγώ δεν είμαι ψεύτης, δεν σου είπα πως αυτό που θα σου πουλήσω δεν είναι μπουρδα. Φυσικά και δεν κάνει τίποτα. Το σημαντικό όμως για εσένα είναι πως σου **εγγυώμαι **με επιστροφή χρημάτων πως είναι **καλύτερο **από το BENS.there you go
-
Παντως εγω το δοκιμασα, και η καταναλωση μου επεσε απο 11,8 στα 8,8 λιτρα/100!
Τυχαιο;
Δεν νομιζω... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Παντως εγω το δοκιμασα, και η καταναλωση μου επεσε απο 11,8 στα 8,8 λιτρα/100!Σε τι αμάξι;;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Παντως εγω το δοκιμασα, και η καταναλωση μου επεσε απο 11,8 στα 8,8 λιτρα/100!
Σε τι αμάξι;;;
Mercedes W-118
-
Eλα, απαντήστε σοβαρά!!!!
-
Πλακα εκανε
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Mercedes W-118
Μοντελο '88 δεν ειναι αυτο;
Πλακα εκανα ρε παιδια...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μοντελο '88 δεν ειναι αυτο;
11 Αυγούστου του 88, 11 8 888
Α ρε γραμματέα
-
τελος
-
Έχει και on topic αυτό το θέμα;;;
-
Μα γιατί σας κάνει εντύπωση;
Εδώ άλλοι υποστηρίζουν πως υπάρχουν αυτοκίνητα που έχουν ψυχή, χαρακτήρα και σου μιλάνε κιόλας.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μα γιατί σας κάνει εντύπωση;Εδώ άλλοι υποστηρίζουν πως υπάρχουν αυτοκίνητα που έχουν ψυχή, χαρακτήρα και σου μιλάνε κιόλας.
Εμένα μου απαντάει και στα sms αν θες να ξέρεις! χα!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μα γιατί σας κάνει εντύπωση;Εδώ άλλοι υποστηρίζουν πως υπάρχουν αυτοκίνητα που έχουν ψυχή, χαρακτήρα και σου μιλάνε κιόλας.
Μια χαρά σου μιλάνε τα αυτοκίνητα, εντάξει;
Youtube VideoEdit: έχω και σε γαλλικό.
Youtube VideoEdit2: έχω και σε VAG.
Youtube VideoΤα ιταλικά μάλλον δε μιλούσαν τότε.
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πιο πιθανό είναι αυτό παρά να μειωθεί η κατανάλωση με τα μαγνητάκια και τις λοιπές βλακείες.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
............. να μειωθεί η κατανάλωση με τα μαγνητάκια........Στα σέρβις ... κάθε πότε γίνετε αλλαγή μαγνητακίων;;;
-
θυμάμαι τα μαγνητικά βραχιόλια για την θεραπεία πάσας νόσου και μ.....
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Στα σέρβις ... κάθε πότε γίνετε αλλαγή μαγνητακίων;;;
Εμενα για το δικο μου, ο μηχανικος ειπε καθε 40.000 χλμ. Λεω να τα αφησω για καμια πενηνταρια και βλεπουμε
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
θυμάμαι τα μαγνητικά βραχιόλια για την θεραπεία πάσας νόσου και μ.....Αστο... αυτά κάνανε δουλειά , αλλά ξέρεις τώρα ... συμφέροντα.... θα έκλειναν όλα τα νοσοκομεία και δεν θα υπήρχε το επάγγελμα το Ιατρού!!!! Ούτε ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΥΓΕΙΑΣ ..... Στο σουπερ μάρκετ θα πουλιόντουσαν τα βραχιολάκια και όλοι θα είμασταν ... ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!
-
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"