-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το ιδιο και το borderlands, στην αρχη φαινοταν βαρετο και μετα κολλησατο red faction το ειχα δει λιγο σε φιλο μου και μου φανηκε επισης βαρετο, λες?
ναι ρε,πολυ καλο,ουτε γω το περιμενα,απλα δεν υπηρχε τπτ αλλο να παιξω και κολλησα,τωρα λεω να το ξαναπιασω απο την αρχη γιατι εχω χασει κατι αποστολες
gta3 ειχες παιξει?θυμασαι τα rampages?ειναι το μονο παιχνιδι που εχει κατι παρομοιο,σου δινει ξερω γω ενα τανκ η ενα τετοιο και σου λεει κατεστρεψε 40 αμαξια των αντιπαλων,η σου δινει εκρηκτικα και σου λεει γκρεμισε το ταδε κτιριο σε εναμισι λεπτο,εχει παρα πολλη πλακα -
θα το δοκιμασω , αφου υπαρχει και ετοιμο απο το φιλο, δε χρειαζεται καν να ψαχτω
ποσα GB ειναι να δω αν μπαινει στο φλασακι μου?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θα το δοκιμασω , αφου υπαρχει και ετοιμο απο το φιλο, δε χρειαζεται καν να ψαχτωποσα GB ειναι να δω αν μπαινει στο φλασακι μου?
http://thepiratebay.org/torrent/5085672 ... ENA.org%5D,θελει 8αρι φλασακι τουλαχιστον..
-
ναι μονο που το 8αρι μου εχει πραγματικα 7.56
για 200MB ρε γαμωτο
τεσπα υπαρχουν και οι φορητοι σκληροι -
Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω για PS3.
Έχω βρει την Collector's στα 20Ε.
-
καλη τιμη ειναι, χθες ειχα παει σε ενα public και πηγα να παθω εγκεφαλικο με τις τιμες των κονσολοπαιχνιδων
επαιζα και wii περιμενοντας στη σειρα με τα παιδακια
-
Το GT5 ηταν μονο η αρχη
Τωρα ερχεται κι αυτο ---->> http://myplaisio.gr/news/e3-2010-need-speed-hot-pursuit-η-αναβίωση-του-θρύλου
ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΓΙΑ PS3!!!!
-
επαιξα και gt χθες στο puplic , εκει ευτυχως δεν ειχε παιδακια
σε μεγαλη οθονη σε μικρη αποσταση με ενοχλησε λιγο η αναλυση του με τιμονακι παντως ειναι
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το GT5 ηταν μονο η αρχηΤωρα ερχεται κι αυτο ---->>:superman:
Τσέκαρε αυτό αν σε ενδιαφέρει για μεταχειρισμένο:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=400416 -
Το GT5 ηταν μονο η αρχηΤωρα ερχεται κι αυτο ---->> http://myplaisio.gr/news/e3-2010-need-speed-hot-pursuit-η-αναβίωση-του-θρύλου
Οχ οχ μας κανεις ζημιες...Μακαρι να μαζεψω κανα γερο χρημα το καλοκαιρι να παρω εκεινο το λαπτοπ που θελω...
-
Πρεπει να εχω δει ισα με 4 φορες το τρειλερ. Εγω και ο κολλητος μου οταν το βλεπαμε ανατριχιασαμε
-
Πρεπει να εχω δει ισα με 4 φορες το τρειλερ. Εγω και ο κολλητος μου οταν το βλεπαμε ανατριχιασαμεΚαμενοι...Πο τα hot pursuit πολυ απλα δεν υπηρχαν.Εγω σκεφτομαι να κατεβασω στο πισι NFS 4.Στο playstation το ειχα πεθανει.
-
Τωρα που ξαναβλεπω το ποστ μου παραπανω, νομιζω οτι κανω σαν 14χρονο
-
Τωρα που ξαναβλεπω το ποστ μου παραπανω, νομιζω οτι κανω σαν 14χρονοΚαι εγω σαν 12...
-
Απο το βιντεο το HP φαινεται εκπληκτικο αλλα τα τελευταια χρονια η EA μας εχει συνηθησει σε εντυπωσιακα βιντεο αλλα μουφα παιχνιδια.
-
Ελπιζω Να μην ειναι μουφα γιατι πραγματικα για χαρη αυτου και του GT5 αρχιζω και σκεφτομαι την αγορα ενος PS3
-
Και γω το ελπιζω γιατι μου χει λειψει το NFS,απο την εποχη του undergound 2 εχω να ευχαριστηθω παιχνιδι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και γω το ελπιζω γιατι μου χει λειψει το NFS,απο την εποχη του undergound 2 εχω να ευχαριστηθω παιχνιδι.+00
Τελικα δεν ειμαι ο μονος που πιστευει οτι τελευταιο καλο nfs ηταν το underground 2. Ολα τα αλλα φυτοζωουν
Ελπιζω ομως και παλι να βελτιωνονται τα αμαξια. Προς το παρον μαλλον ειμαι σιγουρος οτι θα εχει ελευθερη περιηγηση
-
Εγω το τελευταιο nfs που ευχαριστηθηκα ηταν το most wanted.Τι κυνηγιτο ειχα ριξει.
-
Αν ειχε νυχτερινη οδηγηση και οχι μεσημεριανη (μα καλα στο εξωτερικο μερα μεσημερι κανουν κοντρες?? )
τοτε πραγματι ηταν καπως καλυτερο. Αλλωστε ηταν και το πρωτο παιχνιδι που λανσαρε τις βελτιωσεις- καγκουριες σε υπεραυτοκινητα (δεν το λεω ειρωνικα το παραπανω). Παντως απο το MW αισθανομουν οτι ελειπε κατι που το ειχε το underground 2. Μαλλον οτι ολα ηταν λιγο ποιο γηινα(Μολις καταλαβα οτι πρεπει να εχω χασει αρκετες ωρες της ζωης μου σ'αυτα τα παιχνιδια . Αλλα δεν με νοιαζει )
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)