-
ειπα μπας και ξεχαστει το συγκεκριμενο θεμα
να πω την αληθεια το ειχα ξεχασει το τεχνικα θεματαπαντως ειναι πολυ ευκολο να βγουμε
σορρυ παιδια!!!!!! -
Χτες μου είπαν ότι προ καιρού σταμάτησε η αστυνομία δύο αυτοκίνητα με ιστορικές πινακίδες στα διόδια της Ελευσίνας και κατάσχεσε το ένα από τα δύο. Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν. Να είναι άραγε η ίδια περίπτωση που αναφέρθηκε κι εδώ;
-
Ίσως να συνέτρεχαν κι άλλοι λόγοι πιο σοβαροί από απλώς την κυκλοφορία οχήματος με ιστορικές πινακίδες. Μπορεί π.χ. ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου να μην ήταν αυτός που έγραφε το πιστοποιητικό... (Έβαλε τις πινακιδούλες επάνω σε άλλο αυτοκίνητο και το κυκλοφορούσε...)
Μου φαίνεται υπερβολικό να κατασχεθεί όχημα ιστορικό, ασφαλισμένο, με έγκυρα χαρτιά επειδή το σταματήσανε να κυκλοφορεί.
Ας μην προκληθεί πανικός από την στιγμή που δεν υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες...
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Ίσως να συνέτρεχαν κι άλλοι λόγοι πιο σοβαροί από απλώς την κυκλοφορία οχήματος με ιστορικές πινακίδες. Μπορεί π.χ. ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου να μην ήταν αυτός που έγραφε το πιστοποιητικό... (Έβαλε τις πινακιδούλες επάνω σε άλλο αυτοκίνητο και το κυκλοφορούσε...)Μου φαίνεται υπερβολικό να κατασχεθεί όχημα ιστορικό, ασφαλισμένο, με έγκυρα χαρτιά επειδή το σταματήσανε να κυκλοφορεί.
Ας μην προκληθεί πανικός από την στιγμή που δεν υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες...
καλημερα σε ολους.συμφωνο μαζισου μπορει να ηταν ανασφαλιστο οπως πολλα.
-
Εκτός απο τους standar εμπόρους διακρίνω μια τάση να πουλάνε τα ιστορικά τους και ιδιώτες...δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούνε να τα αποχωριστούνε, μίπως συμβαίνει κάτι; ή η οικονομική κρίση τους έχει πιάσει και πιστεύουν αν δεν το πουλήσουν τώρα σε καλή τιμή θα χάσουν όλα όσα έχουν δώσει για να το φτιάξουν;
-
Μπα , ειναι σαν το Autotsiknompti και τις ασφαλιστηκές...
Οι ιδιώτες βλέπουν τις τιμές απο κατι car.gr , xe.gr (ειδικά ΄τωρα που ειναι διαδομένο το ιντερνετ) και λένε , βλάκες είμαστε να τα σκοτώνουμε? Κοτσάρουμε ταμπέλα ιστορικό και όσο πιάσουμε. Ε όλο και κάποιος καλοθετητής θα υπάρξει να ανοιξει τα μάτια και να αποτρέψει την πώληση απο το χρέπι στην πραγματική του αξία και να το φώσει σαν ιστορικό (εν δυνάμει) και ας ειναι μόνο σκουρια.
-
Mπορεί να φοβούνται και τυχών παιχνίδια της εφορίας. Επίσης πολλοί έχουν κάποιο ιστορικό αυτοκίνητο όχι επειδή το γουστάρουν, αλλά επειδή το θεωρούν κάποιο status symbol (Φυσικά δε θα έχουν Opel Kadett ή Celica) ή επειδή το είδαν σαν μόδα.
-
Είμαστε λίγο
Πιστεύω ότι είναι και θέμα ψυχολογίας.
Εδώ νέα έρευνα λέει ότι η σεξουαλική όρεξη του Έλληνα έχει πέσει κατακόρυφα!
Με το ιστορικό θα ασχολείται.... διαβάστε το άρθροhttp://news.in.gr/science-technology/ar ... 1231048843
-
Είμαστε λίγο
Πιστεύω ότι είναι και θέμα ψυχολογίας.
Εδώ νέα έρευνα λέει ότι η σεξουαλική όρεξη του Έλληνα έχει πέσει κατακόρυφα!
Με το ιστορικό θα ασχολείται.... διαβάστε το άρθροhttp://news.in.gr/science-technology/ar ... 1231048843
Πάντως η όρεξη για φαί δεν έχει μειωθεί. Χτες δεν έπεφτε καρφίτσα στον Ιορδάνη στην Πεντέλη!
-
Ο Έλληνας δεν θα σταματήσει ποτέ να τρώει!
Είτε ταβέρνα ονομάζεται αυτό, είτε ψησταριά στο σπίτι, την άκρη θα την βρεί!
Καλύτερα να συνεχίσουμε στο καφενείο την συζήτηση αυτή... -
Μόλις πήρα τηλέφωνο για να δηλώσω συμμετοχή στην εκδήλωση που ανακοινώνεται στο classic events (το νυχτερινό ραλλυ στην Αργολίδα) και μου είπανε είναι αδύνατον να συμμετάσχω διότι δεν μπορούν να δεχθούν ένα όχημα που κυκλοφορεί 'παράνομα' με πινακίδες της ΕΟΟΕ.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
Δεν με ενδιαφέρει ούτε αν ειναι νόμιμες ή παράνομες και στο κάτω κάτω της γραφής από την στιγμή που ΑΝ είναι παράνομες δεν κάνει κάτι το κράτος με ποιο δικαίωμα αρνούνται συμμετοχή σε ένα όχημα με ιστορικά νούμερα, ασφαλισμένο κτλ??Δηλαδή τι πρέπει να κάνω; Να έχω δύο 'σετάκια' πινακίδες και δύο πιστοποιητικά επειδή μου αρέσει να συμμετέχω σε εκδηλώσεις διαφορετικών λεσχών;
Τι εκβιαστικές καταστάσεις είναι αυτές; Δεν υποστηρίζω κανένα 'στρατόπεδο'. Αυτό που ξέρω είναι ότι επειδή υπάρχει διαμάχη και φαγωμάρα την πληρώνουμε εμείς που απλώς θέλουμε να απολαμβάνουμε τα οχήματα μας.
Τουλάχιστον η ΕΟΟΕ δέχεται στις εκδηλώσεις της όχηματα με οποιαδήποτε πινακίδα και αν υπήρχε λίγη καλή θέληση και πραγματική αγάπη για το αντικείμενο, αυτό θα γινόταν από όλους!
Δεν μπορεί να είναι στην διακριτική ευχαίρια του καθενός το αν θα δεχθεί το όχημα ή όχι.
Αυτό το λέω διότι ο ΑΡΣΟΕ π.χ. που δεν ανήκει στην ΕΟΟΕ δέχεται τα οχήματα. Το Argolis Classic Car Club από την άλλη όχι. Δηλαδή εμείς θα πρέπει να εξαρτώμεθα από το τι θα του καπνίσει του καθενός και με τι κέφια ξύπνησε το πρωί;Συγνώμη αλλά είμαι πολύ νευριασμένος αυτή την στιγμή.
-
Μόλις πήρα τηλέφωνο για να δηλώσω συμμετοχή στην εκδήλωση που ανακοινώνεται στο classic events (το νυχτερινό ραλλυ στην Αργολίδα) και μου είπανε είναι αδύνατον να συμμετάσχω διότι δεν μπορούν να δεχθούν ένα όχημα που κυκλοφορεί 'παράνομα' με πινακίδες της ΕΟΟΕ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
Δεν με ενδιαφέρει ούτε αν ειναι νόμιμες ή παράνομες και στο κάτω κάτω της γραφής από την στιγμή που ΑΝ είναι παράνομες δεν κάνει κάτι το κράτος με ποιο δικαίωμα αρνούνται συμμετοχή σε ένα όχημα με ιστορικά νούμερα, ασφαλισμένο κτλ??Δηλαδή τι πρέπει να κάνω; Να έχω δύο 'σετάκια' πινακίδες και δύο πιστοποιητικά επειδή μου αρέσει να συμμετέχω σε εκδηλώσεις διαφορετικών λεσχών;
Τι εκβιαστικές καταστάσεις είναι αυτές; Δεν υποστηρίζω κανένα 'στρατόπεδο'. Αυτό που ξέρω είναι ότι επειδή υπάρχει διαμάχη και φαγωμάρα την πληρώνουμε εμείς που απλώς θέλουμε να απολαμβάνουμε τα οχήματα μας.
Τουλάχιστον η ΕΟΟΕ δέχεται στις εκδηλώσεις της όχηματα με οποιαδήποτε πινακίδα και αν υπήρχε λίγη καλή θέληση και πραγματική αγάπη για το αντικείμενο, αυτό θα γινόταν από όλους!
Δεν μπορεί να είναι στην διακριτική ευχαίρια του καθενός το αν θα δεχθεί το όχημα ή όχι.
Αυτό το λέω διότι ο ΑΡΣΟΕ π.χ. που δεν ανήκει στην ΕΟΟΕ δέχεται τα οχήματα. Το Argolis Classic Car Club από την άλλη όχι. Δηλαδή εμείς θα πρέπει να εξαρτώμεθα από το τι θα του καπνίσει του καθενός και με τι κέφια ξύπνησε το πρωί;Συγνώμη αλλά είμαι πολύ νευριασμένος αυτή την στιγμή.
Το μόνο από το οποίο «εξαρτάστε» είναι ο κανονισμός της εκάστοτε εκδήλωσης τον οποίο οφείλετε να τηρείτε.
Ο Κανονισμός για το 2nd Midnight Summer Rally έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που δεν τον έχετε διαβάσει, αναφέρει ρητά (Σελίδα 4, παράγραφος 4) ποια αυτοκίνητα γίνονται δεκτά και τα πιστοποιητικά που πρέπει να έχουν.
Θεωρείτε εκβιασμό το συγκεκριμένο εδάφιο του κανονισμού. Μα δεν σας πίεσε κανείς να λάβετε μέρος. Και, ναι, είναι στην διακριτική ευχέρεια του συλλόγου να δέχεται ή να απορρίπτει μια συμμετοχή.
Κατανοητό ?
Άρα δεν εξαρτάται, όπως αναφέρετε, «από το τι θα του καπνίσει του καθενός και με τι κέφια ξύπνησε το πρωί». Υπάρχει κανονισμός.Νομίζετε ότι μόνο ο Ac3 δεν δέχεται οχήματα χωρίς πιστοποιητικά FIVA, FIA, HTTP και HVIF ?
Τυχαίο…?
Δεν νομίζω…Τώρα αν είστε «νευριασμένος» με οτιδήποτε, αναζητήστε την αιτία αλλού…
Φιλικά
Γιάννης Καράμπελας -
Πάλι για τα λεφτά δηλαδή γίνονται όλα και οχι για την αγάπη για το Ιστορικό .Φαντάζομαι για να λέει 'κυκλοφορεί με παρανομες πινακίδες' δεν εννοει οτι μετά απο ελεγχο το αμάξι βρέθηκε εκτός κανονισμών αλλα ότι η απόδειξη πληρωμής δεν βγήκε απο το συγκεκριμένο ταμειο......
-
Ευχαριστώ για την απάντηση σας κύριε Καράμπελα αλλά αυτά που γράφετε δεν με ενδιαφέρουν.
Εγώ ξέρω ότι δεν μπορώ να λάβω μέρος στην εκδήλωση και αυτό είναι που με λυπεί.
Τα ενδολεσχιακά,οι προστριβές ,οι 'κανονισμοί' σας και οι αποδείξεις πληρωμής όπως γράφει και ο Greek δεν με ενδιαφέρουν.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κατευθυνθεί η σύγχυσή μου προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.Ο λόγος της σύγχυσης μου είναι πολύ συγκεκριμένος και αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι αφορά την ευρύτερη εικόνα του προβλήματος λυπούμαι πολυ.
Ευχαριστώ.
-
..
-
Μόλις πήρα τηλέφωνο για να δηλώσω συμμετοχή στην εκδήλωση που ανακοινώνεται στο classic events (το νυχτερινό ραλλυ στην Αργολίδα) και μου είπανε είναι αδύνατον να συμμετάσχω διότι δεν μπορούν να δεχθούν ένα όχημα που κυκλοφορεί 'παράνομα' με πινακίδες της ΕΟΟΕ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
επιτελους που καποιος διαμαρτυρεται για αυτη την κατασταση με τις πινακιδες επειδη θελει απλα να οδηγησει και τιποτε παραπανω.
-
Ειναι δυσαρεστο ρε γαμωτο και δυσκολη και η θεση των λεσχων.
Οπως και να το κανεις, ενα TR6 ή ενα Veloce (πχ) με πινακιδες ΙΟ δεν ειναι καλυτερο απο ενα με πινακιδες Εοοε. Ειναι σκληρο να λες στον αλλον αλλαξε πινακιδες αλλιως δεν σε δεχομαι. Απο την αλλη οπως ειπε και ο Δαναος, βασει κανονισμου εχει καθε λεσχη το δικαιωμα να απορριπτει συμμετοχη χωρις να παρεχει εξηγησεις.
Εμενα απο την μια δεν μου αρεσει να διωχνω κοσμο και απο την αλλη πρεπει να σεβαστω τους κανονες της ομοσπονδιας που ανηκω. Κωλοκατασταση...Εμεις, σαν Σισα, θα πιναμε εκεινον τον ρημαδοκαφε με φιλους απο τις αντιπερα οχθες για να συζητησουμε το θεμα. Αν θελετε μπορουμε να τον κερασουμε κιολας στο νεο μας εντευκτηριο.
Τι λετε, οριζουμε μια ημερομηνια? -
Ευχαριστώ για την απάντηση σας κύριε Καράμπελα αλλά αυτά που γράφετε δεν με ενδιαφέρουν.
Εγώ ξέρω ότι δεν μπορώ να λάβω μέρος στην εκδήλωση και αυτό είναι που με λυπεί.
Τα ενδολεσχιακά,οι προστριβές ,οι 'κανονισμοί' σας και οι αποδείξεις πληρωμής όπως γράφει και ο Greek δεν με ενδιαφέρουν.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κατευθυνθεί η σύγχυσή μου προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.Ο λόγος της σύγχυσης μου είναι πολύ συγκεκριμένος και αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι αφορά την ευρύτερη εικόνα του προβλήματος λυπούμαι πολυ.
Ρε Στεφανάκο, είναι ράλλυ, δεν είναι βόλτα... έχει δικαίωμα να μη σε αφήσει να τρέξεις γιατί υποτίθεται ότι τα αυτοκίνητα έχουν κάποια πιστοποίηση.... φαντάζομαι ότι αν πήγαινε κάποιος με κανονικά νούμερα αλλά χωρίς κάρτα fiva πάλι δε θα γινόταν δεκτός. Τι θα γίνει αν κερδίσεις, ας πούμε και οι υπόλοιποι πουν ότι το αυτοκίνητό σου δεν είναι σύννομο με τους κανονισμούς;
Από την άλλη πως γίνεται κάτι οι μισοί πολίτες της χώρας να το θεωρούν παράνομο και οι άλλοι μισοί νόμιμο, ενώ το κράτος κάθεται και χαζεύει, είναι σίγουρα το ζητούμενο.
Είναι αυτό που σας έλεγα παλιότερα... σε τι ακριβώς φταίει ο Στέφανος που η παρέα του ξεκίνησε από την 'αλλη' μεριά; -
Αυτό λεμε. Ο σκοπός δηλαδή ειναι η νίκη και όχι η συμμετοχη. Θα μπορούσε να τρέξει και εκτός συναγωνισμου , απλα για την εμπειρία....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αυτό λεμε. Ο σκοπός δηλαδή ειναι η νίκη και όχι η συμμετοχη. Θα μπορούσε να τρέξει και εκτός συναγωνισμου , απλα για την εμπειρία....Mα τι είναι αυτά που λες; Χωρίς roadbook; νύχτα; πώς θα τρέξει δηλαδή για την εμπειρία; πού θα πάει; να πάρει κανέναν από πίσω; Θα παραφιλάει σαν τον κλέφτη στην διπλανή γωνία ενώ οι άλλοι θα καμαρώνουν στην εκκίνηση για να πάει από πίσω τους;
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες