-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν θέλουν να στο κλεψουν πάντως δεν θα περιμένουν το νετ για να το βρούνε...για να θέλουν όμως πρέπει να το έχουν δει, να έχουν σημειώσει που μένω κτλ-κτλ-κτλ
ΥΓ:ο κολλημένος είμαι...μμμμακούτε???
-
Εδώ πιο πάνω ο αθεόφοβος xtkz μας είπε και ποιο ξενοδοχείο ήταν.
Ούτε κατάλληλα μέσα δεν χρειάζεται για να μάθεις πού είναι το εν λόγω ξενοδοχείο και να το ληστέψεις.
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εδώ πιο πάνω ο αθεόφοβος xtkz μας είπε και ποιο ξενοδοχείο ήταν.Ούτε κατάλληλα μέσα δεν χρειάζεται για να μάθεις πού είναι το εν λόγω ξενοδοχείο και να το ληστέψεις.
Βασικα για να ληστεψεις κατι στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο, μαλλον πρεπει να πας με ομαδα SWAT + υποστηριξη απο ελικοπτερο !!!
Παντως ναι, καλο θα ειναι να τις σβηνουμε γιατι ετσι κι αλλιως παρεχονται πολλες πληροφοριες για τα αυτοκινητα που ανεβαινουν εν αγνοια των ιδιοκτητων, ε μη βγαζουμε κ την πινακιδα τους ετσι απροκαλυπτα!!!
-
Δεν κατάλαβες, όλο το κτίριο θα σηκώσουμε, αφού ανέβηκαν στοιχεία.
Δεν θα ξεχάσω απίστευτη παρεξήγηση πριν κάνα 2-3 χρόνια με φωτό που ανέβασε ο PeterPan και φαινόταν πεσμένος κάδος στη Β.Γεωργίου και ένα λεωφορείο αστικό...
Όποιος το βρει, ας το κάνει μια επαναφορά να το δούμε...
-
Δεν κατάλαβες, όλο το κτίριο θα σηκώσουμε, αφού ανέβηκαν στοιχεία.Δεν θα ξεχάσω απίστευτη παρεξήγηση πριν κάνα 2-3 χρόνια με φωτό που ανέβασε ο PeterPan και φαινόταν πεσμένος κάδος στη Β.Γεωργίου και ένα λεωφορείο αστικό...
Όποιος το βρει, ας το κάνει μια επαναφορά να το δούμε...
το είχα χάσει αυτό το σκηνικό ρε γαμώτο...
-
Το θέμα με τις πινακίδες δεν είναι ότι βλέπει ο κόσμος τον αριθμό κυκλοφορίας σου, αλλά ότι οποιοσδήποτε μπει στο forum μπορεί να γνωρίζει που βρισκόσουν συγκεκριμένες μέρες και ώρες.
Να έχεις πει στην γυναίκα σου ότι θα είσαι σε συνάντηση με τον Υπουργό και εσύ να είσαι για ποτάκι με... τον αρχιεπίσκοπο στο Balux.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το θέμα με τις πινακίδες δεν είναι ότι βλέπει ο κόσμος τον αριθμό κυκλοφορίας σου, αλλά ότι οποιοσδήποτε μπει στο forum μπορεί να γνωρίζει που βρισκόσουν συγκεκριμένες μέρες και ώρες.Να έχεις πει στην γυναίκα σου ότι θα είσαι σε συνάντηση με τον Υπουργό και εσύ να είσαι για ποτάκι με... τον αρχιεπίσκοπο στο Balux.
Όποιος πηδάει πολλά παλούκια...
-
Για τα παλούκια δεν ξέρω, αλλά το να πηδάς δεν είναι έγκλημα. Είναι αμαρτία να σου κλείσει κάποιος το σπίτι επειδή βαρέθηκε να σβήσει μια πινακίδα.
-
Το θέμα με τις πινακίδες δεν είναι ότι βλέπει ο κόσμος τον αριθμό κυκλοφορίας σου, αλλά ότι οποιοσδήποτε μπει στο forum μπορεί να γνωρίζει που βρισκόσουν συγκεκριμένες μέρες και ώρες.Να έχεις πει στην γυναίκα σου ότι θα είσαι σε συνάντηση με τον Υπουργό και εσύ να είσαι για ποτάκι με... τον αρχιεπίσκοπο στο Balux.
έχει συμβεί????
-
Όχι, ο Αρχιεπίσκοπος δεν βγαίνει στο Balux.
-
Το θεωρώ εξαιρετικά πιθανό ως σενάριο.
-
Για τα παλούκια δεν ξέρω, αλλά το να πηδάς δεν είναι έγκλημα. Είναι αμαρτία να σου κλείσει κάποιος το σπίτι επειδή βαρέθηκε να σβήσει μια πινακίδα.Χρήστο διαφωνώ κάθετα! Δεν μου φταίει κανείς αν εγώ κάνω μαλακιούλες που ξέρω ότι είναι μεμπτές και ίσως μου δημιουργήσουν πρόβλημα! Για αυτό σαν χώρα πάμε κατά διόλου... ανάληψη προσωπικών ευθυνών είναι ένα σύντομο ανέκδοτο... πάντα οι άλλοι φταίνε για τις δικές μου επιλογές!
-
-
Και τι καταλάβατε που το 'διορθώσατε'?
Διπλασιάσατε την τιμή αγορά του χωρίς ιδιαίτερο λόγο!
Σαν Chrysler (με τις προσφορές που έχει) θα έβγαινε 45.000€ ενώ τώρα ... ξεπερνά τα 90.000€! -
Για τα παλούκια δεν ξέρω, αλλά το να πηδάς δεν είναι έγκλημα. Είναι αμαρτία να σου κλείσει κάποιος το σπίτι επειδή βαρέθηκε να σβήσει μια πινακίδα.Τωρα αν πεσουμε στην περιπτωση να δει η συζυγος στο νετ τον αριθμο κυκλοφοριας του αντρα της , να αναγνωρισει απο την φωτο σε ποια περιοχη ειναι και ποτε τραβηχτηκε αυτη η φωτο ε τοτε χαλαλι της
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δηλαδή εσύ αν έβαζες φωτογραφία του αυτοκινήτου σου (όταν αποκτήσεις ή αν έχεις), θα το έβαζες με το να φαίνονται οι πινακίδες του?
It's the same thing.ΔΕΝ είναι το ίδιο.
Στη μία περίπτωση έχεις την εξής πληροφορία: μαύρο Audi με πινακίδα ΧΥΖ1234.
Στην άλλη: μαύρο Audi, πινακίδα ΧΥΖ1234, του Κάβουρα.Για τα παλούκια δεν ξέρω, αλλά το να πηδάς δεν είναι έγκλημα. Είναι αμαρτία να σου κλείσει κάποιος το σπίτι επειδή βαρέθηκε να σβήσει μια πινακίδα.
Tough luck... Αυτός που δεν έσβησε τη πινακίδα φταίει ή αυτός που ξενοπηδάει in the first place;
-
Εδώ πιο πάνω ο αθεόφοβος xtkz μας είπε και ποιο ξενοδοχείο ήταν.Ούτε κατάλληλα μέσα δεν χρειάζεται για να μάθεις πού είναι το εν λόγω ξενοδοχείο και να το ληστέψεις.
Δεν ειναι οτι δεν κανω κι εγω τις γκαφες μου, αλλα και να μην το ανεφερα, οι περισσοτεροι θα το αναγνωριζαν. Δεν ειναι και κανενα 3χ ξημερωματα - φατσα καρτα μεσημερι στη Συνταγματος ηταν.
Γενικα κι εγω δεν βρισκω κανεναν ιδιαιτερο λογο να σβηνω πινακιδες, και ειδικα σε flashy αυτοκινητα,δεν νομιζω οτι τα στοχοποιεις. Αλλα το κανω για την ομαλη λειτουργια του φορουμ.
Οποιος δε θελει να φαινεται, να παρει ενα ασημι corolla.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Για τα παλούκια δεν ξέρω, αλλά το να πηδάς δεν είναι έγκλημα. Είναι αμαρτία να σου κλείσει κάποιος το σπίτι επειδή βαρέθηκε να σβήσει μια πινακίδα.
Τωρα αν πεσουμε στην περιπτωση να δει η συζυγος στο νετ τον αριθμο κυκλοφοριας του αντρα της , να αναγνωρισει απο την φωτο σε ποια περιοχη ειναι και ποτε τραβηχτηκε αυτη η φωτο ε τοτε χαλαλι της
Ακόμα και έτσι να γίνει, δεν κάνεις την 'λαδειά' σου με ... Maybach! Υπάρχουν ωραιότατα Picanto που ούτε ο δίπλα δεν θα το προσέξει!
Στο μόνο thread που ίσως υπάρχει ένας λόγος να μην υπάρχουν οι πινακίδες είναι στους 'Αυστραλούς' που εκεί το θέαμα δεν είναι πάντα ωραίο και τα σχόλια δεν είναι πάντα κολακευτικά για τον κάτοχο. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Tough luck... Αυτός που δεν έσβησε τη πινακίδα φταίει ή αυτός που ξενοπηδάει in the first place;
Τότε δεν θα έπρεπε να μας ενοχλεί η προοπτική του μας έρθει κλήση σπίτι με την φάτσα μας και της συνοδηγού μας. Ας μην τρέχατε in the first place. Ή μήπως όταν το κάνει το κράτος είναι κακό, αλλά όταν το κάνει ο κάθε τυχαίος όχι;
Carspotting [#7]