-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Αλλο πραγμα το να ειμαστε υπερβολικοι, αλλο να παιζουμε με τις πιθανοτητες...
Το να πηγαινεις με 200 αντι με 120 σε ενα δρομο (ΟΠΟΙΟΣ και να ειναι αυτος) αυξανει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ τις πιθανοτητες σου αν συμβει κατι, να ειναι και μοιραιο...
Ταυτοχρονα ομως, δεν μειωνει Τοσο πολυ πια τον χρονο που γλυτωνεις...Δεν τρεχω για να φτασω πιο γρηγορα...
Αντιθετα, τρεχω αλλα παω απο τον πιο στριφτερο/μακρυνο δρομο αν εχω επιλογες, και ας φτασω και πιο αργα. Αλλα θα φτασω πιο ευχαριστα. -
Μάλιστα... Βελτιώθηκαν πολύ τα πράγματα, έπεσαν οι τόνοι, πολύ καλύτερα τώρα. Θα συμφωνήσω με πολλούς από τους προλαλήσαντες, όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες (δρόμος, συνθήκες ορατότητας, κίνηση, νηφαλιότητα, ασφαλές όχημα) τα 160 δεν είναι υπερβολή. Κακά τα ψέματα όλοι μας το έχουμε κάνει.
Συνεχίζω να έχω τις διαφωνίες μου με κάποιες απόψεις (160+ στην Κατεχάκη... δεν ξέρω για εγκληματίας, σίγουρα υπερβολικός για μένα ) και με αρκετές άλλες, το θέμα όμως καλύφθηκε νομίζω.Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν τρεχω για να φτασω πιο γρηγορα...
Αντιθετα, τρεχω αλλα παω απο τον πιο στριφτερο/μακρυνο δρομο αν εχω επιλογες, και ας φτασω και πιο αργα. Αλλα θα φτασω πιο ευχαριστα.Αυτό μου άρεσε πολύ! Και μου άρεσε επειδή συγκεκριμένα σήμερα θα ταξιδέψω για βόρεια Εύβοια αλλά δεν θα πάω από εθνική οδό και Αρκίτσα με το Ferry αλλά από Χαλκίδα και μέσα, έτσι για να ευχαριστηθώ διαδρομή...
-
Το να πηγαινεις με 200 αντι με 120 σε ενα δρομο (ΟΠΟΙΟΣ και να ειναι αυτος) αυξανει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ τις πιθανοτητες σου αν συμβει κατι, να ειναι και μοιραιο...Σωστό είναι αυτό, αλλά ισχύει και ότι το να πηγαίνεις με 120 αντί για 40 σε ένα δρόμο (ΟΠΟΙΟΣ και να είναι αυτός) αυξάνει ΕΠΙΣΗΣ κατακόρυφα τις πιθανότητές σου αν συμβεί κάτι, να είναι και μοιραίο. Έτσι δεν είναι?
Σημαίνει λοιπόν αυτό ότι δεν θα πας ποτέ με 120 (ακόμα κι αν στο επιτρέπουν οι συνθήκες: όχημα, δρόμος, καιρός) ή ότι τις περισσότερες φορές θα πηγαίνεις με 40?Πρέπει επίσης να λάβεις υπόψη σου ότι είναι ενταλώς διαφορετικές οι πιθανότητες όταν κινείσαι με 200 για 3 λεπτά από ότι αν κινείσαι με 200 για 8 λεπτά.
Ταυτοχρονα ομως, δεν μειωνει** Τοσο** πολυ πια τον χρονο που γλυτωνεις...
Μα δεν είναι θέμα χρόνου... είναι θέμα στιγμιαίας απόλαυσης
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
[snip]
Συνεχίζω να έχω τις διαφωνίες μου με κάποιες απόψεις (160+ στην Κατεχάκη... δεν ξέρω για εγκληματίας, σίγουρα υπερβολικός για μένα )
[snip]Απολύτως αποδεκτός ο χαρακτηρισμός
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Φίλε manosk, αυτά που απαριθμείς φυσικά κι ενδέχεται να συμβούν, όπως ενδέχεται να προχωράς στο πεζοδρόμιο και να σου πέσει μια γλάστρα στο κεφάλι και να πεθάνεις. Ή να περπατάς στο πεζοδρόμιο και να πέσει επάνω σου ένα αμάξι που έχει χάσει τον έλεγχο. Ή να πίνεις καφέ στη βεράντα σου και να σε σκοτώσει αδέσποτη σφαίρα από ένοπλη συμπλοκή στο δρόμο του σπιτιού σου.Ξεχνάς την περίπτωση να διαβάζεις κλεισμένος μέσα στο σπίτι σου και να πέφτει πάνω σου πολεμικό αεροπλάνο.
... Αν, τώρα, αποφασίσεις να το ρίξεις στην τρελλή ασφάλεια, τότε θα γίνεις χειρότερος κι απ'την Κατακουζήνα που είχε βρωμοκοπήσει το σπίτι του με Betadine κι είχε γίνει μεγάλο νούμερο.
Ρε συ skullone, προλαβαίνει να βλέπεις **και **τηλεόραση?
-
Κάποιες περιόδους προλαβαίνω να βλέπω και τηλεόραση. Αν και συνήθως βλέπω πράγματα που ο πολύς κόσμος αποφεύγει (ταινίες στο κανάλι της Βουλής, στοιχειωδώς σοβαρές ενημερωτικές εκπομπές στη ΝΕΤ κλπ, άντε και καμιά κωμική σειρά που να υποφέρεται σε ιδιωτικό κανάλι).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το να πηγαινεις με 200 αντι με 120 σε ενα δρομο (ΟΠΟΙΟΣ και να ειναι αυτος) αυξανει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ τις πιθανοτητες σου αν συμβει κατι, να ειναι και μοιραιο...Σωστό είναι αυτό, αλλά ισχύει και ότι το να πηγαίνεις με 120 αντί για 40 σε ένα δρόμο (ΟΠΟΙΟΣ και να είναι αυτός) αυξάνει ΕΠΙΣΗΣ κατακόρυφα τις πιθανότητές σου αν συμβεί κάτι, να είναι και μοιραίο. Έτσι δεν είναι?
Σημαίνει λοιπόν αυτό ότι δεν θα πας ποτέ με 120 (ακόμα κι αν στο επιτρέπουν οι συνθήκες: όχημα, δρόμος, καιρός) ή ότι τις περισσότερες φορές θα πηγαίνεις με 40?Πρέπει επίσης να λάβεις υπόψη σου ότι είναι ενταλώς διαφορετικές οι πιθανότητες όταν κινείσαι με 200 για 3 λεπτά από ότι αν κινείσαι με 200 για 8 λεπτά.
Ταυτοχρονα ομως, δεν μειωνει** Τοσο** πολυ πια τον χρονο που γλυτωνεις...
Μα δεν είναι θέμα χρόνου... είναι θέμα στιγμιαίας απόλαυσης
Ειπα απο την αρχη να μην ειμαστε υπερβολικοι... τωρα τι ειναι αυτο το 40 που μου βαζεις? Τραμ θα το κανω το αμαξι?
Κοιτα να σου πω κατι...
Τα 120Χλμ/ω Ειναι μια ταχυτητα στην οποια τα περισσοτερα συγχρονα αυτοκινητα (και 10ετιας να πω) μπορουν να φρεναρουν ανετα, χωρις κοποση στα φρενα, και να παραμεινει σταθερα...
Απο τα 200χλ/ω,** ΛΙΓΑ** αυτοκινητα μπορουν να το κανουνε αυτο.
Και εχω τρανο παραδειγμα ροβερ 620τι που απο 200 σε 0 στραβωσανε οι δισκοι... Ωραια πραγματα, και καθολου επικυνδηνα...
Οσο για το απο 120-40 δεν το σχολιαζω, ειναι κατι παραπανω απο γελοιο σαν παραδειγμα, ειναι υποτριπλασιασμος της ταχυτητας, ενω απο τα 200 στα 120 ειναι λιγοτερο και απο υποδιπλασιασμος...
Επισης με 120 κινεισαι παντου σχεδον (βγαζεις μια μεση γυρω στα 100) ενω τα 200 ειναι μια ανοησια που κρατα λιγα λεπτα, και μετα αντε παλι στα 120 για να μπουμε στις στροφες... (μεση ~120-130)Τι απολαυση προσφερει το 200 στην ευθεια?
ΥΓ. ΠΡοσωπικα πανω απο τα 140-150 παυω να αισθανομαι ανετα... δεν εχω πιασει ως οδηγος πανω απο 155-160, αν και ως συνοδηγος εχω πιασει καπου στα 260...
-
Ε μίλα κι εσύ για κάνα σοβαρό αμάξι, που κάθεσαι και μιλάς για... Rover!!!
Αλήθεια, πώς σου φάνηκε η βολτούλα στα 260; Εγώ ως συνοδηγός είχα βρεθεί σε Fiat Coupe 20v Turbo (τι αυτοκίνητο!!!), και στην εθνική ο οδηγός είχε πιάσει και καμιά 230άρα... Σύντομα όμως, ο δείκτης βενζίνης τον έβαλε σε τάξη!
-
κοιτα μιλω για ροβερ, γιατι ηταν ενα αμαξι 200+ αλογων, που επιανε τα 200 στα χαλαρα... (πηγαινε και πιο πανω κοντερισια...)
Ομως το φρεναρισμα δεν ηταν το αναλογο...Κοιτα για την βολτουλα με 260 (στο κοντερ... ισως ηταν και 270) με 2 κουβεντες
ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ
Ηταν με mercedes S500 auto στην Γερμανια, αλλα πλεον τα πραγματα μοιαζανε με video game... Δεν θα το ξαναεκανα για τιποτα στον κοσμο. Ακομα και σε αυτο το δρομο, ακομα και με αυτο το αμαξι, τα πραγματα τα ακουγες αλλα και τα αισθανοσουνα να 'ζοριζουνε ασχημα...'**Ο Ηλεκτρονικος κοφτης στα 250 ηταν προφανως 'εκτος λειτουργιας'...
-
Ξεχνάς όμως ότι ήσουν σ'ένα αμάξι (για το Rover) που ούτε πλαίσιο σοβαρό είχε, ούτε αναρτήσεις, ούτε τίποτα! Κι εγώ στο Opel Rekord (αρχών δεκαετίας του '70) του πατέρα ενός φίλου μου έτρεμα σαν το φύλλο, κι ας μην ξεπέρασε τα 30 (οδήγηση σε πόλη). Άμα τ'αυτοκίνητο είναι πεζοδρομιοκυνηγός, κακοστημένο ή/και κακοσυντηρημένο, όσο και να πάει, τρομακτική εμπειρία θα έχεις.
Όχι βέβαια από την άλλη ότι οι Merc είχαν ποτέ στη ζωή τους πραγματικά αξιόλογες αναρτήσεις. Η 190άρα (π.χ.) σε θέματα στησίματος έτρωγε καρπαζιές απ'το προλεταριακό 128άρι.
-
ναι αλλα το ροβερ, οτι και να ηταν, μεχρι τα 120 ηταν μια χαρα... και στα 140 οκ ηταν... αλλα ειχε τη δυνατοτητα να παει 200+... Και πηγε... αλλα μετα δεν ειχε φρενα.
Κοιτα τα 260 ειναι αλλη ταξη μεγεθους... εκει πιστευω οτι ουτε με Υπεραυτοκινητα οπως φερραρι δεν μπορεις να πεις οτι τα αισθανεσαι ανετα... Εγω με τα 260 ακουγα κατι τριξιματα και κατι αλλους ηχους σαν να εφτανε το αμαξι στα ορια...
Γενικως αξιζει σαν εμπειρια, αλλα δεν θα το ξαναεκανα...
-
Ειπα απο την αρχη να μην ειμαστε υπερβολικοι... τωρα τι ειναι αυτο το 40 που μου βαζεις? Τραμ θα το κανω το αμαξι?Υπάγεται ΑΚΡΙΒΩΣ στη 'λογική' του επιχειρήματος που παρέθεσες και το οποίο είχα κάνει quote.
Κοιτα να σου πω κατι...
Τα 120Χλμ/ω Ειναι μια ταχυτητα στην οποια τα περισσοτερα συγχρονα αυτοκινητα (και 10ετιας να πω) μπορουν να φρεναρουν ανετα, χωρις κοποση στα φρενα, και να παραμεινει σταθερα...
Αυτό είναι διαφορετικό επιχείρημα, και παρόλο που δεν συμφωνώ πως γενικώς κι αορίστως τα περισσότερα αυτοκίνητα 10ετίας και... δώθε μπορούν να φρενάρουν άνετα από τα 120 χωρίς πρόβλημα αστάθειας...
Απο τα 200χλ/ω,** ΛΙΓΑ** αυτοκινητα μπορουν να το κανουνε αυτο.
... εν τούτοις συμφωνώ πως από τα 200 φρενάρουν με σχετική ασφάλεια σαφώς λιγότερα αυτοκίνητα. Συμφωνώ επίσης ότι οποιοδήποτε αυτοκίνητο φρενάρει καλύτερα από τα 120 από ότι από τα 200.
Δεν ήταν όμως αυτό το αρχικό σου επιχείρημα, στο οποίο απάντησα.
Και εχω τρανο παραδειγμα ροβερ 620τι που απο 200 σε 0 στραβωσανε οι δισκοι... Ωραια πραγματα, και καθολου επικυνδηνα...
Προφανώς μιλάς για φρενάρισμα πανικού. Το θέμα που συζητάγαμε, αν δεν απατώμαι, είναι οι πιθανότητες να καταφύγεις σε φρενάρισμα πανικού και κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο καθένας μας να αποστειρώσει τη ζωή του στό όνομα αυτών των πιθανοτήτων.
Οσο για το απο 120-40 δεν το σχολιαζω, ειναι κατι παραπανω απο γελοιο σαν παραδειγμα, ειναι υποτριπλασιασμος της ταχυτητας, ενω απο τα 200 στα 120 ειναι λιγοτερο και απο υποδιπλασιασμος...
Επισης με 120 κινεισαι παντου σχεδον (βγαζεις μια μεση γυρω στα 100) ενω τα 200 ειναι μια ανοησια που κρατα λιγα λεπτα, και μετα αντε παλι στα 120 για να μπουμε στις στροφες... (μεση ~120-130)Μεσα σε 3 αράδες με έχεις ήδη χαρκτηρίσει έμμεσα παραπάνω από γελοίο και ανόητο. Δεν μπορώ παρά να ανταποδώσω τους χαρακτηρισμούς, ιδιαίτερα όταν αδυνατείς να καταλάβεις:
α) ότι το αρχικό σου επιχείρημα ήταν αυτό που ήταν κάτι παραπάνω από γελοίο, και
β) ότι η επικινδυνότητα δεν είναι σταθερά ανάλογη με την ταχύτητα, αλλά εκθετικά.Τι απολαυση προσφερει το 200 στην ευθεια?
Αδρεναλίνη...
ΥΓ. ΠΡοσωπικα πανω απο τα 140-150 παυω να αισθανομαι ανετα... δεν εχω πιασει ως οδηγος πανω απο 155-160, αν και ως συνοδηγος εχω πιασει καπου στα 260...
Πολύ καλά κάνεις και ΔΕΝ αισθάνεσαι άνετα πάνω από τα 140-150. Τα προσωπικά σου όμως όρια σίγουρα δεν καθορίζουν τα όρια των υπολοίπων και σίγουρα δεν τους κάνει ανόητους. Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι ανόητος όποιος θεωρεί ανόητους όσους δεν 'υπακούν' τα προσωπικά του όρια.
-
Συγγνώμη βρέ παιδιά,μιλάτε γιά ευθείες καί γιά ταχύτητες 150-160 χ.α.ω.,λές καί πρόκειται γιά ταχύτητες 'αυτοκτονίας'.
Εχετε δεί ποτέ τό κοντέρ σας,όταν ξεδίνετε σέ στροφιλίκια,νά δείτε τί αριθμούς 'διαβάζει'; -
οπως εχω πει πολλακις, δεν καθομαι να κανω Αποσπασματικες παραθεσεις για να το παιξω θιγμενος απο τα γραφωμενα του αλλου οταν αντιλαμβανομαι οτι εχω αδικο (Συνηθησμενη τακτικη πολλων... Ολο και κερδιζει οπαδους αποτι βλεπω...)
Επισης δεν μπορω να καθομαι να σκεφτομαι και να επεξεργαζομαι ακριβως τι γραφω και που μπορει να βγει μια υπονια προσβολης αν το δεις αφαιρετικα και με το ματι του παρεξηγησιαρη-θιγμενου-περιεργου γιατι εχω και αλλα πραγματα να κανω απο το να γραφω στο φορουμ.
Επισης δεν ειμαι καλος στα γραπτα κειμενα... 9κανω πολλα λαθη και συντακτικα και ορθογραφικα.
Απο εκει και περα, δεν ζητησα κανενας αν συμμορφωθει με τα ΔΙΚΑ μου ορια, αλλα απαιτω σαν πολιτης της χωρας μου, να σεβονται ολοι τα ορια και τους νομους...
Οσοι δεν τα σεβονται να ειναι ετοιμοι για τις συναιπειες, και οχι να κλαιγονται μετα σε αστυνομους και φορουμ...ΥΓ. Σε καμμια περιπτωση δεν ηθελα να σε πω γελοιο και ανοητο. Αν ετσι αισθανεσαι, προβλημα σου. Δε θα καθομαι να ψυριζω το ποστ μου για να ποσταρω μηπως βρειτε κατι να πιαστειτε.
-
οπως εχω πει πολλακις, δεν καθομαι να κανω Αποσπασματικες παραθεσεις για να το παιξω θιγμενος απο τα γραφωμενα του αλλου οταν αντιλαμβανομαι οτι εχω αδικο (Συνηθησμενη τακτικη πολλων... Ολο και κερδιζει οπαδους αποτι βλεπω...)Προφανώς απευθύνεσαι σε όσους αντιλαμβάνονται ότι έχουν άδικο και το παίζουν θιγμένοι.
Εγώ πάλι βλέπω ότι κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς η τακτική να πετάει όποιος γουστάρει χαρακτηρισμούς και μετά να το παίζει τσαντισμένος και υπεράνω.
Επισης δεν μπορω να καθομαι να σκεφτομαι και να επεξεργαζομαι ακριβως τι γραφω και που μπορει να βγει μια υπονια προσβολης αν το δεις αφαιρετικα και με το ματι του παρεξηγησιαρη-θιγμενου-περιεργου γιατι εχω και αλλα πραγματα να κανω απο το να γραφω στο φορουμ.
Επισης δεν ειμαι καλος στα γραπτα κειμενα... 9κανω πολλα λαθη και συντακτικα και ορθογραφικα.
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Δικό μου το λάθος λοιπόν, διότι νόμιζα ότι μίλαγα με κάποιον που σκέφτεται τι γράφει, που βλέπει το φόρουμ κατά βάση ως σοβαρό μέσο ψυχαγωγίας και έχει και μια στοιχειώδη επαφή με τη γραπτή ελληνική γλώσσα.
Απο εκει και περα, δεν ζητησα κανενας αν συμμορφωθει με τα ΔΙΚΑ μου ορια,
Δεν είπε κανείς ότι ζήτησες... είπα θα έλεγα ανόητο όποιον ζητούσε (εκτός αν ταυτίστηκες από μόνος σου... κι αν όντως ταυτίστηκες, δεν πιστεύω να θίχτηκες κιόλας).
αλλα απαιτω σαν πολιτης της χωρας μου, να σεβονται ολοι τα ορια και τους νομους... Οσοι δεν τα σεβονται να ειναι ετοιμοι για τις συναιπειες, και οχι να κλαιγονται μετα σε αστυνομους και φορουμ...
Έχεις κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα κατά νου?
ΥΓ. Σε καμμια περιπτωση δεν ηθελα να σε πω γελοιο και ανοητο. Αν ετσι αισθανεσαι, προβλημα σου. Δε θα καθομαι να ψυριζω το ποστ μου για να ποσταρω μηπως βρειτε κατι να πιαστειτε.
Θα αισθανόμουν έτσι αν δεν σου απαντούσα τουλάχιστον μια φορά.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ πάλι βλέπω ότι κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς η τακτική να πετάει όποιος γουστάρει χαρακτηρισμούς και μετά να το παίζει τσαντισμένος και υπεράνω.
Προφανως στην περιπτωση μου, δεν βλεπεις καλα....
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Δικό μου το λάθος λοιπόν, διότι νόμιζα ότι μίλαγα με κάποιον που σκέφτεται τι γράφει, που βλέπει το φόρουμ κατά βάση ως σοβαρό μέσο ψυχαγωγίας και έχει και μια στοιχειώδη επαφή με τη γραπτή ελληνική γλώσσα.
Σκεφτομαι τι γραφω.... Απλα δεν το εχω κανει το φορουμ 'σκεφτομαι και γραφω'
Μεσο ψυχαγωγιας? ετσι το βλεπεις? το εχεις παρει αναλαφρα το θεμα, 666 ου ου ου αντιχριστοι, το φορουμ ειναι σοβαρο.Επαφη με τη γλωσσα εχω, και πολυ καλη... Απο εκει και περα, δεν γραφω δοκιμια, απλα ποστ κανω... Δεν καθομαι να τα ψειριζω... Αλλος φανηκε να μη διακρινει την ενοια ψειριζω με το καταλαβαινω-αντιλαμβανωμαι...
Δεν είπε κανείς ότι ζήτησες... είπα θα έλεγα ανόητο όποιον ζητούσε (εκτός αν ταυτίστηκες από μόνος σου... κι αν όντως ταυτίστηκες, δεν πιστεύω να θίχτηκες κιόλας).
Δεν θιγομαι ποτε απο προσωπα που μιλανε πισω απο Η/Υ σε αντιθεση με πολλους που δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν, η τα κοτσια να το κανουν...
Έχεις κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα κατά νου?
Αρκετα. Δεν καθομαι να ψαξω παντως... Μια αναζητηση στο φορουμ θα σε βοηθησει... καμερες κατω απο γεφυρες, σε ευθειες με ορια 120, θα βρεις αρκετα πιστευω...
Θα αισθανόμουν έτσι αν δεν σου απαντούσα τουλάχιστον μια φορά.
Ελπιζω τωρα που το εκανες να αισθανεσαι ολοκληρωμενο ον, και ευτηχισμενος ανθρωπος....
-
Νομίζω οτι θα πρέπει να αναλογιστείτε οτι φτάνετε σε σημεία αντιπαράθεσης και οχι ανταλλαγής απόψεων για εντελώς λάθος λόγους!
Οι απόψεις του καθένα είναι προσωπικές και απόλυτα σεβαστές!Δεν σημαίνει οτι εκφράζοντάς τις πρέπει ντε και καλά να μας προσβάλει!
Αλλωστε όλα τα post δεν είναι (ή δεν πρέπει να είναι) προσωπικά!!
Ηρεμία λοιπόν!!! ...και ψυχραιμία!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εχετε δεί ποτέ τό κοντέρ σας,όταν ξεδίνετε σέ στροφιλίκια,νά δείτε τί αριθμούς 'διαβάζει';Μωρέ το'χω δει... Και προτιμώ να ΜΗΝ τα λέω στη μάνα μου!
-
να σας κουφάνω λίγο....
Σήμερα το πρωί στην παραλιακή προς Γλυφάδα στο ύψους του Αλίμου περίπου λίγο πριν το Όστρια ήταν ένα Ford Taunus στην μεσαία λωρίδα με οδηγό παππου ...πήγαινε με περίπου 40-50 και εγώ από πίσω
σε κάποια φάση βλέπω στη μέση του δρόμου ένα ΓΑΤΑΚΙ να τρέχει, λέω πρωί είναι δεν θα είδα καλά, θα κοιμάμαι ακομα...ξέρω γω!!!!
ένα λεπτό μετά νάσου και άλλο γατάκι σαν να πετάχτηκε απο το πουθενα!!!
Εν τω μεταξύ όλοι κάνανε μανούβρες να μην τα χτυπήσουμε..
Έπεσε και τρίτο γατάκι...
Τέλικα κατάλαβα ότι ή τα πέταγε ο τύπος από το Taunus ή είχανε μπεί στη μηχανή και από τη ζέστη πέφτανε!!!!
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
να σας κουφάνω λίγο....Σήμερα το πρωί στην παραλιακή προς Γλυφάδα στο ύψους του Αλίμου περίπου λίγο πριν το Όστρια ήταν ένα Ford Taunus στην μεσαία λωρίδα με οδηγό παππου ...πήγαινε με περίπου 40-50 και εγώ από πίσω
σε κάποια φάση βλέπω στη μέση του δρόμου ένα ΓΑΤΑΚΙ να τρέχει, λέω πρωί είναι δεν θα είδα καλά, θα κοιμάμαι ακομα...ξέρω γω!!!!
ένα λεπτό μετά νάσου και άλλο γατάκι σαν να πετάχτηκε απο το πουθενα!!!
Εν τω μεταξύ όλοι κάνανε μανούβρες να μην τα χτυπήσουμε..
Έπεσε και τρίτο γατάκι...
Τέλικα κατάλαβα ότι ή τα πέταγε ο τύπος από το Taunus ή είχανε μπεί στη μηχανή και από τη ζέστη πέφτανε!!!!
ένα-ένα-ένα δύο τρία... τεστ τεστ τεστ.... φφσσσ φφσσσσ Δεν ακούω τίποτα!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!