-
τι θερμοκρασια να σου δειξει ρε κρουζακια
πηγες να ανεβεις μια ανηφορα με συμπλεκτη και 4-4500στρ και μετα εβαλες την οπισθεν για να ανεβεις.
ειχε αρπαξει δλδ ο δισκος ηδη και με την οπισθεν τον αποτελειωσες.
ολο το βαρος πηγε μπροστα στην μηχανη και τι να σου κανει ο δισκος ,αμαξι πηρες οχι τρακτερ.τεσπα απο τα λαθη μας μαθαινουμε ολοι και τα λαθη πληρωνονται.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Το γεγονος οτι δεν μου εδωσε καμια ενδειξη π.χ θερμοκρασια .Απολυτως τιποτα μονο καπνοι ,λεει κατι?Από ότι ξέρω αρκετά μηχανικά προβλήματα ο εγκέφαλος δεν τα ανιχνεύει. Π.χ. αν 'σπάσει' κάποιο αμορτισέρ ή φαγωθεί κάποιο τακάκι ο εγκέφαλος αυτά δεν τα ανιχνεύει. Θεωρώ ότι και η περίπτωση του δίσκου ανήκει στην ίδια κατηγορία. Αυτά όμως τα ξέρει καλύτερα το τοπικό συνεργείο το οποίο φαντάζομαι ότι θα δει αν ο εγκέφαλος, έχει κρατήσει τυχόν προβλήματα...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τι θερμοκρασια να σου δειξει ρε κρουζακιαπηγες να ανεβεις μια ανηφορα με συμπλεκτη και 4-4500στρ και μετα εβαλες την οπισθεν για να ανεβεις.
ολο το βαρος πηγε μπροστα στην μηχανη και τι να σου κανει ο δισκος ,αμαξι πηρες οχι τρακτερ.τεσπα απο τα λαθη μας μαθαινουμε ολοι και τα λαθη πληρωνονται.
Καλα μην νομιζεις οτι ειδα τους καπνους και συνεχισα να το ζοριζω! Οταν ειδα λιγο καπνο αμεσως σταματησα,και αφου ανοιξα το καπο βγηκε ο πολυς.
Δεν ειπα ποτε οτι το αμαξι φταιει ,ισα-ισα...
Ουτε απαιτησα απο κανεναν τιποτα...
Εχω μαθει στη ζωη μου να επωμιζομαι παντα τις ευθυνες που μου αναλογουν.Τωρα εαν τη βγαλω με τις λιγοτερες χρηματικες απωλειες...τοσο το καλυτερο!! -
Φιλοι σας ευχαριστω ολους για τι ενδιαφερον σας
ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΡΟΥΖΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!
Πληρωσα βεβαια, αλλα με πολυ μεγαλη εκπτωση,οι ανθρωποι φερθηκαν ''σπαθι''!!! -
τι θερμοκρασια να σου δειξει ρε κρουζακιαπηγες να ανεβεις μια ανηφορα με συμπλεκτη και 4-4500στρ και μετα εβαλες την οπισθεν για να ανεβεις.
Εσένα σου είπαμε να αλλάξεις την φωτό σου...και όπως βλέπω το έκανες......
-
Φιλοι σας ευχαριστω ολους για τι ενδιαφερον σας
ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΡΟΥΖΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!
Πληρωσα βεβαια, αλλα με πολυ μεγαλη εκπτωση,οι ανθρωποι φερθηκαν ''σπαθι''!!!Δεν μας λες και ποσα γιατι αρχισα να φοβαμαι!
Δεν βγαινω που δεν βγαινω απο τις βενζινες, μην μου τυχει και κανενα τετοιο καηκα!
Με βλεπω να το πουλαω ή στην Συγγρου για τραβι! -
αμα ειναι να βγεις στην συγγρου για 200 ευρω θα στα δωσω εγω ρε .
-
Κοιτα...δεν ειναι τα χρηματα της επισκευης τοσα πολλα ωστε να φτασεις μεχρι εκει...
-
Δεν διαβασα ποσα ομως?
Ακουμε ποσα σου πηραν!!! -
Δεν θεωρω σωστο να αναφερω την τιμη της επισκευης , αφου οπως εγραψα παραπανω ηταν με μεγαλη εκπτωση. Αλλωστε καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη αφου αλλαζουν τα δεδομενα.
-
Δεν θεωρω σωστο να αναφερω την τιμη της επισκευης , αφου οπως εγραψα παραπανω ηταν με μεγαλη εκπτωση. Αλλωστε καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη αφου αλλαζουν τα δεδομενα.τι φοβασαι, μη σου κοψουν την εκπτωση?
-
Φίλε cruzakia είσαι λάθος σε αυτό.
Το ότι σου έκαναν μεγάλη έκπτωση μόνο ως θετικό μπορεί να το εκλάβει κάποιος. Φυσικά υπάρχει πάντα το καλύτερο (π.χ. να το περνούσαν όλο εγγύηση και να μην πλήρωνες τίποτα) και το χειρότερο (π.χ. να τα πλήρωνες όλα από την τσέπη σου χωρίς έκπτωση).
Δεν νομίζω οτι εκθέτεις κάποιον απλά αναφέροντας μια έκπτωση που σου έγινε.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν θεωρω σωστο να αναφερω την τιμη της επισκευης , αφου οπως εγραψα παραπανω ηταν με μεγαλη εκπτωση. Αλλωστε καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη αφου αλλαζουν τα δεδομενα.
τι φοβασαι, μη σου κοψουν την εκπτωση?
Αυτο ειναι...το βρηκες μπραβο!!!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Φίλε cruzakia είσαι λάθος σε αυτό.Το ότι σου έκαναν μεγάλη έκπτωση μόνο ως θετικό μπορεί να το εκλάβει κάποιος. Φυσικά υπάρχει πάντα το καλύτερο (π.χ. να το περνούσαν όλο εγγύηση και να μην πλήρωνες τίποτα) και το χειρότερο (π.χ. να τα πλήρωνες όλα από την τσέπη σου χωρίς έκπτωση).
Δεν νομίζω οτι εκθέτεις κάποιον απλά αναφέροντας μια έκπτωση που σου έγινε.
Στην διαπιστωση συμφωνω,στην εκτιμηση περι λαθους και εκθεσης διαφωνω. Απο την στιγμη που ειχα ''χαριστικα''μια τιμη θεωρω οτι θα εξεθετα τον επαγγελματια εαν την ανεφερα δημοσια,και αυτο γιατι εχω αναφερθει στο ακριβες προβλημα του αυτοκινητου σε προηγουμενες σελιδες , εαν καποιος με παρομοιο προβλημα εχει πληρωσει περισσοτερα....καταλαβαινεις οτι θα εκτεθει.
Εαν εγω(στη θεση του) εκανα μια μεγαλη εκπτωση σε πελατη πχ επειδη ειναι συγγενης καλου φιλου,θα θεωρουσα ανευθυνο απο μερους του να το διατυμπανιζει!!και να μου δημιουργει προβλημα με τους αλλους πελατες μου.
Τελος παντων πολυ κακο για το τιποτα.Πιστευω οτι η αναφορα μου για την εκπτωση ειναι αρκετη,και δεν θα ηθελα να αναφερθω σε χρηματικο ποσο. -
Σόρρυ, αλλά βλακεία είναι αυτό που λες. Από πού και ως πού είναι έκθεση αν αναφέρεις την καλύτερη τιμή που σου κάναν; Υπέγραψες non-disclosure ή υπήρξε αλισβερίσι κάτω από το τραπέζι για να σου κόψουν €€;
Πάντως, FYI είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσουν αν έχει ανάψει το δισκοπλατο και το βολάν από ανελέητο σπινάρισμα.
-
προφανως ο κρουζακιας δεν θελει να πει τιμη μιας και εγινε μονο για εκεινον εκπτωση.
το να βγει δημοσια και να πει τιμη θα ηταν βλακεια ,μην πω και π@υστια.
-
Για τα γαλαζοπράσινα μάτια ε; Έλεγε και χαμηλόφωνα 'φιλλλλαράκι, για σένα μόνο η τιμη, ψουψουψου'.
Σαν τους λαστιχάδες, σε πιάνουν από το μπράτσο, σε πάνε λίγο στην άκρη και σου λένε 'ειδική τιμή γιατί έρχεσαι συχνά κλπ 380 ευρώ, αλλά για σένα μόνο, μην το πεις παραέξω, με σκότωσες'.
Το ίδιο λένε και στον επόμενο φυσικά.
-
προφανως ο κρουζακιας δεν θελει να πει τιμη μιας και εγινε μονο για εκεινον εκπτωση.το να βγει δημοσια και να πει τιμη θα ηταν βλακεια ,μην πω και π@υστια.
Ε ας πει τότε την κανονική τιμή χωρίς έκπτωση...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
προφανως ο κρουζακιας δεν θελει να πει τιμη μιας και εγινε μονο για εκεινον εκπτωση.
το να βγει δημοσια και να πει τιμη θα ηταν βλακεια ,μην πω και π@υστια.
Ε ας πει τότε την κανονική τιμή χωρίς έκπτωση...
αν την πει, θα πρεπει να μας σκοτωσει μετα
-
δεν πρεπει να μας απασχολει η τιμη αλλα το αν του φερθηκε σωστα η αντιπροσωποια.
Chevrolet Cruze