-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Νονέ λογική η σκέψη σου για τις GTV-spider. Μόνο που με το κόλλημα που έχουν οι Αλφίστι με αυτή την αντίληψη περί εμπροσθοκίνητου Φιατ (και λοιπών παπ....ριών) υπάρχει ό κίνδυνος να πάρει τριάντα χρόνια να το θεωρήσουν κλασικό.....H πάλαι ποτέ Αlfa Romeo δεν είχε καμία σχέση σε επίπεδο σύλληψης,δημιουργίας και υλοποίησης ενός project της με την Fiat.Και αυτό ισχύει τόσο σε επίπεδο λεπτομέρειας,όσο και image.Το αν προσπαθούν να πείσουν εαυτούς και αλλήλους περί του αντιθέτου,αυτοί από τους αυτοαποκαλούμενους alfisti, που έχουν εμπειρία μόνο από το προϊόντα της περιόδου Alfiat, δεν έχει καμία σημασία.
Το σίγουρο είναι ότι υπό την αιγίδα της Fiat βγήκαν μοντέλα που δεν άξιζαν να φέρουν καν το σήμα της AR (βλέπε 155 και αδελφές),όπως βγήκαν και αρκετά αξιόλογα μοντέλα,που πιο πολύ όμως ανταποκρίνονται σε αυτό που φιλοσοφικά θα ταίριαζε περισσότερο σε μια Lancia του σήμερα,με sport essence,παρά σε μια Alfa.
Δεν είναι εξάλλου καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η Fiat,τα τελευταία 50 χρόνια, θεωρείται αυθεντία αποκλειστικά και μόνο στα αυτοκίνητα πόλης. -
Α ώστε εδώ είσαι εσύ και διαβάζεις κρυμμένος!!!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε νομιζω να χαλανε απλα εχουν τσιμπημενο κοστος χρησης-συντηρησης..Ιδιως οι gtv-spider..Οταν το αγοραζεις με σκοπο να γινει future classic-αμαξι βολτας,ευχαριστησης δε νομιζω να σε απασχολει και παρα πολυ..εκτος απο τελη και ασφαλειες
γιατι ενα alfa romeo εχει ακριβο σερβις ?? -
Τι λετε για τη BMW Z1 ως modern classic???
Παραγωγη για 3 χρονια, 8000 αυτοκινητων με 'χωνευτες' πορτες... Πειραμα??? Αποτυχια??? Δεν ξερω.Στο mobile.de παντως η φθηνοτερη στα 16,5Κ.

-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
εκτος απο τελη και ασφαλειες
γιατι ενα alfa romeo εχει ακριβο σερβις ??Γιατί η πλειοψηφία των ιδιοκτητών Άλφα πλερώνουν πρόθυμα για την καψούρα τους...και εκεί πατάνε πολλά συνεργεία.
-
οτι και να γινει παντως το ιστοριο αυτοκινητο στο μελλον δεν θα ειναι οπως ειναι τωρα
Δηλαδη μετα απο 20 χρονια που θα μπορουν οι gtv του 2000 να ειναι ιστορικες δενθα εχουν την ιδια αξια-αιγλη με την gtv που σημερα θεωρουμε ιστορικια
Και νομιζω οτι μολις φτασουμε την 30ετια για πινακιδες καρτες αυτο θα γινει 35 ετια .
Δυστυχως η δεκαετια του 90 εχει πολυ καλα αυτοκινητα (παρα πολυ καλα)τα οποια θα εξαφανιστουν τα επομενα χρονια και αυτος ηταν και ο σκοπος της fiva για να εκδωσουν πινακιδες καρτες πιο μοντερνα αυτοκινητα -
Συμφωνώ και με την Alba και με τον 130tc. Την gtv έχω αποφασίσει να μην την πουλήσω ποτέ (πρώτα ο Θεός), όχι γιατί κάποτε θα γίνει classic (μου φαίνεται πιο πιθανό να πάρω σύνταξη παρά να δώ την gtv classic), ούτε γιατί είναι alfa με την έννοια που ήταν οι γνήσιες alfa. Την κρατώ γιατί απλά μου αρέσει, δηλαδή για λόγους εντελώς υποκειμενικούς που δεν γίνονται απαραίτητα δεκτοί από τον αντικειμενικό παρατηρητή. Σίγουρα δεν θα κρατήσω όμως για πάντα το cinquecento της γυναίκας μου, όσο κι αν το συμπαθώ. Η gtv εν τέλει μπορεί να μην είναι γνήσια alfa αλλά είναι έστω ένα σχεδιαστικό statement (η ελληνική λέξη είναι μάλλον 'χειρονομία').
-
Ο χρήστης xbularis έγραψε:
Συμφωνώ και με την Alba και με τον 130tc. Την gtv έχω αποφασίσει να μην την πουλήσω ποτέ (πρώτα ο Θεός), όχι γιατί κάποτε θα γίνει classic (μου φαίνεται πιο πιθανό να πάρω σύνταξη παρά να δώ την gtv classic), ούτε γιατί είναι alfa με την έννοια που ήταν οι γνήσιες alfa. Την κρατώ γιατί απλά μου αρέσει, δηλαδή για λόγους εντελώς υποκειμενικούς που δεν γίνονται απαραίτητα δεκτοί από τον αντικειμενικό παρατηρητή. Σίγουρα δεν θα κρατήσω όμως για πάντα το cinquecento της γυναίκας μου, όσο κι αν το συμπαθώ. Η gtv εν τέλει μπορεί να μην είναι γνήσια alfa αλλά είναι έστω ένα σχεδιαστικό statement (η ελληνική λέξη είναι μάλλον 'χειρονομία').Συμφωνω μαζι σου κι εγω! Ευχομαι να την κρατησεις και ... αν εχεις και την πισωκινητη θα χεις σιγουρα ενα πολυ ομορφο 'γκαραζ'.
-
Ο χρήστης xbularis έγραψε:
Συμφωνώ και με την Alba και με τον 130tc. Την gtv έχω αποφασίσει να μην την πουλήσω ποτέ (πρώτα ο Θεός), όχι γιατί κάποτε θα γίνει classic (μου φαίνεται πιο πιθανό να πάρω σύνταξη παρά να δώ την gtv classic), ούτε γιατί είναι alfa με την έννοια που ήταν οι γνήσιες alfa. Την κρατώ γιατί απλά μου αρέσει, δηλαδή για λόγους εντελώς υποκειμενικούς που δεν γίνονται απαραίτητα δεκτοί από τον αντικειμενικό παρατηρητή. Σίγουρα δεν θα κρατήσω όμως για πάντα το cinquecento της γυναίκας μου, όσο κι αν το συμπαθώ. Η gtv εν τέλει μπορεί να μην είναι γνήσια alfa αλλά είναι έστω ένα σχεδιαστικό statement (η ελληνική λέξη είναι μάλλον 'χειρονομία').Όπως πάνε τα πράγματα πιο πιθανό είναι να γίνει η GTV classic παρά να πάρεις σύνταξη αδελφέ !
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Συμφωνώ και με την Alba και με τον 130tc. Την gtv έχω αποφασίσει να μην την πουλήσω ποτέ (πρώτα ο Θεός), όχι γιατί κάποτε θα γίνει classic (μου φαίνεται πιο πιθανό να πάρω σύνταξη παρά να δώ την gtv classic), ούτε γιατί είναι alfa με την έννοια που ήταν οι γνήσιες alfa. Την κρατώ γιατί απλά μου αρέσει, δηλαδή για λόγους εντελώς υποκειμενικούς που δεν γίνονται απαραίτητα δεκτοί από τον αντικειμενικό παρατηρητή. Σίγουρα δεν θα κρατήσω όμως για πάντα το cinquecento της γυναίκας μου, όσο κι αν το συμπαθώ. Η gtv εν τέλει μπορεί να μην είναι γνήσια alfa αλλά είναι έστω ένα σχεδιαστικό statement (η ελληνική λέξη είναι μάλλον 'χειρονομία').
Όπως πάνε τα πράγματα πιο πιθανό είναι να γίνει η GTV classic παρά να πάρεις σύνταξη αδελφέ !
Χλωμά και τα δύο .
-
Κρατα την gtv και οποτε παρεις συνταξη ..........δεν σε απασχολεί.
-
Των τελευταιο καιρο παρατηρωντας το car βλεπω πολλα αυτοκινητα τα οποια αποτελουν παιδικα μου ονειρα σε τιμες κατω του 2000ευρω
Μικρες βομβες της δεκαετιας του 90 οπως uno turbo , charade gtii ,swift gti, punto gt,5gt ακομα και μερικα coupe και gtv, spider.Eδω και καμποσους μηνες μου εχει μπει η σκεψη (μικροβιο)να αγορασω κατι τετοιο να καταθεσω πινακιδες και καποια στιγμη μετα απο απο καποια χρονια να το κυκλοφορησω .
Τι θα παιρνατε????
-
Κοίτα στο θέμα με τις Μικρες βομβες του ΄90. Ολοκληρη διατριβη εχει γίνει εκει (και το αποτέλεσμα σαν πιο ολοκληρωμενο ειναι 5αρι τουρμπο).
-
επειδη σουτζουκι δεν θα βρεις που να χτυπιεσαι κατω, βρες ενα 205 ραλλακι μετατροπη (γιατι γνησιο ) και εχε τον απρ απο κοντα.....τιποτα αλλο....
-
Από το παρόν της Alfa, υπάρχουν και πιο θλιβερές περιπτώσεις:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/med ... 882&type=1 -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Των τελευταιο καιρο παρατηρωντας το car βλεπω πολλα αυτοκινητα τα οποια αποτελουν παιδικα μου ονειρα σε τιμες κατω του 2000ευρω
Μικρες βομβες της δεκαετιας του 90 οπως uno turbo , charade gtii ,swift gti, punto gt,5gt ακομα και μερικα coupe και gtv, spider.Eδω και καμποσους μηνες μου εχει μπει η σκεψη (μικροβιο)να αγορασω κατι τετοιο να καταθεσω πινακιδες και καποια στιγμη μετα απο απο καποια χρονια να το κυκλοφορησω .
Τι θα παιρνατε????
Γνωρίζω ένα καλό swift gti που πωλείται .
-
Και εγω πουλαω ενα 309 GTI γνησιο (τετραπορτο) με οροφη κλπ.
-
Ο χρήστης navarxos έγραψε:
Και εγω πουλαω ενα 309 GTI γνησιο (τετραπορτο) με οροφη κλπ.8βαλβιλδο ή 16βαλβιδο?
-
http://cgi.ebay.it/AUTOBIANCHI-Y10-TURB ... 2567d44444
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
http://cgi.ebay.it/AUTOBIANCHI-Y10-TURBO-RESTAURATA-PROFESSIONALMENTE-ISCRITTA-ASI-/160655754308?pt=Automobile_IT&hash=item2567d44444Αυτά να τα βλέπουν όλοι οι γκρινιάρηδες που έχουν φαγωθεί με τις χρονολογίες και το ποιο είναι ιστορικό και ποιο όχι. Ορίστε μοντέλο 1988 πιστοποιημένο από την ASI. Κι εδώ ασχολούμαστε για το αν ένα μοντέλο 1984 είχε πάρει πινακίδες ΦΙΛΠΑ με την 25ετία ή με την 30ετία.........
Modern Future Classics