Και όμως Νάσο,
Αν αφαιρέσεις τα 'δραματικά'- 'καλολογικά' στοιχεία του Γιώργου νομίζω ότι λέει κάτι σημαντικό.Κάτι που όλοι το νοιώθουμε αλλά δεν το μορφοποιούμε!
Όσο πλατύτερη προβολή δίνεις στον αγώνα , λόγω ξένων συμμετοχών , είτε από την Ιταλία , είτε από την Γαλλία είτε από κάπου αλλού , όπου το επίπεδο προβολής των αγώνων είναι σαφώς υψηλότερο από το δικό μας , τότε ανοίγει και η πίτα προβολής των χορηγών εδώ!
Σε υπέρετερο βαθμό αυτό συμβαίνει στο Ακρόπολις και παλιότερα στο Χαλκιδικής-ΕΛΠΑ !
Σήμερα στο ΕΛΠΑ, αυτήν την αίγλη που είχαμε την απεμπολήσαμε σε κάποιον βαθμό , και αν συνεχίσουμε έτσι θα χάσουμε και άλλο! Μην κρυβώμαστε πίσω από το δάκτυλό μας! Δεν τα χάσαμε ακόμα όλα αλλά κινδυνεύουμε άμεσα , και όταν τα χάσουμε θα είναι πλέον αργά!
Και οι αυξήσεις του παραβόλου είναι άμεσα συνδεδεμένες με την χορηγία του αγώνα , ειδικά όταν οι χορηγοί την κάνουν σιγά σιγά. Τα έξοδα παραμένουν και αυξάνονται και το κόστος του αγώνα επιμερίζεται!
Σε τελευταία ανάλυση , ας το πάρουμε 'απλοϊκά' ποιοί αγώνες είναι γνωστοί στην Ελλάδα και τι κοινό έχουν? Η απάντηση είναι φυσικά το Ακρόπολις και το ΕΛΠΑ που και οι δύο είναι διεθνείς και με διεθνείς συμμετοχές!
Το Ολύμπιο που μπήκε στο ERC cup τι συμμετοχές μάζεψε από ξένους ? Το έμαθε κανείς ?Όσο και το ΔΕΘ αν όχι χειρότερα.
Επέτρεψέ μου μετά από 25 χρόνια στους αγώνες , να βλέπω-προαισθάνομαι κάποια πράγματα , να πονάω και να αγωνιώ ! Δεν έχω την λύση , την ψάχνω αλλά κάθε σκέψη είναι πρός συζήτηση και επεξεργασία !
Και κάτι άσχετο , σε ότι με ρώτησε ο Θοδωρής σχετικά με την προσωπική μου εμπλοκή! Έχει να κάνει καθαρά με την προσωπική μου ευχαρίστηση η οποία πηγάζει από την αγάπη γι αυτό το σπόρ. Δεν με ενδιαφέρει το ποιός που πότε γιατί , με ενδιαφέρει το παρόν και κυρίως το μέλλον του χώρου!
Όσο αντέχω σωματικά,ψυχικά,οικονομικά θα εμπλέκομαι για έναν και μόνο λόγο; Να λέω την γνώμη μου από μέσα και χωρίς κάποιο άλλο ενδιαφέρον όπως βαθμολογικό - ψηφοθηρικό - παραγοντίστικο - συμφεροντολογικό!