-
αν θες απλα να παιζεις χωρις ζορια (και οικονομικα ) παρε xbox 360
και ας μην εχεις gta, το forza αλλωστε ειναι καλυτερο σε σταθερη βαση πλεον
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν θες απλα να παιζεις παρε xbox 360Μπα πιστευω ο μονος λογος για να αγορασω γενικα παιχνιδομηχανη ειναι για να παιζω ολημερης και ολονυχτης GT5!
-
εκανα εντιτ πιο πανω
-
εκανα εντιτ πιο πανωΤο ειδα αλλα προτειμω GT.
-
κακο του κεφαλιου σου
εμενα 3 παιχνιδια μου λειπουν ολα κι ολα στο ps3 , δεν ειναι αρκετος λογος να το αγοραζα
-
κακο του κεφαλιου σουεμενα 3 παιχνιδια μου λειπουν ολα κι ολα στο ps3 , δεν ειναι αρκετος λογος να το αγοραζα
Ε ενταξει εσυ παιζεις παραπανω πολεμικα.Εγω λιωνω ολα τα racing.
-
και ποσα αξιολογα εχει το ps3?
ENA !αρα τι θα λιωσεις? και παλι δε λεει να αγοραζεις πανακριβα παιχνδια
-
και ποσα αξιολογα εχει το ps3?
ENA !αρα τι θα λιωσεις? και παλι δε λεει να αγοραζεις πανακριβα παιχνδια
Δε πειραζει μεχρι να τερματησω εκεινο το 1 θα εχουν βγει και αλλα.
-
τι να σου πω , δεν θεωρω κακη ιδεα τις κονσολες, αλλα θεωρω κακη ιδεα το ps3 με τα bluray
-
τι να σου πω , δεν θεωρω κακη ιδεα τις κονσολες, αλλα θεωρω κακη ιδεα το ps3 με τα blurayΜπορει και λογο τιμης να παρω κατι αλλο.Δε ξερω θελω να φτιαξω το pc πρωτα.Αμα ειναι του βαζω μια μπανικη καρτα γραφικων και αντε γεια μετα!
-
πρωτα απο ολα θα παιζεις σε πολυ μεγαλυτερη αναλυση απο τις κονσολες
βεβαια εχουν και οι κονσολες τα καλα τους και τα εξοδα ειναι λιγα και δε χρειαζεται να ταλαιπωρεισαι..
-
Τωρα τον φαγαμε τον γαϊδαρο...Στην ουρα θα κολλησουμε?
-
ε ναι..
-
ε ναι..Κατσε να πιασω δουλεια...Ετοιμασε την καρτα γραφικων...
-
ξαναπες μου τι μητρικη προτειναμε , να το κοιταξω λιγο περισσοτερο το θεμα
-
http://ve3d.ign.com/articles/news/55205 ... er-Trailer
-
ενδιαφερον εχω χρονια να παιξω καποιο driver
-
Ένα παιχνίδι με ενδιαφέρει να δω στη φετινή Ε3....
-
Eγω παλι την ανακοινωση ημερομηνιας για το GT5.
-
Κυνηγούσα αναβαθμίσεις συνεχώς με τον υπολογιστή στο -όχι και τόσο μακρυνό- παρελθόν για να μπορώ να παίζω τα διάφορα καινούργια παιχνίδια... Τελευταία major αναβάθμιση είχα κάνει όταν βγήκε το Crysis και μου είχε κοστίσει κοντά 750€ (στην ουσία είχα πάρει καινούργιο υπολογιστή), μετά έπαιξα και το Far Cry 2 (τρελό παιχιδάκι ), το οποίο ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα σε υπολογιστή.
Τελικά μ' αυτά και μ' αυτά κατέληξα να είμαι με ένα αδύναμο laptop... και να μην μπορώ να παίξω οτιδήποτε. Γι' αυτό το λόγο πέρυσι έπεσα και μεγάλο θύμα με ένα online multiplayer game, το οποίο μου έφαγε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σε λεφτάΤελικά κατέληξα να πάρω με 250€ ένα elite xbox 360 με Halo 3 OSDT και Forza Motosport 3 και ησύχασα. Δεν κολλάει, δεν κρασάρει, τα παίζει όλα αδιαμαρτύρητα και δεν τρώω τον χρόνο μου να ψάχνω για τυχών ασυμβατότητες σε κάρτες γραφικών, ΜΒ και το κακό συναπάντημα... Οκ πρέπει να αγοράζω τα παιχνίδια αλλά μικρό το κακό από την στιγμή που υπάρχει το ebay. Fallout 3 μτχ με ~10€ μαζί με τα μεταφορικά από Αγγλία! Beat that (Τώρα το έχει προσφορά ο Κωστόβολος με 15€ ).
Πάντως ένα ΣΟΒΑΡΟ μηχάνημα Η/Υ ( = money) σου δίνει εν δυνάμει σαφώς ανώτερη εμπειρία σε γραφικά, αλλά κοστίζει πολύ, και συνήθως το επόμενο παιχνίδι που θα βγει θα το παίζεις με κουτσουρεμένα γραφικά ή άλλη κάρτα γραφικών ( = More money).
Ήμουν κάποτε και πολέμιος της κονσόλας
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)