-
Μετά τη διεξαγωγη 4 αγωνων (ωστε να εχουμε επαρκες δειγμα) και πριν την εναρξη της ευρωπαϊκης σεζον, παρακαλω ψηφιστε.
Η σειρα ειναι με τη βαθμολογια μετα τη Σανγκαη.
-
Μετά τη διεξαγωγη 4 αγωνων (ωστε να εχουμε επαρκες δειγμα) και πριν την εναρξη της ευρωπαϊκης σεζον, παρακαλω ψηφιστε.
-
-
Πιστευω ειναι ακομα πολυ νωρις και οι περισσοτεροι θα ψηφισουμε αυτον που θελουμε λογικα
Προτιμω προσωπικα να μην ψηφισω ακομα... Απο τα μεσα της σεζον θα εχουμε πολυ καλυτερη εικονα.
-
Ε, αυτό δεν είναι το νόημα της πρόβλεψης; Να προβλέψεις όταν όλα είναι ρευστά.
Εγω είμαι μεταξύ Hamilton-Alonso-Vettel ανάλογα με το ποια από τις τρεις ομάδες θα αποδειχτεί ανώτερη στη διάρκεια της σεζόν.
Λόγω ιστορικού πολύ καλής εξέλιξης απο την McLaren και λόγω προτίμισης πάω με Lewis.
Αν και τα τωρινά δεδομένα δείχνουν Vettel. -
σορι για το παιδιά αλλά εγώ ψηφίζω αυτό http://www.youtube.com/watch?v=kre35Pct ... re=related και όχι τα σημερινά τσιρκουλα.
-
Εγώ πάλι θα απαντήσω ποιος πιστεύω ότι το θέλει πιο πολύ απ' όλους!
Αν και ο πιο 'χορτασμένος', ο Ισπανός έχει παθολογική λατρεία στη νίκη!
Πάντως είναι γεγονός ότι κι ο Vettel βγάζει (μονίμως) μάτια. Οι McLaren πάλι μου φαίνονται πιο πίσω. Ίσως η Κίνα να ήταν ένα πυροτέχνημα με ένα full wet set up.
-
ειναι δυσκολο, αλλα διαλεγω αλονσο.
γιατι:
η μακλαρεν δεν πιστευω οτι εχει την ταχυτητα , οδηγουν αψογα αλλα δεν εχουν το αμαξι.
επισης ο χαμιλτον ειναι ικανος για το καλυτερο και το χειροτερο και αυτο δε βοηθα σε ενα πρωταθλημα , με μονο μια (τωρα εχει φερραρι και redbull) ομαδα αντιπαλο 2 φορες στο τσακ εφτασε , τη μια του κατσε το φυλλο την αλλη οχι , οποτε δεν ειναι safe bet. και μετα...
εχει και τον button που εχει παρει αερα αλλα εγω δεν πιστευω οτι θα εχει σταθερη αποδοση και δεν ειναι ο οδηγος που οταν θα εχει το αμαξι θα τους ξεφτυλλισει ολους , δεν εχει αποδειξει οτι μπορει να κερδισει τον χαμιλτον στα ισα.ο vettel , ειναι το δευτερο και αρκετα δυνατο φαβορι κατα τη γνωμη μου , εχουν το ταχυτερο αμαξι , αλλα η φερραρι δεν ειναι μακρια και εχουν και καποια προβληματα αξιοπιστιας , παντως ο vettel εχει ωριμασει αρκετα και ειναι ετοιμος , μπορει να δουμε καποιο λαθος αλλα αυτα τα κανουν ολοι.
ο γουεμπερ παροτι παντα πιστευα οτι ειναι απο τους κορυφαιους φαινεται οτι το εχει χασει και δεν μπορει να κερδισει σε ταχυτητα τον νεο. αν ηταν νο1 σε καμια ομαδα οπως η φερραρι του μικαελ θα μπορουσε αλλα τωρα εχει χασει τον ψυχολογικο πολεμο απο τον βεττελ.στη φερραρι ο κινητηρας ειναι ερωτηματικο. το πλεονεκτημα του αλονσο ειναι οτι εχει ξεμπερδεψει απο τον μασσα , δεν θελω να γινει νουμερο 1 ακομα οπως λενε οι φιλοι της φερραρι , μπορει και χωρις βοηθεια γιατι ο μασσα δεν εχει δειξει τιποτα με το νεο μονοθεσιο ασε που δε θα ηρεμησουμε ποτε με τους τυπους που λενε οτι ηταν παντα #1. στο κατω κατω αγωνας μεταξυ των 2 οδηγων γινεται στη μακλαρεν και το ιδιο (προς το παρον) στη ρεντμπουλ , γιατι να μετατραπει το πρωταθλημα των 6+ μονοθεσιων σε αγωνα τριων?
o ροσμπεργκ? οχι ,ειναι δευτερος, θα τσιμπησει τους βαθμους οταν εχει την ευκαιρια αλλα δεν μπορεις να παρεις κουπα χωρις κορυφαιο μονοθεσιο.
ολα αυτα βεβαια αλλαζουν ευκολα θα πουν καποιοι , αλλα οσον αφορα τη δυναμικοτητα των μονοθεσιων νομιζω πως η σειρα redbull-ferrari-mclaren-mercedes θα μεινει μεχρι το τελος , οι διαφορες μεταξυ ομαδων ειναι μεγαλυτερες απο τα προηγουμενα χρονια που ειχαμε υπερβολικα κοντινους χρονους.
οποτε αλονσο με λιγο πιο πισω βεττελ λεω εγω.
-
Ο Βεττελάκος.Μαχητικός,γρηγορος,καλο μονοθεσιο,γιατί οχι.Αν δεν τον πουλήσει η ομαδα με λάθη.
Ειναι και καλο παιδί,,,, ,,,Μια καλή νυφη θέλει ,,,,, ,,,με κω@@@@χη! -
Ο χρήστης patro έγραψε:
...αλλα οσον αφορα τη δυναμικοτητα των μονοθεσιων νομιζω πως η σειρα redbull-ferrari-mclaren-mercedes θα μεινει μεχρι το τελος...Χμμ.. η συγκεκριμένη 4άδα έχει πολλές αναγνώσεις, με μία μόνο σταθερά: την τελευταία Mercedes.
Δύσκολο να βγει συμπέρασμα περί δυναμικότητας, πόσο μάλλον όταν οι 3/4 αγώνες ήταν ιδιαίτερων συνθηκών. Και η κόντρα των κατατακτήριων δεν λέει πάντα ολόκληρη την αλήθεια, κι ας βγάζει ψιλο-ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Τον παράγοντα 'αξιοπιστία' τον βγάζουμε από την εξίσωση;
Η Renault πού είναι στη λίστα, οέο;
Αν έβγαζα εγώ τώρα 4άδα θα έλεγα: Red Bull κ McLaren στα ίδια και λίγο πίσω Renault. Ferrari κ Mercedes παλεύουν για την 5η (η 4η ...κενή! χα,χα).Για την ιστορία, προβλέπω Hamilton. Όταν (αν) θα στρώσουν οι αγώνες και οι νίκες θα αρχίσουν να παίζονται στο 1 προσπέρασμα, όλοι ξέρουμε ποιος είναι ικανότερος να το κάνει.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
...αλλα οσον αφορα τη δυναμικοτητα των μονοθεσιων νομιζω πως η σειρα redbull-ferrari-mclaren-mercedes θα μεινει μεχρι το τελος...
Χμμ.. η συγκεκριμένη 4άδα έχει πολλές αναγνώσεις, με μία μόνο σταθερά: την τελευταία Mercedes.
...
Η Renault πού είναι στη λίστα, οέο;
......αυτή είναι η άλλη σταθερά στην 5η θέση
Χάμιλτον ψήφισα κι εγώ δεδομένου κιόλας της αλματώδους εξέλιξης που έχει πάντα η McLaren έναντι των άλλων ομάδων.
-
Με μια μαχη με τοσους πολλους πρωταγωνιστες, συνηθως νικητης βγαινε ο εξυπνοτερος οποτε η ψηφος μου παει στον αθλητη (κατα Παυλο Γιαννακοπουλο ) Αλονσο.
-
Σιγουρα ειναι νωρις ακομα οπως ειπωθηκε παραπανω...αλλα δειγματα εχουμε δει..
Νομιζω ο συνδιασμος Φερραρι-Αλονσο θα βγει στο τελος νικητης...
Ο Ισπανος εχει προσαρμοστει στην νεα του ομαδα οπως φαινεται..Αργα η γρηγορα ο Μασσα θα καταλαβει τον ρολο του και ολοι ξερουμε τι κανει μια φερραρι με εναν οδηγο σαν νο1..
Στην μακλαρεν πιστευω οτι ναι μεν ο Λουης θα επικρατησει αλλα ο Μπατον θα του κοψει βαθμους..
Την ρεντ μπουλ δεν ξερω αλλα δεν μου γεμιζει το ματι πολυ..Μπορει να εχει Νιουι αλλα εχει και Ρενω..
Οποτε οταν οι αλλοι φερουν τα πακετα αναβαθμισης νομιζω θα περασουν μπροστα σε ταχυτητα απο τους ταυρους...
-
ποια renault ρε παιδια ? στο κατω κατω ο καθενας λεει τη γνωμη του και τη προβλεψη του , ολα μπορουν να ανατραπουν, εχει γινει τοσες φορες, τι να κανουμε ? να το κλεισουμε το θρεντ?
τωρα ρε συ JarnoT γιατι τους βλεπεις τριτους? μιλας για τωρα αν δεν κανω λαθος.
οι 4 που λεω εχουν εχουν το λιγοτερο 7/8 τερματισμους και ειναι ολοι στους βαθμους.
η renault εχει 5 τερματισμους , 4 στους βαθμους.no offence , οπως ειπα , ο καθενας λεει την αποψη του
-
Στους 4 αγώνες ο button έχει 2 νίκες
άμα είχαμε τα μετάλια (25 βαθμοί) του Bernie θα είχαμε πρωταθλητή.....παρόλο τον ρόλο του outsider
...όπως και πέρσι δλδ.... -
Ειναι ακομα νωρις αλλα λεω Vettel. Ετσι for the fans!!!
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
τωρα ρε συ JarnoT γιατι τους βλεπεις τριτους? μιλας για τωρα αν δεν κανω λαθος.Ναι βρε, εννοείται ότι μιλώ για τώρα.
Και μόνο το γεγονός ότι μία Renault στους 3 απ' τους 4 αγώνες έχει βρεθεί μπροστά από τουλάχιστον μία Ferrari, όχι μόνο σαν αποτέλεσμα, αλλά και σαν race-pace ας το πω (μη μου βγάλετε τώρα γυρολόγια για να δείξετε το αντίθετο...), αυτό δείχνει πολλά. Αν η ομάδα (Ren) είχε έναν Kovalainen ας πούμε, τώρα θα μιλούσαμε για ΤΗΝ έκπληξη της χρονιάς. Φαίνεται να το έχει Petrov, αλλά θέλει λίγο ...'τρίψιμο' ακόμα.Αλλά μη φύγουμε off topic, το οποίο σαφώς και τώρα -που είναι νωρίς- έχει νόημα. Άμα θα ξεφύγει ο πρωταθλητής, τι να την κάνουμε την πρόβλεψη;
-
Επιμένουν ακόμα τα αλονσάκια, ε;
Ο τίτλος είναι της McLaren.
-
Γεια χαρά,
Αν και φεραρικός μέχρι το κόκκαλο (ανεξάρτητα ποιος οδηγεί τα μονοθέσια) πιστεύω πως πολλές πιθανότητες έχει ο Mark Weber και αυτό γιατί οι κανονισμοί (όπως και κάθε χρονιά ευνοούν κάποια ομάδα) ευνοούν την ομάδα της RBR.
Η σκουντερία φέτος μετά την νίκη στην πρεμιέρα έχει δείξει ότι δεν έχει βρει τα πατήματά της και χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά .
Βέβαια υπάρχουν και άλλοι διεκδικητές του τίτλου που είναι κοντά αλλά ... για άλλη μια φορά βλέπουμε ανούσιους αγώνες με φτωχό θέαμα και περιμένουμε κάποια έξοδο ή βροχή ή κάποια αστοχία σε κινητήρα για να αλλάξει ο αγώνας ....κρίμα
takis i20
-
Αν και είναι 3ος τώρα ο Alonso θα το πάρει το πρωτάθλημα(και επειδή είμαι της Ferrari κι εγώ)
Poll: Ποιος θα ειναι ο πρωταθλητης το 2010;