Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Τελικά κλείσαμε για διακοπές στη Λευκάδα...
Θα πάμε με τον κολλητό μου και την κοπέλα του, η οποία τυχαίνει να είναι κολλητή της δικής μου
Βρήκαμε ένα ωραίο ξενοδοχείο, χωρίς πισίνες κτλ που το μεσημέρι γίνεται χαμός από παιδιά, κοντά στη χώρα, και όπως φαίνεται, αρκετά περιποιημένο... 90€ /βραδιά / δίκλινο...
http://www.florenahotel.gr/main-gr.htm
Άντα βουρ για διακοπές μετά το λελεδόχαρτο!!!
Επειδή αυτό το έργο το έχω ξαναδεί, να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες διαφωνίες μεταξύ των ζευγαριών.
Γι' αυτό να είστε έτοιμοι να 'χωρίσετε' ως ζευγάρια περιστασιακά, δηλαδή να έχετε τρόπο να πάτε όπου κάνετε κέφι χωριστά, ακόμα και να μείνετε σε ξεχωριστά ξενοδοχεία αν σε κάποιο ζευγάρι δεν αρέσει για οποιονδήποτε λόγο αυτό που κλείσατε αρχικά.
Δεν είναι κακό, εφόσον υπάρξει πρόνοια να μη σέρνεται το ένα ζευγάρι πίσω από το άλλο, πχ γιατί υπάρχει μόνο ένα αυτοκίνητο.
Τι μπορεί να πάει στραβά;
- το πρώτο το έγραψα (αποχώρηση από το ξενοδοχείο γιατί πχ κάποιος δεν ανέχεται το μέτριο πρωινό)
- να αισθάνεται κατάκοπο το ένα ζευγάρι και να μη μπορεί ν' ανέβει 1250 σκαλοπάτια στο παρατηρητήριο του Φον Πίπεν που γουστάρουν οι άλλοι γιατί έχει φοβερό ηλιοβασίλεμα
- να θέλει συναγρίδα το ένα ζεύγος και πιτόγυρα το άλλο
- να θέλει κλαμπάκι το ένα ζεύγος και χαλαρή κουβεντούλα στην ακροθαλασσιά το άλλο
- να θέλει γούτσου-γούτσου το ένα ζεύγος στο δωμάτιο και βολτούλα το άλλο
κλπ κλπ