-
Οπου θελει το μωρο τετοια λαθη δεν κανουν οι εμπειροι
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Οπου θελει το μωρο τετοια λαθη δεν κανουν οι εμπειροιο σκάης είναι γκάνγκστα και δεν μασάει
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οπου θελει το μωρο τετοια λαθη δεν κανουν οι εμπειροι
ο σκάης είναι γκάνγκστα και δεν μασάει
+1 το υπογράφω!
-
Οταν το μωρο ειναι θανατερο , ολοι κωλοτουμπες κανουμε ,αλλα παντα υπαρχουν κ εξαιρεσεις .
Μπορει να ειναι ετσι οπως τα λετε κ δεν εχω λογους να αμφισβητησω κανεναν. -
Κωνσταντινε ξερεις περι τινος προκειται; (η Σαμοθρακη εννοω) Γιατι στο καμπινγκ απλά θα κοιμασαι
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κωνσταντινε ξερεις περι τινος προκειται; (η Σαμοθρακη εννοω) Γιατι στο καμπινγκ απλά θα κοιμασαιΤι εννοείς?
Δεν έχω καμιά πληροφορία. Για πες.... -
Σαμοθρακη = βουνό.
Παραλίες; 2 (σε ολο το νησι). Και οι 2 μακριά απο το καμπινγκ. Πολυ καλες αλλα η μοναδικη αμμουδια (εξαιρετικη) απεχει απο το καμπινγκ πανω απο μιση ωρα. Καλα προφανως και κανεις μπανιο στο καμπινγκ μπροστα, αλλα σιγουρα δεν τραβιεσαι στην ακρη της χωρας για να κανεις μπανιο εκει.
Μπανιο κανεις κυριως στις βαθρες. Τοπ προταση ειναι η 2η βαθρα του Φονια (στην πρωτη αναλογως την εποχη παιζει να μη χωρας να μπεις μεσα). Βιβλιαρακι, cool bag με φαΐ και μπυρες (ή χυμους), βρισκεις ενα καλό πλατανι και βρισκεις το κατι διαφορετικο που μονο η Σαμοθρακη μπορει να σου προσφερει. Θα γυρισεις αργα, ολο το καμπινγκ την πεφτει στα πεζουλια στα Θερμα (το κοντινοτερο στο καμπινγκ χωριο) και θα γυρισεις βραδυ για υπνο. Μην περιμενεις δηλαδη να εισαι σκηνη-παραλια-σκηνη-παραλια-κοκ οπως σε αλλα καμπινγκ, αυτο εννοοω.Κοινως: Θελεις κατι διαφορετικο; Κατι μυστηριο; Κατι ελευθερο; ΒΟΥΡ. Αν θες συμβατικες διακοπες δεν ειμαι σιγουρος
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν θες συμβατικες διακοπες δεν ειμαι σιγουροςεγώ είμαι
μη πας -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν θες συμβατικες διακοπες δεν ειμαι σιγουρος
εγώ είμαι
μη παςΜ'αρεσει που ειπα για μια φορα να μην ειμαι απολυτος
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Οταν το μωρο ειναι θανατερο , ολοι κωλοτουμπες κανουμε ,αλλα παντα υπαρχουν κ εξαιρεσεις .
Μπορει να ειναι ετσι οπως τα λετε κ δεν εχω λογους να αμφισβητησω κανεναν. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σαμοθρακη = βουνό.
Παραλίες; 2 (σε ολο το νησι). Και οι 2 μακριά απο το καμπινγκ. Πολυ καλες αλλα η μοναδικη αμμουδια (εξαιρετικη) απεχει απο το καμπινγκ πανω απο μιση ωρα. Καλα προφανως και κανεις μπανιο στο καμπινγκ μπροστα, αλλα σιγουρα δεν τραβιεσαι στην ακρη της χωρας για να κανεις μπανιο εκει.
Μπανιο κανεις κυριως στις βαθρες. Τοπ προταση ειναι η 2η βαθρα του Φονια (στην πρωτη αναλογως την εποχη παιζει να μη χωρας να μπεις μεσα). Βιβλιαρακι, cool bag με φαΐ και μπυρες (ή χυμους), βρισκεις ενα καλό πλατανι και βρισκεις το κατι διαφορετικο που μονο η Σαμοθρακη μπορει να σου προσφερει. Θα γυρισεις αργα, ολο το καμπινγκ την πεφτει στα πεζουλια στα Θερμα (το κοντινοτερο στο καμπινγκ χωριο) και θα γυρισεις βραδυ για υπνο. Μην περιμενεις δηλαδη να εισαι σκηνη-παραλια-σκηνη-παραλια-κοκ οπως σε αλλα καμπινγκ, αυτο εννοοω.Κοινως: Θελεις κατι διαφορετικο; Κατι μυστηριο; Κατι ελευθερο; ΒΟΥΡ. Αν θες συμβατικες διακοπες δεν ειμαι σιγουρος
Οχι δεν τρελαίνομαι για 'συμβατικές' διακοπές.
Η πρώτη απορία που μου δημιουργήθηκε είναι, αν στις βάθρες επιτρέπονται να μπουν σκυλιά?! -
Στις βαθρες τιποτα δεν απαγορευεται
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
:iconcool: Στις βαθρες τιποτα δεν απαγορευεταιΑρα μάλλον θα το αποτολμήσουμε!
-
Η πρώτη απορία που μου δημιουργήθηκε είναι, αν στις βάθρες επιτρέπονται να μπουν σκυλιά?!
καλύτερα να μην βάλεις τον βάλεις τον σκύλο....θα σιχαθεί !!!
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Η πρώτη απορία που μου δημιουργήθηκε είναι, αν στις βάθρες επιτρέπονται να μπουν σκυλιά?!
Tεραστια βλακεια πεταξες, αλλα δεν πειραζει.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Μια ματιά που έριξα στο net πάντως , είδα σκιές και νερά , οπότε μάλλον είμαστε ok για τον τύπο διακοπών που μας ενδιαφέρει.
-
Θα το ξεχνουσα και θα το ξεχνουσες κι εσυ και ολοι την πατανε. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ να παρετε μποτακια. Χωρις μποτακι, με σαγιοναρα μονο θα ταλαιπωρηθεις να πας στις παραπανω βαθρες που εχουν συνηθως περισσοτερη ανεση και λιγοτερο κοσμο. Μποτακι οχι απλό αθλητικο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θα το ξεχνουσα και θα το ξεχνουσες κι εσυ και ολοι την πατανε. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ να παρετε μποτακια. Χωρις μποτακι, με σαγιοναρα μονο θα ταλαιπωρηθεις να πας στις παραπανω βαθρες που εχουν συνηθως περισσοτερη ανεση και λιγοτερο κοσμο. Μποτακι οχι απλό αθλητικοΣαγιονάραααααααα????? μπλιάχχχχ
Ναι είδα ότι έχει πεζοπορία.
Ευχαριστώ. -
Τελικά κλείσαμε για διακοπές στη Λευκάδα...
Θα πάμε με τον κολλητό μου και την κοπέλα του, η οποία τυχαίνει να είναι κολλητή της δικής μου
Βρήκαμε ένα ωραίο ξενοδοχείο, χωρίς πισίνες κτλ που το μεσημέρι γίνεται χαμός από παιδιά, κοντά στη χώρα, και όπως φαίνεται, αρκετά περιποιημένο... 90€ /βραδιά / δίκλινο...
http://www.florenahotel.gr/main-gr.htmΆντα βουρ για διακοπές μετά το λελεδόχαρτο!!!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Τελικά κλείσαμε για διακοπές στη Λευκάδα...
Θα πάμε με τον κολλητό μου και την κοπέλα του, η οποία τυχαίνει να είναι κολλητή της δικής μου
Βρήκαμε ένα ωραίο ξενοδοχείο, χωρίς πισίνες κτλ που το μεσημέρι γίνεται χαμός από παιδιά, κοντά στη χώρα, και όπως φαίνεται, αρκετά περιποιημένο... 90€ /βραδιά / δίκλινο...
http://www.florenahotel.gr/main-gr.htmΆντα βουρ για διακοπές μετά το λελεδόχαρτο!!!
Επειδή αυτό το έργο το έχω ξαναδεί, να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες διαφωνίες μεταξύ των ζευγαριών.
Γι' αυτό να είστε έτοιμοι να 'χωρίσετε' ως ζευγάρια περιστασιακά, δηλαδή να έχετε τρόπο να πάτε όπου κάνετε κέφι χωριστά, ακόμα και να μείνετε σε ξεχωριστά ξενοδοχεία αν σε κάποιο ζευγάρι δεν αρέσει για οποιονδήποτε λόγο αυτό που κλείσατε αρχικά.
Δεν είναι κακό, εφόσον υπάρξει πρόνοια να μη σέρνεται το ένα ζευγάρι πίσω από το άλλο, πχ γιατί υπάρχει μόνο ένα αυτοκίνητο.Τι μπορεί να πάει στραβά;
- το πρώτο το έγραψα (αποχώρηση από το ξενοδοχείο γιατί πχ κάποιος δεν ανέχεται το μέτριο πρωινό)
- να αισθάνεται κατάκοπο το ένα ζευγάρι και να μη μπορεί ν' ανέβει 1250 σκαλοπάτια στο παρατηρητήριο του Φον Πίπεν που γουστάρουν οι άλλοι γιατί έχει φοβερό ηλιοβασίλεμα
- να θέλει συναγρίδα το ένα ζεύγος και πιτόγυρα το άλλο
- να θέλει κλαμπάκι το ένα ζεύγος και χαλαρή κουβεντούλα στην ακροθαλασσιά το άλλο
- να θέλει γούτσου-γούτσου το ένα ζεύγος στο δωμάτιο και βολτούλα το άλλο
κλπ κλπ
Διακοπες 2010/2011