-
Βλεπω αρκετα συχνα πολλες μηχανες, στις οποιες ενω κινουντε ο οδηγος εχει ξεχασει να ανεβασει τη στεκα.
Ποσο επικινδυνο ειναι αυτο, δεδομενου οτι η στεκες ανεβαινουν προς τα πανω με την ιδια φορα που πηγαινει και η μηχανη. Θα εχει κινδυνο μεγαλο ο αναβατης εαν χτυπησει στο οδοστρωμα και με ποση ταχυτητα ειναι πιο επικινδυνο?
-
Βλεπω αρκετα συχνα πολλες μηχανες, στις οποιες ενω κινουντε ο οδηγος εχει ξεχασει να ανεβασει τη στεκα.
Ποσο επικινδυνο ειναι αυτο, δεδομενου οτι η στεκες ανεβαινουν προς τα πανω με την ιδια φορα που πηγαινει και η μηχανη. Θα εχει κινδυνο μεγαλο ο αναβατης εαν χτυπησει στο οδοστρωμα και με ποση ταχυτητα ειναι πιο επικινδυνο?
-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Βλεπω αρκετα συχνα πολλες μηχανες, στις οποιες ενω κινουντε ο οδηγος εχει ξεχασει να ανεβασει τη στεκα.Ποσο επικινδυνο ειναι αυτο, δεδομενου οτι η στεκες ανεβαινουν προς τα πανω με την ιδια φορα που πηγαινει και η μηχανη. Θα εχει κινδυνο μεγαλο ο αναβατης εαν χτυπησει στο οδοστρωμα και με ποση ταχυτητα ειναι πιο επικινδυνο?
Εννοείς το στάντ ? Αν είναι πλήρως σε έκταση, τότε για να κλείσει θέλει να του ασκηθεί σαφώς μια δύναμη προς τα πίσω. Το οποίο δεν είναι σίγουρο πως θα συμβεί αν σε μια στροφή προς την κατεύθυνση του στάντ η μηχανή πάει να γείρει και βρεί το στάντ στην άσφαλτο. Τότε πριν προφτάσει να κλείσει το στάντ, η μηχανή θα ισιώσει και θα πάει ευθεία...
-
Στεκα;Το σταντ,στεκα;Ξαφνιαστηκα οταν ειδα τον τιτλο.Μεχρι να ανοιξει το θεμα,προσπαθουσα να φανταστω τι σχεση εχει το μπιλιαρδο με την μηχανη!
-
Ενταξει ρε παιδια, εγω δεν τα πολυμιλαω τα πρωτευουσιανικα, τι να κανω?
-
Ενταξει ρε παιδια, εγω δεν τα πολυμιλαω τα πρωτευουσιανικα, τι να κανω?Αστειο και μονο αστειο ηταν,απο μερους μου...Δεν υπηρχε περιπτωση να σχολιασω σοβαρα κατι τετοιο...
-
Ενταξει ρε παιδια, εγω δεν τα πολυμιλαω τα πρωτευουσιανικα, τι να κανω?για να μην συνεχιστουν τα σχολια θα μπορουσες να κανεις edit τον τιτλο του θεματος.........ειναι αρκετα αστειο παντως για οσους ξερουν απο μοτο.
επισης θα συμβουλευα ολους οσους βλεπουν να κινουνται δικυκλα με το σταντ κατεβασμενο αμεσως να προσπαθουν να ενημερωσουν τον οδηγο του για να το ανεβασει γιατι ειναι πολυ μα πολυ επικινδυνο οταν εστω και με μικρη ταχυτητα προσπαθησει να στριψει αριστερα.
-
Με παπι διχρονο μια φορα που πηγαμε να ξεκινησουμε γρηγορα με ενα φιλο μου εγειρε αριστερα και ο πισω τροχος ξαφνικα πεταχτηκε στον αερα και ξαναπεσε πιο δεξια.Ευτηχως τη γλιτωσαμε και δεν πεσαμε παρα τριχα.
Ειχε ξεχασει το σταντ -
Οτι το χειροτερο μπορει να σου τυχει.
Τα παλια τα παπια ειχαν ενα καουτσουκ που οταν το ξεχνουσες εβρισκε κατω πρωτα το καουτσουκ και το ψιλομαζευε τα καινουργια δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι το καταργησανε....
Παντως στις μεγαλες μηχανες αν δεν το μαζεψεις δεν παιρνει μπροστα οποτε σε σωζει!!! -
Αυτό το προβλημα το εχουν συνηθως τα παπια ,παλια και καινουργια , και παλιες μηχανές, διοτι ολα τα καινουργια μεγαλου κυβισμού εχουν βαλβιδα που αν δεν μαζεψεις το σταντ δεν ξεκιναν, σβηνουν μολις βαλεις ταχυτητα!!!!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
για να μην συνεχιστουν τα σχολια θα μπορουσες να κανεις edit τον τιτλο του θεματος.........ειναι αρκετα αστειο παντως για οσους ξερουν απο μοτο.
επισης θα συμβουλευα ολους οσους βλεπουν να κινουνται δικυκλα με το σταντ κατεβασμενο αμεσως να προσπαθουν να ενημερωσουν τον οδηγο του για να το ανεβασει γιατι ειναι πολυ μα πολυ επικινδυνο οταν εστω και με μικρη ταχυτητα προσπαθησει να στριψει αριστερα.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να γινονται σχολια για το τιτλο?
Πολυς κοσμος εδω κατω στην Ουγκαντα, που ζω εγω λεει το stand, (Ελληνικοτατη λεξη) 'Στεκα'.
Θελετε να πω εγω για τις λεξεις που θεωρω εγω αστειες και που τις λετε εσεις οι Αθηναιοι και οχι μονο? Υπαρχουν πολλες διαφορες στη γλωσσα μας απο μερος σε μερος.
Νομιζω οτι οποιος εχει να πει κατι επι του θεματος μπορει να το κανει. Το να κανουμε μαθημα Ελληνικης γλωσσας δεν νομιζω οτι ειναι ο σκοπος αυτου του φορουμ. Αλλωστε δεν βλεπω κανενα να σχολιαζει τα τοσα και τοσα ορθογραφικα λαθη που γινονται απο ολους μας. -
Πολυς κοσμος εδω κατω στην Ουγκαντα, που ζω εγω λεει το stand, (Ελληνικοτατη λεξη) 'Στεκα'.
Θελετε να πω εγω για τις λεξεις που θεωρω εγω αστειες και που τις λετε εσεις οι Αθηναιοι και οχι μονο? Υπαρχουν πολλες διαφορες στη γλωσσα μας απο μερος σε μερος.
Νομιζω οτι οποιος εχει να πει κατι επι του θεματος μπορει να το κανει. Το να κανουμε μαθημα Ελληνικης γλωσσας δεν νομιζω οτι ειναι ο σκοπος αυτου του φορουμ. Αλλωστε δεν βλεπω κανενα να σχολιαζει τα τοσα και τοσα ορθογραφικα λαθη που γινονται απο ολους μας.Μην αρπάζεσαι!!
Σωστή η παρατήρηση για τις τοπικές ονομασίες,αλλά γενικά στάντ το ξέρουμε οι περισσότεροι!!Οπότε μπερδεύονται αρκετοί στο να καταλάβουν τι λέει ο τίτλος (γι' αυτό και τον άλλαξα!! )
Δεν νομίζω οτι είναι προσωπική κριτική ή κακοπροαίρετη παρατήρηση!Και σαφώς δεν είναι μάθημα!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νομιζω οτι οποιος εχει να πει κατι επι του θεματος μπορει να το κανει. Το να κανουμε μαθημα Ελληνικης γλωσσας δεν νομιζω οτι ειναι ο σκοπος αυτου του φορουμ. Αλλωστε δεν βλεπω κανενα να σχολιαζει τα τοσα και τοσα ορθογραφικα λαθη που γινονται απο ολους μας.Μην αρπάζεσαι!!
Σωστή η παρατήρηση για τις τοπικές ονομασίες,αλλά γενικά στάντ το ξέρουμε οι περισσότεροι!!Οπότε μπερδεύονται αρκετοί στο να καταλάβουν τι λέει ο τίτλος (γι' αυτό και τον άλλαξα!! )
Δεν νομίζω οτι είναι προσωπική κριτική ή κακοπροαίρετη παρατήρηση!Και σαφώς δεν είναι μάθημα!! -
Δεν νομίζω οτι είναι προσωπική κριτική ή κακοπροαίρετη παρατήρηση!Και σαφώς δεν είναι μάθημα!!Δεν αντιλεγω ρε φιλε, αλλα αλλο να μου λες οτι καποιος μπερδευεται, και αλλο να μου λες οτι καποιος βρισκει αστειο το τροπο που μιλαω η γραφω.
.
Μιλαω γενικα βεβαια, οχι μονο για τους 2 φιλους που μιλησαν περι αστειου, αλλα και σε οσους διαβασαν και δεν ειπαν τιποτα. -
Η καλυτερη λυση ειναι να προσαρμοστει ενα ελατηριο στο σταντ,ωστε με το που σηκωνεται απο το εδαφος,να τραβιεται πανω.
Ειναι αρκετα επικινδυνο.Αλλωστε,αν δεν ηταν,δεν θα ειχαν ασχοληθει τοσο πολυ οι εταιριες...
-
για να μην συνεχιστουν τα σχολια θα μπορουσες να κανεις edit τον τιτλο του θεματος.........ειναι αρκετα αστειο παντως για οσους ξερουν απο μοτο.
Νομιζω οτι οποιος εχει να πει κατι επι του θεματος μπορει να το κανει. Το να κανουμε μαθημα Ελληνικης γλωσσας δεν νομιζω οτι ειναι ο σκοπος αυτου του φορουμ. Αλλωστε δεν βλεπω κανενα να σχολιαζει τα τοσα και τοσα ορθογραφικα λαθη που γινονται απο ολους μας.Σας ενημερώνω οτι και στην Αιτωλοακαρνανία ΣΤΕΚΑ το λενε...
Ετσι για να μην αισθανεσαι φιλε megane98, ασχημα!!!
-
Ρε παιδιά, φτάνει με τη στέκα / σταντ
-
Νασο συγγνωμη που θα το συνεχισω αλλα επειδη ο φιλος ενοιωσε ασχημα για να τον κανουμε να νοιωσει καπως καλυτερα να του πω οτι και στην Αθηνα ουκ ολιγοι το λενε 'νυχι'.
-
Η ουσία είναι ότι είτε στέκα, stand η νύχι άμα σου σκαλώσει σε αριστερή στροφή θα χάσεις τα νύχια σου......
Μην σου τύχει, το να πέσεις, γιατί κατά καιρούς όλοι το έχουμε ξεχάσει.
Ξεχασμένο κάτω στάντ κατά την κίνηση.Επικίνδυνο?