-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Τραβάει ο άλλος το πόδι του Μάϊκ... τίποτα.... -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τραβάει ο άλλος το πόδι του Μάϊκ... τίποτα....
Συγνώμη ρε φίλε, χωρίς πλάκα και αντικειμενικά τώρα...
Βλέπεις;;;Σοβαρά μιλάω!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Βλέπεις;;;Σοβαρά μιλάω!
καλα κοιμήσου
καλό πάσχα σου πα;
-
Βλέπεις;;;Σοβαρά μιλάω!
καλα κοιμήσου
καλό πάσχα σου πα;
Τι να πώ...
Πήγαινε κανα οφθαλμίατρο πρίν ξαναπιάσεις τιμόνι, εάν όντως δεν το είδες.
ΕΙλικρινά στο λέω..
Και χωρίς οπαδικά αισθήματα... -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Και χωρίς οπαδικά αισθήματα...Το νου σου έρχεται ο bayern...
-
Και χωρίς οπαδικά αισθήματα...
Το νου σου έρχεται ο bayern...
Ρε συ ειλικρινά τώρα... Ξαναδές την φάση. Του τραβάει το γόνατο, του παίρνει το πόδι, και μετά ο άλλος τον κλοτσάει όταν πάει απο πίσω του.. Χωρίς πλάκα!
... Μα τι κάνει ο Πέκοβτις...
-
btw ο JChilin έχει κάνει κάτι μεταξύ αφάνας και μαλιά heavy metal! Κούρεμα επειγόντως!!!
Στο κάρφωμα έφτασε στον Θεό.. -
Ο μόνος τρόπος να κερδίσουν οι γαύροι ήταν να κόψουν τον ρυθμό μας. Για να δούμε, το πέτυχαν;
-
Μια ζωή, ΖΩΑ! (και στα 2 στρατόπεδα!)
Γιατί δεν δίνουν εισητήρια μόνο σε αυτούς που πάνε σε παιχνιδάκι με Κολλοσούς κλπ που όντως αγαπάνε το μπάσκετ.
-
Μάλλιστα......οι άνανδροι το αποδεικνύουν για άλλη μια φορά,πόσο loosers είναι.έτσι θα μας νικήσετε ρε κότες????δεν αντέχετε ότι πάλι σας πατάμε στο σπιτάκι σας..θέλετε να πάτε και στο Nba ε???
-
Έλεος με τους μαλάκες του κάφρους....
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Μάλλιστα......οι άνανδροι το αποδεικνύουν για άλλη μια φορά,πόσο loosers είναι.έτσι θα μας νικήσετε ρε κότες????δεν αντέχετε ότι πάλι σας πατάμε στο σπιτάκι σας..θέλετε να πάτε και στο Nba ε???Καλά αυτά τα κάνουν και οι δικοί μας... (σε μικρότερη έκταση)....
Άμα δεν θέλει ο πρόεδρας να σε στείλει σπιτάκι σου.....
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Το μαχαίρι στα δόντια και κατηφορίζουμε για ΣΕΦ.
Σήμερα θα πάμε το άθλημα 30 χρόνια πίσω.
Και πως θα φύγετε...
Βέβαια αυτά τα πράγματα δεν είναι σωστό να γίνονται.Έλεος με τους μαλάκες του κάφρους....
Εγώ μηνύματα συνδυάζω, δεν υπονοώ τίποτα...
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Και πως θα φύγετε...
Βέβαια αυτά τα πράγματα δεν είναι σωστό να γίνονται.Έλεος με τους μαλάκες του κάφρους....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και πως θα φύγετε...
Άδικο έχει; (o skous)
-
Και πως θα φύγετε...
Άδικο έχει; (o skous)
Οχι δεν εχει αδικο.Ο συνδιασμος που εκανε ο εμιλ ομως ;Εκτος και αν δεν το καταλαβα καλα εγω.
-
λαθος μου...
-
Εκκενώθηκε ή ο πολύς ο κόσμος έγραψε τους κάφρους στα @@ του και την έκανε;
Εάν ισχύει το δεύτερο, μπράβο στον κοσμάκι. Ας μείνουν μόνο οι κάφροι να τα σπάνε μεταξύ τους. Τους βαρεθήκαμε πλέον!!!
-
Aλλη μια ηττα για τους Αγγελοπουλους. Αεροβολα χτυπανε τους φροντιστες του Ολυμπιακου στο Οακα, αντικειμενα ,πετρες χτυπανε τον Μπορουση και δεν κουνιεται φυλο στο Οακα. Εδω χωρις κανενας να χτυπηθει διακοπτουν τον αγωνα. Εγω μονο nba θα βλεπω πλεον
Απολαυστε τα κλεμενα σας βαζελακια σε ποδοσφαιρο και μπασκετ. Αυτο που ειδατε σημερα ηταν η αρχη. Απο εδω και περα στα σπιτια της πρασινης παραγκας θα κανουμε επεισοδια. Σημερα ηταν η εναρξη της επαναστασης
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Aλλη μια ηττα για τους Αγγελοπουλους. Αεροβολα χτυπανε τους φροντιστες του Ολυμπιακου στο Οακα, αντικειμενα ,πετρες χτυπανε τον Μπορουση και δεν κουνιεται φυλο στο Οακα. Εδω χωρις κανενας να χτυπηθει διακοπτουν τον αγωνα. Εγω μονο nba θα βλεπω πλεονΑπολαυστε τα κλεμενα σας βαζελακια σε ποδοσφαιρο και μπασκετ. Αυτο που ειδατε σημερα ηταν η αρχη. Απο εδω και περα στα σπιτια της πρασινης παραγκας θα κανουμε επεισοδια. Σημερα ηταν η εναρξη της επαναστασης
σίγουρα κάνεις πλάκα ε????είστε μόνοι σας στο γήπεδο,εσείς κάνετε τα επεισόδια και ρίχνετε το φταίξιμο σε εμάς???έλεος φίλε eleos.......
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)