-
Είναι λάθος κίνηση. Βάζοντας ένα ελαστικό μέσο πάνω από άλλο η συνολική ελαστικότητα πάει κατά διαβόλου, το σύνολο θα είναι πολύ μαλακό, θα βουλιάζει στα στρώματά της.
Ψάξε καλύτερα να βρεις αν μπορείς να σηκώσεις το κρεβάτι. Πρέπει να υπάρχουν κατάλληλες βάσεις στις οποίες να θηλυκώνουν τα πόδια του κρεβατιού ώστε να πάει ψηλότερα. Αντίστοιχες βάσεις υπάρχουν και για τα πόδια της αγαπημένης πολυθρόνας της κυρίας (ή καναπέ κλπ). Και με τίποτα δεν ξεχνάμε το ειδικό ανυψωμένο κάθισμα λεκάνης τουαλέτας. Επίσης προσοχή στο μπες βγες από το αυτοκίνητο.
Εκτός από το τελευταίο που σίγουρα το έχω δει στην Ελλάδα για τα άλλα δεν ξέρω ίσως χρειαστεί να τα ψάξεις από έξω ή απλά να τα φτιάξεις εδώ σε μαραγκό. -
Συμφωνώ, αλλά δεν έχει πόδια το κρεβάτι. Είναι αποθηκευτικός χώρος από κάτω. Γι αυτό θα πάω για το σκληρότερο στρώμα που υπάρχει, αν δω ότι δεν έχει αποτέλεσμα θα αλλάξω κρεβάτι.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Συμφωνώ, αλλά δεν έχει πόδια το κρεβάτι. Είναι αποθηκευτικός χώρος από κάτω. Γι αυτό θα πάω για το σκληρότερο στρώμα που υπάρχει, αν δω ότι δεν έχει αποτέλεσμα θα αλλάξω κρεβάτι.Πάρε ένα φτηνό αφρολέξ και βάλτο κάτω από το στρώμα.
-
Καμια γνωμη για το prestige της media strom (950 ευρω );
Επισης αξιζουν τα παραπανω χρηματα για το υποστρωμα springs της ιδιας εταιρειας σε σχεση με το foam; -
Ο χρήστης grapbest έγραψε:
Εγώ πήρα το ONAR της Candia strom.Πολύ καλό για την τιμή του.Κι εμένα καλό μου έμοιαζε όταν το δοκίμασα.... Τώρα καλό για την τιμή του είναι πιο συζητήσιμο. Πάντως τότε που κοίταζα στρώματα είχα ακούσει κακά λόγια για το μοντέλο αυτό (υπερτιμημένο για την ποιότητα κατασκευής/υλικών, προϊόν μάρκετινγκ για να χτυπήσει αντίστοιχα της media).
-
Εχει κανεις εμπειρια απο τα στρωματα της εταιριας Matt Royal ?
-
Μπας και ξέρει κανείς κανένα στρώμα που να είναι αξιόπιστο και να μην κοστίζει μιά περιουσία???Γιατί ότι λέτε εδώ είναι από 1000άρικο και πάνω...
Εμείς τα φτωχόπαιδα δεν πρόκειται να κοιμηθούμε σωστά δηλαδή???
Με μια σωστή έρευνα αγοράς, κάτι θα βρεθεί και για μας... -
Ο χρήστης antonio30 έγραψε:
Μπας και ξέρει κανείς κανένα στρώμα που να είναι αξιόπιστο και να μην κοστίζει μιά περιουσία???Γιατί ότι λέτε εδώ είναι από 1000άρικο και πάνω...
Εμείς τα φτωχόπαιδα δεν πρόκειται να κοιμηθούμε σωστά δηλαδή???
Με μια σωστή έρευνα αγοράς, κάτι θα βρεθεί και για μας... -
Bρες τηλεφωνα επικοινωνιας της Greco Strom στο εργοστασιο στη Μάνδρα Αττικής.
-
Sex on TempurPedic Versus Regular Mattress
http://www.youtube.com/watch?v=bPrFPnhG ... verified=1 -
παιδια εμενα το κρεβατι κανει ενα κυλομα στην μεση ακριβως με συνεπεια να βουλιαζει ελαχιστα το στρωμα στην μεση ανεπαισθητα θα ελεγα.λετε να οφειλεται στις ταυλες?να παρω αλλες?ή να κανω κατι αλλο?
-
Σε πρωτη φαση βγαλε τις ταβλες και βαλε πλαισιο με ανατομικες ,δεν ειναι ακριβο κανα 80αρι ευρω εχει.
Αν το κρεβατι σου ειναι καλο και θες να το κρατησεις και αν δε διορθωθει .......πας για στρωμα. -
το στρωμα ειναι 5 ημερων και αψογο απο τοτε που το πηρα δεν ξυπναω ποτε πιασμενος.το κρεβατι δεν ειανι και τιποτα το σοβαρο.θα ρωτησω για το πλαισιο σας ευχαριστω πολυ!
-
μου ειπαν οτι το πλαισιο με τις ανατομικες ταβλες εχει 140€ εδω στην ζακυνθο τι να κανω???
-
kalispera se olous!oso anafora gia to stroma egw eimai ikanopoiimenos apo tin candia strom...eixa provlima sth mesi kai exei ferei ena sustima apo ton kanada opou metraei pieseis kai pou askeite ligotri piesi sto soma mas...to 3 mines kai eimai para polu ikanopoiimenos.....mpeite sto site kai tha katalavete...!euxaristw...
-
Ο χρήστης sokratis11 έγραψε:
kalispera se olous!oso anafora gia to stroma egw eimai ikanopoiimenos apo tin candia strom...eixa provlima sth mesi kai exei ferei ena sustima apo ton kanada opou metraei pieseis kai pou askeite ligotri piesi sto soma mas...to 3 mines kai eimai para polu ikanopoiimenos.....mpeite sto site kai tha katalavete...!euxaristw...Καλως ηλθες στο φορουμ αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[mod]
-
Tι πιέσεις μετράει; Τη μεγάλη και τη μικρή; Αν όντως βρει ότι έχεις πίεση κάνει μασάζ για χαλάρωση ή ειδοποιεί τον γιατρό; Βγαίνει και μοντέλο στρώματος για μέτρηση σακχαρδιαβήτη και ουρικού οξέως; Έλεος με τις παπάτζες.. Άλλη μία διαφήμιση...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Tι πιέσεις μετράει; Τη μεγάλη και τη μικρή; Αν όντως βρει ότι έχεις πίεση κάνει μασάζ για χαλάρωση ή ειδοποιεί τον γιατρό; Βγαίνει και μοντέλο στρώματος για μέτρηση σακχαρδιαβήτη και ουρικού οξέως; Έλεος με τις παπάτζες.. Άλλη μία διαφήμιση...overboost μετράει και άμα είναι χώνει και ρουλεμανάτη υβριδική τουρμπίνα για ξυλόσομπα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι πιέσεις μετράει; Τη μεγάλη και τη μικρή; Αν όντως βρει ότι έχεις πίεση κάνει μασάζ για χαλάρωση ή ειδοποιεί τον γιατρό; Βγαίνει και μοντέλο στρώματος για μέτρηση σακχαρδιαβήτη και ουρικού οξέως; Έλεος με τις παπάτζες.. Άλλη μία διαφήμιση...
overboost μετράει και άμα είναι χώνει και ρουλεμανάτη υβριδική τουρμπίνα για ξυλόσομπα
Εμένα μου έκανε κοψίματα στις μεσαίες οπότε έβαλα μεταβλητής γεωμετρίας Borg Wagner. Κόστισε κάτι παραπάνω αλλά τραβάει απρόσκοπτα και με overboost.... Ανεβάζει λίγο θερμοκρασία αλλά μου ζεσταίνει την μέση γιατί έχω την σωστή διάταξη....
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Tι πιέσεις μετράει; Τη μεγάλη και τη μικρή; Αν όντως βρει ότι έχεις πίεση κάνει μασάζ για χαλάρωση ή ειδοποιεί τον γιατρό; Βγαίνει και μοντέλο στρώματος για μέτρηση σακχαρδιαβήτη και ουρικού οξέως; Έλεος με τις παπάτζες.. Άλλη μία διαφήμιση...Μετράει και τις 2. Αν είναι πεσμένη βγάζει ένα αλμυρό και σε σερβίρει. Τέλος υπάρχει και νερό μιας και το αλμυρό θα φέρει το κατι τις του. Επίσης αν βρει υπογλυκαιμία σε σερβίρει γλυκό (αναλόγως την εποχή από παγωτό μέχρι σιροπιαστό και του κουταλιού αναλόγως τη διατροφή σου) πάλι με συνοδεία νερού. Σε περίπτωση δε που φέρεις γκόμενα σπίτι την σερβίρει ποτό πριν για να χαλαρώσει και καφέ το πρωί για να μην τρέχεις εσύ.
Candia Strom - Aυτοματισμοί για μια ζωή! Θα κοιμάστε και ξάπλα και όρθιοι!
ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ