-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Γιατί οι ξένοι δεν θα καταδεχτούν τα γιούρο του Παυλάρα; Στην Ευρωλίγκα πώς πήρε τόσα ευρωπαϊκά άλλωστε...
Δεν κολλάει αυτή η δήλωση με την θεωρία που έχει αναπτυχθεί. Για ξαναψάξτε το φίλοι γαύροι μήπως σας έχει ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια...Η ανακοίνωση είναι ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
Δεν μπορεί να βγαίνει να λέει η επίσημη ΚΑΕ αυτά που λέμε στα καφενεία στο Κερατσίνι...
Άμα έχεις ειδικό βάρος, μπαίνεις μέσα στα γραφεία της επιτροπής διαιτησίας (πως διάολο τα λένε αυτά) και τα κάνεις πουτάνα, καθιστώντας σαφές ότι απαιτείς το 50-50. Βέβαια αν είσαι κάνας μαλακάκος που μπαίνεις στην αίθουσα και γελάει ο κόσμος, αυτό είναι αδύνατον. Οπότε το πας γκαγκστερικά. Πως;
Απλά είναι τα πράγματα, διαρρέεις τα ονόματα και τις διευθύνσεις των διαιτητών που θα σφυρίξουν στους τελικούς σε καμιά 10αριά blog στο internet και βγάζεις μια ανακοίνωση θέτοντας καθένα προ των ευθυνών του. Ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες. Και άσε τον κάθε γκρίζο λύκο να κοιτάει πάνω από τον ώμο του όταν θα μπαίνει σπίτι του. Βέβαια αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται.Όσο για τα δικά μας τα καμάρια και τον μπαναώτη, μην ανησυχείτε...
Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν κάνει διακρίσεις. ΟΛΟΙ θα φάνε τα μπουκέτα που τους αναλογούν. -
Μπράβο λεβέντη μου, συγχαρητήρια..........
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μπράβο λεβέντη μου, συγχαρητήρια..........Είπαμε αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται, τα καταδικάζουμε!
-
Εντάξει νομίζω ότι ο Ολυμπιακός κακώς διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.Όταν είσαι μπροστά με 14 πόντους και σε ένα τέτοιο κρίσιμο σημείο την ώρα που ο αντίπαλος έχει πάθει εντελώς μπλακ άουτ,κρατάς το προβάδισμα με νύχια και με δόντια.
Ο Παναθηναϊκός πάλι(η ομάδα που υποστηρίζω δηλαδή)αντέδρασε εξαιρετικά και δεν μπορώ να μην βγάλω το καπέλο στο δίπτυχο Ζοτς-παιχτών.Με σκυλίσια άμυνα στρίμωξε τον ΟΣΦΠ και πανηγυρίσαμε μία έξαλλη νίκη!
Τώρα για τον Διαμαντίδη εξεπλάγην αρνητικά και σίγουρα το κατακρίνω αυτό που έκανε.Δεν τιμά την ομάδα μας ότι και αν του έκανε ο Τεόντοσιτς. -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Με σκυλίσια άμυνα στρίμωξε τον ΟΣΦΠ και πανηγυρίσαμε μία έξαλλη νίκη!Σκυλίσια ΤΙ? Σε παρακαλώ, πηγαίνω και βλέπω μπάσκετ από εποχή Παπαστράτειου, τότε που το Ολυμπιακός-Παπάγος ήταν ντέρμπι, μη με κάνεις να ξεχάσω όσα ξέρω περί πορτοκαλί μπάλας.
Τόσο ξύλο ούτε στις αλάνες δεν παίζουμε.To έχω ξαναπει. Προσφέρω καναπέ, full HD TV, πίτσα και μπύρες και προκαλώ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ βάζελο να δούμε μαζί το ματς και να κάνουμε μια καλή ανάλυση φάση προς φάση. Αν αρχίσει όμως να λέει μαλακίες και να το παίζει Ρέι Τσαρλς, τότε θα πληρώσει αυτός τις πίτσες.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
τότε θα πληρώσει αυτός τις πίτσες.Tην πίτσα θα στην πληρώσω ευχαρίστως εγώ και θα στην κάνω δώρο γιατί θα πέσει πάλι πολύ κλάμα.
Και στο κάτω κάτω αν ήθελε να το πάρει ο Ολυμπιακός ας έπαιζε και εκείνος ξύλο(που στο τέλος έπαιξε από τα νέυρα του αν και όπως είπα πριν η ενέργεια του αρχηγού μας είναι απαράδεκτη!)
Όπως στο κύπελλο έβγαλα το καπέλο στον Ολυμπιακό έτσι και αν νίκαγε την Τετάρτη θα του έδινα τα εύσημα.
Όμως χάσατε και αν την άμυνα την θεωρείς ξύλο τότε συγνώμη αλλά έχουμε διαφορετικές απόψεις. -
Εσύ μπορεί να έχεις και την άποψη οτι ο ήλιος βγαίνει από τη δύση, δε σημαίνει όμως οτι είναι και σωστή...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με σκυλίσια άμυνα στρίμωξε τον ΟΣΦΠ και πανηγυρίσαμε μία έξαλλη νίκη!
Σκυλίσια ΤΙ? Σε παρακαλώ, πηγαίνω και βλέπω μπάσκετ από εποχή Παπαστράτειου, τότε που το Ολυμπιακός-Παπάγος ήταν ντέρμπι, μη με κάνεις να ξεχάσω όσα ξέρω περί πορτοκαλί μπάλας.
Τόσο ξύλο ούτε στις αλάνες δεν παίζουμε.To έχω ξαναπει. Προσφέρω καναπέ, full HD TV, πίτσα και μπύρες και προκαλώ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ βάζελο να δούμε μαζί το ματς και να κάνουμε μια καλή ανάλυση φάση προς φάση. Αν αρχίσει όμως να λέει μαλακίες και να το παίζει Ρέι Τσαρλς, τότε θα πληρώσει αυτός τις πίτσες.
Αν είναι ΠΑΟΚτσης ο πιτσοφάγος, κάνει;
-
Κάνει, αρκεί να φοράει κάλτσες!
-
16 χρόνια πάνε από τότε, χάσαμε και άλλους τελικούς...
-
Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα τα παιχνίδια της τελικής σειράς να είναι στημένα-συμφωνημένα από πριν και τα καραγκοζιλίκια της διαιτησίας να είναι απλά στάχτη στα μάτια. Το λέω επειδή δε μου άρεσε ο αδιάφορος τρόπος που έπαιζαν , ειδικά ο Παναθηναϊκός κατά διαστήματα στα τρια παιχνίδια που παρακολούθησα. Του στιλ , έλα μωρέ που να τρέχω τώρα αφού θα κερδίσω-χάσω έτσι κι αλλιώς στο τέλος.
-
Άμα κερνάτε πίτσες έρχομαι αβάδιστα στο χώρο σας και λέω και τον ύμνο του γαύρου άμα γουστάρετε...
-
Άμα κερνάτε πίτσες έρχομαι αβάδιστα στο χώρο σας και λέω και τον ύμνο του γαύρου άμα γουστάρετε... -
Απάντηση στο video με βίντεο...
http://www.youtube.com/watch?v=2qTZEMCV ... r_embedded
Χμ.... Διαιτησία είπαμε σφαγιαστική έ;;;
-
η 3 φάση ήταν φάουλ ?
εμένα δε μου φαίνεται επαφή.το ίδιο και η 4η, εγώ καθαρά δεν μπορώ να το δώ πάντως.
περί φτυσίματος, καλός μλκας ήταν κι ο άλλος, αλλά έλεος πια με τα καλά παιδιά του μπάσκετ, αρχιδ@κια είναι οι περισσότεροι, μη πέφτουμε κι απ τα σύννεφα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
... αρχιδ@κια είναι οι περισσότεροι ...Το συγκεκριμένο @ρχιδ@κι, ο κλαψομήτσος, είναι πια 30 ετών κι αρχηγός της ομάδας του. Το χρηματικό πρόστιμο είναι χάδι, όχι τιμωρία.
-
Άμα κερνάτε πίτσες έρχομαι αβάδιστα στο χώρο σας και λέω και τον ύμνο του γαύρου άμα γουστάρετε...Και εγώ, γαυράκι από τα γεννοφάσκια μου!!!
-
Κρυφογαυροι εισαστε ολοι σας
-
Ή λιγούρια.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Απάντηση στο video με βίντεο...http://www.youtube.com/watch?v=2qTZEMCV ... r_embedded
Χμ.... Διαιτησία είπαμε σφαγιαστική έ;;;
Eσυ το εφτιαξες? Αν ναι ,σε λυπαμαι. Στην πρωτη φαση ειναι βηματα του Σαρουνας και μετα φαουλ ,στην αλλη φαση δεν κανει φαουλ ο Μαυροκεφαλιδης και στην αλλη οντως βγαζει την μπαλα ο Μπεβερλυ ,αλλα το ματς ειχε ηδη κριθει. Οπως ειπε ο Παντελης Διαμαντοπουλος ,ανελυσε τις φασεις με κορυφαιο διαιτητη και με βιντεο και οι φασεις αδικιας ηταν 24 για τον Ολυμπιακο και 6 για τον Παο
Το οτι εχετε παρει τοσα πρωταθληματα και Ευρωπαικα με την διαιτησια δεν σας κανει μπασκετικους οπαδους οπως αποκαλειστε. Την τυφλα σας δεν ξερετε.Παρε τωρα τον ΓΑΥΡΟ να δεις πως εκαναν λεφτα οι διαιτητες
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)