-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
..............
ΥΓ: Όποιος θέλει είναι ευπρόσδεκτος στον επόμενο αγώνα στην μπασκετοπαρέα μας.
Μόνο αν φοράτε και τις εμφανίσεις σας .
Το μονό μου το χιόνισες πάντως .επειδή έχω πάει μόνο μία φορά στο ΟΑΚΑ, και δεν το είχα προσέξει για να πω την αλήθεια, πες μου λίγο κάτι.
το γήπεδο που τελειώνει; πριν η μετά τις court-side θέσεις; (για την φάση στο 20-12 μετά την χαμένη βολή του Νικολας λέω, 12ο sec στο video).
Youtube Video – [00:12..] -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το κείμενο από το κοντρα το χω ποστάρει στη σελ. 62 του τοπικού. Όπως λέει παραπάνω ένας φίλος, το κείμενο το πρωί κατά τις 11 παρά είχε υπογραφή. Ήταν του Μαγουλά και είμαι σχεδόν σίγουρος γι' αυτό. Δε νομίζω να πέφτω έξω. Μήπως επειδή επεξεργάστηκε το μεσημέρι εν μέσω απεργίας δημοσιογράφων κατέληξε χωρίς υπογραφή. Διαβάζοντάς το δε βρήκα καμια αλλαγή. Αλλά και πάλι φαίνεται να δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί . Μπας και διόρθωσε τη γκάφα (δημοσίευση σε μέρα απεργίας της ΕΣΗΕΑ=σκίσιμο) και έβγαλε την υπογραφή του.
Επειδη το διαβασα και εγω οταν το εβαλες οντως υπηρχε το ονομα του συντακτη.
Μπας και θυμάσαι αν ήταν όντως του Μαγουλά; Ρε γμτ διάβαζα τον εμπνευσμένο ... πρόλογο και μονολογούσα τι μπορεί να σου κάνουν μερικά χρόνια συνύπαρξης με τον Σκουντή. Το αποκλείω να μπερδεύτηκα τόσο. Ξύπνησα σήμερα με το πάσο μου, έκανα το ταξιτζή και γύρισα να διαβάσω τρώγοντας πρωινό σπέσιαλ τα του παιχνιδιού. Άλλες φορές μας έχεζε ο συγκεγκριμένος δημοσιογράφος και μου κανε εντύπωση το σχετικά μετρημένο κομμάτι του. Να πεις ότι δεν είχε και πατήματα ...
-
Ναι αυτος πρεπει να ηταν.
-
..............
ΥΓ: Όποιος θέλει είναι ευπρόσδεκτος στον επόμενο αγώνα στην μπασκετοπαρέα μας.
Μόνο αν φοράτε και τις εμφανίσεις σας .
Το μονό μου το χιόνισες πάντως .Σιγά μη φοραμε τις παλιες εμφανισεις με τις σαπιοκοιλιες μας ρε!
Θα τις ξεχειλώσουμε τελείως.
Για μπασκετάκι κανονιστε ρε σεις καπου να βρεθουμε δεν εχω κανενα πρόβλημα.
Καισαριανή μένω εγώ, ας προτείνει κάποιος γηπεδάκι να βρεθούμε κάπου στη μεση (αν ήταν και κλειστό θα ήταν τέλεια - νταξ πολλά ζητάω το ξέρω ). Δεν τα ξερω και πολυ απο δω τα γήπεδα, ούτε 1,5 χρόνο δεν έχω καλά καλά και εχω παει μονο λιγες φορές σε κάτι κωλογήπεδα σε ένα παρκάκι μες στο χώμα (μιλάμε γίνονται τα χέρια σου μαύρα) τις περισσότερες φορές παίζουμε στις παλιές γειτονιές που είναι και οι φίλοι (Περούπολη μεριά).
Αν πάντως έχεις one-on-one καταστάσεις στο μυαλό σου και πάλι μέσα (πες μου που και πότε κι έτσι )Και για να δούμε και μερικά (τα πολύ χοντρά μόνο):
Youtube Videoμε το θεικότερο στο 0:18!
...και μολις ειδα στην προεπισκοπιση οτι εβαλε το ιδιο και ο μπαγερν7, δεν πειραζει βαριεμαι να το σβ'ηνω τώρα.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
.................
επειδή έχω πάει μόνο μία φορά στο ΟΑΚΑ, και δεν το είχα προσέξει για να πω την αλήθεια, πες μου λίγο κάτι.
το γήπεδο που τελειώνει; πριν η μετά τις court-side θέσεις; (για την φάση στο 20-12 μετά την χαμένη βολή του Νικολας λέω, 12ο sec στο video).
Youtube Video – [00:12..]άσε δε χρειάζεται βιντεάκι, κατάλαβα αμέσως για ποια φάση μιλάς. Χθες έκανα το διαρκείας πάσα καθότι ψόφιος από δουλειά και λοιπα τρεχάματα και το δα σπίτι μου. Σε κείνη τη φάση χτύπησε τη πόρτα η γυναίκα του γείτονα. Μου λέει 'άνοιξε, ο Μπατίστ ήρθε για τη μπάλα' . Έλα πταισματάκι τόσο δα ήταν αυτό ,στην πολύ αρχή του παιχνιδιού.
-
Καντε αντιπαραβολη του Γιασικεβιτσιους με αυτο:
http://www.youtube.com/watch?v=-LFDIkJK ... r_embedded -
http://www.youtube.com/watch?v=EE5ir8Oi ... re=related
Εγώ σας τα λεγα για τις επιταγές από τη Βιανεξ αλλά νομίζατε ότι κάνω πλάκα...
Υπάρχει σχέδιο κύριοι... -
Ρε οσο και να γκρινιαζεται για την διαιτησια δεν προκειται να γινει τιποτα!!! ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ενα απλο πραγματακι επρεπε να ειχατε κανει εδω και λιγο καιρο και θα ειχατε 3 κυπελλακια φετος...
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!!!
Με τον Γιαννακη μια ζωη για την διαιτησια θα φωναζεται! Με εναν αλλον οποιοδηποτε -ακομα και επιπεδου τοπικου- θα βλεπατε κουπες! -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Ρε οσο και να γκρινιαζεται για την διαιτησια δεν προκειται να γινει τιποτα!!! ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ενα απλο πραγματακι επρεπε να ειχατε κανει εδω και λιγο καιρο και θα ειχατε 3 κυπελλακια φετος...
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!!!
Με τον Γιαννακη μια ζωη για την διαιτησια θα φωναζεται! Με εναν αλλον οποιοδηποτε -ακομα και επιπεδου τοπικου- θα βλεπατε κουπες!Ασχέτως αν ο κλάψας είναι λίγος για τον Ολυμπιακό που θέλουμε, πρέπει να παραδεχτούμε ότι φέτος έπρεπε να ναι νταμπλούχος.
Έτερον εκάτερον. -
[...] Ήταν του Μαγουλά και είμαι σχεδόν σίγουρος γι' αυτό. Δε νομίζω να πέφτω έξω. Μήπως επειδή επεξεργάστηκε το μεσημέρι εν μέσω απεργίας δημοσιογράφων κατέληξε χωρίς υπογραφή. Διαβάζοντάς το δε βρήκα καμια αλλαγή. Αλλά και πάλι φαίνεται να δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί . Μπας και διόρθωσε τη γκάφα (δημοσίευση σε μέρα απεργίας της ΕΣΗΕΑ=σκίσιμο) και έβγαλε την υπογραφή του.Και εγώ του Μαγουλά το επίθετο θυμάμαι. Μάλλον θα παίζει αυτό με την ΕΣΗΕΑ... Θα το μάθουμε αύριο...
@melos86
Και οι ίδιοι το ξέρουν απλώς δεν το παραδέχονται... -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!!!
Με τον Γιαννακη μια ζωη για την διαιτησια θα φωναζεται! Με εναν αλλον οποιοδηποτε -ακομα και επιπεδου τοπικου- θα βλεπατε κουπες!Ασχέτως αν ο κλάψας είναι λίγος για τον Ολυμπιακό που θέλουμε, πρέπει να παραδεχτούμε ότι φέτος έπρεπε να ναι νταμπλούχος.
Έτερον εκάτερον.Προπονητης που δεν εχει τακτικη και σκοπο για τις αλλαγες που κανει δεν μπορει να ειναι νταμπλουχος!
Δεν μπορω να καταλαβω τον Ολυμπιακο ορισμενες φορες! Και ακομα περισσοτερο τους Αγγελοπουλους...
Φετος οπως φαινετε θα εχουν πεταξει 30 μυριακια! Και μπασκετ να μην ξερεις κανει ΜΠΑΜ οτι το γκρινιαρης δεν κανει για προπονητης...
Κριμα! -
Τελικά το 'καλό παιδί' Milos Teodosic δεν ήταν και τόσο αθώο στο φτύσιμο του 3D
Τα θελε ο πωπός του ...
ΥΓ. Δεν επικροτώ την κίνηση του 3D, είμαι κατά των απερίσκεπτων ενεργειών αλλά σαφώς δεν γίνεται να βγάζετε χολή γι'αυτόν και μόνο γι'αυτόν...
Φιλικά
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!!!
Έτερον εκάτερον.Προπονητης που δεν εχει τακτικη και σκοπο για τις αλλαγες που κανει δεν μπορει να ειναι νταμπλουχος!
Δεν μπορω να καταλαβω τον Ολυμπιακο ορισμενες φορες! Και ακομα περισσοτερο τους Αγγελοπουλους...
Φετος οπως φαινετε θα εχουν πεταξει 30 μυριακια! Και μπασκετ να μην ξερεις κανει ΜΠΑΜ οτι το γκρινιαρης δεν κανει για προπονητης...
Κριμα!Αυτά που λέγαμε πριν 2 χρόνια έρχεστε και μας τα λέτε φέτος;
Το ξαναλέω: αυτός ο κλάψας, η ντροπή της Νίκαιας που αηδιάζω όταν τον βλέπω να κάθεται μπροστά από τον πάγκο του Ολυμπιακού (γιατί δεν μου κάνει προπονητικά, όχι ότι έχω τπτ με τον άνθρωπο), έχασε το ντάμπλ απλά και καθαρά λόγω 'συστήματος'.
Μάλλον δεν βρέχει, μας φτύνουν.. -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τελικά το 'καλό παιδί' Milos Teodosic δεν ήταν και τόσο αθώο στο φτύσιμο του 3DΤα θελε ο πωπός του ...
ΥΓ. Δεν επικροτώ την κίνηση του 3D, είμαι κατά των απερίσκεπτων ενεργειών αλλά σαφώς δεν γίνεται να βγάζετε χολή γι'αυτόν και μόνο γι'αυτόν...
Φιλικά
Και τι δειχνει η φωτο ; Απλα οτι εχει σφιγμενη την γροθια,στο βιντεο με την φαση του φτυσιματος ουτε καν μορφασμο δεν κανει ο ΔΔ,μαλλον ουτε καταλαβε οτι εγινε κατι.
Την μαιμου ψυριζουμε βεβαιως βεβαιως
-
Προφανώς και δεν θα κατάλαβε τίποτα. Όπως και προφανώς δεν έκανε καμία κίνηση να αντιδράσει ο Milos όταν τον έφτυσε. Οπότε και στις 2 περιπτώσεις η κίνηση μετράει... Πιστεύω ότι ο Milos το σκέφτηκε να τον χτυπήσει και τελευταία στιγμή σταμάτησε. Ο δε 3D την έκανε ολοκληρωμένη την κίνηση (ασχέτως που παίζει να μην τον πέτυχε καν ).
-
Αντιγράφω τη δημοσίευση μου από άλλο φόρουμ:
Όσο η διαφορά ανέβαινε και ο Παναθηναϊκός έμενε πίσω, κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο, στα τάιμ άουτ του Ζοτς συνέβαινε το εξής: Οι παίκτες πηγαιναν ήσυχα στον πάγκο ο ένας έσπρωχνε τον άλλον για να ακούσουν γρήγορα τις οδηγίες, ο Μήτσος χειροκροτούσε και συσπείρωνε τους συμπαίκτες του και το μόνο που ΔΕΝ έκαναν ήταν να τσακώνονται, κι ας έδειχναν τα πάντα χαμένα.
Στον Ολυμπιακό συνέβαινε το ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο, όχι όταν πια πέρασε μπροστά ο Παναθηναϊκός αλλά πολύ πριν, ακόμα κι όταν άρχιζε απλά η διαφορά να μειώνεται. Συνεχόμενες αλληλογκρίνιες, εκνευρισμός, και στις διακοπές αντί να συγκεντρώνονται για οδηγίες οι μισοί πήγαιναν στους διαιτητές για τσαμπουκά με αποτέλεσμα να τους μαζεύουν οι άλλοι μισοί.
Δεν ξέρω αν τελικά μείνει ή όχι ο Ζοτς, αν ο κύκλος της ομάδας μείνει ανοιχτός ή κλείσει, το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι ζούμε και πεθαίνουμε ως ΟΜΑΔΑ. Και πέρα από τίτλους και διακρίσεις, πάνω απ' όλα κρατάω αυτό. Αφήσαμε ο,τι είχαμε και δεν είχαμε στο γήπεδο, όπως έχουμε κάνει ένα σωρό φορές ως τώρα. Μπορεί φέτος για χ, ψ λόγους η σεζόν να μην έχει πετύχει, αλλά κερδίζουμε όλοι μαζί και χάνουμε όλοι μαζί.
Αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη κατάκτηση του Ζοτς τόσα χρόνια στην ομάδα.
-
Πρόστιμο σε Διαμαντίδη (μόνο θα προσέθετα εγώ)...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και τι δειχνει η φωτο ; Απλα οτι εχει σφιγμενη την γροθια,στο βιντεο με την φαση του φτυσιματος ουτε καν μορφασμο δεν κανει ο ΔΔ,μαλλον ουτε καταλαβε οτι εγινε κατι.
Την μαιμου ψυριζουμε βεβαιως βεβαιως
Δείτε και το video... που όντως κάνει την κίνηση... Προσοχή... ενώ ήδη έχει δωθεί time....
Οπότε τα ήθελε και τα έπαθε...
Το ποιόν τους το είδαμε στο τέλος με τα αντιαθλητικά...
-
«Ξένοι διαιτητές, αλλιώς...» Εντάξει ρε παιδιά, είπαμε να φτιάξουμε κλίμα ως το επόμενο παιχνίδι, αλλά μην το παραχέσουμε κιόλας...
«Βόμβα» από Ολυμπιακό που με ανακοίνωσή του τονίζει ότι θα αποχωρήσει την επόμενη χρονιά από την Α1, εάν δεν αλλάξει η ΚΕΔ, ενώ παράλληλα ζητάει ξένους για τη συνέχεια των playoffs!
Είμαι σίγουρος ότι το NBA είναι έτοιμο και ανυπομονεί να τους δεχτεί!
-
Γιατί οι ξένοι δεν θα καταδεχτούν τα γιούρο του Παυλάρα; Στην Ευρωλίγκα πώς πήρε τόσα ευρωπαϊκά άλλωστε...
Δεν κολλάει αυτή η δήλωση με την θεωρία που έχει αναπτυχθεί. Για ξαναψάξτε το φίλοι γαύροι μήπως σας έχει ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια...
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)