-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγώ δεν βλέπω να πηγαίνω...
αλλά πραγματικά τις χρειάζομαι... πχ διακοπές 2010 γράφει το τιτλος, δισκέτες διαβασα εγώ...70 ευρώ τα 2 άτομα μια βδομάδα σε 4στερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική(Ποσείδι) με εισιτήρια εργατικής εστίας.
Κρήτη πέρσυ κάπου τόσο.
φέτος δεν πήρα
-
Αφήστε, έκανα και εγώ φέτος αίτηση για κοινωνικό τουρισμό και έφαγα πόρτα με τα εισοδηματικά κριτήρια...
-
αν καποιος θελει φτηνες διακοπες ισως θα μπορουσε να απευθυνθει σε τουριστικα γραφεια βαλκανικων χωρων...οι τιμες ειναι αρκετα χαμηλες σε σχεση με τα πακετα που προσφερουν
-
έχουν και άλλα καλά πακέτα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
έχουν και άλλα καλά πακέταΤα καλα πακετα ερχονται Ελλαδα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα καλα πακετα ερχονται Ελλαδα
ξέρεις?
-
Γνωρίζει κανείς τίποτα για camping στη Σαμοθράκη?....
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τα καλα πακετα ερχονται Ελλαδα
ξέρεις?
Οπως καταλαβαινεις δεν δυναμαι να επεκταθω.Αλλωστε ακουστα τα εχω,εγω δεν ξερω απο τετοια
-
-
Φέτος λέω να πάω στην, αγαπημένη μου, Κεφαλλονιά
Ο χρήστης emil έγραψε:
Αφήστε, έκανα και εγώ φέτος αίτηση για κοινωνικό τουρισμό και έφαγα πόρτα με τα εισοδηματικά κριτήρια...Παρομοίως
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τελευταιο σαββατοκυριακο Ιουλιου μαλλον θα παω Κεφαλλονια
Τις πρωτες μερες του Αυγουστου στη ΛημνοΚαι μετα στο χωριο μου (Δερβενι Κορινθιας )
Μπορει να προκυψουν και τιποτα τριγυρω εξορμησεις αλλα θα δουμε
Αντε να περασουν οι μερες!!!!!
άμα δεις κανά κόκκινο κουβά εγώ θα μαι
για μπάνιο πού πας; δίπλα στην εκκλησία προς Αιγείρα;
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Φέτος λέω να πάω στην, αγαπημένη μου, ΚεφαλλονιάΑφήστε, έκανα και εγώ φέτος αίτηση για κοινωνικό τουρισμό και έφαγα πόρτα με τα εισοδηματικά κριτήρια...
Παρομοίως
κι εγω θελω να παω στην αγαπημενη μου Κεφαλονια , αλλα της γυναικας δεν της αρεσει
ελπιζω να ξεκλεψω μερικες μερες να παω μονος μου να βρω την ησυχια μου κανοντας τον ερημιτηθα πρεπει να βρω κανα αλλο ξερονησι και θα πρεπει να ειναι και 15αυγουστο , γιατι τοτε εχει αδεια..
καμια προταση για ζευγος? ηρεμα πραγματα και ωραιες θαλασσες, γιατι αυτο ειναι βασικο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θα πρεπει να βρω κανα αλλο ξερονησι και θα πρεπει να ειναι και 15αυγουστο , γιατι τοτε εχει αδεια..καμια προταση για ζευγος?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
άμα δεις κανά κόκκινο κουβά εγώ θα μαι
για μπάνιο πού πας; δίπλα στην εκκλησία προς Αιγείρα;
Αν δεις κανα ασπρο Fiesta , μες τον Αυγουστο , εγω θα μαι
Συνηθως πηγαινω πιο μεσα στο Δερβενι για μπανιο αν και πλεον πιο συχνα ειμαι στα Μαυρα Λιθαρια
Εσυ στην Αγια Τριαδα εισαι?? (η εκκλησια απεναντι απο τη BP)
-
Manosk, το συγκεκριμένο νησί, τον δεκαπεντάυγουστο, «ξερό» μπορεί να είναι αλλά μόνο ήρεμο δεν το λες...
-
ρε παιδια ποιο ειναι αυτο το νησι , γιατι δεν το επιασα?
δεν πιστευω να μου εβαλες καμια Τηνο
-
ρε παιδια ποιο ειναι αυτο το νησι , γιατι δεν το επιασα?δεν πιστευω να μου εβαλες καμια Τηνο
-
Μπορεί να γίνει θαύμα και να επιστρέψεις με κουλούρα.
-
-
κι εγω θελω να παω στην αγαπημενη μου Κεφαλονια , αλλα της γυναικας δεν της αρεσεικαμια προταση για ζευγος? ηρεμα πραγματα και ωραιες θαλασσες, γιατι αυτο ειναι βασικο
Δεν αλλάζεις καλλίτερα γκόμενα?
Διακοπες 2010/2011