-
τελικά το upgrade αναβάλλεται για Σεπτέμβρη αφού θα πάει διακοπές ο μικρός. το budget εκεί γύρω στα 700 χωρίς keyboard, mouse, monitor, tower.
Κιούση και Ντίνε, είχα κι εγώ P4 775 και μέχρι και υδρόψυξη που του χα βάλει κάτω από 60 δεν έπεφτε. εννοείται ότι έπεφτε καθαρισμός και arctic silver και ιστορίες γι'αγρίους, αλλά είναι από τους πιο καυτούς επεξεργαστές της intel αυτοί και οι prescott. βέβαια δε μου σβησε ποτέ αλλά δεν είναι ωραίο να ξέρεις ότι είναι στους 60+ βαθμούς σε idle
-
με υδροψυξη δεν επεφτε κατω απο 60?
μηπως τα χε παιξει ο σενσορας της θερμοκρασιας και εδειχνε τα δικα του?
εχω δει κολλημενους σενσορες που δε δειχνουν κατω απο συγκεκριμενη θερμοκρασια, μολις ομως αυτη ξεπεραστει δειχνουν κανονικασε 4πυρηνους 45 nm ειναι πολυ συνηθισμενο, αν και οχι σε Ρ4, αλλα ποτε δε ξερεις
επισης μπορει να επεσες σε προβληματικο 'ζεστο' κομματι
εμενα ενας φιλος μου εχει αυτη τη στιγμη για κατεβαστηρι εναν Ρ4 με hyperthreading κιολας και με μια ψυκτρα της πλακας των 15 ευρω (για την ησυχια μπηκε) εχει καμια 40αρια
-
Εύχαριστω για την βοήθεια στην προηγούμενη μου ερώτηση
Μπορεί να γίνω κουραστικός, αλλα επειδή δεν σκαμπάζω πολλά απο υπολογιστές έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις ακόμα: καταρχήν το πρόγραμμα Defraggler της piriform τι ακριβώς κάνει; Μου το έδωσε ένας φίλος σήμερα και δεν ξέρω σε τι ακριβώς χρησιμεύει. Και τέλος ειναι κακό να έχω εκτός απο ένα αντιβάιρους(avira) και δυο ακόμα antispyware(Malwarebytes' Anti-Malware,SUPERAntiSpyware); Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Εύχαριστω για την βοήθεια στην προηγούμενη μου ερώτηση
Μπορεί να γίνω κουραστικός, αλλα επειδή δεν σκαμπάζω πολλά απο υπολογιστές έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις ακόμα: καταρχήν το πρόγραμμα Defraggler της piriform τι ακριβώς κάνει; Μου το έδωσε ένας φίλος σήμερα και δεν ξέρω σε τι ακριβώς χρησιμεύει. Και τέλος ειναι κακό να έχω εκτός απο ένα αντιβάιρους(avira) και δυο ακόμα antispyware(Malwarebytes' Anti-Malware,SUPERAntiSpyware); Ευχαριστώ εκ των προτέρωνDefraggler κανει defrag(ανασυγκροτηση ) στο δισκο
Τα antivirus πανε μονα τους,αν βαλεις περισσοτερα θα εχεις πολλα προβληματα.
Τα Malwarebytes' Anti-Malware,SUPERAntiSpyware ειναι antispyware και μπορουν να μπουν αν εχεις antivirus. -
καλα δε χρειαζεται να εχεις τοσα antivirus, ενα και καλο φτανει..
δεν αργει να ξεκινησει ο υπολογιστης σου με ολα αυτα?
αυτο το defraggler κανει defragmentation
http://en.wikipedia.org/wiki/Defragmentationμε λιγα λογια βαζει σε μια σειρα τα αρχεια σου, τα οποια υπο κανονικες συνθηκες ειναι σκορπια σε κομματια μεσα στο σκληρο σε τυχαρπαστα σημεια
ο στοχος ειναι να λειτουργει πιο γρηγορα το pc σου
πιστευω οτι ειναι ψιλοαχρηστο να κανεις κατι τετοιο , σε παλιοτερο pc ισως
εγω παντως ποτε δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα και το εχω εγκαταλειψει το σπορ
-
Καφες πανω απο το mousepad του φορητου.
Το γυρισα ακαριαια να πεσει το πολυ και καθαρισα απο πανω τις σταγονες στα ενδιαμεσα των πληκτρων.
Μικρη ποσοτητα. Ειδος : φραπες.
Να περιμενω κακα μαντατα ; -
ειχα διαβασει ενα σχετικο θρεντ παλι με φραπε θα το βρω, αλλα θυμαμαι οτι σαν πρωτο βημα γυρνα το αναποδα για να μην παει παρακατω το υγρο
εδιναν καποιες συμβουλες, αν και τελικα του τυπου του δουλεψε απο μονο του μολις στεγνωσε..
-
το βρηκα
διαβασε μπας και βοηθηθεις
(προσπερασε τα αστειακια ) -
Αστειατορες ολοι.
Τεσπα, για μικρη ποσοτητα μιλαμε (ευτυχως τον ηπια γρηγορα, χωρις quotes το ηπια).
Δεν εχω και κατσαβιδακι να τον ανοιξω. Απο κατω ειναι η motherboard κατευθειαν και στεφτηκα μπας και εχουμε κανα σοβαρο θεμα.
Προς το παρον ολα οκ.. Ιδομεν -
μην το δουλευεις μεχρι να σιγουρευτεις οτι ειναι τελειως στεγνο καλου κακου αστο καποια ωρα να στεγνωσει
-
Ωχ, κάτι μου θυμίζει...
(νταξ, το δικό μου είχε πιει τσάι στο πληκτρολόγιο).
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Καφες πανω απο το mousepad του φορητου.
Το γυρισα ακαριαια να πεσει το πολυ και καθαρισα απο πανω τις σταγονες στα ενδιαμεσα των πληκτρων.
Μικρη ποσοτητα. Ειδος : φραπες.
Να περιμενω κακα μαντατα ;Καλα... Μετα τα παθη του Λαππα με τέιον και το MacBook Pro.... Δεν προσεχες;;;;
Περαστικα! -
έχω ένα hp officejet πολυμηχάνημα που συνδέεται δικτυακά και κάθε τόσο χάνει την ip του, δεν έχει σταθερή
άρα όταν χάνεται πρέπει να πάω control panel -> devices & printers και να ξανασκανάρω να τον βρω κ να τον βάλω.
bug τώρα στα win 7 ult: σβήνω παλιότερα copies των εκτυπωτών και ενώ δείχνουν ότι έχουν αφαιρεθεί, ανοίγω το word κι έχει στη λίστα του hp officejet 7200 series, hp officejet 7200 series(copy 1) κλπ όσα δλδ όσα είχα σβήσει. οκ λέω δε θα χει ανανεώσει τη λίστα του. κοιτάω πάλι στο devices & printer στο control panel και οι drivers έχουν επανέλθει (όλα αυτά χωρίς να έχει μεσολαβήσει restart)
-
Προς drifter
CPU: 65 βαθμοί
HDD: 47 βαθμοί -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Προς drifter
HDD: 47 βαθμοίνα βαλεις και ενα αυγο για ομελετα....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Προς drifter
HDD: 47 βαθμοίνα βαλεις και ενα αυγο για ομελετα....
Kαι μπέικον
-
Παιδια καλησπερα.Ξαναεπανερχομαι με την καρτα γραφικων...Λοιπον...Βαζω σημερα την παλια παλι μεσα για να επιβεβαιωθω οτι δεν υπαρχει driver μεσα απο την παλια.Τελικα δεν υπηρχε driver.Και λεω ασε ας την κανω εγκατασταση.Την κανω εγκατασταση γινεται κανονικα.Κανω επανεκκινηση και δουλευει κανονικα η παλια.Την κανω unistall μετα και κλεινω το pc.Βαζω την καινουρια καρτα γραφικων ανοιγω το pc ξεκιναει κανονικα και βαζω τους τελευταιους drivers.Κανω επανεκκινηση τον υπολογιστη και οταν ξεκιναει λιγο πριν εμφανισει την επιφανεια εργασιας αμολαει μια μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση μονο του.Τωρα σας μιλαω σε safe mode μαζι με ιντερνετ(παλι καλα εχουν και αυτο τα windows).Τι να κανω?Εχω φτασει σε αδιεξοδο!Μηπως να κανω κανα φορματ???Επειδη τα κλ@νει σιγα σιγα ο υπολογιστης και δεν μπορω να μπω στο κανονικο mode στο control panel να του κανω ενα format???Αν κανω format θα χασω μεσα τα αρχεια που εχω η θα τα εχω ακριβως ετσι οπως τα εχω τωρα????
Παιδια βοηθεια δε παλευεται ετσι ο υπολογιστης.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Παιδια καλησπερα.Ξαναεπανερχομαι με την καρτα γραφικων...Λοιπον...Βαζω σημερα την παλια παλι μεσα για να επιβεβαιωθω οτι δεν υπαρχει driver μεσα απο την παλια.Τελικα δεν υπηρχε driver.Και λεω ασε ας την κανω εγκατασταση.Την κανω εγκατασταση γινεται κανονικα.Κανω επανεκκινηση και δουλευει κανονικα η παλια.Την κανω unistall μετα και κλεινω το pc.Βαζω την καινουρια καρτα γραφικων ανοιγω το pc ξεκιναει κανονικα και βαζω τους τελευταιους drivers.Κανω επανεκκινηση τον υπολογιστη και οταν ξεκιναει λιγο πριν εμφανισει την επιφανεια εργασιας αμολαει μια μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση μονο του.Τωρα σας μιλαω σε safe mode μαζι με ιντερνετ(παλι καλα εχουν και αυτο τα windows).Τι να κανω?Εχω φτασει σε αδιεξοδο!Μηπως να κανω κανα φορματ???Επειδη τα κλ@νει σιγα σιγα ο υπολογιστης και δεν μπορω να μπω στο κανονικο mode στο control panel να του κανω ενα format???Αν κανω format θα χασω μεσα τα αρχεια που εχω η θα τα εχω ακριβως ετσι οπως τα εχω τωρα????Παιδια βοηθεια δε παλευεται ετσι ο υπολογιστης.
κατεβαζεις και εγκαθιστας το driver sweeper->επανεκιννηση->F8->safe mode->τρεχεις το προγραμμα->καθαριζεις τα υπολειμματα->reboot-> (ελπιζω)
-
Μτχ την πήρε την vga; Μήπως είναι κλασμένη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μτχ την πήρε την vga; Μήπως είναι κλασμένη;Απο ατομο εδω μεσα την πηρα και μου εγγυηθηκε οτι δουλευει μπαμ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]