-
Αύριο Πέμπτη με τα ΜΜΜ σε γενική απεργία; Κόλαση, ανάβαλέ το!
-
Ισχύει αυτό που λέει ο Μάνος.
Αν ανέβεις πάντως ενημέρωσέ μας σε ποιες περιοχές θα κινηθείς και φρόντισε να έχει το ζαφίρα απόθεμα
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ρε μη μου κάνετε πλάκα, έχω πρόγραμμα ν' ανέβω Αθήνα αύριο. Το ζαφίρα χωράει κάμποσα κιβώτια...Όταν θεωρήσεις το διαβατήριό σου και ανέβεις στο βορά βάζουμε το φαγητό, βάζεις το κρασί!
-
Μέσα σε όλα.
(πλην, φοβάμαι, της αναβολής, έχει η μάνα μου ιατρικό ραντεβού...) -
Δωσε χρονοδιαγραμμα και πορεία
-
-
Καλά, θα σας στείλω πμ μόλις οριστικοποιήσουμε.
-
Ρεφόσκο (μόνον). Του 2005, ωριμασμένο σε δρύινα βαρέλια.
http://en.wikipedia.org/wiki/Refoscoεδιτ
Ωπ, δεν είχα δει τις προηγούμενες απαντήσεις.
Αν ενδιαφέρεστε, στέλνουμε κ δείγμα δωρεάν.Ηλια μηπως πρεπει να αλλαξεις υπογραφη
-
Λες?
Το πρώτο μου ποστ είχε, πραγματικά, να κάνει με το 'γύρισμα' από την (καλή) μπύρα στο (καλύτερο αλλά τελικά και ... οικονομικότερο) κρασί. Καλά για έξω, εκεί θα πιείς με την παρέα 2 τελάρα μπύρες με μεζέ κ νο προμπλέμο, αλλά σπίτι? Μια καλή (και καλά) μπύρα κοστίζει περισσότερο από ένα μπουκάλι καλό κρασί. Εσύ είσαι κοντά στην Νεμέα, καταλαβαίνεις πολύ καλά τι θέλω να πω...
-
Ειμαι κοντα σε πολυ καλους οινοποιους ! κ ομως οι ταβερνες της Κορινθιας σου προσφερουν οτι χειροτερο μπορεις να φανταστεις .Καθε φορα που βγαινουμε για κανα παιδακι ,κουβαλαμε κ το κρασι μας μαζι .Αδειαζουμε δυο μπουκαλι μεσα σε ενα πλαστικο κ αρχιζουμε τα παραμυθια ,μας το προσφεραν ,πειραζει να το δοκιμασουμε κ αλλες τετοιες @@@@@@@ ς.Προχθες παιρνει ο ταβερνιαρης ενα ποτηρι κ μας ζηταει να το δοκιμασει (Πετρινες Πλαγιες) . Δεν πινεται μας λεει κ τρεχει να μας φερει το διαμαντι του
-
Μάλλον θα σας είχε ζεσταθεί, γι' αυτό αηδίασε ο άνθρωπος.
-
Αυτά τα κρασιά δεν κάνουν για ταβέρνες.
Φαντάζεστε να βγαίναμε για μπύρες με μεζέ κ να παραγγέλναμε δυο τελάρα σιμέι? Ε, κάτι αντίστοιχο είναι κι αυτό. -
Αυτά τα κρασιά δεν κάνουν για ταβέρνες.
Φαντάζεστε να βγαίναμε για μπύρες με μεζέ κ να παραγγέλναμε** δυο τελάρα σιμέι**? Ε, κάτι αντίστοιχο είναι κι αυτό.Γιατί;;;;
-
Μια καλή (και καλά) μπύρα κοστίζει περισσότερο από ένα μπουκάλι καλό κρασί.?? Πως γένεν αυτό;; έχεις δει κάτι τιμές στα 50-200e για καλό κρασί;
Εγώ με την ευκαιρία του καλοκαιριού πήγα από το κρασάκι στην ακόμα καλύτερη αλλά και φτηνότερη μπίρα.
Πειραϊκή μικροζυθοποιϊα , pale ale , 2.16e τα 330ml από τα supermaket Μασούτης.
-
Βλέπεις που έρχεσαι στα λόγια μου? 2,16 Ε τα 330 ml είναι 4,90 Ε τα 750 ml. Το κρασί κοστίζει 4.
Εντάξει, υπάρχουν ακριβά κρασιά, αλλά υπάρχουν κ ακριβές μπύρες, ξέρεις!
-
Βρήκα στο Carrefour παγωτά σε οικογενειακή συσκευασία ενός λίτρου και τιμή 2,99 €, που δεν τα είχα 'εντοπίσει' πέρσυ, με γεύσεις:
Σοκολάτα-καραμέλα, κρέμα βανίλλια-cookies και λεμόνι-ανανά.
Τα έχω ιεραρχήσει-προτείνω σύμφωνα με τα γούστα μου, οπότε... -
καλοφάγωτα
Οι τιμές έχουν ξεφύγει. Πάω την Παρασκευή ΑΒ να προμηθευτώ Disaronno και βλέπω 17+ ευρώ Πάω στο lidl απέναντι όπου έχει ίδια ποσότητα άλλη μάρκα 9 ευρώ... το τσίμπησα και έφυγα
Από γεύση μια χαρά -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol: καλοφάγωταΟι τιμές έχουν ξεφύγει. Πάω την Παρασκευή ΑΒ να προμηθευτώ Disaronno και βλέπω 17+ ευρώ Πάω στο lidl απέναντι όπου έχει ίδια ποσότητα άλλη μάρκα 9 ευρώ... το τσίμπησα και έφυγα
Από γεύση μια χαράΓι' αυτό και μαγαζιά όπως lidl, jumbo, κτλ κάνουν πάρτυ με την κρίση... Άκουσα ότι στο άκουσμα δυσμενών προβλέψεων για την ελληνική οικονομία, στα κεντρικά του lidl ανοίγουν σαμπάνιες
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol: καλοφάγωταΟι τιμές έχουν ξεφύγει. Πάω την Παρασκευή ΑΒ να προμηθευτώ Disaronno και βλέπω 17+ ευρώ Πάω στο lidl απέναντι όπου έχει ίδια ποσότητα άλλη μάρκα 9 ευρώ... το τσίμπησα και έφυγα
Από γεύση μια χαράόσα cheap-friendly amaretti (?) έχω δοκιμάσει, δεν μου άρεσαν καθόλου
Ποιό Label βρήκες;
-
Ο Hondos χτυπαει τις τιμες (φυσικα οι συνδικαλες αντεδρασαν αμεσα και ζητησαν...να μην γινονται εκπτωσεις).Πηγα και πηρα μπλουζακια με -25% και παιζει και -30% σε καποιες μαρκες.
Σούπερμαρκετ