Λοιπόν, επειδή γύρω μας υπάρχουν πολλά ζώα, τις προάλλες πάρκαρα το αυτοκίνητο σε ένα Parking, το οποίο όμως δεν έχει ευρύχωρες θέσεις, κ μόλις γύρισα είδα μια γραμμή 80cm (με το συμπάθειο...!) να διασχίζει τις δυο πόρτες... η πλάκα είναι πως όταν το πάρκαρα, προσπάθησα να το βάλω όσο πιο μακρυά από τα γειτονικά αυτοκίνητα, κ να είναι δίπλα σε ακριβά, ούτως ώστε να προσέξουν οι ιδιοκτήτες τους... κ με το που γυρνώ βλέπω αυτή τη γραμμή, ή οποία μάλλον είναι από τον προφυλακτήρα του διπλανού, που βγήκε πάνω στη λαμαρίνα μου (έτσι με συμφέρει να πιστεύω!)... τί ζώο ο τύπος...
ερώτημα 1ο: υπάρχει κάποια αλοιφή που βγάζει τέτοιες γρατζουνιές έμαθα... από το Πράκτικερ την παίρνω ή από βενζινάδικα? τί εταιρία προτείνετε?
ερώτημα 2ο: οι γυαλιστικές αλοιφές για συντήρηση του χρώματος κάνουν δουλειά? ή είναι μονο για την ιδέα του αγοραστή? θέλουν βαμβακερό τριβείο, ή γίνεται με το χέρι? αφήνουν κατάλοιπα αν δεν στρωθουν καλά? (δε θέλω να χαλάσω το χρώμα). τί εταιρία προτείνετε?
ερώτημα 3ο: μήπως καλύτερα κάνει την δουλειά αυτή ένας λαμαρινάς? βρήκα έναν καλό κ τίμιο λαμαρινά... απλά λέω μήπως μπορώ να τα κάνω κ μόνος μου αυτά, γιατί βαριέμαι να πηγαίνω μέχρι το ρύσιο, εκεί που είναι αυτός.
ευχαριστώ.