May 13, 2004, 11:41 AM

Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Για να μην γεμίζουμε νέα θέματα...

Μετά το πρόσφατο τρακάρισμα και τον προφυλακτήρα που θα φτιαχτεί όπως φτιαχτεί, μου ήρθε η ιδέα κάποιων προστατευτικών που βλέπω σε μερικά αυτοκίνητα που βάζουν στους προφυλακτήρες.
Μερικά είναι απαίσια αλλά άλλα είναι διακριτικά.

Δεν θα τα βάλω για να μην με τρακάρουν απλά να μην αφήνει σημάδι στο νίκελ τόσο εύκολα!

Αν βάλω όμως θα βάλω σε όλο το μήκος αλλιώς θα είναι απαίσιο το θέαμα.
Εξάλλου και σε άλλα παλιά αυτοκίνητα έχω δει κατά μήκος του πίσω προφυλακτήρα κάτι τέτοιο.

Επομένως, που βρίσκω με το μέτρο κάτι τέτοιο???

Πουλάνε τέτοια προστατευτικά με το μέτρο οι παρμπριζάδες. Ένας βρίσκεται στη Συγγρού, ανεβαίνοντας προς Αθήνα 50 μέτρα μετά τη γέφυρα που πάει δεξιά προς Καλλιρόης. Έχει καμιά ντουζίνα σχέδια, λεπτά, χοντρά, διακριτικά ή μη. Εγώ έχω βάλει μπροστά και πίσω και οπτικά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, εξαρτάται όμως και από το αυτοκίνητο και τον προφυλακτήρα που έχεις (και το χρώμα του αυτοκινήτου). Έχει σώσει το χρώμα του προφυλακτήρα πολλές φορές και είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τις δυάδες που μπαίνουν αριστερά και δεξιά (και έρχονται και ακριβότερα). Την τοποθέτηση την κάνει ο ίδιος και αν θυμάμαι καλά κοστίζει κάπου 10-15 ευρώ για κάθε προφυλακτήρα.