-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Δεν υπαρχή κάτι παραπάνω να δούμε απο τη Mclaren, ήρθαν η εντολές για το 1-2 και τέλος ο αγώνας τους.
Bgale ligo ta gyalakia soy den einai kakko......
Poy eides esy tis entoles poy paraligo na ginoyn Red Bull?
Isa isa poy o Button san pio palios odhgos kai pio empeiros apo ton vettel shkwse to podi apo to gkazi gia na mhn ginoyn xalkomania otan eide oti o teammate den 8a ton afhne na perasei o kosmos na xalasei.... Ayto loipon einai o eksypnos odhgos....Oso gia to save fuel des to parapanw post moy.
Δεν εχω γυαλια.
Είπα τίποτα για red bull; Εκτός απο την κίνηση του SV που δεν μου άρεσε.
Το οτι και τα δυο προσπεράσματα ήταν 'σωστά' και δεν είχαν κάποια επαφή δε μπορει να να μου βγάλει απο το μυαλό οτι ο Martin Whitmarsh δεν τους είπε να φέρουν τα μονοθέσια στον τερματισμό, όποιος και να ήταν σε αυτοί την θέση αυτό θα ζητούσε από τους οδηγούς του. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Youtube Videohttp://www.youtube.com/watch?v=u6SejgDI ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=4B_IB5tC ... re=related
Ξεχασες το δολοφονικο chop (αλα Σεννα-Σουμαχερ) στον Raikkonen περσι στην βραζιλια.
-
Αγαπητε Δημου ειδα οτι προβλέπεις Μπατον στο πρωταθλημα.
Εγω σημερα ειδα Γουέμπερ.
Εκτος απο γρηγορος ειναι και έξυπνος.Και πααααρα πολύ ψυχραιμος θα έλεγα.Οτι καλυτερο για εναν μελλον πρωταθλητη και μαλιστα ισως στην τελευταια του ευκαιρία. -
Ενδιαφέρον το F1 Forum στο BBC τώρα. Αναλύουν γιατί ο Χάμιλτον δεν πέταγε από τη χαρά του. Εν ολίγοις υπήρξε μια δυσαρέσκεια με το save fuel. Δεν άκουσαν τη συζήτηση 100% μεταξύ τους πριν το βάθρο, αλλά πρακτικά λένε ότι ενοχλήθηκε ο Χάμιλτον πως ενώ του είπαν save fuel...πετάχτηκε ο Button.
Στο περιστατικό με τις RBR. Φαίνεται ότι ο Vettel στριμώχνεται αριστερά...και στρίβει το τιμόνι του προς τον Webber ενώ ο Webber την ίδια στιγμή κρατάει ευθεία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν υπαρχή κάτι παραπάνω να δούμε απο τη Mclaren, ήρθαν η εντολές για το 1-2 και τέλος ο αγώνας τους.
Bgale ligo ta gyalakia soy den einai kakko......
Poy eides esy tis entoles poy paraligo na ginoyn Red Bull?
Isa isa poy o Button san pio palios odhgos kai pio empeiros apo ton vettel shkwse to podi apo to gkazi gia na mhn ginoyn xalkomania otan eide oti o teammate den 8a ton afhne na perasei o kosmos na xalasei.... Ayto loipon einai o eksypnos odhgos....Oso gia to save fuel des to parapanw post moy.
Στο ότι με το που έγινε η 'μάχη' ...έδειξε πλάνο να μιλά ο Γουιτμαρς και αμέσως μετά να υπάρχει απόσταση μέχρι το τέλος του αγώνα 1.5+ δεύτερων ... Νταξ καλά κάνανε αλλά μην μας θεωρούνε κ χαζούς.
ΥΓ. κάνε κάτι με τα greeklish....δεν παλεύονται. Είσαι εξωτερικό το καταλαβαίνω αλλά κ άλλα παιδιά είναι κ γράφουν ελληνικά.
Δεν το είδα αυτό το πλάνο, πάντως μου φαίνεται λογικό το γεγονός να θέλουν το 1-2 και οχι μια μάχη ρόδα με ρόδα έως το τέλος.
-
ανεξαρτητα που τερματισε ο Λουης ομως σημερα,για ᾽᾽κατασκευασμενος᾽᾽οδηγος προσφερε και θεαμα και παλι...
-
Εδειξε πλάνο και μαλιστα κοντευε να φαει το μικροφονο!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αγαπητε Δημου ειδα οτι προβλέπεις Μπατον στο πρωταθλημα.
Εγω σημερα ειδα Γουέμπερ.
Εκτος απο γρηγορος ειναι και έξυπνος.Και πααααρα πολύ ψυχραιμος θα έλεγα.Οτι καλυτερο για εναν μελλον πρωταθλητη και μαλιστα ισως στην τελευταια του ευκαιρία.Δεν προβλέπω. Λέω ότι είναι πιθανό. Αυτό γιατί ο JB έχει δείξει ότι μπορεί να διαβάζει καλύτερα τις συνθήκες του αγώνα και γιατί ο LH έχει κακό άστρο φέτος.
-
Θα συμπληρωσω οτι ο Λουης ειναι και λαστιχοφάγος!
-
Πάντως η έννοια της ΟΜΑΔΑΣ εμπεριέχει και τη συνεργασία. Όταν όλα δείχνουν ότι πας για τερματισμό με 1-2, και ο προπορευόμενος οδηγός είναι και 1ος στη βαθμολογία, δε νομίζω ότι το να πεις 'χαλαρώστε και απλά κάντε το 1-2 χωρίς πολλά πολλά' συνιστά τρομερή ανηθικότητα
-
+1.
Εδω εχουμε δυο επιδοξους πρωταθλητες με το πιο ανταγωνιστικο μονοθεσιο μεχρι τωρα.Λογικο ο καθενας τους να θελει να κερδισει σε καθε αγωνα.Θα ελεγα οτι δεν θα δουμε κατι διαφορετικο απ'ότι σημερα στην συνεχεια.
Σημερα ηταν η αρχη.Αν μπουν και οι Μερκ στην μεση επιτελους θα δουμε αγωνες της προκοπής. -
Paddock rumor: είπαν στον MW να χαμηλώσει το μοτέρ και στον Seb το αντίθετο.
(via BBC F1 Forum)
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως η έννοια της ΟΜΑΔΑΣ εμπεριέχει και τη συνεργασία. Όταν όλα δείχνουν ότι πας για τερματισμό με 1-2, και ο προπορευόμενος οδηγός είναι και 1ος στη βαθμολογία, δε νομίζω ότι το να πεις 'χαλαρώστε και απλά κάντε το 1-2 χωρίς πολλά πολλά' συνιστά τρομερή ανηθικότηταΔεν είναι κάλο για το άθλημα σίγουρα, αλλά έτσι πήρε ο kimi τον τίτλο (με τον massa να παίζει τον ρόλο του δεύτερου) ο MS και έως ένα μεγάλο βαθμό πέρσι ο JB.
Όταν θυμάμαι ομάδες να μην έχουν πρώτο και δεύτερο οδηγό πάντα μου έρχεται το δίδυμο Senna - Prost. -
Σημερα ειδα τον αγωνα στην Μοντσα το 2004 και στο τελος ο Σουμαχερ απλα ακολουθούσε τον Μπαρικελο θελοντας να περασει αλλα ....μεχρι εκεί!
Χωρις εντολή απότι καταλαβα.
Και γιατι να το κανει άλλωστε. -
Ο χρήστης lack έγραψε:
Πάντως η έννοια της ΟΜΑΔΑΣ εμπεριέχει και τη συνεργασία. Όταν όλα δείχνουν ότι πας για τερματισμό με 1-2, και ο προπορευόμενος οδηγός είναι και 1ος στη βαθμολογία, δε νομίζω ότι το να πεις 'χαλαρώστε και απλά κάντε το 1-2 χωρίς πολλά πολλά' συνιστά τρομερή ανηθικότητα
Δεν είναι κάλο για το άθλημα σίγουρα, αλλά έτσι πήρε ο kimi τον τίτλο (με τον massa να παίζει τον ρόλο του δεύτερου) ο MS και έως ένα μεγάλο βαθμό πέρσι ο JB.
Όταν θυμάμαι ομάδες να μην έχουν πρώτο και δεύτερο οδηγό πάντα μου έρχεται το δίδυμο Senna - Prost.+Alonso/Hamilton @ 2007
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σημερα ειδα τον αγωνα στην Μοντσα το 2004 και στο τελος ο Σουμαχερ απλα ακολουθούσε τον Μπαρικελο θελοντας να περασει αλλα ....μεχρι εκεί!
Χωρις εντολή απότι καταλαβα.
Και γιατι να το κανει άλλωστε..... hey mister .... 'άλλη κλάση' ( από όπου και εάν το πιάσεις ... )
-
καποιος πρεπει να πει στον φετελ να σοβαρευτει.τι καραγκιοζιλικια ηταν αυτα?μηπως να κατσει σπιτι του και να του στειλουν το πρωταθλημα σπιτι του ,να μην κουραζεται κιολας το πεντι.μου αρεσει που καποιοι βρισκουν οτι φταιει ο βεμπερ
καλα να το παιζει ντιβα ενας σουμαχερ να παριστανει την ντιβα και το πεντι -

-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Paddock rumor: είπαν στον MW να χαμηλώσει το μοτέρ και στον Seb το αντίθετο.(via BBC F1 Forum)
.... μήπως ο ένας θα έμενε και ο άλλος θα έτρωγε προσπέραση ?
-
Στην 2 ουτε που κανει κινηση ο Γουεμπερ! Ουτε μισο μετρο.Τι ηθελε να αποδειξει δηλ.Οτι ειναι κουλ?
Επίσης οταν πλησιαζει η αριστερη με τοσα χιλ στο βαθος, ποιο ειναι το λογικο.Να μείνεις αριστερα ή να κλισεις προς δεξια ?
2010 Turkish Grand Prix