-
οχι εγω εχω αυτοκινητο για το γρηγορη λεω
το κουπρα το χαριζουν
http://www.car.gr/classifieds/cars/?va= ... =sale&or=aασε που πολλοι απο αυτους το εχουν παρει 24Κ και στη ουσια δεν χανουν και πολλα
το ροκκο απο γερμανια θα συμφερει ως 1400, αλλα το αλλο ειναι πανισχυρο
-
Εγώ το ψάχνω από γερμανία αλλά δεν έχω μεγάλη εμπειρία και έχω πελαγώσει... για το 1.400 122 άλογα ενδιαφέρομε...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
αλλα δεν ειναι πια και το ΤΟΣΟ ΒΑΡΕΤΟ αυτοκινητο, επειδη ΟΝΤΩΣ δεν ειναι ΤΟΣΟ συμμετοχικο! (δηλ. η ουρα δεν ξεκολλαει πανω απο 15μοιρες το ΠΟΛΥ, ουτε με σφαιρες!)...
...αλλα κατοχος που γνωριζει το 'αθλημα', με πηγε καλη βολτα, προς Σουνιο, και εκει καταλαβα εστω και απο το διπλανο καθισμα τι δυνατοτητες εχει στο δρομο, σε σχεση με αλλα 'συμμετοχικα'...Το αν είναι συμμετοχικό ή όχι δεν εξαρτάται απο το πόσες μοίρες και στα πόσα χλμ ξεκολλάει η ουρά ρε Γρηγόρη... και κάθετα μπορείς να το φέρεις αν θέλεις...
Ούτε απο το πως αισθάνθηκες ως συνοδηγός του φίλου σου και 'γνώστη'... ούτε απο τα βίντεο...Το αν και πόσο συμμετοχικό είναι ένα αυτοκίνητο το καταλαβαίνεις μόνο απο τη θέση του οδηγού... και οι τρόποι που αυτό 'συμμετέχει' είναι πολλοί...
Απο την αίσθηση και την ακρίβεια των χειριστηρίων (τιμόνι, πεντάλ, κιβώτιο), απο την αμεσότητα και την απόκριση του κινητήρα, απο το feedback που σου δίνει το σασί, απο το ζύγισμα του, απο το πόσο υπάκουο είναι στις εντολές σου ως σύνολο, πως αντιδράει σε μεταφορές βάρους, τοποθετήσεις κλπ, απο τον ήχο του, απο το πόσο απολαυστικό είναι ανα πάσα στιγμή...Δεν ξέρω αν θέλεις εγγράφως αγωνιστικό παλμαρέ και οπτική επαφή με τα τρόπαια (σίγουρα δεν θα φτάνουν το επίπεδο του φίλου σου, όμως είναι μια αρχή) αλλα οδηγώ σχεδόν καθημερινά το scirroco και όσο να'ναι μια μικρή άποψη την έχω...
Τρομερός ταξιδευτής, αρκούντως γρήγορο (το 160άρι), καταπληκτικό πάτημα, απο τα καλύτερα value for money ως σύνολο... αλλά συμμετοχικό ΔΕΝ είναι...Και δεν έχει 'ναι αλλά μπορεί να γίνει'... αυτό που μπορεί να γίνει είναι να τραβάς το φωτόσπαθο με πετονιά και να νομίζεις οτι είσαι τζεντάι...
-
Ο χρήστης zedeor έγραψε:
Εγώ το ψάχνω από γερμανία αλλά δεν έχω μεγάλη εμπειρία και έχω πελαγώσει... για το 1.400 122 άλογα ενδιαφέρομε...θελει ψαξιμο και γνωστους.. αλλιως πρεπει να πας εκει καμια βδομαδα να κοιταξεις αυτοκινητα που πιθανοτατα εχεις μπανισει απο δω στο internet ωστε να μην ψανεις στα τυφλα , αλλα στοχευμενα
κανεις και τις διακοπουλες σου γυρνας και οδικως
με μαντραδες εκτος αν ειναι ο αδερφος σου καλυτερα να μη μπλεξεις
παντως αν το σκεφτεσαι πηγαινε για το 160αρι, φανταζομαι το κοστος θα ειναι ελαχιστα πιο πανω και τα επιπλεον εξοδα σχεδον τιποτα για τα γκαζια που θα εχεις, τα 122 στο συγκεκριμενο δε τα λες ασχημα, αλλα ειναι πολυ λιγα
-
Δεν με ενοχλούν 122 turbo μην σου πω πως είναι και πολλά για εμένα...
Τώρα το 122 σε τιμή αποτελεί καλή περίπτωση απο γερμανία...?
-
ψαξτο, μεχρι 1600 κεκ παντως παντα θεωρουνταν καλη περιπτωση για εισαγωγη λογω χαμηλοτερου τελωνειου σε σχεση με τα μεγαλυτερα κυβικα που γινεται χαμος και μπορει να σου ρθει πιο ακριβα απο ελλαδα
mobile.de κοιταξες καθολου?
-
Στα 1.600 κυβικά ξεφεύγουμε....
Κοίταξα δεν έχει αρκετά (ελάχιστα έχει) 122...
-
τα 160 ποσο πανε?
-
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... g=&lang=en
-
σε ενα αυτοκινητο πρεπει να κοιτας την ασφαλεια που θα δινεις, τα αντλακτικα,τα σερβις του,την καταναλωση του,και μετα τα γκαζια του.
Φιλολογικα ειναι ωραιες οι συζητησεις αλλα η αγορα θελει σκεψη , σοβαρη σκεψη!
Η Πραγματικοτητα για εναν αγοραστη που ψαχνει οικονομικες λυσεις ειναι σκληρη και πρεπει να εχει σε προτεραιοτητα τα παραπανω -
ναι οκ απλα δε νομιζω να εχει διαφορα σε συντηρηση το 160αρι απο το 122αρι για το 1.5 λιτρο παραπανω που θα καψει
απο τη στιγμη που κοιταει τσιροτο ας παρει ο,τι καλυτερο μπορει με τα λεφτα του
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι οκ απλα δε νομιζω να εχει διαφορα σε συντηρηση το 160αρι απο το 122αρι για το 1.5 λιτρο παραπανω που θα καψειγια ολοκληρο το scirocco λεω
-
Καλά αν βρω ένα 160 φθηνότερο από το 122 θα το πάρω δεν θα τα χαλάσουμε εκί...
Βασικά το VAT δεν μπορώ να καταλάβω, έχουν φόρο τα μεταχειρισμένα?
Πόσο πιο ακριβό να είναι σε συντήρηση από ένα 308 1.600...
-
αναλογα πώς θα το χειριστεις
-
To VAT?
ή το 308 έναντι του chi? -
Ο χρήστης zedeor έγραψε:
Καλά αν βρω ένα 160 φθηνότερο από το 122 θα το πάρω δεν θα τα χαλάσουμε εκί...Βασικά το VAT δεν μπορώ να καταλάβω, έχουν φόρο τα μεταχειρισμένα?
Το VAT ειναι ο ΦΠΑ, οταν ομως κανεις εισαγωγη, απ'οτι ξερω τον πληρωνεις στο τελωνειο οποτε δεν τον πληρωνεις και κατα την αγορα. Τωρα οτι θυμαμαι σου λεω, διαβασε καλυτερα κι αυτο το θεματακι: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=7321
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οχι εγω εχω αυτοκινητο για το γρηγορη λεωτο κουπρα το χαριζουν
http://www.car.gr/classifieds/cars/?va= ... =sale&or=aΆσχετο, αλλά γιατί πολλοί έχουν 3 θαυμαστικά δίπλα στο cupra...? (aka Seat Leon CUPRA!!! )
Είναι κάποια έκδοση...? -
οχι απλα ειναι ενθουσιασμενοι
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Το VAT ειναι ο ΦΠΑ, οταν ομως κανεις εισαγωγη, απ'οτι ξερω τον πληρωνεις στο τελωνειο οποτε δεν τον πληρωνεις και κατα την αγορα. Τωρα οτι θυμαμαι σου λεω, διαβασε καλυτερα κι αυτο το θεματακι: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=7321
Βασικά επειδή είναι λίγο μπέρδεμα... αν κάνει 15.000 το αυτοκίνητο γερμανία μοντέλο 09, πάνω κάτω τι θα πληρώσω τελωνείο?
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Βασικά επειδή είναι λίγο μπέρδεμα... αν κάνει 15.000 το αυτοκίνητο γερμανία μοντέλο 09, πάνω κάτω τι θα πληρώσω τελωνείο?
VW Scirocco