-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το multi είναι τελείως άλλο επίπεδο δυσκολίας
Έχει ένα άλφα γέλιο το γεγονός ότι είναι άνθρωποι (με ανθρώπινες αντιδράσεις)Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό αλλά όχι και να μου λένε παιδάκια 16-17 χρονών, που ασχολούνται με τα παιχνίδια 2-3 χρόνια, ότι πλέον μόνο το multi αξίζει και όποιος δεν παίζει multi δεν είναι gamer.
Ή ότι δεν παίζουμε multi γιατί χάνουμε....
-
καλά τα λένε [πλάκα κάνω]
Κάθεσαι τώρα κι εσύ και παίρνεις στα σοβαρά trash talk 17χρονου;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
καλά τα λένε [πλάκα κάνω]Κάθεσαι τώρα κι εσύ και παίρνεις στα σοβαρά trash talk 17χρονου;
Δεν τον πήρα σοβαρά.
Απλά μου την έσπασε λίγο. Είχα και λίγο χρόνο ελεύθερο...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχει ένα άλφα γέλιο το γεγονός ότι είναι άνθρωποι (με ανθρώπινες αντιδράσεις)Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό αλλά όχι και να μου λένε παιδάκια 16-17 χρονών, που ασχολούνται με τα παιχνίδια 2-3 χρόνια, ότι πλέον μόνο το multi αξίζει και όποιος δεν παίζει multi δεν είναι gamer.
Eτσι ακριβως οπως στα λενε ειναι (no offence )
Εγω ειμαι gamer πανω 15 χρονια,τα παιχνιδια που παιζω ειται ειναι adventures ειται ειναι γενικα action,με μια κλιση στα FPS.Παλιοτερα που δεν υπηρχαν οι συνδεσεις τερατα πραγματικα το μονο που μετρουσε ηταν το single οπου και βγαιναν παιχνιδια με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαρκεια(θυμαμαι χαρακτηριστικα το quake 2),ωραια ιστορια,πισογυρισματα κλπ και μηδαμινο multi.Τα πραγματα αντιστραφηκαν με το DSL, και οντως εμεις οι gamer ωθησαμε προς τα εκει την κατασταση γιατι πραγματικα οι ανθρωπινοι αντιπαλοι ειναι ποιο απαιτητικοι και ποιο αληθινοι.Εγω εχω βρει την χαρα μου με το XBOX ,εχει ενα τελειο συστημα(συνδρομητικο βεβαια) οπου δεν ξερεις τι σημαινει lag και πεταγματα!Τα τελευται χρονια παιζω Halo 3 και COD:ΜW 1 και 2.
Και να φανταστεις το COD:ΜW 2 το παιζω απο τη πρωτη μερα που βγηκε (καπου το Σεπτεμβριο νιμιζω)και το single το ακουμπησα το πασχα ενα απογευμα που βαριομουν,μεχρι τοτε δεν ειχα δει ουτε την εισαγωγη(χωρις πλακα),το τερματισα σε λιγες ωρες.Ε που ειναι η ευχαριστηση? -
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Και να φανταστεις το COD:ΜW 2 το παιζω απο τη πρωτη μερα που βγηκε (καπου το Σεπτεμβριο νιμιζω)και το single το ακουμπησα το πασχα ενα απογευμα που βαριομουν,μεχρι τοτε δεν ειχα δει ουτε την εισαγωγη(χωρις πλακα),το τερματισα σε λιγες ωρες.Ε που ειναι η ευχαριστηση?
Και επειδή δεν είναι καλό το single του ΜW 2 τι σημαίνει;
Ότι δεν αξίζει να παίζεις single;Eτσι ακριβως οπως στα λενε ειναι (no offence )
Αυτό κρίνοντας από το γελάκι πιστεύω το λες για πλάκα.
-
Eτσι ακριβως οπως στα λενε ειναι (no offence )
Εγω ειμαι gamer πανω 15 χρονια,τα παιχνιδια που παιζω ειται ειναι adventures ειται ειναι γενικα action,με μια κλιση στα FPS.Παλιοτερα που δεν υπηρχαν οι συνδεσεις τερατα πραγματικα το μονο που μετρουσε ηταν το single οπου και βγαιναν παιχνιδια με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαρκεια(θυμαμαι χαρακτηριστικα το quake 2),ωραια ιστορια,πισογυρισματα κλπ και μηδαμινο multi.Τα πραγματα αντιστραφηκαν με το DSL, και οντως εμεις οι gamer ωθησαμε προς τα εκει την κατασταση γιατι πραγματικα οι ανθρωπινοι αντιπαλοι ειναι ποιο απαιτητικοι και ποιο αληθινοι.Εγω εχω βρει την χαρα μου με το XBOX ,εχει ενα τελειο συστημα(συνδρομητικο βεβαια) οπου δεν ξερεις τι σημαινει lag και πεταγματα!Τα τελευται χρονια παιζω Halo 3 και COD:ΜW 1 και 2.
Και να φανταστεις το COD:ΜW 2 το παιζω απο τη πρωτη μερα που βγηκε (καπου το Σεπτεμβριο νιμιζω)και το single το ακουμπησα το πασχα ενα απογευμα που βαριομουν,μεχρι τοτε δεν ειχα δει ουτε την εισαγωγη(χωρις πλακα),το τερματισα σε λιγες ωρες.Ε που ειναι η ευχαριστηση?η κατασταση πηγε προς τα κει γιατι εκει υπαρχει και το χρημα
εσυ οπως και να το κανουμε θα αναγκαστεις να πληρωσεις κανονικα το παιχνιδι
ομως και ο angel τα πληρωνει ολα απο πεποιθηση, ειναι λοιπον 'ατιμο' το παιχνιδι που θα χρυσοπληρωσει και θελει να το ευχαριστηθει ως single να μην εχει ενα single της προκοπης
και τελοσπαντων εσυ παρολο που εισαι παλιος gamer δεν εισαι ο κανονας.. με βαση τα οσα εχω παρατηρησει αυτοι που παιζουν χρονια δεν εχουν τη διαθεση να καιγονται online
τα online τα προτιμουν κυριως 1ον οι πιο νεοι και 2ον αυτοι που δεν επαιζαν καν παιχνιδια στο παρελθον και μεσω της παρεας ξεκινησαν να ξημεροβραδιαζονται στα internet cafe και να παιζουν μετρια παιχνιδια οπως το lineage ή το cs
δεχομαι οτι η προκληση ειναι πολυ μεγαλυτερη, σιγουρα απο την αλλη ομως πολλοι απο μας δεν εχουμε τη διαθεση να παιζουμε το ιδιο παιχνιδι απο το σεπτεμβρη, ουτε να πασχιζουμε να δειξουμε οτι ειμαστε καλυτεροι απο αλλους, ουτε να τρωμε πολυτιμο χρονο απο τη ζωη μας βαζοντας αλλα πραγματα στην ακρη για να καθομαστε να παιζουμε ακομα και ακυρες ωρες επειδη ετσι βολευει τον οποιον clan leader ο οποιος απο τον πλεον αποτυχημενο της ζωης εχει αναδειχθει σε ιερη αγελαδα στην κοινοτητα του game με το οποιο εχει λιωσει..
ας μη μιλησουμε οτι μερικες φορες το παθιασμα ειναι τετοιο που καταληγει σε ξυλα, νευρα , τσακωμους μεταξυ φιλων και αλλες τετοιες μαλακιες..
ακομα και λαδωματα admnins.. και γενικοτερα ολη η 'παραοικονομια' που δημιουργειται γυρω απο τα mmorpg η οποια ειναι τουλαχιστον λυπητερη..στη δικη μου ευρυτερη παρεα πραγματικα εχασα τελειως επαφη με αρκετους φιλους , οι οποιοι απο κει που δεν επαιζαν τιποτα αποφασισαν ξαφνικα να λιωσουν σε βαρετα -απο ενα σημειο και μετα - παιχνιδια
οσοι παιζαμε καιρο ποτε δε βρηκαμε καμια συγκινηση στα online
πολυ απλα γιατι περα απο το ξυλο και τη 'προκληση' μπορει να θελουμε ιστορια, πλοκη , τελος καποια στιγμη και νεες εμπειριες διαρκως
αλλα αυτο που κυριως θελω εγω ειναι το παιχνιδι να σταματαει οταν το θελω εγω και οχι οταν μου επιβαλλουν αλλοι να σταματησει
τα 16χρονα τωρα παιζουν οπως και διαφοροι αλλοι καμμενοι.. μετα απο ενα σημειο ομως θα σταματησουν..αντε να παιξουν 2-4 ονλινε στη ζωη τους μετα θα θελουν να πηδηξουν και καμια γκομενα και ολα αυτα θα κοπουν μαχαιρι
εμεις ομως θα μεινουμε..
θα μου πεις εμεις δε φερνουμε τα λεφτα και τις συνδρομες οι οποιες συνδρομες ειναι πραγματικα απαραδεκτο εφευρημα -
δηλωνω και γω οπαδος του σινγκλ πλεηερ
το ονλαιν μονο και μονο που δεν εχεις καποιο στοχο,καποια εξελιξη στην ιστορια δεν μου προκαλει ενδιαφερον εκτος απο τον χαβαλε οτι αντιμετωπιζεις πραγματικους αντιπαλους.τουλαχιστον τα shooter παιχνιδια και τα ποδοσφαιρακια αξιζουν να τα παιζεις ονλαιν, αλλα ολα αυτα που παιζουν οι κλασσικοι καμμενοι gamers lineage,wow δεν μου φαινοντε καν να εχουν καποιο ενδιαφερον η χαβαλε.καθοντε και πληρωνουν για να αγοραζουν πραγματα για το χαρακτηρα τους,συζητανε συνεχως για αντικειμενα του παιχνιδιου και ολα αυτα τα ανουσια.περισσοτερο σαν ενα υβριδιο τσαττινγκ-διαδικτυακης εποικινωνιας-παρεας και λιγο απο game βλεπω σε ολη αυτη τη φαση -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αυτό κρίνοντας από το γελάκι πιστεύω το λες για πλάκα.Προφανως Angel,θα κατσουμε κοτζαμαν μαντραχαλοι να μαλωσουμε για τα παιχνιδια
Και για να απαντησω και στον Κιουση,ολα αυτα που λες να ισχυουν,αλλα οχι για τα FPS,μονο για MMORPG η παιχνιδια τετοιου στυλ που εχουν σκοπο.Tα FPS ΔΕΝ εχουν σκοπο,ειναι απλα στατιστικα,αντε να ξεκλειδωσεις κανα οπλο,αμα ο αλλος καιγεται ακομα και γιαυτο τοτε καλιστα μπορει να καει και με το pacman.Για μενα το online FPS ειναι ακριβως το αντιθετο απο αυτο που περιγραφεις,καθως δεν εχω χρονο ουτε να κλ*σω τα τελευταια χρονια.Ας πουμε για το MW2,το πηρα το Σεπτεμβριο και απο τοτε δεν αγορασα αλλο παιχνιδι(θα παρω το καλοκαιρι το Red Dead Redamption , οπου εκει πραγματικα χεστηκα αν εχει Multi ),οποτε ειναι οικονομικο,και περαν απο τις πρωτες 1-2 βδομαδες δεν εχω παιξει ποτε(η σχεδον ποτε αν θες) πανω απο 2 ωρες τη μερα,και αυτο γινεται πλεον 1 φορα στις 3-4 μερες.Παιζω τοσο ακριβως ωστε να ξεδωσω,να τσατιστω,να ριξω το μπινελικι η και να φουσκωσω με καμαρι,'στυλ πως το εκανα ο ατιμος?'(κατι τετοιο μη φανταστεις κοιτιεμαι στο καθρεπτη ),ακομα και μιση ωρα καποιες φορες φτανει.Και ολα αυτα γιατι ευτυχως δεν εχει σκοπο,δεν εχει να μαζεψεις κατι η να γινεις κατι,παιζω οσο μου χρειαζεται δηλαδη.
Τελος θα μου πεις οτι αφου παιζεις τοσο λιγο εισαι κινουμενος στοχος,κατι τετοιο δε συμβαινει ευτυχως γιατι παιζω FPS σε κονσολες απο το προηγουμενο XBOX και ειμαι απο τους αρκετα καλους θεωρω -
Αυτό κρίνοντας από το γελάκι πιστεύω το λες για πλάκα.
Προφανως Angel,θα κατσουμε κοτζαμαν μαντραχαλοι να μαλωσουμε για τα παιχνιδια
Αν είναι πες μου να βρεθούμε στην αυλή μετά το σχόλασμα για ξύλο....
-
.(θα παρω το καλοκαιρι το Red Dead Redamption , οπου εκει πραγματικα χεστηκα αν εχει Multi )αυτο εχει μπολικο multi απο οτι εβλεπα, ομως εχει και ενα παραπανω απο απλα αξιολογο single
εκει εχει γινει σωστη δουλεια ωστε να ειναι ολοι ευχαριστημενοι πολυ ωραιο παιχνιδι
δεν εχω παιξει ποτε(η σχεδον ποτε αν θες) πανω απο 2 ωρες τη μερα,και αυτο γινεται πλεον 1 φορα στις 3-4 μερες.Παιζω τοσο ακριβως ωστε να ξεδωσω,να τσατιστω,να ριξω το μπινελικι η και να φουσκωσω με καμαρι,'στυλ πως το εκανα ο ατιμος?'(κατι τετοιο μη φανταστεις κοιτιεμαι στο καθρεπτη ),ακομα και μιση ωρα καποιες φορες φτανει.Και ολα αυτα γιατι ευτυχως δεν εχει σκοπο,δεν εχει να μαζεψεις κατι η να γινεις κατι,παιζω οσο μου χρειαζεται δηλαδη.
εσυ ομως σου ξαναλεω δεν ακολουθεις τον κανονα του κλασικου online καμμενου
ετσι θα επρεπε να ειναι το online, δεν ειναι ομως
-
+nosferatu_gr
Νομίζω Qsis η κριιτκή σου βασίζεται στα mmorpg, που νταξ.. αποτελούν διαφορετική κατηγορία παιχνιδιών
[προσωπικά δεν έχω παίζει ποτέ ]
Όπως και μέχρι το στρατό, δεν είχα κάτσε ποτέ σε internet cafe. Πρώτη φορά στα 29 μουΈνα Online FPS δεν σου τρώει περισσότερο χρόνο από το single [νταξ, πόσες ώρες να παίζεις πια συνεχόμενα μια μέρα; Εγώ μετά από λίγα maps αρχίζω να κουράζομαι πολύ] Δεν είναι mmorpg που λιώνεις 10ωρα.
Πιθανότατα καταλήγεις να μην αλλάζεις παιχνίδι κάθε μήνα, αλλά μάλλον γούστα είναι αυτά. Εγώ ούτως ή άλλως έχω βαρεθεί τη διαρκή εναλλαγή παρόμοιων παιχνιδιών. Τα shooters και τα RTS ήταν τεράστια μάστιγα. Από εκεί που έβγαινε μια ποικιλία παιχνιδιών, τα τελευταία πολλά χρόνια το 95% του όγκου των σοβαρών παραγωγών είναι FPS και RTS! 99% το ίδιο παιχνίδι, με μικροαλλαγές [τουλ. έτσι μοιάζουν στα δικά μου μάτια]
[akraios mode]
Η ιστορία και η πλοκή ψόφησαν μετά τα adventures
Όπως και οι σοβαρές εκδόσεις κουτιών, τότε που πραγματικά ήθελες να αγοράσεις κάτι original, ψόφησαν με τα βρωμο DVD cases
[/akraios mode][αν ήσουν ένας εκ των παραγωγών ενός πολύ πετυχημένου συνδρομητικού game, δεν νομίζω να μοιραζόσουνα την άποψή σου για το πόσο απαράδεκτες είναι οι συνδρομές Ούτε εγώ είμαι, αλλά τη βρίσκω πανέξυπνη ιδέα...]
-
τα rts παντως θα ελεγα οτι πλεον εχουν πεθανει.. δεν εχουν να προσφερουν κατι καινουριο
οπως και τα fighting που εχουν ψοφησει εδω και χρονια
τα fps οσο ιδια και να εχουν παραμεινει (τα περισσοτερα απο αυτα) δεν παυουν να ειναι διασκεδατικα (σε φαση που ξεδινεις ευχαριστα χωρις να το πολυσκεφτεσαι) και για μενα υπαρχει και το ενδιαφερον σε ο,τι αφορα τα γραφικα και την εξελιξη τους, αφου εκει βλεπεις συνηθως πρωτα τα πιο ομορφα γραφικαπαντως ακομα και για τα fps μην το λετε
δεν εχετε δει ατομα να κλεινουν 8ωρα στο cs?
το απαραδεκτο το λεω απο τη μερια του τζαμπατζη που θελει να πληρωνει μονο hardware και αυτο ακομα οχι πολυ ακριβα
-
Γιωργο νοικιασα το παιχνιδι race the wtcc game.Το εχεις παιξει?Ειναι καλο???
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Γιωργο νοικιασα το παιχνιδι race the wtcc game.Το εχεις παιξει?Ειναι καλο???δεν παιζω πολυ racing ρε συ προτιμω τη πραγματικη οδηγηση
γιατι ομως τα νοικιαζεις?
τα βραδια το ιντερνετ παει γρηγορα και ειναι φθηνο το ρευμα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γιωργο νοικιασα το παιχνιδι race the wtcc game.Το εχεις παιξει?Ειναι καλο???
δεν παιζω πολυ racing ρε συ προτιμω τη πραγματικη οδηγηση
γιατι ομως τα νοικιαζεις?
τα βραδια το ιντερνετ παει γρηγορα και ειναι φθηνο το ρευμα
Οντως στο πρωτο εχεις δικιο.
Βασικα τα νοικιαζω γιατι θελω να τα δοκιμαζω μωρε αν αξιζουν γιατι δεν εχω και πολυ ελευθερη μνημη στο πισι.
-
το τελευταιο που επαιξα και ηταν πολυ διασκεδαστικο (χεστηκα για ρεαλισμο) ηταν το dirt περασα πολυ ευχαριστα την ωρα μου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το τελευταιο που επαιξα και ηταν πολυ διασκεδαστικο (χεστηκα για ρεαλισμο) ηταν το dirt περασα πολυ ευχαριστα την ωρα μουΚαι εγω σε ενα πισι ενος αλλου παιδιου.Και γαμω τα games.
-
Παίζω το Fallout 3 τώρα, έχει πολύ καλό single και φαίνεται μεγάλο σε διάρκεια
-
θεικο παιχνιδι και αυτο
σε τι σημειο βρισκεσαι?
-
Έχω βγει από το Vault 101, έχω πάει στην Megaton, απενεργοποίησα την βόμβα, πήγα και σε κείνο το χωριό που είναι πάνω στην γέφυρα, αλλά δεν μπορώ να βρω την οικογένεια να της δώσω το γράμμα
Και αυτή τη στιγμή είμαι στο πολυκατάστημα που με έστειλε μια γκόμενα -που θέλει να την βοηθήσω να γράψει το βιβλίο της- από την Megaton για να βρω φάρμακα και τρόφιμα. Έχει όμως πολλούς Raiders και Hitmen εκεί γύρω
Τεσπα το παιχνίδι τα σπάει!!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)