-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ΟΥΡΕΣ Η ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
Ουρές κάνει η μισή σοου μπιζ της Ελλάδας στα γραφεία του Σειρινάκη αφού έχει μετατρέψει το thrash σε βιομηχανία παραγωγής πορνό που μάλιστα πληρώνει καλά. Τελευταία 'μεταγραφή' στο χώρο των πορνό ο ...
Μένιος Φουρθιώτης με τον οποίον πριν λίγη ώρα συμφώνησε και επίσημα ο Σειρινάκης και οι συνεργάτες του να πρωταγωνιστήσει σε gay πορνό. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε περίπου ενα μήνα
Ραδιο Αρβυλα ειναι !!
Θελουμε τον πατρινο με τον Πασχο σε ταινια
+σκύλο
Τριο ρε συ θα πονεσει...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
ΟΥΡΕΣ Η ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
Ουρές κάνει η μισή σοου μπιζ της Ελλάδας στα γραφεία του Σειρινάκη αφού έχει μετατρέψει το thrash σε βιομηχανία παραγωγής πορνό που μάλιστα πληρώνει καλά. Τελευταία 'μεταγραφή' στο χώρο των πορνό ο ...
Μένιος Φουρθιώτης με τον οποίον πριν λίγη ώρα συμφώνησε και επίσημα ο Σειρινάκης και οι συνεργάτες του να πρωταγωνιστήσει σε gay πορνό. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε περίπου ενα μήνα
Ραδιο Αρβυλα ειναι !!
+σκύλο
Τριο ρε συ θα πονεσει...
Δεν ποναει κανεις Συνηθισμενοι ειναι
Θα ασπρισει αυτη η χωρα για αλλη μια φορα! Η οικοδομη θα γνωρισει μια παροδικη εξαρση οπως με τη Τζουλια
-
Τζουλια, Ντουβλη.... Φουρθιωτης??? Γιατι ρε παιδια το χαλατε??? Τωρα που αρχισαν να παιρνουν σειρα γιατι να παει και αυτος και να μας χαλαει ??
Μακαρι να ειναι Ραδιο Αρβυλα
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τζουλια, Ντουβλη.... Φουρθιωτης??? Γιατι ρε παιδια το χαλατε??? Τωρα που αρχισαν να παιρνουν σειρα γιατι να παει και αυτος και να μας χαλαει ??Μακαρι να ειναι Ραδιο Αρβυλα
Εγω θελω το σοι μου! Ολγα Φαρμακη
ειναι μακρυνη συγγενης
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ΟΥΡΕΣ Η ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
Ραδιο Αρβυλα ειναι !!
+σκύλο
Τριο ρε συ θα πονεσει...
Δεν ποναει κανεις Συνηθισμενοι ειναι
Θα ασπρισει αυτη η χωρα για αλλη μια φορα! Η οικοδομη θα γνωρισει μια παροδικη εξαρση οπως με τη Τζουλια
Πο πο μπ@υρδελο αυτη η χωρα παλι...
-
Θελω τσοντα taurus+patrinos... Και να χει βαψει νυχακια ο ταυρος,τα οποια νυχακια θα ορεγεται ο ratanplan και ο vasgay απο διπλα θα λιωνει ενω ο κοτετσι θα παιζει τη μουσικη της τσοντας..Εγω φυσικα θα εισπραττω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θελω τσοντα taurus+patrinos... Και να χει βαψει νυχακια ο ταυρος,τα οποια νυχακια θα ορεγεται ο ratanplan και ο vasgay απο διπλα θα λιωνει ενω ο κοτετσι θα παιζει τη μουσικη της τσοντας..Εγω φυσικα θα εισπραττω...Εσυ φυσικα σαν ποδολαγνος που εισαι θα παιζεις με τα πατουσακια των αλλονων
-
To ήξερα οτι είσαι άρρωστος όταν πρωτοείδα το καγκουράμαξό σου από κοντά. Τώρα είμαι σίγουρος πια...
-
Ξυσ τη ροκα σου μωρη μπανταβιαρα...μεχρι κι ο στελιος εχει παραδεχτει οτι ειναι πολυ ομορφο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θελω τσοντα taurus+patrinos... Και να χει βαψει νυχακια ο ταυρος,τα οποια νυχακια θα ορεγεται ο ratanplan και ο vasgay απο διπλα θα λιωνει ενω ο κοτετσι θα παιζει τη μουσικη της τσοντας..Εγω φυσικα θα εισπραττω... -
πασχο κανε ρε και σεναριο για τον drdino
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
πασχο κανε ρε και σεναριο για τον drdinoAσε τον Πάσχο. Σου έχω εγώ ρόλο. Εκτιμητής έργων τέχνης και μεγαλέμπορος νέων kinky ερωτικών βοηθημάτων.
-
Και μια και μιλάμε για σεξ...
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και μια και μιλάμε για σεξ...200 μετρα απ το σπιτι μου... Ηδη εχουμε κοσμοσυρροη.. Θα ψησω το στελιο να παμε να δουμε νυχακια...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και μια και μιλάμε για σεξ...Δεν σε χαλάει που θα είμαι εκεί επίσημα σαν φωτογράφος ε;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δεν σε χαλάει που θα είμαι εκεί επίσημα σαν φωτογράφος ε;
Φωτογραφος εεεε??
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
200 μετρα απ το σπιτι μου... Ηδη εχουμε κοσμοσυρροη.. Θα ψησω το στελιο να παμε να δουμε νυχακια...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Φωτογραφος εεεε??
εκεί θα είμαι αυριο.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Φωτογραφος εεεε??
εκεί θα είμαι αυριο.