-
πατρινε ολο με σκουπιδια ασχολεισαι.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
πατρινε ολο με σκουπιδια ασχολεισαι.Ουστ κομματόσκυλο...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ΕΞΩ ΜΕΣΑ ΕΞΩ
Οι πουτ@νες σου ειναι ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ...
Χαβαλε τα κανεις τα γατακια...Γραψτε οτι θελετε κομπλεξαρες...
Καντε μου και εντιτ και μπαν και οτι να ναι στα παπαρια μουΟ χειρότερος Ολυμπιακός που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, εντελώς ξενερωμένος, υπό διάλυση και με όλους τους παίκτες να κάνουν ήδη διακοπές ενώ τον γλεντάνε όποτε γουστάρουν οι Δαλούκες, χάνει από τον 'καλύτερο' Μπαοκ που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας με χίλια ζόρια, ταμπούρι, βρωμιά και αντιποδόσφαιρο και με 1 φάση... πάλι καλά να λέτε...
μεγάλε μπάοκ λέει
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
ΕΞΩ ΜΕΣΑ ΕΞΩ
Οι πουτ@νες σου ειναι ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ...
Χαβαλε τα κανεις τα γατακια...Γραψτε οτι θελετε κομπλεξαρες...
Καντε μου και εντιτ και μπαν και οτι να ναι στα παπαρια μουΟ χειρότερος Ολυμπιακός που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, εντελώς ξενερωμένος, υπό διάλυση και με όλους τους παίκτες να κάνουν ήδη διακοπές ενώ τον γλεντάνε όποτε γουστάρουν οι Δαλούκες, χάνει από τον 'καλύτερο' Μπαοκ που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας με χίλια ζόρια, ταμπούρι, βρωμιά και αντιποδόσφαιρο και με 1 φάση... πάλι καλά να λέτε...
μεγάλε μπάοκ λέει
Και να σχολιασω αυτο?νταξει αν δεις μπαλα στο δρομο μην την πας στο τμημα για βομβα...με αυτο παιζουν μπαλα...το να κατσω να σου εξηγησω τακτικες κτλ ειναι σαν να εξηγω σε καναρινι πως να γαυγισει...οποτε οκ no problem δικιο εχεις αδερφε
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ουστ κομματόσκυλο...
αντε ρε σκουπιδοφαγε,ΧΥΤΑ
-
Προσεκτικα γιατι το ban ειναι ενα κουμπακι!!Αλλο η καζουρα και αλλο οι βρισιες,αυτες σε αλλα φορουμ. [mod]
-
Α, και να μην ξεχάσω ότι ο 'μεγάλος' μπαοκ ειχε να μας κερδίσει 10+ χρόνια στο εξοχικον ντουμπα πριν το φετινο χάρχαλο που μόνο λογω φανέλας καταλαβαίνεις ποια ομαδα ειναι...
Μόνο οι βάζελοι δεν μπόρεσαν να μας κερδίουν ούτε φέτος!
Ποια τακτική ρε έλεος?
Την ίδια τακτική που είχε πάντα το απολίθωμα με το καφέ πέτσινο στον πάγκο που κέρδισε όλα τα ντέρμπι!Κερδισατε μια φορά το πιο πτώμα Ολυμπιακό που υπήρξε ποτέ και μιλάτε για μεγάλο μπαοκ!
Ομαδουλες της σειρας...Γουστάρω να πέσετε με καμια Τοτεναμ να δούμε μετά 'τακτική'!
-
Εκτος απο τη φαση του λουα λουα δεν μου εκανες αλλη φαση ...σε εκλεισα και επαιζα ανετα μετα...την βρωμια στο παιχνιδι ασε...την ειδαμε στον ραουλ μπραβο(αεροπλανικο δολοφονικο) μελμπεργκ(νταξει εκει απλα τον ετσουζε)κλωτσια παπαδοπουλου στο πρωτο ημιχρονο κτλ...
Καφριλικια πριν το παιχνιδι και αλλα πολλα...παραδεξου δεν ειναι κακο οτι μια ομαδα με το 1/5 του μπατζετ σου σε εκανε πλακα φετος...
Και αν μου βαζεις για ποσα χρονια ειχε να κερδισει ο παοκ μην μιλησω για τα 21 χρονια κλαρινο που εκανες και την αληστου μνημης δηλωση του τσουκαλα στο προεδρο σας οταν ανελαβε τοτε ''προεδρε τον παοκ να κερδισουμε εκει μεσα μονο'' (μην πεις τπτ σαυτο το εχει παραδεχτει και ο ιδιος)
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Ουστ κομματόσκυλο...
αντε ρε σκουπιδοφαγε,ΧΥΤΑ
Γιατί να μην μπει στην Βουλή η Ντούβλη;
Αυτή η υπουργός δηλαδή είναι καλύτερη; -
Να την καψουν την βουλη μπας και βρουμε την ησυχια μας με το καθε τσολι....
-
Μην ασχολεισαι Θανο,σε λιγο θα μας πουν οτι χασαν επειδη ειχαν αναδρομο Ερμη.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Να την καψουν την βουλη μπας και βρουμε την ησυχια μας με το καθε τσολι....σεμναααααααα
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εκτος απο τη φαση του λουα λουα δεν μου εκανες αλλη φαση ...σε εκλεισα και επαιζα ανετα μετα...την βρωμια στο παιχνιδι ασε...την ειδαμε στον ραουλ μπραβο(αεροπλανικο δολοφονικο) μελμπεργκ(νταξει εκει απλα τον ετσουζε)κλωτσια παπαδοπουλου στο πρωτο ημιχρονο κτλ...Καφριλικια πριν το παιχνιδι και αλλα πολλα...παραδεξου δεν ειναι κακο οτι μια ομαδα με το 1/5 του μπατζετ σου σε εκανε πλακα φετος...
Και αν μου βαζεις για ποσα χρονια ειχε να κερδισει ο παοκ μην μιλησω για τα 21 χρονια κλαρινο που εκανες και την αληστου μνημης δηλωση του τσουκαλα στο προεδρο σας οταν ανελαβε τοτε ''προεδρε τον παοκ να κερδισουμε εκει μεσα μονο'' (μην πεις τπτ σαυτο το εχει παραδεχτει και ο ιδιος)
Και του Μπραβο στο τελος ηταν τεσπα.. επρεπε να τελειωσεις με 9 παικτες και σημερα (Γκαρσια, Βιτολο, Κοντρέρας σιγουρακια) αλλα τεσπα, ολα αυτα δεν εχουν καμια σημασια,
Το οτι με εκλεισες και δεν εκανα φαση που λες οφειλεται στο οτι η ομαδα ειναι διαλυμενη.
Τι δεν καταλαβαινεις δλδ? Δεν υπήρχε περιπτωση να συμβει αυτό αν δεν πετύχαινες το χειρότερο Ολυμπιακο ever. Το ότι μου έκανες πλάκα δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ, όπως και ο αρουλης και τα Γιαννενα και ο Ηρακλης ( ) και τα 2/3 της σούπερ λιγκ, αυτό όμως τονίζει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι μιλάμε για το χειρότερο Ολυμπιακό ever (ξανα) και μια διαλυμενη ομαδα, δεν εκανες κανα κατορθωμα λοιπον...Τα περι τσουκαλαδων ασχολιαστα (ουτε με ενδιαφερουν ουτε τα ξερω).
-
Καλά βρε παιδιά ασχολείστε σοβαρά με ελληνικό ποδόσφαιρο
-
Μάλλον είμαι ο μόνος γαύρος που χάρηκε για το σημερινό. Αυτή η νοοτροπία του Κόκκαλη έπρεπε να τερματιστεί. Η ομάδα φέτος ήταν τραγική, δεν έπαιξε ούτε ένα ολόκληρο 90λεπτο της προκοπής (με μόνη εξαίρεση ίσως το ματς στο Λονδίνο) και δεν άξιζε τίποτα περισσότερο. Απ το ματς στο Χαριλάου το Δεκέμβρη είχε φανεί η γύμνια (ποιοτική και ψυχολογική) της ομάδας...Ας φύγουν 10 πάικτες, ας μείνει μόνο ο Μέλμπεργκ και ο Τορο, όπως και να χει αυτή ο ομάδα πήρε όσα της άξιζαν φέτος. Άντε από Ιούνιο με προπονητή, γιατί ο Μπάντοβιτς...
Όσο για τον παοκ, κατά τη γνώμη μου δεν είναι καλύτερος, απλώς μπορεί και αποκαλείται ομάδα. Για μια ακόμη φορά ανύπαρκτο ποδόσφαιρο, γκολ και μετά ταμπουρι όλοι πίσω. 11 στην περιοχή κι όποιος μπορεί ας βάλει γκολ. οι λατίνοι για μια ακόμη φορά προκλητικότατοι,ο Γκαρσία πρέπει να ξεκινάει το ημίχρονο με κόκκινη, γενικά αν και πιο δουλεμένη ομάδα, σε καμία πρίπτωση δεν είναι αυτό που λέμε 'παίζει μπάλα' ...
-
+περιποιημενο γαλλικο σε μαυρο παντοφλακι με διαμαντενια λεπτομερεια...
-
εννοώντας; δεν το πιασα γμτ
-
συμφωνω και απλα ενημερωνω οτι ειδα ενα τουμπανο σημερα θεικο.αλλαζω θεμα με λιγα λογια..
-
-
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]