-
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Μολις στρωσει το αυτοκινητο παει για τοποθετηση vagοσκαστρας και για προγραμμα! Ακουσα καπου 175 αλογα τροχο
Μετα δε θα θελαν κατι παραπανω εκτος απο το περιφερειακο στησιμο!
Φρενα τετραπιστονα και αναρτηση!Το φτασες ήδη στα όρια του το αμάξι και θέλεις και άλλο;
Η vagοσκάστρα δεκτή για λόγους αξιοπιστίας, αν και καινούριο αμάξι πήρες, περίμενε να βγάλει τα bugs του, μην βρεθείς εκτός εγγύησης.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Μολις στρωσει το αυτοκινητο παει για τοποθετηση vagοσκαστρας και για προγραμμα! Ακουσα καπου 175 αλογα τροχο
Μετα δε θα θελαν κατι παραπανω εκτος απο το περιφερειακο στησιμο!
Φρενα τετραπιστονα και αναρτηση!Καλοτάξιδο με πολλά ασφαλή και απροβλημάτιστα χμ , για πές μας αν θές δυό λόγια για την οδική συμπεριφορά , υπάρχει παιχνίδι με τον πίσω άξονα στις στροφές ;
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!
Ναι οντως υπαρχει ενα παιχνιδι με τον πισω αξονα, αν και δε το χω παρακανει τρομερα!
Εχει πολυ ισορροπημενη οδηγικη συμπεριφορα και δε σε πουλαει ευκολα (καποια στιγμη πηγα να το παρακανω, αλλα προσεχω ακομα), το 'κολαρακι' οταν το επιδειωξεις θα το δεις να φευγει...αλλα γενικα σαν στησιμο ειναι πολυ καλο και παιχνιδιαρικο ΜΟΝΟ οταν το επιδειωξεις εσυ!Το φτασες ήδη στα όρια του το αμάξι και θέλεις και άλλο;
Δε νομιζω οτι υπαρχουν και πολλοι νορμαλ οδηγοι που εχουν φτασει στα ορια τους αμαξια με πανω απο 120 ιππους σε δημοσιο δρομο! + οτι εγω φιλε μου δεν εχω σκοπο ποτε να το φτασω στα ορια του σε τετοιους δρομους! Η δυναμη και η ροπη καλο ειναι να υπαρχουν!
Πρωην κατοχος S3 (παλιου) και Saxo VTSΗ vagοσκάστρα δεκτή για λόγους αξιοπιστίας, αν και καινούριο αμάξι πήρες, περίμενε να βγάλει τα bugs του, μην βρεθείς εκτός εγγύησης.
Οντως η γερμανο-σκαστρα ειναι πολυ αξιοπιστη, η εγγυηση δε με ενδιαφερει αρχικα! Τα χω φαει καλα στη μαπα με το τι γινεται με εγγυησεις κτλ!
Αν τυχει κατι, που συνηθως σε αυτο το μικρο χρονικο διαστημα που δινουν εγγυηση δε θα συμβει, θα το πληρωσω!
Το μοτερ αυτο δεν ειναι κατι νεο, ουτε ηρθε απο αλλο πλανητη!
Υπαρχει εταιρια που εχει ασχολιθει πολυ με το συγκεκριμενο μοτερ και σε C4 THP και στα γνωστα σε ολους 207!
Ενα προγραμμα μονο δε νομιζω να χαλασει κατι στη λειτουργια του, σε συνδιασμο και με μια σκαστρα...απο κει και περα οσο το σκαλιζεις, να περιμενεις και αλλα πραγματα!
Εγω θα ασχολιθω απο κει και περα με το στησιμο, φρενα αναρτηση κτλ!
Πιστα εχω μπει καποιες φορες (Μεγαρα) και εχω μια μικρουλα εμπειρια...τωρα εχω ενα λογο παραπανω να μπω και να το δοκιμασω!
Επισης θελω να τοποθετησω στον ουρανο του alcantara και μια διακριτηκη εξατμιση με ελαφρα πιο μπασο ηχο απο αυτο που εχει τωρα και καπως πιο βελτιωμενη εξαγωγη!
Αυτα...δεν εχω σκοπο να κανω κατι αλλο προς το παρων!
Ποτε δεν ξερεις ομως... -
Μετά από την σημερινή μου εμπειρία με δαύτο, too much ado about nothing.
Με απογοήτευσε. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με απογοήτευσε.αντιθετος με ολα τα περιοδικα...
επειδη συνηθως οι παρατηρησεις συμπιπτουν ανησυχητικα, με εβαλες απο το κοπο να παω για δοκιμη
-
Πάω κόντρα στο κατεστημένο
-
Δεν εκπλήσομαι από το πόρισμα σου
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Με απογοήτευσε.αντιθετος με ολα τα περιοδικα...
επειδη συνηθως οι παρατηρησεις συμπιπτουν ανησυχητικα, με εβαλες απο το κοπο να παω για δοκιμη
οχι οτι δεν ηταν και τιποτα, αλλα δεν ηταν και αυτο που αφησαν τα περιοδικα να εννοηθει, ειδικα με την τιμη που προσφερεται.. μου φαινεται κατι τετοιο ειχα γραψει και στο 'οδηγησα'
-
Μπαρούφα φυσικά και δεν είναι, μια χαρά αμαξάκι είναι τηρουμένων των αναλογιών. Αλλά το hype είναι hype, ειδικά κιόλας σε τομείς που λέγεται ότι έχουν επικεντρωθεί.
-
το hype ειναι hype..??
παω να ανοιξω κανα λεξικο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με απογοήτευσε.Εσυ με απογοητευεις τωρα...
Για πες λεπτομερειες -
Ε, βρεθείτε να τα πείτε ρε παιδιά...μην κουράζετε το θέμα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ε, βρεθείτε να τα πείτε ρε παιδιά...μην κουράζετε το θέμα!μας την λες επειδη δε μιλαμε για nissan?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με απογοήτευσε.Ωχ... τώρα θα υποστείς την οργή των Σιτροενάκηδων που τόλμησες να θίξεις το καμάρι τους...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με απογοήτευσε.Ωχ... τώρα θα υποστείς την οργή των Σιτροενάκηδων που τόλμησες να θίξεις το καμάρι τους...
Γράφω από το μισθωμένο αεροσκάφος καθ οδόν για το αεροδρόμιο Μακεδονία. Ο δόκτωρας είναι περικυκλωμένος από δυνάμεις της GIGN και της RAID και μόλις δώσω εντολή θα μεταφερθεί σε μυστική περιοχή για να υποστεί τα δέοντα βασανιστήρια. Θα επιβλέψω την διαδικασία προσωπικά.
-
Ήμουν στον φίλο σου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ήμουν στον φίλο σουρωτησε για τον μιραζουλη μας?
-
Σημερα εκανα κι εγω ενα test drive με μια θεά 3 (DS troi θαρρω την ελεγαν...)ΤΗΡ βεβαιως βεβαιως...
Συνοπτικα...Με κερδισε....Το τιμονι σε αντιθεση με οτι ειχα ακουσει απο προφητες που δεν την ειχαν οδηγησει ηταν κοφτερο-βασικα γουσταρα να ξεσκιζομαι στις σφηνες(οκ δεν ειναι 106 ή ΖΧ/306 αλλα φοβερα καλορυθμισμενο για ηλεκτρικο) , το πατημα της σφιχτο με χαρακτηριστικη απουσια body roll και ανετο συγχρονως - καμια σχεση με ζμπορ κατσικια που κοπανανε και αμα πετυχεις ανωμαλια πανω σε στροφη μετατοπιζονται, πολυ καλη ροπη απο τον ΤΗΡ (οκ αυτο το ηξερα -οπως και το καλο κουμπωμα του σαζμαν), παρα πολυ καλη ποιοτητα στο εσωτερικο-σαφως καλυτερη απο φιλικο Μinακι που στοιχισε 12.000€ παραπανω απο την full εξτρα Γαλλιδα (Mini με ποσο....?) και γενικως μια απολυτα ευχαριστη αισθηση οτι δεν σε πιανουν κοτσο ακουμπωντας 20.800 αλλα πραγματικα κανεις μια αγορα που αξιζει και πραγματοποιει ολα οσα υποσχεται και κατι παραπανω....Extra bonus: το μπασο γουργουρητο απο την εξατμιση και τα σκασιματακια οταν ζεσταθηκε και το προστυχο τσαφ στο ασε...Πολυ με μπριζωσε...Α! και σκισμενο αμαξι τεστ ντραιβ ειχε μεση καταναλωση 10,1lt/100km...Not bad at all αν αναλογιστω οτι η πιο βαρια C4 με τον ιδιο κινητηρα κινειται γυρω στα 8 με 9 (αναλογως του ποδιου) μεση...Νice job κυριοι της Citroen , καιρο ειχα να νιωσω υπερηφανος για αμαξι της μαμας εταιρειας... -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
παρα πολυ καλη ποιοτητα στο εσωτερικοEδω καποιος θα διαφωνησει.
Μεχρι και για τριγμους μου ειπε, σε αμαξι με 1900χλμ... -
Έίπαμε, δεν θα χαλάσω την ονείρωξη.
-
Kαι πολυ καλα θα κανει να διαφωνισει ο αγνωστος καποιος,δεν μου κανει εντυπωση, υπαρχουν πολλοι περιεργοι ανθρωποι εκει εξω...
Δοκτωρα, ονειρωξη...? Μπαααα, με κραταει χορτατο η γυναικα, δεν εχω τετοιες ανυσηχιες, πολλω δε μαλλον με λαμαρινες...Οποτε δεν μου χαλας τιποτα, εκφρασου ελευθερα , μην ζοριζεσαι, σε δημοσιο φορουμ ειμαστε...
Citroen DS3