Ο χρήστης APR έγραψε:
Γιατι δεν απανταει κανεις σ'αυτη την προκλιτικη απαντηση του ... παιδιου (ειναι πολυ υποτιμητικη η σιωπη προς απαντηση ),που ηρθε να καλεσει πελατακια καγκουρες για να κανει αρπαχτη με ντριφτοπαπαριες μεσα απ'το φορουμ αυτο , χωρο των αγωνων αυτοκινητου ..... και βριζει ολον τον κοσμο που ασχολειτε μ'αυτους ?
Εχει δικαιωμα να μιλαει για καραγκιοζηδες ενας καραγκιοζοπαιχτης ** δημιουργος ** θεατρου σκιων στην Πατρα (χωρις βεβαιως να θελω να υποτιμησω την κυριολεξια του ιστορικου αυτου θεατρου τεχνης ) και να μιλαει για επιπεδο στο σπορ μας ?
Στον χορο' σας κυριε θα σας αφησουμε να χορευετε και να γινετε και τσιρκουλο (μπορει και να εχετε πλησιασει τον στοχο σας ) , τους αγωνες **μας ** ομως δεν θελουμε να μας τους κανετε τσιρκουλα , και μ'αυτην σας την νοοτροπια , για εκει το πατε ..........και το εχετε δειξει !
....εκ των προτερων ...........
Χ.Α.
Της γνωστης συνομοταξιας μουτζουραιων αγωνιζομενων
Αρπαχτές από ότι φαίνεται κάνεις μόνο εσύ............
Εγώ κάνω αγώνες. Αν νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από κάποιους άλλους οδηγούς τότε έχεις πρόβλημα στο κεφάλι. Αν πάλι νομίζεις ότι μόνο το αμάξι σου είναι αγωνιστικό τότε απλά δεν θες αντίπαλό για να τρέχεις μόνος σου και να βγαίνεις πρώτος. Όσο για την Πάτρα έχεις αποδείξει πολλές φορές το κόμπλεξ σου.
Επειδή δεν σου αρέσει το 5χ5 δεν σημαίνει ότι εκεί δεν παίζεται ποδόσφαιρο που είναι το άθλημα που αγαπάς.
Όσο αφορά τα υπόλοιπα εμένα με ξέρεις πως με λένε και το τηλ μου το βρίσκεις εύκολα...........
Για να δούμε ποιος είναι το τσίρκουλο και ο καραγκιοζοπαίχτης........
Μάρκος Κ. Καπετανάκης