-
Γιατι δεν απανταει κανεις σ'αυτη την προκλιτικη απαντηση του ... παιδιου (ειναι πολυ υποτιμητικη η σιωπη προς απαντηση ),που ηρθε να καλεσει πελατακια καγκουρες για να κανει αρπαχτη με ντριφτοπαπαριες μεσα απ'το φορουμ αυτο , χωρο των αγωνων αυτοκινητου ..... και βριζει ολον τον κοσμο που ασχολειτε μ'αυτους ?
Εχει δικαιωμα να μιλαει για καραγκιοζηδες ενας καραγκιοζοπαιχτης ** δημιουργος ** θεατρου σκιων στην Πατρα (χωρις βεβαιως να θελω να υποτιμησω την κυριολεξια του ιστορικου αυτου θεατρου τεχνης ) και να μιλαει για επιπεδο στο σπορ μας ?
Στον χορο' σας κυριε θα σας αφησουμε να χορευετε και να γινετε και τσιρκουλο (μπορει και να εχετε πλησιασει τον στοχο σας ) , τους αγωνες **μας ** ομως δεν θελουμε να μας τους κανετε τσιρκουλα , και μ'αυτην σας την νοοτροπια , για εκει το πατε ..........και το εχετε δειξει !
....εκ των προτερων ...........
Χ.Α.
Της γνωστης συνομοταξιας μουτζουραιων αγωνιζομενων
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Γεμίσαμε από αγράμματους και καραγκιόζηδες.................ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ...
.....ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ! -
Κυριακο, παιδια, δεν ειναι καθολου ευχαριστα αυτα που διαβαζουμε.
Ομως Κυριακο, τα διδκτορικα τα χρειαζομαστε για τα συνεδρια. Στο σπορ μας τα μονα που χρειαζονται ειναι το ηθος, ο κοινος νους, τα γρηγορα αντανακλαστικα (γενικως) και τα...χερια!
Ας μεινουμε να καλλιεργησουμε αυτα τα 4 τελευταια...
Καλησπερα. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Γιατι δεν απανταει κανεις σ'αυτη την προκλιτικη απαντηση του ... παιδιου (ειναι πολυ υποτιμητικη η σιωπη προς απαντηση ),που ηρθε να καλεσει πελατακια καγκουρες για να κανει αρπαχτη με ντριφτοπαπαριες μεσα απ'το φορουμ αυτο , χωρο των αγωνων αυτοκινητου ..... και βριζει ολον τον κοσμο που ασχολειτε μ'αυτους ?Εχει δικαιωμα να μιλαει για καραγκιοζηδες ενας καραγκιοζοπαιχτης ** δημιουργος ** θεατρου σκιων στην Πατρα (χωρις βεβαιως να θελω να υποτιμησω την κυριολεξια του ιστορικου αυτου θεατρου τεχνης ) και να μιλαει για επιπεδο στο σπορ μας ?
Στον χορο' σας κυριε θα σας αφησουμε να χορευετε και να γινετε και τσιρκουλο (μπορει και να εχετε πλησιασει τον στοχο σας ) , τους αγωνες **μας ** ομως δεν θελουμε να μας τους κανετε τσιρκουλα , και μ'αυτην σας την νοοτροπια , για εκει το πατε ..........και το εχετε δειξει !
....εκ των προτερων ...........
Χ.Α.
Της γνωστης συνομοταξιας μουτζουραιων αγωνιζομενων
Αρπαχτές από ότι φαίνεται κάνεις μόνο εσύ............
Εγώ κάνω αγώνες. Αν νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από κάποιους άλλους οδηγούς τότε έχεις πρόβλημα στο κεφάλι. Αν πάλι νομίζεις ότι μόνο το αμάξι σου είναι αγωνιστικό τότε απλά δεν θες αντίπαλό για να τρέχεις μόνος σου και να βγαίνεις πρώτος. Όσο για την Πάτρα έχεις αποδείξει πολλές φορές το κόμπλεξ σου.
Επειδή δεν σου αρέσει το 5χ5 δεν σημαίνει ότι εκεί δεν παίζεται ποδόσφαιρο που είναι το άθλημα που αγαπάς.
Όσο αφορά τα υπόλοιπα εμένα με ξέρεις πως με λένε και το τηλ μου το βρίσκεις εύκολα...........
Για να δούμε ποιος είναι το τσίρκουλο και ο καραγκιοζοπαίχτης........Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Γεμίσαμε από αγράμματους και καραγκιόζηδες...............
..ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ...
.....ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ!Το μόνο παρεμφερές που ξέρω με τη λέξη Διακονιά είναι ο ποταμός Διακονιάρης στην Πάτρα...........
Μην μυγιάζεστε αγαπητέ φίλε???!!!!!???!!!!!???!!!
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Σκεφτείτε μόνο ότι είμαι 27 χρονών και έχω το σθένος και την σοβαρότητα όταν κατηγορώ κάποιον να το κάνω σωστά και ενυπόγραφα.
Αγαπητοί φίλοι σοβαρευτείτε............. Αφήστε τα κόμπλεξ σας σπίτι.....
Μην ρίχνετε άλλο το επίπεδο και μην ασχολείστε με αυτούς που αγαπάνε και ασχολούνται με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Κάποιοι θέλουν να πάει μπροστά το πράγμα. Μην το κολλάτε μεγάλοι μου λάτρεις του σπορ............
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
............................................................................................................................τι λέγαμε; ..............................................................................................................η βλακεία..........................................................................................................................που ειναι αήτητη...........................................................................................εεε!!! νάτη!!!!!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ομως Κυριακο (και Μαρκο), τα διδακτορικα τα χρειαζομαστε για τα συνεδρια. Στο σπορ μας τα μονα που χρειαζονται ειναι το ηθος, ο κοινος νους, τα γρηγορα αντανακλαστικα (γενικως) και τα...χερια!
Καλησπερα.Φωνη βοωντος...
Γεια σας. -
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Το μόνο παρεμφερές που ξέρω με τη λέξη Διακονιά είναι **ο ποταμός Διακονιάρης **στην Πάτρα...........
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
....KAI OI ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ?
ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ!
-
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
............................................................................................................................τι λέγαμε; ..............................................................................................................η βλακεία..........................................................................................................................που ειναι αήτητη...........................................................................................εεε!!! νάτη!!!!!Oντως ........ και να δεις πως μου κανει η περιπτωση ....
Α ... ναι , κατι σαν απο απογονους κλασικων καταστροφικων πολιτικαντιδων που εχουν βαλθει σονυ και καλα να μας πεισουν για την αξιοσινη τους ..
ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ = ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ οπως σωστοτατα τους αποκαλεσε ....
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ομως Κυριακο (και Μαρκο), τα διδακτορικα τα χρειαζομαστε για τα συνεδρια. Στο σπορ μας τα μονα που χρειαζονται ειναι το ηθος, ο κοινος νους, τα γρηγορα αντανακλαστικα (γενικως) και τα...χερια!
Γεια σας.Σταματάω την συζήτηση μόνο και μόνο σε σεβασμό προς το πρόσωπό σας.......
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Γεια σας.Απάντηση προς κ. Χρήστο Πλατή...........
Χρήστο έχεις δίκιο. Ζητώ μια συγνώμη και βέβαια όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα μπορεί να σε φάνε οι κότες.
Με πολλού φιλικούς χαιρετισμούς...........
Κυριάκος Ν. Καπετανάκης
-
ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ.....
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ '''' ΚΟΛΑΚΕΣ, ΓΛΥΦΤΕΣ ,ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ,Ι ΔΩΣΤΕ ΠΝΟΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΚΑΙ ΒΑΣΙΣΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ = ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ οπως σωστοτατα τους αποκαλεσε ....
Πονάει η αγάπη, μάτια μου, πονάει…
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
[
Ουδέποτε ειρωνεύτηκα και μάλιστα από Μεγαφώνων τον Πρόεδρο της ΕΛΠΑ, θέση που οφείλω να την ΤΙΜΩ και να την ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ, ως Τακτικό Μέλος της ΕΛΠΑ επί πολλά χρόνια και ούτε ο χαρακτήρας μου, ούτε η Κοινωνική μου θέση το επιτρέπουν να το κάνω.
ΦΙΛΙΚΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΑ ΦΙΛΜΠΑ
Κυριάκος ΚαπετανάκηςΚΑΛΑ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ,.....ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ, ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ?
....ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ! -
Για να μην χαλασω το θεμα των παιδιων με τα 4*4, τσιμπαω ενα quote του μπεκα που μου φανηκε καπως με βαση αυτα που εμαθα τις τελευταιες μερες. Εχουμε και λεμε λοιπον:
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
Δεν μπορώ να φαντασθώ ότι οι λέσχες που ασχολούνται με 4Χ4 δεν βρήκαν κανένα σημείο επαφής με την υπάρχουσα ομοσπονδία και εννοώ την ΕΛΟΑΜ....Περι ΕΛΟΑΜ λοιπον που εστειλε ενα εκπροσωπο της πριν λιγες μερες στο Καρτοντρομο για να πει στους ανθρωπους του καρτ οτι τωρα ειναι η στιγμη που ειτε θα ερθουν μαζι τους, ειτε θα τους βρουν απεναντι τους Για τετοιο σημειο επαφης μιλαμε αγαπητε μπεκα. Η παλια ΕΛΠΑ πεθανε, ζητω η καινουργια με την αλλη ταμπελα. Δυστυχως.
-
Φίλε Κώστα Καλημέρα!
Ησουν εκεί βρε τρελέ; Αν ήσουν και έτσι κατάλαβες τότε κάτι δεν εξήγησε καλά ο θείος και πίστεψέ με, ο Δημήτρης Μιχελακάκης δεν είναι ένας απεσταλμένος του όποιου αλλά ένας μάγκας και χεράς που έχει λάμψει και σε πίστες καρτ, με μυαλό περίσευμα και σταθερή πολιτική γραμμή γύρω από τη διοίκηση του χώρου, σε αντίθεση βέβαια με μένα που συχνά-πυκνά σβουρίζω.
Αν πάλι δεν ήσουν εκεί φίλε Κώστα τότε δεν ενημερώθηκες ορθά από τα μέλη της εκεί ΑΕΒΕ με έδρα την πίστα καρτ, το φυτώριο των νέων ανθρώπων που έχει εξελιχθεί στην πρωτεύουσα των όπου έχει γίνει σημαία η αρπαχτή από κάθε είδους εκδηλώσεις όπου το παντιλίκι με 1η θεωρείται υψηλή τέχνη με κόστος που οφελεί λεσχούλες και ΑΕ, την ΕΛΠΑ και βέβαια τους όποιους πίσταρχους (σικ). Αποκλείεται να μην ξέρεις πως εξελίσονται οι πίστες καρτ στην Ελλάδα. Αποκλείεται σοβαροί άνθρωποι του χώρου των καρτ και των πιστών όπως εσύ και θεωρητικά τουλάχιστον ο Γ.Κ και ο Δ.Α να πιστεύετε τον πρόεδρο ΒΔ ώστε να προκύπτει: . Ποιός δουλεύει ποιόν φίλε; Πάντως ο δεν είναι αυτός που δουλεύει-κοροϊδεύει κανέναν.
Ψάξτο μιά στάλλα καλέ μου.
Στρατισινο -
Εχω κατι αποριες για τον καινουργιο προεδρο της ΕΘΕΑ.........
Δεν υπαρχει καποιο ασυμβιβαστο της ιδιοτητας του αγωνιζομενου και του προεδρου της ΕΘΕΑ, αν οχι τυπικο τουλαχιστον εντονα ηθικο?????Για παραδειγμα αν ερθει στην ΕΘΕΑ ενα ζητημα που θα προκυψει σε ενα αγωνα που συμμετεχει ο ιδιος π.χ.αντιαθλητικη συμπεριφορα σε ενα σιρκουι πως θα προκυψει αμεροληπτη αποφαση?????
Να παμε και λιγο παλιοτερα,οταν ειχε παρει φωτια το αυτοκινητο του Καιτατζη στην Κυμη δεν ειχε αρνηθει να δωσει τον πυροσβεστηρα του και μετα επεμενε να μην τρεξουν στο δευτερο σκελος οσοι ειχαν χρησιμοποιησει τους πυροσβεστηρες τους (επι το πλειστον ιστορικοι)...........
Η προκυρηξη του πρωταθληματος ιστορικων πιστας-αναβασεων του 2009 προεβλεπε οτι για να απονεμηθει ο τιτλος επρεπε να προσμετρησουν πεντε αγωνες ομως τελικα τεσσερις αγωνες συμπληρωσαν τις απαραιτητες συμμετοχες.........μαντεψτε ποιος ηταν ο πρωταθλητης ........αληθεια θα γινοταν ποτε αυτο σε αλλη κατηγορια π.χ. στην Α6?????
Στο τελευταιο σιρκουι της τριπολης στην κατηγορια open ενας αγωνιζομενος ηθελε να τρεξει με ενα porsche 911 gt2 χωρις hans λεγοντας οτι αυτο ειναι ιστορικο μαλλον δεν τον ειχαν ενημερωσει οτι τα ιστορικα αγωνιστικα ειναι μεχρι το 1981 και οχι 1996 τελικα καποιος τον πηρε χαμπαρι και παροτι στις δοκιμες δεν φοραγε στον αγωνα το ειχε...μαντεψτε ποιος ητανΠιστευω οτι στην θεση που καλειται ο καθενας στον χωρο να προσφερει πρεπει να εχει και την αναλογη κουλτουρα Μηχανοκινητου Αθλητισμου.........Συγχαρητηρια στον Δεσποτοπουλο για την επιλογη του
Y.Γ. Συγχαρητηρια στον σοαιστα που καταφερε να ματαιωσει το Ιστορικο Ακροπολις!!!!!!
-
+1 swstotatos.....................
-
+1000 σωστος!!!!
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ κ. ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ & Εξελίξεις στην ΕΘΕΑ