-
Καλά έλεγα εγώ να το κλείσουμε το thread...
Νομίζω οτι το θέμα αξαντλήθηκε πλήρως σε αυτό το αυτοκινηστικό φόρουμ.
Απλώς η γνώμη μου.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το θέμα μας είναι/ήταν το Euro2004 Κώστα!Μην επεκτείνουμε την συζήτηση σε πιο γενικές κατευθύνσεις!!It's very risky!!Απλά η αφορμή της συνάντησης είναι το euro..
Risky μήπως τσακωθούμε?Δεν καταλαβαίνω...Εδώ το euro πήραμε και κάποιοι (και εγώ) έχουμε τσακωθείAnyway, όντως 4T forum είναι..
πάντως με λίγο ψάξιμο βρήκα τις εφημερίδες της Δευτέρας...
Θα μπούνε στο αρχείο! -
Δεν ξέρω αν τα υπόλοιπα μέλη έχουν καλύτερη ενημέρωση, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο Ρεχάγκελ θα τηρήσει το συμβόλαιο και μετά τέλος..... Μάλλον θα πάει στα πάλι στα βορεινά κλίματα......
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
και μέσα στον αναβρασμό για την παραμονή ή μη του όττο, έκανε δηλώσεις ο κύριος τσιάρτας με τις οποίες εκφράζει την απογοήτευσή του για την περιορισμένη χρονικά συμμετοχή του στους αγώνες του euro...πάνω που λέγαμε ότι οι παίκτες αυτής της ομάδας έμαθαν να βάζουν το καλό του συνόλου πάνω από τους εαυτούς τους...
Αυτό είπε μόνο; Πως είναι απογοητευμένος; Ε καλά δε το βρίσκω και τόσο άσχημο τότε. Δεν έβρισε ούτε κατηγόρησε κανένα... Απλώς δήλωσε απογοήτευση που δεν έπαιξε στον τελικό και νομίζω όλοι όσοι δεν έπαιξαν θα ένιωσαν το ίδιο. Φυσιολογικό είναι. Δε σημαίνει ότι έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Κάτσε ακόμα δε μας πήρε η κατρακύλα... άσε να φύγει ο Όττο πρώτα... και βλέπουμε.
-
Ο χρήστης SharpShooter έγραψε:
Δεν ξέρω αν τα υπόλοιπα μέλη έχουν καλύτερη ενημέρωση, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο Ρεχάγκελ θα τηρήσει το συμβόλαιο και μετά τέλος..... Μάλλον θα πάει στα πάλι στα βορεινά κλίματα......λόγω ηλικίας και μόνο είναι αδύνατον αυτό. Ο Ρεχάγκελ πιθανότατα θα επιστρέψει Γερμανία. Είναι μοναδική η ευκαιρία που του παρουσιάζεται [και η τελευταία της καριέρας του] μιας και η Ελληνική ομάδα πρακτικά έχει εξαντλήσει τις δυνατότητές της. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως δεν θα ήθελα να μείνει ή πως δεν έχει κίνητρα να μείνει... είναι πολλή η δουλειά που θέλει η Γερμανική ομάδα για να βρεθεί στο επίπεδο που την θέλει ο κόσμος της [και η κριτική που αναμένεται άσε...] ενώ η Ελληνική ομάδα είναι στρωμένη και όλοι πίνουν νερό στο όνομα του προπονητή...
-
Το να αναλάβει πάντως την Γερμανία στο μουντιάλ είναι και λίγο ρίσκο αν δεν πάει καλά ....
Δεν θα θέλει να τελειώσει η καριέρα του και να τον κυνηγάνε όλοι..Ενώ τώρα είναι Ρεχακλής!
-
Η τακτικη του Ραχαγκελ ηταν ιδανικη για την Ελλαδα, ομαδα χωρις καμια εμπειρια σε εθνικο επιπεδο. Δεν νομιζω να ειναι το ιδιο αποτελεσματικη στην Γερμανια, δηλαδη κλειστη αμυνα και...μεχρι να βαλουμε γκολ παιζουμε στο μισο γηπεδο. Πιστευω πως θα αποτυχει στη Γερμανια.
Ο Τσιαρτας εχει πολλα δικια. Δεν ειναι δυνατον ενας απο τους ελαχιστους Ελληνες παικτες παγκοσμιας κλασης να ειναι αλλαγη πολυτελειας,χωρις καν συμμετοχη στον τελικο. Και γω στη θεση του το ιδιο και χειροτερο θα ενιωθα. Δεν ειναι μονο οι καταπληκτικες πασες του, ειναι το ολο παιχνιδι του που εδινε ανασες και βοηθουσε. Επρεπε να χρησιμοποιηθει περισσοτερο.
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
λόγω ηλικίας και μόνο είναι αδύνατον αυτό. Ο Ρεχάγκελ πιθανότατα θα επιστρέψει Γερμανία. Είναι μοναδική η ευκαιρία που του παρουσιάζεται [και η τελευταία της καριέρας του] μιας και η Ελληνική ομάδα πρακτικά έχει εξαντλήσει τις δυνατότητές της.
Συμφωνω απολύτως. Το Μουντιαλ γινεται στην πατριδα του, τον θελουν για προπονητη της Εθνικης, αν δεν παει τωρα ποτε θα παει?
Ασε που σ'αυτη τη χωρα ξεχναμε γρηγορα...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Η τακτικη του Ραχαγκελ ηταν ιδανικη για την Ελλαδα, ομαδα χωρις καμια εμπειρια σε εθνικο επιπεδο. Δεν νομιζω να ειναι το ιδιο αποτελεσματικη στην Γερμανια, δηλαδη κλειστη αμυνα και...μεχρι να βαλουμε γκολ παιζουμε στο μισο γηπεδο. Πιστευω πως θα αποτυχει στη Γερμανια.Ο Τσιαρτας εχει πολλα δικια. Δεν ειναι δυνατον ενας απο τους ελαχιστους Ελληνες παικτες παγκοσμιας κλασης να ειναι αλλαγη πολυτελειας,χωρις καν συμμετοχη στον τελικο. Και γω στη θεση του το ιδιο και χειροτερο θα ενιωθα. Δεν ειναι μονο οι καταπληκτικες πασες του, ειναι το ολο παιχνιδι του που εδινε ανασες και βοηθουσε. Επρεπε να χρησιμοποιηθει περισσοτερο.
Στο 'πειρατικό' Ορέστη,ο καπετάνιος εχει την απόλυτη εξουσία!
Ο παίκτης δεν εχει ποτέ δίκηο αν δεν χρησιμοποιείται!Το πλάνο το βγάζει ο προπονητής!Ειτε χάνει είτε κερδίζει!
Ειδικά στην δική μας περίπτωση...Ο Τσιάρτας...ο κάθε Τσιάρτας...δεν μπορεί να παραπονιέται.Το αποτέλεσμα έδειξε ότι ο προπονητής είχε 1000% δίκηο στις επιλογές του!!! -
Μια και είναι η πρώτη μου απάντηση στο θέμα αυτό, μπράβο στην εθνική μας που μας έκανε να μιλάμε για μπάλα σε αυτό το forum. Πέρασε καιρός από τη μέρα που το σηκώσαμε και δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Έτσι κι αλλιώς θα ήταν δύσκολο να το κάνω γραπτά.
Ο Τσιάρτας είναι ένας μεγάλος παίκτης. Χαίρεσαι να τον βλέπεις. Παρ' όλα αυτά, είχαμε την τύχη ο προπονητής μας να μπορεί να καταστρώνει λεπτομερώς τον τρόπο παιχνιδιού μας και να μας δίνει σαφή προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο, οπότε οποιοσδήποτε μεγάλος Έλληνας παίκτης θα μπορούσε απλά να μην κολλάει στα πλάνα. Ξέρω ότι δεν είναι και το πιο ευχάριστο, αλλά τι να κάνουμε. Διαφωνώ λοιπόν με το παράπονο του Τσιάρτα, πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει συνηδητοποιήσει καλύτερα το ρόλο του ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ (καθώς για μένα παραμένει πολύτιμος και βασικός για τα προκριματικά του μουντιάλ) άλλα ας του δώσουμε 2 πόντους:
-
Δεν διατάραξε με τη δυσαρέσκειά του στο παραμικρό το κλίμα της εθνικής και την εξέφρασε με κόσμιο και σωστό τρόπο μετά το τέλος της διοργάνωσης, και πάλι χωρίς κορόνες και υπερβολές.
-
Όποτε μπήκε να παίξει, έδειξε ετοιμότητα, διάθεση και στο τέλος πιστεύω ότι η συμβολή του θα καταγραφεί ως καθοριστική. Γι' αυτό και πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να είναι δυσαρεστημένος.
Να πω δύο λογάκια και για τον Ρεχάγκελ. Θεωρώ αυτονόητο ότι αν τον ζητήσει η χώρα του για την εθνική της ομάδα και ικανοποιήσει τους όρους του, θα πάει ο άνθρωπος. Και καλά θα κάνει. Γερμανός είναι και αυτή θα είναι η μέγιστη πρόκληση για την καριέρα του, τώρα στο τέλος. Άλλωστε, μπορούμε εμείς που τον εκτιμάμε και τον αγαπήσαμε να του εγγυηθούμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να τον προστατέψουμε, όταν πέσουν τα κοράκια να τον φάνε στην πρώτη στραβή; Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου εμένα. Μακάρι να μείνει βέβαια κι ας λένε κάποιοι, αν π.χ. αποκλειστούμε από το μουντιάλ. Και κακά τα ψέματα, αυτό είναι πολύ πιθανό. Εδώ ρε παιδιά ΠΗΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ EURO, τι μπορούμε να θεωρήσουμε απίθανο;
Τελειώνοντας, απλά να πω ότι οι όποιοι κύριοι οργάνωσαν το πρόγραμμα της υποδοχής στο καλλιμάρμαρο μου θύμισαν πόσο πίσω είμαστε ακόμη σε κάποια θέματα. Μα αυτή τη μέρα βρήκαν να 'ξεπληρώσουν' τα 'χρεωστούμενα' προς τον κ. Παρασκευαΐδη; Το ίδιο ισχύει και για όλους αυτούς που διαστρέβλωσαν το νόημα συνθημάτων με προέλευση από τον απλό κόσμο, ώστε να ταιριάζουν στη δική τους 'ηθική'. Το 'τιμημένο' κύπελλο καθόλου δεν ταιριάζει στο όλο νόημα του γνωστού σε όλους συνθήματος.
Ζητώ συγγνώμη για την έκταση.
-
-
ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ!!
ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!!!
Το είδα τώρα στην ΝΕΤ που το έλεγε ο Μπέκεμπαουερ!!!!!ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ !!!!!
-
Από sportnews.gr
Ο γρίφος λύθηκε μία και καλή... Ο Οτο Ρεχάγκελ θα τιμήσει το συμβόλαιό του και θα μείνει στην εθνική Ελλάδας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2006. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ίδιος ο Γερμανός ομοσπονδιακός μας τεχνικός σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον αντιπρόεδρο της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Φραντς Μπεκενμπάουερ. «Δεν είμαι διαθέσιμος για να αναλάβω την εθνική. Θα μείνω στην Ελλάδα όπου τα τελευταία 3 χρόνια έχω κάνει πολλή δουλειά. Εξάλλου έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και θέλω να το τιμήσω!» είπε ο «Χερ Οτο» από το νησί Ζυλτ όπου βρίσκεται για τις διακοπές του στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον «Κάιζερ». Την είδηση επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Χάραλντ Στένγκερ ο οποίος με δηλώσεις του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων είπε: «Για μας αρχίζει και πάλι το ψάξιμο για νέο προπονητή». Γκαγκάτσης στο Sportnews: Εγώ εξ αρχής είχα πει πως δεν υπάρχει θέμα. Τον Ρεχάγκελ δεν τον δένει απλά το συμβόλαιο με την ΕΠΟ, τον δένει κυρίως ο λόγος του. Τον ξέρω τώρα 3 χρόνια, περάσαμε πολλά μαζί και δεν είναι άνθρωπος που παίρνει πίσω το λόγο του!
-
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!Αργεντινή είπαμε..
Η βραζιλία σέρνεται τώρα.. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!
Αργεντινή είπαμε..
Η βραζιλία σέρνεται τώρα..μπααα, αfού παίζεi με τα δεύτερα στο copa america!
αλλά και να ξεπλύνουμε την ντροπή του 5-0 το '94 δεν με χαλάει... revenge is sweet
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
αλλά και να ξεπλύνουμε την ντροπή του 5-0 το '94 δεν με χαλάει... revenge is sweet
4-0
-
Χαχαχαχα επρεπε να φαμε παραπανω γκολ σε εκεινο το παιχνιδι...
Εγω ενα μονο θα πω(γραψω)
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ!!!!!!!!!
Του αξιζουν πολλα συγχαρητηρια καθως απαντησε αρνητικα σε μια προταση 10 εκ €!!!!!!
Αξιος και παλι αξιος... -
Το περίμενα!!
Ο Ρεχάγκελ δουλεύει για να ζήσει...δεν ζει για να δουλεύει!!Και είναι και πολύ έξυπνος!!
Γιατι να αναλάβει (σαν 2η επιλογή) την Εθνική Γερμανίας που παραπαίει?
Γιατι να χάσει την θέση που δίκαια κατέλαβε στην Ελλάδα?
Γιατι να ζήσει πάλι τα συντροφικά μαχαιρώματα στην Γερμανία?
Γιατι να μην ευχαριστηθεί την ζωή του στην όμορφη Ελλάδα?Μπράβο του και μακάρι να μείνει στην χώρα μας και μετά το 2006!!
Πολύ το χάρηκα χθές το βράδυ που το έμαθα απο φίλο δημοσιογράφο!!!
Μουντιάλ...ερχόμαστεεεεεεεε!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αλλά και να ξεπλύνουμε την ντροπή του 5-0 το '94 δεν με χαλάει... revenge is sweet
4-0
καλά, καλά ένα λόθος κάναμε...
-
Τώρα που ο Ρεχάγκελ παραμένει στην εθνική, ελπίζω να κρατηθεί το ίδιο επίπεδο σύνεσης και ομαδικότητας στην ομάδα. Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)