-
Γεια σας παιδιά,
εχω ένα πρόβλημα με το χ3(100000χλμ) μου και αναρωτιέμαι αν έχει τύχει και σε κάποιον από εσάς....Μόλις βάλω μπρος το αμάξι για να ξεκινήσω μου βγάζει ένα σύννεφο μπλε καπνου για περίπου 20 δευτερολ. και μετά σταματάει.. επίσης έχω προσέξει πως το ίδιο κάνει και σε περίπτωση που σταματήσω κάπου για κανα 5 λεπτο και το αμάξι ειναι στο ρελατι μόλις πάω να φυγω παλι το σύννεφο επιστρέφει για κάποια δευτερόλεπτα (δεν το κανει παντα αλλα νομιζω οσο περναει ο καιρος ολο και πιο συχνο γινεται το φαινομενο. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι...
καποιος μου ειπε πως πρεπει να καθαριστουν τα μπεκ...
Αν καποιος γνωριζει κατι εκ πειρας θα το εκτιμουσα..
Ευχαριστω -
Γεια σας παιδιά,
εχω ένα πρόβλημα με το χ3(100000χλμ) μου και αναρωτιέμαι αν έχει τύχει και σε κάποιον από εσάς....Μόλις βάλω μπρος το αμάξι για να ξεκινήσω μου βγάζει ένα σύννεφο μπλε καπνου για περίπου 20 δευτερολ. και μετά σταματάει.. επίσης έχω προσέξει πως το ίδιο κάνει και σε περίπτωση που σταματήσω κάπου για κανα 5 λεπτο και το αμάξι ειναι στο ρελατι μόλις πάω να φυγω παλι το σύννεφο επιστρέφει για κάποια δευτερόλεπτα (δεν το κανει παντα αλλα νομιζω οσο περναει ο καιρος ολο και πιο συχνο γινεται το φαινομενο. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι...
Ευχαριστω -
Γεια σας παιδιά,
Ευχαριστω -
Περνάει λάδι από τους οδηγούς των βαλβίδων και καίγεται.
Αν δεν καίει πολύ λάδι μπορείς να το αφήσεις και να μην το επισκευάσεις.Μάλλον χρειάζεται να αλλάξεις τα λαστιχάκια στις βαλβίδες:
εντιτ
τούρμπο είναι; μπορεί να χρειάζεται επισκευή η τουρμπίνα. -
μπλε καπνός = λάδια
έχεις ελέγξει την στάθμη του λιπαντικού ?
http://www.autocar.gr/index.php?option= ... Itemid=294
-
δεν φαίνεται να μου καιει λάδι...η σταθμη του μια χαρα μου φαινεται..
αυτο που μου είπαν για τα μπεκ?
τα λαστιχάκια των βαλβιδων είναι κάτι περίπλοκο να αλλαχτεί? -
Ο χρήστης Stavrosx320d έγραψε:
δεν φαίνεται να μου καιει λάδι...η σταθμη του μια χαρα μου φαινεται..
αυτο που μου είπαν για τα μπεκ?
τα λαστιχάκια των βαλβιδων είναι κάτι περίπλοκο να αλλαχτεί?Τσιμουχάκια πρέπει να είναι.
Η απώλεια λαδιού είναι ελάχιστη για να μετρηθεί, αρκετή για να βγάλει μπλε καπνό. -
Έχουν ιστορικό τσιμουχακίων τα μοτέρ αυτά; Μήπως ειναι από τον άξονα της τουρμπίνας;
-
Δεν έχω ιδέα παιδιά αν έχουν κάποιο ιστορικό τα αμάξια αυτά..Τι να πω..
Την Τετάρτη πάω στο συνεργείο για προληπτική αλλαγή λαδιών: διαφορικού μπρος/πίσω , transfer box kai gear box ola mazi 660euro!!! και τωρα μου τυχε και ο καπνός...
Αν έχει τυχει σε κάποιον απο σας κα γνωρίζετε κάτι θα με βοηθούσε..
ευχαριστω -
Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τον μπλε καπνό (λάδια) από τον μαύρο (μπεκ).
-
BMW X3 τουρμπο;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
BMW X3 τουρμπο;turbo diesel
-
nai einai turbo..
-
ε πες οτι ειναι diesel
για αρχη αλλαξε βενζιναδικο και μαλλον τελος στην καπνια σου -
Χ3 20d τι άλλο να πεί
bmw x3 20d 2005 μπλε καπνός