-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
είδες καθόλου τιβι?το αγγλόφωνο αλ τζαζίρα που εβλεπα μου φάνηκε πού καλύτερο απ τα δυτικά
τα αραβικά κανάλια δεν είχαν υπότιτλους, μπορεί να έχασα επικά σκηνικά
πάντως όλοι την ελλάδα είχαν πρώτο θέμα μέχρι τις εκλογές στο ΗΒ.
-
οι ειδήσεις του αλτζαζίρα είναι πολύ σωστές
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θα θελα να ανέβω και στο θυσιαστήριο, αλλά δεν προλάβαινα (καμιά 800αριά σκαλοπάτια ψηλά)Οι περισσότεροι δεν 'προλαβαίνουν'.
Ο ήλιος, η ζέστη και τα πολλά σκαλιά κάνουν τη θέα από χαμηλά εξίσου καλή.(επάνω κάθεται στη σκιά γέρος που ανέβηκε νωρίς το πρωί με τη δροσιά και πουλάει πανάκριβα λεμονάδες).
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Tου Αγιου πνευματος μαλλον θα παω Συρο για 3 μερες.Θα μεινουμε ερμουπολη....ξεκινανε οι αποριες τωρα.
Το σιρος μπαι ναιτ ειναι εκει? Δεν θελω να πρεπει να χρησιμοποιησω αμαξι βασικα, να πιουμε κανα ποτακι δλδ
Παραλιες με ξαπλωστρες εχει?
Καλο φαι που θα φαμε?Θενκς
-
Tου Αγιου πνευματος μαλλον θα παω Συρο για 3 μερες.Θα μεινουμε ερμουπολη....ξεκινανε οι αποριες τωρα.
Το σιρος μπαι ναιτ ειναι εκει? Δεν θελω να πρεπει να χρησιμοποιησω αμαξι βασικα, να πιουμε κανα ποτακι δλδ
Παραλιες με ξαπλωστρες εχει?
Καλο φαι που θα φαμε?Θενκς
θα περάσεις πολύ ωραία
χωρίς αυτοκίνητο περιορίζονται λίγο οι επιλογές σου, θα επανέλθω, μιας και είχα πάει καλοκαίρι για 5 μέρες, αφού κοιτάξω τις σημειώσεις μου
-
Αμαξι για φαι και μπανιο θα παιζει, για ποτο δεν θελω να παρω αμαξι
-
για ποτό, κιβωτός ? αν θυμάμαι καλά στην πλατεία, πολύ ωραίο μαγαζί
κάνε υπομονή να ανατρέξω στις σημειώσεις, μάλλον πρέπει να το έχω αφήσει στο γραφείο το τεφτέρι
-
Αμαξι για φαι και μπανιο θα παιζει, για ποτο δεν θελω να παρω αμαξιΠότε είπες να πάμε;
Να κανονίσουμε σύντομα και για Τήλο!!! -
Με 100% χιουμορίστικη/τρολλαριστική διάθεση, έτσι; Ελπίζω να μην προσβληθείτε!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κάνε υπομονή να ανατρέξω στις σημειώσεις, μάλλον πρέπει να το έχω αφήσει στο γραφείο το τεφτέριρε τζατζόγρια κρατάς σημειώσεις από τις διακοπές σου;
-
ρε μλκ δεν υπάρχεις
ρανταπλαν για τήλο δεν έχω τίποτα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
κάνε υπομονή να ανατρέξω στις σημειώσεις, μάλλον πρέπει να το έχω αφήσει στο γραφείο το τεφτέρι
ρε τζατζόγρια κρατάς σημειώσεις από τις διακοπές σου;
πάντα σημειώνω εστιατόρια, περίεργα μέρη, μπαράκια κλπ
-
Ρε ενας φουστης να κατσει στον πατρινο να μας αφησει δεν υπαρχει? Ο πασχος που χαθηκε?
-
:ysterical:Ρε ενας φουστης να κατσει στον πατρινο να μας αφησει δεν υπαρχει? Ο πασχος που χαθηκε?
Ο Πάσχος έχει όλο το μυαλό του στην μπάλα... Τι οικογένεια να κάνω μαζί του...
Ραντανπλανούκο δεν μου γλυτώνεις!!!
Θα κάνουμε και μπόλικα μωράκια!!! -
τελικά στο σπίτι το είχα το τεφτέρι
φαγητό:
χωριό σαν Μιχάλη: Πλακόστρωτο. φρόντισε να είσαι με ηλιοβασίλεμα εκεί, μαγευτική θέαμέσα στην πόλη:
στον πεζόδρομο όπως κοιτάς το δημαρχείο, δεξιά: ΠέτρινοΠαγωτό:
die dadyMUST ίσως το καλύτερο παγωτό που έχω φάει, κοντράρει στα ίσα το παγωτατζίδικο του κουτσάν στο παρίσι
δοκίμασε σοκολάτα κούβαςΜπαράκια
στην κεντρική πλατεία: Αγοράγια πιο χαλαρές φάσεις, και για μέρα περισσότερο, υπάρχει ένα μπαράκι ο,η (δεν έχω το λιντλ σκοτ εδώ ρε πστ ) προβλήτα(ς).
Ειναι δίπλα στη θάλασσα, αλλά όπως μαρτυρά το όνομα δεν έχει παραλία, βουτάς απ την προβλήταdrifter μίλησε, ουγκ
-
Thanks drifter
-
Θα σπαμαρω λιγο και θα σας προτεινω τα Γιαννενα και τα Ζαγοροχωρια
Που αν και δεν εχουν θαλασσα, εχουν διαφορες δραστηριοτητες για οποιον δεν θελει να χαλαρωσει -
Μολυβο -Λεσβου ,εχει παει κανεις να μας δωσει καμια πληροφορια .Για φαγητο κ παραλιες εχω ακουσει τα καλυτερα ,αλλα θελω να μαθω απο αερηδες τι γινεται ,αφου η περιοχη ειναι στο ματι του βορια .
Το ξενοδοχειο λεγεται AEOLIS ,ξερει κανεις αν αξιζει, γιατι στις φωτογραφιες δεν μου γεμιζει το ματι . -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Μολυβο -Λεσβου ,εχει παει κανεις να μας δωσει καμια πληροφορια .Για φαγητο κ παραλιες εχω ακουσει τα καλυτερα ,αλλα θελω να μαθω απο αερηδες τι γινεται ,αφου η περιοχη ειναι στο ματι του βορια .
Το ξενοδοχειο λεγεται AEOLIS ,ξερει κανεις αν αξιζει, γιατι στις φωτογραφιες δεν μου γεμιζει το ματι .είχα πάει 8-9 χρονών κ θυμάμαι ότι ήταν ωραία κ γραφικά θα θελα να ξαναπάω.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Το ξενοδοχειο λεγεται AEOLIS ,ξερει κανεις αν αξιζει, γιατι στις φωτογραφιες δεν μου γεμιζει το ματι .είχα πάει πριν 8 χρόνια είχαμε περάσει καταπληκτικά, φαί απίστευτο, δυστυχώς όμως δεν έχω τεφτέρι
θα προσπαθήσω όμως να θυμηθώ βλέποντας το χάρτη καποια must, στα σίγουρα πρέπει να πας σε μια παραλία στα δυτικά, με ηφαιστειογενή άμμο, σε ένα κολπίσκο, μοναδική.
Αν και απο λευκάδα, έχω να πω τα καλύτερα για τις παραλίες της
να είσαι ετοιμασμένος για αρκετά χιλιόμετρα, σε 7 μέρες κάναμε γύρω στα 700
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ