-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=18021
-
ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡ'ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ ....................θα ελεγε καποιος σε ολους αυτους που δεν εχουν συναισθηση τι λενε oταν ανοιγουν το κουτακι ..... ετσι mod ?
-
Κύριε antonis-team όχι. Φτάνει πια.. Ο άσχετος με το χώρο, σχετικός δε μπορεί να γίνει αλλά και αυτός που έχει 'βαπτιστεί' σχετικός και δε μπορεί, δε μπορεί γενικά! Είναι άσχετος. Πως να το κάνουμε. Τα πράγματα έφτασαν σε ένα σημείο που δε μπορούν γυρίσουν πίσω. Οι πρόσφατες εξελίξεις (γενικά) ευτυχώς.. (δυστυχώς για κάποιους άλλους-θάνατος παιδιού, τραυματισμός θεατών, έλλειψη επαγγελματισμού-ορισμένων οικονομική κρίση κτλ....) ίσως και βοηθήσουν. Έτσι είναι κύριε antonis-team..
-
-
mono paretisis blepo
keros eitan
arki na xefigoume apo ta poulia tis dimokratias
tis paretisis tis xekinisa malon ego meta o aoth meta xalibelakis .soaa soavve.
kai o megalos proedros ethea.
as analaboun aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii epitelous. -
Θα διαφωνήσω κάθετα με τον κ. Αντώνη. Δεν θέλω να κάνουμε ευθέως κριτική γιά τις ικανότητες των ατόμων, αλλά εγώ προσωπικά γιά να αντιληφθώ πολύ λίγα πράγματα από όσα γίνονταν στον χώρο έφαγα ξενύχτια με το τσουβάλι κοντά σε ιστορικά πρόσωπα, ο κ Σταφυλοπάτης δεν νομίζω να έχει άλλη εμπλοκή πλην των συμμετοχών του τα τελευταία χρόνια. Ο κ. Αναγνωστόπουλος δεν νομίζω ότι έχει α επιδείξει κάποιο κατά την άποψή μου, θετικό και αποφασιστικής σημασίας έργο στην ΕΛΠΑ- ΕΘΕΑεόποτε χρησιμοποιήθηκε.
Κατά τα λοιπά είναι ίσως αξιολογότατοι κοινωνικά, ηθικά και επαγγελματικά αλλά εμάς δεν μας φτάνει αυτό. Μας είναι πολύ, πολύ λίγο. Και το βασικώτερο δεν μπορώ να καταλάβω με τι αυτοπεποίθηση τα άτομα αυτά δέχτηκαν την θέση που τους προσφέρθηκε.Κύριε Δεσποτόπουλε αρκετά μας έχει καταστρέψει και εμάς σαν μηχανοκίνητο αθλητισμό και την ΕΛΠΑ σαν σωματείο, αφού επί ημερών σου φορτώθηκε με τεράστια χρέη και τον κίνδυνο να βρεθούν στο δρόμο ένα σωρό εργαζόμενοι.
Αν δεν αισθάνεσαι ότι μπορείς φύγε, αλλά μην παραδίδεις τους αγώνες στους φίλους σου που μπορεί και είναι ανίκανοι γιά αυτό το ρόλο.
Αν πάλι έχεις δεχεθί πιέσεις και έχεις δώσει υποσχέσεις θα μπορούσες να μας κλείσεις το μάτι και εμεις εδώ είμαστε. Σήμερα όμως είναι πλέον αργά.
ΜΠΕΚΑΣ -
Δεν θέλω να πω ότι χαίρομαι επειδή δικαιώθηκα αλλά οι εξελήξεις είναι αυτό που θέλει ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός. Χαίρομαι μόνο που βλέπω τον κ. Βασίλη Δεσποτόπουλο να γίνεται πραγματικός ΠΡΟΕΔΡΟΣ όπως άλλωστε του αρμόζει ( και δεν γλείφω κανέναν) .
Θα σε παρακαλούσα να σκεφτείς μήπως πρέπει ανθρώπους που στο παρελθόν είχαν προσφέρει πολλά, έστω και με λάθη χωρίς ιδιοτέλεια όμως, να τους ξαναπλησιάσεις αν κρίνεις ότι μπορούν να προσφέρουν για το καλό του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
ΠΡΟΕΔΡΕ προχώρα με δύναμη και σύνεση για την εξυγίανση του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Ότι χρειαστείς θα μας βρεις δίπλα σου.
Για την ΦΙΛΜΠΑ
Ο Πρόεδρος ΕΔΑ
Κυριάκος Καπετανάκης
-
Σεβαστή η άποψή σας, όμως δεν έχει να επιδείξει κάτι αντιδραστικό-τονωτικό τόσα χρόνια... κύριε Καπετανάκη. (Δλδ να μπορείς να πεις 'ναι ρε. έγραψε. Είναι μάγκας. Αυτή/ές οι κινήσεις του θα βοηθήσουν'!) Πού? Πότε? Τόσα χρόνια δε τον πίεζε κανένας τον πρόεδρο της ΕΛΠΑ. Ήταν και είναι ο αρχηγός.. ε και? Αναπτύχθηκε ο χώρος? Ο επαγγελματισμός που διαφαινόταν ότι υπήρχε? Έχουν 'πέσει πολύ βαθειά' οι αγώνες γενικά. Σε αυτό δε διαφωνώ ότι όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης τους. Αλλά η 'κεφαλή' ειδικά...
-
Ελεος κυριε ΦΙΛΜΠΑ είστε τοσο προβλέψιμος ,ημουν χτες σε συγκεντρωση ανθρωπων του χωρου που σας ξερουν καλα και ολοι περιμεναν αυτη την αχαρακτηριστη αντιδραση σας
Χασατε την αναβαση της Αιγειρας γιατι μεταξυ αλλων πολλων,ειπατε στην εκπομπη του Φωτεινελη οτι ξερετε οτι οι οδηγοι παιρνουν ουσιες και γιαλιζουν τα ματια τους ,διωξατε οδηγους απο τον αγωνα κανοντας τους μπαλακι μεσα στα πιτς για το που θα παρκαρουν ,αδιαφορουσατε και ειρωνευόσασταν τις οποιες υποδειξεις του ΣΟΑΑ για τα θεματα ασφαλειας ,ανεβασατε αυτοκινητα drift και μοτοσυκλετες επιδειξης ανασφαλιστα,εκδιωχθηκατε απο την ΟΜΑΕ και απο την ΕΛΟΑΜ και τωρα γλειφετε (μουσκεμα τον κανατε) τον Δεσποτοπουλο, τον οποιο ειρωνευοσαστε απο τα μεγαφωνα του αγωνα, μηπως παρετε καμμια θεσουλα.........Ειλικρινα βαρεθηκαμε..........................
-
.....................
Δεν μπορω να καταλαβω ακομα , ποιος ειναι απ'ολους μ'αυτο το επιθετο ... , διαθετει τετοιους σιελογωνους αδενες ..........
ουτε το turbo ρουφικτιρι του οδοντdoc δεν θα τα προλαβαινει
-
Βρε doc , για πες μας , γιατι τοσα σαλια τωρα τελευταια σ'αυτη την χωρα που εχουν αηδιασει κι αυτο το φορουμ ?
Υπαρχει προβλημα με το περιβαλον ?, η οικονομικη κριση φταιει ?, ο καιρος ?
Ειχαμε παντα τοσους γυμνοσαλιαγγες ,αλλα δεν ειχαμε φορουμ να τους δουμε ?
ΚΑΛΕ ΜΟΥ DOC ΠΕΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΣΑΛΙΑΓΓΟΥΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΑΛΙΑΓΓΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
και να σκεφτει κανεις οτι ολοι αυτοι ...... ειναι μερος και εχουν - ειχαν ποστα στους ελληνικους αγωνες ........και περιμενουμε να πανε καλα .........παναγια μου
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr-news-article&article_id=18028&race_id=0
*Ο κ. Μάριος Σταφυλοπάτης νέος πρόεδρος της ΕΘΕΑ 7/5/2010 4:04 μμ
Mετά την απόφαση του Προέδρου της ΕΛΠΑ κ. Βασίλη Δεσποτόπουλου να αποχωρήσει από την Προεδρία της ΕΘ.Ε.Α., το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, την ανάθεση της Προεδρίας της ΕΘ.Ε.Α. στον κ. Μάριο Σταφυλοπάτη και τη δημιουργία θέσεως Γενικού Γραμματέα της ΕΘ.Ε.Α. που θα καλύψει ο κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να συνδράμει στη διοικητική αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας.
Από το Γραφείο Τύπου της ΕΛΠΑ *
και
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr-news-article&article_id=18030&race_id=0
*Επιστολή παραίτησης Επαμεινώνδα Φατούρου 7/5/2010 5:50 μμ
Κύριε Πρόεδρε,
Κύριοι και Κυρίες του Δ.Σ,
Με λύπη γράφω τα παρακάτω και εύχομαι η επιστολή μου να προβληματίσει μερικούς , που κατά τη γνώμη μου, επηρεάζουν αρνητικά την πορεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας.
Προ διετίας, ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ με τίμησε επιλέγοντάς με σαν μέλος της ΕΘ.Ε.Α Αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση γιατί πίστευα και πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω αμισθί πολλά στο αγαπημένο μας σπορ.
Συναντήθηκα και συνεργάστηκα με αξιόλογους ανθρώπους , με αποτέλεσμα να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στην οργάνωση και εξέλιξη των Ελληνικών αγώνων.
Συζητήσαμε για τα πάντα, συχνά διαφωνούσαμε, αλλά πάντα αποφασίζαμε με γνώμονα το καλό του χώρου.
Με ανησυχία και έξω από την ΕΘ.Ε.Α, από τους πρώτους κιόλας μήνες άρχισα να διακρίνω περίεργες «ίντριγκες» , συκοφαντίες δεξιά και αριστερά και πολύ παρασκήνιο σε κάθε συζήτηση και θέμα. Προσπάθησα να αδιαφορήσω για τα πρώτα και να συμμαζέψω τα υπόλοιπα.
Συντονίσαμε με ανθρώπινη επικοινωνία και χωρίς έπαρση αγωνιζόμενους, κριτές, λέσχες, αγωνοδίκες και πολλές φορές δεχθήκαμε συγχαρητήρια γιατί πρώτη φορά έβλεπαν τόση συνοχή και τόση συνεργασία στον χώρο.
Όλα αυτά, μας έδιναν κέφι και όρεξη να αφιερώνουμε ώρες, ημέρες και προσωπικά χρήματα αν και πιστεύω, ότι λίγα κάναμε για το σπορ που αγαπάμε.
Η πρώτη σοβαρή απογοήτευση, ήρθε από την αντιμετώπιση ενός δυστυχήματος που όλοι ευχόμαστε να είχε αποφευχθεί, και τον τρόπο που πολλοί στο χώρο μας το εκμεταλλεύτηκαν, είτε για να βγούνε στο γυαλί ,είτε για να βγάλουν τα απωθημένα και τις έχθρες τους ,είτε για να πριονίσουνε καρέκλες.
Κατάλαβα την «ποιότητα» κάποιων εμπλεκομένων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό χωρίς βέβαια να απαξιώνω το ήθος και τη θέληση κάποιων άλλων.
Το τελικό όμως «χτύπημα» ήταν η αδικαιολόγητη και αντιδεοντολογική απόφαση του Δ.Σ που «ακυρώνει» ουσιαστικά την απόφαση της ΕΘ.Ε.Α για την υποχρεωτική εγγραφή των αγωνιζομένων στους συνδικαλιστικούς τους φορείς Σ. Ο .Α .Α . και Σ.Ο.Α.Α. Β.Ε.Αδυνατώ να καταλάβω, πως άτομα που μας έκαναν ρεζίλι πηγαίνοντας μας στα δικαστήρια (σε οριστικά σχεδόν χαμένη από αυτούς υπόθεση) κατάφεραν να πείσουν όλο το Δ.Σ να απαξιώσει τη συναινετική προσπάθεια όλων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό , αναστέλλοντας τυπικά και ματαιώνοντας ουσιαστικά μια ορθότατη απόφαση, που το μόνο κακό που έκανε ήταν να εμποδίσει κάποιους να προβληθούν και να αναλάβουν ηγετικά πόστα στο χώρο.
Λαμβάνοντας την παραπάνω απόφασή σας ως απαξίωση της ΕΘ.Ε.Α της οποίας είχα την τιμή να είμαι μέλος , υποβάλλω την παραίτησή μου ευχαριστώντας όλους όσους μέχρι σήμερα συνεργάστηκαν μαζί μου.
Αντίστοιχα, επειδή ο ρόλος μου ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολης, έχει άμεση σχέση με τους λόγους παραίτησής μου αλλά και για δεοντολογικούς λόγους είμαι υποχρεωμένος να απεμπλακώ και από τον συγκεκριμένο αγώνα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς ,
Φατούρος Επαμεινώνδας
Αρχιτέκτων Μηχανικός *
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Βρε doc , για πες μας , γιατι τοσα σαλια τωρα τελευταια σ'αυτη την χωρα που εχουν αηδιασει κι αυτο το φορουμ ?Υπαρχει προβλημα με το περιβαλον ?, η οικονομικη κριση φταιει ?, ο καιρος ?
Ειχαμε παντα τοσους γυμνοσαλιαγγες ,αλλα δεν ειχαμε φορουμ να τους δουμε ?
ΚΑΛΕ ΜΟΥ DOC ΠΕΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΣΑΛΙΑΓΓΟΥΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΑΛΙΑΓΓΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
και να σκεφτει κανεις οτι ολοι αυτοι ...... ειναι μερος και εχουν - ειχαν ποστα στους ελληνικους αγωνες ........και περιμενουμε να πανε καλα .........παναγια μου
Χριστο, δεν ξερω αν καταλαβα καλα τα λιγο μπερδεμενα που μας λες. Ομως ,αν διαβασες προσεκτικα, εγραψα οτι παληοι η νεοι, αποτυχημενου η πετυχημενοι (ο καθενας μας εχει άλλα κριτηρια),αφου η κινηση γινεται μεσω συνδεσμων, κι αν ο συνδεσμος ο δικος μας λειτουργησει σωστα (οπως προτεινα), τοτε θ αρχισει να φαινεται ενα φως στο τουνελ.
Εσυ κι εγω εχουμε μια μεγαλη διαφορα. Εσυ παρασυρεσαι κι επηρεαζεσαι πολυ απο το παρελθον, εγω εχω ...εμμενταλ και ξεχναω ευκολα, κοιτωντας συνηθως την φουρκετα μπροστα μου. Κι οι δυό αξιζει να ζουμε...
Προσωπικα με εξεπληξαν δυσαρεστα 2 συμπεριφορες. Πρωτα αυτη του κ. Δεσποτοπουλου σε σχεση με τον ΣΟΑΑ,που μου απεδειξε οτι δεν υπαρχουν σταθεροι στοχοι, και μετα αυτη του Μαρκου. Σεβομαι οτι εχουν το δικαιωμα να χαραζουν πορειες αναλογα με την φιλοσοφια τους (και τα συμφεροντα τους φυσικα), αλλά δεν τις επικροτω ουτε τις ακολουθω γιατι δεν ταιριαζουν με τα δικα μου πιστευω. Ουτε σαλια, ουτε τιποτα. Απλα συντασσομαι με την ομαδα που πιστευω οτι μπορει να εχει μια εναλλακτικη και πραγματοποιησιμη προταση, αντιθετη σε μια πρακτικη που δεν εχει οδηγησει πουθενα. Τα προσωπα αλλαζουν συνεχεια, αλλά θεσμους δεν εχουμε φτιαξει ακομα. Αυτοι ομως ειναι το ζητουμενο.
Αυτο που φαινεται πιο δυσκολο απ ολα, ειναι να υπαρξει μια ΔΙΑΡΚΗΣ συνεργασια μ ανθρωπους που καθοδηγουνται περισσοτερο απο τα βιωματα τους, παρα απο τις καλες τους προθεσεις. Σαν κι εσενα δηλαδη και αλλους πολλους. (δεν βριζω, δεν κατηγορω, εκφραζω μια προσωπικη μου αποψη).Λιγη αισιοδοξια δεν εβλαψε κανεναν!
Γεια και χαραΥ.Γ. Ελπιζω να μη με αφορουν τα οσα καταλογιζει χωρις ονομαστικες αναφορες ο Νωντας ο Φατουρος. Γιατι και βγηκα στο γυαλι να δικαιολογησω τ αδικαιολογητα και θεση σαφη πηρα, οποτε με τρωει να μαθω αν εχει καταλαβει καλα η εχει παρεξηγησει τη σταση μου. Εν πασει περιπτωσει, ειμαι ευχαριστως διατεθειμενος να συζητησουμε οτιδηποτε τον απασχολει.
-
Ο χρήστης SMARY έγραψε:
Ελεος κυριε ΦΙΛΜΠΑ :dizzy.......Ειλικρινα βαρεθηκαμε..........................
-
Ο χρήστης dig έγραψε:
Ελεος κυριε ΦΙΛΜΠΑ :dizzy.......
Ειλικρινα βαρεθηκαμε..........................
Διεγράφησαν ύβριστικοί χαρακτηρισμοί_mod
-
Ο χρήστης SMARY έγραψε:
Ελεος κυριε ΦΙΛΜΠΑ είστε τοσο προβλέψιμος ,ημουν χτες σε συγκεντρωση ανθρωπων του χωρου που σας ξερουν καλα και ολοι περιμεναν αυτη την αχαρακτηριστη αντιδραση σας
Χασατε την αναβαση της Αιγειρας γιατι μεταξυ αλλων πολλων,ειπατε στην εκπομπη του Φωτεινελη οτι ξερετε οτι οι οδηγοι παιρνουν ουσιες και γιαλιζουν τα ματια τους ,διωξατε οδηγους απο τον αγωνα κανοντας τους μπαλακι μεσα στα πιτς για το που θα παρκαρουν ,αδιαφορουσατε και ειρωνευόσασταν τις οποιες υποδειξεις του ΣΟΑΑ για τα θεματα ασφαλειας ,ανεβασατε αυτοκινητα drift και μοτοσυκλετες επιδειξης ανασφαλιστα,εκδιωχθηκατε απο την ΟΜΑΕ και απο την ΕΛΟΑΜ και τωρα γλειφετε (μουσκεμα τον κανατε) τον Δεσποτοπουλο, τον οποιο ειρωνευοσαστε απο τα μεγαφωνα του αγωνα, μηπως παρετε καμμια θεσουλα.........Ειλικρινα βαρεθηκαμε..........................
**ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ **
-
Χάθηκε για το 2010 η μακράν Καλύτερη και** ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ** Ανάβαση του Πρωταθλήματος γιατί «ΧΑΛΑΓΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΓΕ ΘΟΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ» !!!!!!!
-
Ουδέποτε είπα για τους οδηγούς αυτά που εσύ εννοείς, άλλη έννοια των όσων είχα πει. Τους οδηγούς τους νοιώθω και τους έχω ΦΙΛΟΥΣ, τους ΣΕΒΟΜΑΙ και τους ΑΓΑΠΩ και το έχω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ έμπρακτα.
-
Θέλοντας πολλές φορές να εφαρμόσουμε την ίση Μεταχείριση και την Νομιμότητα, μπορεί να δημιουργήσαμε Αντιπαραθέσεις, πάντα με ΦΙΛΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ και Αίσθηση του ΔΙΚΑΙΟΥ.
4)Έχετε Παραπληροφόρηση από ΑΣΧΕΤΟΥΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό Ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός θέλει εμπλουτισμό και με ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ και ΑΛΛΑ, για να τον ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ και να προσφέρουμε επιπλέον θέαμα. Εμείς πρώτοι το κάναμε πράξη και είναι τιμή μας, που και κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να κάνουν.
Οι οδηγοί DRIFT και οι Αναβάτες ΜΟΤΟ, που μετείχαν σε ΕΠΙΔΕΙΞΗ στο ενδιάμεσο σκέλους του Αγώνα της 9η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ 2009, ήτανε ΟΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ αντίστοιχα από την ΕΘΕΑ και την ΟΜΕ για την συγκεκριμένη εκδήλωση και σημειώνουμε ότι για την ΕΠΙΔΕΙΞΗ είχαμε έγκριση.-
Σεβόμαστε τον θεσμό του ΣΟΑΑ και ουδέποτε αδιαφορήσαμε ή ειρωνευτήκαμε Υποδείξεις Σωστές και Γόνιμες, από τον συνδικαλιστικό φορέα των φίλων οδηγών.
Αντίθετα σας θυμίζω ότι σε πρόσφατη Απόφαση - Υπόδειξη του ΣΟΑΑ, για την βελτίωση των ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ήμουνα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που την επικρότησα και χαιρέτησα ΔΗΜΟΣΙΑ. -
Δεν έχει εκδιωχθεί η ΦΙΛ.Μ.Π.Α από ΠΟΥΘΕΝΑ και μετέχει με όλες της τις δυνάμεις, για την βοήθεια του ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, από οποιοδήποτε μετερίζι κρίνει ή της ζητηθεί.
-
Σαράντα δύο (42) χρόνια στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήθελα ή επεδίωξα ή διεκδίκησα ΘΕΣΕΙΣ, μου φτάνει η ενασχόλησή μου με αυτό που ΑΓΑΠΩ.
Οι σκέψεις και ενέργειές μου είναι μόνο αυτές που ΠΙΣΤΕΥΩ ότι μπορούν να βοηθήσουν τον ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, και όχι ΙΔΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
Δεν γλείφω κανέναν ούτε έχω ανάγκη να το κάνω, γιατί ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, αν κρίνω ότι πρέπει να βοηθήσω από κάπου , θα το κάνω με δικές μου δυνάμεις.
Ουδέποτε ειρωνεύτηκα και μάλιστα από Μεγαφώνων τον Πρόεδρο της ΕΛΠΑ, θέση που οφείλω να την ΤΙΜΩ και να την ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ, ως Τακτικό Μέλος της ΕΛΠΑ επί πολλά χρόνια και ούτε ο χαρακτήρας μου, ούτε η Κοινωνική μου θέση το επιτρέπουν να το κάνω.
Ότι θέλω να πω, ξέρω πως πρέπει να το πω και το κάνω ΕΠΩΝΥΜΑ[/b] και όχι με [b]ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ που δεν συνάδουν «ΑΝΔΡΩΝ ΣΩΣΤΩΝ».Έ**λεος πια με τα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ, αφήστε την εύκολη και ανόητη κριτική και βοηθείστε τον ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ αν τον αγαπάτε, με ΓΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.
**
ΦΙΛΙΚΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΑ ΦΙΛΜΠΑ
Κυριάκος Καπετανάκης -
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
**ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ **...
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
, ως Τακτικό Μέλος της ΕΛΠΑ επί πολλά χρόνια και ούτε ο χαρακτήρας μου, ούτε η Κοινωνική μου θέση το επιτρέπουν να το κάνω.Ότι θέλω να πω, ξέρω πως πρέπει να το πω και το κάνω ΕΠΩΝΥΜΑ[/b] και όχι με [b]ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ που δεν συνάδουν «ΑΝΔΡΩΝ ΣΩΣΤΩΝ».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΑ ΦΙΛΜΠΑ
Κυριάκος ΚαπετανάκηςΠαρακαλώ ας αποφύγουμε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς._mod
-
- Χάθηκε για το 2010 η μακράν Καλύτερη και** ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ** Ανάβαση του Πρωταθλήματος γιατί «ΧΑΛΑΓΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΓΕ ΘΟΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ» !!!!!!
Από ασφαλέστερη ανάβαση στην Ευρώπη τώρα γίνατε ασφαλέστερη ανάβαση μόνο στην Ελλαδίτσα μας??? Ξεπέσατε εσείς εκεί στην ΦιΛΜΠΑ τελευταία....
-
Το μόνο σίγουρο τελικά είναι ότι το επίπεδο των αγώνων βοηθάνε πολλοί Κύριοι να το κρατάνε χαμηλά έστω και από εδώ μέσα..............
Γεμίσαμε από αγράμματους και καραγκιόζηδες...............
Δεν σας αδικώ. Μέχρι αυτό μπορείτε και κάνετε...........
Αφήστε κάποιους να προσπαθούν να ''''''χορέψουν'''''' καλύτερα και εσείς καθίστε έξω από τον '''''χορό''''' και κρίνετε..........................
Μέχρι εκεί μπορείτε...........
Αλλά κάντε μου μια χάρη.................... Μάθετε να διαβάζετε και να γράφετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το έχει ανάγκη γενικά η χώρα αλλά και ειδικά ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός.
Σας ευχαριστώ εκ' των προτέρων
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ κ. ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ & Εξελίξεις στην ΕΘΕΑ