-
Εγω βλεπω τον Παπαλουκα την κυριακη να σηκωνει την κουπα και εμεις απο κατω να ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω βλεπω τον Παπαλουκα την κυριακη να σηκωνει την κουπα και εμεις απο κατω να ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ....: -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Εγω βλεπω τον Παπαλουκα την κυριακη να σηκωνει την κουπα και εμεις απο κατω να ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ....:
-
Ψιτροβαγκ κλεισε το στομα επιτελους φετος...δε χορτασες ακομα;
kon5 εσυ ξερω οτι δε θα χορτασεις ποτε..
-
Οχ τι ειπε....
-
Τους 'φιμωσα' λες μικρε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τους 'φιμωσα' λες μικρε; -
-
Κλεισ τη μπουκα ρε χασοδικη..θα μπει καμια μυγα μεσα...(αλλο θες να μπει αλλα τεσπα... )
-
Βλέπω τον pasxo με 3 Αργίτικα πεπόνια στον ....
-
O kon5 ξεκινησε τα μπανια μετα πουρων στη Χαλκιδικη κι ο ρατανπλαν τα μπανια μετα πουρων στην πισινα του..κριση κι αηδιες.
-
Κι εσυ που το ξερεις? Μαζι τους εισαι ρε?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κι εσυ που το ξερεις? Μαζι τους εισαι ρε?Xρηστο λεγε τι κανεις ολα κομπλε!!!????
-
τον βαρέθηκα το νάρθηκα. τώρα πια μόνο ενοχλητικό τον νιώθω.
φράουλα κανείς ?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κι εσυ που το ξερεις? Μαζι τους εισαι ρε?Καθε δευτερα εχουμε βιντεοκληση εμεις οι 3,ο vasgay κι ο κοτετσι..
Ο κοτετσης ηταν σε δουλεια σημερα δε μπορουσε να μιλησει κι ο vasgay συνεργειο (κλασσικα δευτεριατικα μετα την κυριακατικη βολτα με το gti,τη μονο μερα που το βγαζει για να μειωσει τα εξοδα συνεργειου-συντηρησης) οποτε καταλαβαινεις. Ο ρατανπλαν βεβαια ηταν σε καυτερη κατασταση,ειχε στη διπλανη ξαπλωστρα φιλη φιλης του με πορτοκαλι νυχακι και μαυρο πεδιλακι.. -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Xρηστο λεγε τι κανεις ολα κομπλε!!!????
Κομπλε ρε φιλε..μας εχει μαμησει η σχολη μαμω τα πολυτεχνεια μου..
Καθε δευτερα εχουμε βιντεοκληση εμεις οι 3,ο vasgay κι ο κοτετσι..
Ο κοτετσης ηταν σε δουλεια σημερα δε μπορουσε να μιλησει κι ο vasgay συνεργειο (κλασσικα δευτεριατικα μετα την κυριακατικη βολτα με το gti,τη μονο μερα που το βγαζει για να μειωσει τα εξοδα συνεργειου-συντηρησης) οποτε καταλαβαινεις. Ο ρατανπλαν βεβαια ηταν σε καυτερη κατασταση,ειχε στη διπλανη ξαπλωστρα φιλη φιλης του με πορτοκαλι νυχακι και μαυρο πεδιλακι..kinky..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Xρηστο λεγε τι κανεις ολα κομπλε!!!????
Κομπλε ρε φιλε..μας εχει μαμησει η σχολη μαμω τα πολυτεχνεια μου..
Μαμω τη βουλη θα λες.
Κανονισου καμια μερα με τον Ευγενιο να ερθετε για κανα καφεδακι!!!!
-
για ποτάκι καλύτερα εδώ
-
Ποσο εχει το ποτο? 30 η 40 ευρω?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
για ποτάκι καλύτερα εδώΘα παω να χαζεψω ,ειχα παει και περσυ
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]