-
Ακριβώς όπως το λέει ο cosneo είναι:
- Οι εκδόσεις GT θα είναι 2: η βενζινοκίνητη με κινητήρα 2.0 TCE 180 hp και μία πετρελαιοκίνητη DCi!
-Οι εκδόσεις GT Line θα αφορούν αλλαγές αισθητίκες και σε ανάρτηση στις υπόλοιπες εκδόσεις! Βασικά αισθητικά θα φέρουν το πακέτο των εκδόσεων GT!
-
-
ψιλοκαγκουρε αυτα της world edition.. εχω δει και στο δρομο μερικα megane με τα πλαινα αυτα κια δε μου αρεσαν καθολου
-
Και μενα η world edition μου φαινεται λιγο καγκουρικη.Το οχημα δε χρειαζεται εξτρα πραγματακια για να δειξει.Ειναι απο μονο του
Πιστευω πως η εκδοση gt κολακευει πιο πολυ την 5θυρη εκδοση γιατι ειναι η λιγοτερο εντυπωσιακη και την κανει ισαξια με 3θυρη-στεισον -
Τα βάζω σε αντιπαραβολή, τουλάχιστον μπροστά και έξω (που είναι και το πρώτο που κοιτάει κανείς) και ...δεν πείθομαι! Φταίω εγώ που μ' αρέσει καλύτερα η ορίτζιναλ εκδοχή;
Γενικά στραβώνω με κάθε είδους face-lift ή sport edition ή ό,τι άλλο προσθέτει μια εταιρεία στο αρχικό σχέδιο. Άσχημο δεν είναι πάντως, αλλά ΟΚ.Ένα ζευγάρι καθίσματα GT-line, όμως, ομολογώ δεν θα με χαλούσαν
-
Προσωπικά τον GT Line προφυλακτήρα θα τον ήθελα μόνο στο 5θυρο που στο βασικό είναι λίγο ... βαρετός. Στις υπολοιπες εκδόσεις και ιδίως στο 3θυρο ο βασικός προφυλακτήρας είναι πανέμορφος.
Εκείνες που θεωρώ απαισιες σε σχεδίαση είναι οι ζάντες των GT!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εκείνες που θεωρώ απαισιες σε σχεδίαση είναι οι ζάντες των GT!Δεν θα το έλεγα... Εμένα που είναι αδιάφορο το χρώμα (γκρι), μια τέτοια ζάντα θα το αναδείκνυε... θα την έχω υπόψη μου, αν και κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξω κάτι ποιο συντηρητικό...
-
jarnoT εχεις βαλεις και φωτογραφια που το κολακευει το 5θ...στην πραγματικοτητα ξερουμε οτι ειναι πιο ασχημο...
τελικα τι αποφασισες να κανεις και μετα την νεα επικειμενη αυξηση του φπα και ολα τα σχετικα του δντ;
-
το λευκο 5θυρο της παραπανω φωτο ειναι αρκετα ενδιαφερον. ειναι γνωστη ποσοτητα πλεον το 5θυρο και στην ελλαδα και ειναι μαλλον καλοδεχουμενη ακομα και αυτη η 'περιποιηση'.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
jarnoT εχεις βαλεις και φωτογραφια που το κολακευει το 5θ...στην πραγματικοτητα ξερουμε οτι ειναι πιο ασχημο...τελικα τι αποφασισες να κανεις και μετα την νεα επικειμενη αυξηση του φπα και ολα τα σχετικα του δντ;
Χεχε, δεν υπάρχουν φωτογραφίες που να ομορφαίνουν (γενικά, οποιοδήποτε θέμα).
Υπάρχουν σίγουρα φωτογραφίες που ασχημαίνουν.
Υπάρχουν και φωτογραφίες -σαν αυτή που λες- που απλά κρύβουν ατέλειες ή τονίζουν τα σωστά σημεία.
Σ' αυτό μόνο συμφωνούμε.Στις επιλογές μου ποτέ δεν έπαιξε πρώτο ρόλο η εμφάνιση... ούτε καν ...4ο ρόλο θα 'λεγα! Παίζει κυκρίαρχο ρόλο όμως η εμφάνιση του εσωτερικού και σ' αυτό το Megane III μ' έχει αιχμαλωτίσει!
Έκοψα πολλές επιλογές λόγω εσωτερικού. Πχ Astra-άσχημο, πχ νέο Focus-(ευτυχώς γιατί έλεγα να το περιμένω)-άσχημο, Fiesta-μακριάααα, κ.ά. πολλά.Επειδή, προσωπικά, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ΔΝΤ (που σίγουρα δεν είναι ο μπάρμπας από την Αμέρικα που θα βάλει τα ζεστά του τα λεφτά για να σωθούμε) και μηχανισμός ΕΕ εξασφαλίζουν σιγουριά ή εγγύηση σταθερότητας και πολύ περισσότερο δεν εμπιστεύομαι, χρόνια τώρα, τις προθέσεις και τα κίνητρα των κυβερνούντων, εκτιμώ ότι, όσο υπάρχει εργασία και όσο υπάρχει η καθημερινή ανάγκη αυτοκινήτου, η επιλογή αγοράς είναι πιο ασφαλής από την επιλογή φύλαξης του αντιτίμου 'για ώρα ανάγκης'.
Άσε που είμαι και στην εξής περίεργη φάση: Ο γυναικείος πληθυσμός της οικογένειάς μου με πιέζει ασφυκτικά για αγορά, για λόγους ασφαλείας ('να ξεφορτωθείς επιτέλους εκείνο το σαράβαλο!'), ο δε πατέρας πιέζει κι εκείνος, αν και λιγότερο, προσβλέποντας κρυφά στην επιστροφή του λατρεμένου του R7 στα χέρια του! Κι εγώ 1,5 χρόνο τώρα το σκέφτομαι...
Και με την τιμή του Megane dynamic να διαμορφώνεται με αρχικό νούμερο πλέον το 17, και ψυχολογικά είμαι πιο κοντά. Χρονικά δεν είμαι, πάλι, γιατί διάφορες υποχρεώσεις με τρέχουν μέχρι τέλη Μάη-αρχές Ιούνη. Ό,τι γίνει τον Ιούνιο. Ως τότε ελπίζω να έχει έρθει ή τουλάχιστον διαμορφωθεί και η τιμή του Golf 1.2tsi, για να δω τι θα γίνει και μ' αυτό.
Όσο για το ΦΠΑ του 23%, αυτό θα ισχύει από την 1η Ιουλίου, που σημαίνει (ελπίζω) ότι μάλλον και τον Ιούνιο θα τρέχουν οι σημερινές προσφορές.Κάπως έτσι τα πράγματα.
-
και αν ερθει και το megane 1.2 tce ποσο θα περιμενεις; χεχεχε...
-
Αργάμιση, με τις υποχρεώσεις να τρέχουν και οι πληροφορίες που φτάνουν από την πατρίδα (κάπου στην κεντρο-δυτική ελλάδα) λένε ότι ο αντιπρόσωπος Renault τα μαζεύει σιγά-σιγά... Κρίμα! Και τους είχα συμπαθήσει πολύ. Πφφφ! Άντε βγάλε άκρη τώρα στην απρόσωπη Θεσσαλονίκη.
Καληνύχτα. -
Ήθελα να ήξερα ποιος τη βρίσκει με το να γράφει πράγματα με πολύ μικρά γράμματα, με μοναδικό στόχο να καθυστερεί τους αναγνώστες με το μεγάλωσε-μίκρυνε. Πάντως τα μικρογράμματα του j.marr που το έκανε μόδα βαριέμαι τραγικά να τα διαβάσω.
-
Παρουσίαση του Renault Megane III GT:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11243
-
Σημερα περασα απο την αντιπροσωπεια και με ενημερωσε ο πωλητης για την εκπτωση των 2500€+ δωρο τα τελη κυκλοφοριας αρα μιλαμε για 2700€ Ξεχασα να ρωτησω ποτε περιμενουν και ποσο στοιχιζουν οι εκδοσεις GT
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Σημερα περασα απο την αντιπροσωπεια και με ενημερωσε ο πωλητης για την εκπτωση των 2500€+ δωρο τα τελη κυκλοφοριας αρα μιλαμε για 2700€ Ξεχασα να ρωτησω ποτε περιμενουν και ποσο στοιχιζουν οι εκδοσεις GT200 ευρω ειναι τα τελη?
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Αργάμιση, με τις υποχρεώσεις να τρέχουν και οι πληροφορίες που φτάνουν από την πατρίδα (κάπου στην κεντρο-δυτική ελλάδα) λένε ότι ο αντιπρόσωπος Renault τα μαζεύει σιγά-σιγά... Κρίμα! Και τους είχα συμπαθήσει πολύ. Πφφφ! Άντε βγάλε άκρη τώρα στην απρόσωπη Θεσσαλονίκη.
Καληνύχτα.Τα μάζεψε ήδη......ούτε πινακίδες δεν υπάρχουν πλέον.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σαν να έχω χάσει επισόδεια ... κλείνει κανένας?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σαν να έχω χάσει επισόδεια ... κλείνει κανένας?
Οι φήμες λένε οτι είναι ηδη πολύ μακρυα....Νότιο ημισφαίριο.
-
Ποια αντιπροσωπεία ρε παιδιά? Αφού δεν έχει ούτε πινακίδες πλέον δώστε όνομα...
Renault Megane III