-
Προσωπικά βαζω τα πραγματα της οικογενειας.Απλως δε θελω να εχω συνεχεια το νου μου μηπως πεσει κατι και λερωσει.προχτες το γεμισα με λουλουδια που μαζεψαν τα παιδια,αν δεν ειχα το προστατευτικο θα σκεφτομουν μη στύψουν.Το ιδιο μπωρει να γινει μετα απο το μπανιο στη θαλασσα ή απο τα ψωνια.
-
Για ρίξτε μια ματιά και σε αυτό...
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Για ρίξτε μια ματιά και σε αυτό...Καλό είναι ομως πρέπει να μαθουμε πόσο συμβατο είναι με το μανού του Q5
-
Ο χρήστης azor έγραψε:
Καλό είναι ομως πρέπει να μαθουμε πόσο συμβατο είναι με το μανού του Q5
Και επιμένω... MMI και πάλι MMI αν θέλετε το αυτοκίνητο σας να κρατήσει την αξία του....
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Και επιμένω... MMI και πάλι MMI αν θέλετε το αυτοκίνητο σας να κρατήσει την αξία του....
Απο την στιγμη που δεν εχουμε ΜΜΙ κοιταμε και καπου αλλου
Μακάρι να ειχα δεν θα γραφαμε τζαμπα -
Ο χρήστης azor έγραψε:
Απο την στιγμη που δεν εχουμε ΜΜΙ κοιταμε και καπου αλλου
Μακάρι να ειχα δεν θα γραφαμε τζαμπαhttp://www.kufatec.de/shop/product_info ... A5-8T.html
-
Καλημερεεεεεες...για ηλιοπροστασια στο παρμπριζ τι εχετε??
-
Η ηλιοπροστασια του μπαρμπριζ ειναι ενα θεμα... γιατι ο καθρεπτης ειναι αρκετα χαμηλα.
Η καλυτερη λυση ειναι να βαλεις κατι εξωτερικα.
Εγω πηρα την παλια ηλιοπροστασια που ειχα και την εκοψα λιγο στη μεση για να περναει ο καθρεπτης. -
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Καλημερεεεεεες...για ηλιοπροστασια στο παρμπριζ τι εχετε?? -
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
Καλημερεεεεεες...για ηλιοπροστασια στο παρμπριζ τι εχετε??
gouzo το εχω δει αυτο αλλα ελεγα μηπως ειχατε βρει κατι στην Ελλαδα γιατι δεν αξιζει να κανεις παραγγελια μονο για αυτο...
-
καλησπερα.....
εχω 600χλμ κ μονο αριστες εντυπωσεις.....
αλλα
το e-pass σε ποιο σημειο μπαινει? -
Καλοταξιδο κ καλως ηρθες στην παρεα. Συνηθως τοποθετειται διπλα απο την βαση του καθρεπτη ( μην το βαλεις πολυ ψηλα για να το βλεπουν τα 'ματια' των διοδιων)
-
Ο χρήστης mentzof έγραψε:
καλησπερα.....
αλλα
το e-pass σε ποιο σημειο μπαινει?καλοριζικο και καλά χιλιόμερτα και οι εντυπώσεις μονο άριστες θα είναι
-
σήμερα πήγα στην ετεά για αλλαγή λαδιων στα 13.000 και είχα αγοράσει μέσω internet τα castrοl edge 5-30 . πολύ καλή εξυπηρέτηση ήμουν παρών σε όλη την διαδικασία. ο τεχνικός μου είπε ότι τα ↲καλύτερα λαδια είναι τα Slx 5-30.
-
Ο χρήστης mentzof έγραψε:
καλησπερα.....
αλλα
το e-pass σε ποιο σημειο μπαινει?καλόταξιδο . και που να δεις όταν θα αρχίσει να ανοίγει !
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
σήμερα πήγα στην ετεά για αλλαγή λαδιων στα 13.000 και είχα αγοράσει μέσω internet τα castrοl edge 5-30 . πολύ καλή εξυπηρέτηση ήμουν παρών σε όλη την διαδικασία. ο τεχνικός μου είπε ότι τα ↲καλύτερα λαδια είναι τα Slx 5-30.Μπορείς να γράψεις πόσο πλήρωσες? Έτσι για να συγκρίνουμε τιμές...
-
Αστα ντρέπομαι
-
Καλημέρα σε όλους!!!
Εγώ το e-pass 11 μήνες τώρα το έχω στην ευθεία της βάσης του καθρέπτη, αλλά τέρμα πάνω (να πατάει όμως μόνο σε καθαρό τζάμι) και δεν έχω κανένα πρόβλημα.. περνάω σφαίρα από τα διόδια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να μην πιάσει (το 'ματι' βλέπει πολύ πολύ ψηλότερα σημεία)... άσε που κόβει και λίγο ήλιοΠαίδες, σήμερα είχα ένα περίεργο πρόβλημα.. το πρωί, λίγο μετά που ξεκίνησα για δουλειά, άκουσα στιγμιαία έναν μεταλλικό ήχο (σαν να χτυπάει κέρμα σε τενεκεδάκι) από πίσω και δεξιά. σταμάτησα, κοίταξα ανάρτηση κ γενικά έκανα έναν οπτικό έλεγχο, αλλά όλα ήταν στη θέση τους...
φτάνω δίπλα στο γραφείο (με αναμένο λαμπάκι μπετζίνας από χθες το βράδυ) σταματά σε ένα βενζινάδικο να φουλάρω (τς τςςς ) και μου λέει η κοπελιά ότι δεν ανοίγει το καπάκι της βενζίνης!!!! όσο κ αν προσπάθησα δεν κατάφερα τίποτα και τωρα περιμένω Audi Long Life Mobility γιατί το ντεπόζιτο δεν νομίζω ότι με βγάζει να πάω πουθενά...
Θα σας ενημερώσω... Η ερώτηση είναι: έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποιον άλλο??Update: ήρθε το κινητό συνεργείο της Mondial και το παλικάρι αφού παιδεύτηκε μου είπε ότι το πιο πιθανό είναι πως έχει σπάσει ο πύρος που κλειδώνει... το πάω συνεργείο για λύσιμο εκ των έσω φτου σου!
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Αστα ντρέπομαιΕμένα πάντως τον Οκτώβριο μου πήραν 40 Ευρώ εργασία τα οποία τα θεώρώ πολλά... (+20 Ευρώ το φίλτρο)
-
Ο χρήστης jimstag έγραψε:
Καλημέρα σε όλους!!!
Εγώ το e-pass 11 μήνες τώρα το έχω στην ευθεία της βάσης του καθρέπτη, αλλά τέρμα πάνω (να πατάει όμως μόνο σε καθαρό τζάμι) και δεν έχω κανένα πρόβλημα.. περνάω σφαίρα από τα διόδια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να μην πιάσει (το 'ματι' βλέπει πολύ πολύ ψηλότερα σημεία)... άσε που κόβει και λίγο ήλιοΠαίδες, σήμερα είχα ένα περίεργο πρόβλημα.. το πρωί, λίγο μετά που ξεκίνησα για δουλειά, άκουσα στιγμιαία έναν μεταλλικό ήχο (σαν να χτυπάει κέρμα σε τενεκεδάκι) από πίσω και δεξιά. σταμάτησα, κοίταξα ανάρτηση κ γενικά έκανα έναν οπτικό έλεγχο, αλλά όλα ήταν στη θέση τους...
φτάνω δίπλα στο γραφείο (με αναμένο λαμπάκι μπετζίνας από χθες το βράδυ) σταματά σε ένα βενζινάδικο να φουλάρω (τς τςςς ) και μου λέει η κοπελιά ότι δεν ανοίγει το καπάκι της βενζίνης!!!! όσο κ αν προσπάθησα δεν κατάφερα τίποτα και τωρα περιμένω Audi Long Life Mobility γιατί το ντεπόζιτο δεν νομίζω ότι με βγάζει να πάω πουθενά...
Θα σας ενημερώσω... Η ερώτηση είναι: έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποιον άλλο??Update: ήρθε το κινητό συνεργείο της Mondial και το παλικάρι αφού παιδεύτηκε μου είπε ότι το πιο πιθανό είναι πως έχει σπάσει ο πύρος που κλειδώνει... το πάω συνεργείο για λύσιμο εκ των έσω φτου σου!
μήπως είναι καμμια ηλεκτρική ασφάλεια?
AUDI Q5