-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγώ αγαπητέ kacey έχω την εξής απορία... είναι δικιά σου πράγματι η ανωτέρω φωτογραφία;
ναι ρε παιδια, εγω ειμαι. Γιατι, δεν σου αρεσω?
Εν τω μεταξυ τωρα παρατηρησα οτι το κωλοπαιδο πισω ειχε βγαλει την ζωνη (που παντα φορανε και οι 5 στο αμαξι μου). Θα τον βαρεσω
5 sec μετα
Youtube Video -
Αυτο δεν ειναι crash test, αυτο λεγεται ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. Κ μαλιστα του ειδους 'εξαυλωση'
ΥΓ Το ξερω οτι δοκιμαζαν τον τοιχο κ οχι το αεροπλανο, μην μας περασετε κ για βλακες...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγώ αγαπητέ kacey έχω την εξής απορία... είναι δικιά σου πράγματι η ανωτέρω φωτογραφία;
ναι ρε παιδια, εγω ειμαι. Γιατι, δεν σου αρεσω?
Εν τω μεταξυ τωρα παρατηρησα οτι το κωλοπαιδο πισω ειχε βγαλει την ζωνη (που παντα φορανε και οι 5 στο αμαξι μου). Θα τον βαρεσω
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΛΕΜΕ!!!! Ειδικά με το μαλλι έτσι, σαν καρτουν είναι το πλάνο
Ποιος την έχει τραβήξει;
-
Ο συνοδηγος. Το μαλλι ειναι αποτελεσμα 10 ωρων στην παραλια. Ειχαμε λιωσει εκεινη την μερα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ο συνοδηγος. Το μαλλι ειναι αποτελεσμα 10 ωρων στην παραλια. Ειχαμε λιωσει εκεινη την μερα.Και πως του ήρθε να τραβήξει μια τέτοια φωτογραφία; Υποτίθεται ότι απεικονίζει τον τρομαγμένο οδηγό που πατάει φρένο, δεν προλαβαίνει και ετοιμάζεται για σύγκρουση;
-
Οπως το ειπες, υποτιθεται οτι απεικονιζει ακριβως αυτο. Χαβαλε καναμε ρε παιδια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οπως το ειπες, υποτιθεται οτι απεικονιζει ακριβως αυτο. Χαβαλε καναμε ρε παιδια.Αυτο φαινεται και απο την χαλαρότητα του επιβατη στο πισω καθισμα!!
-
Μπα αυτος την εχει υιοθετησει ως σταση ζωης την χαλαροτητα, μεσα στο αυτοκινητο να περναγε ολοκληρο δεντρο, μπορει να μην το καταλαβαινε
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μπα αυτος την εχει υιοθετησει ως σταση ζωης την χαλαροτητα, μεσα στο αυτοκινητο να περναγε ολοκληρο δεντρο, μπορει να μην το καταλαβαινεΓκαρντάσι ??? Γκαρντάσι ???
-
Αφαιρεθηκαν τα τελευταια offtopic.Συνεχιστε στο θεμα μας [mod]
-
Χθές το βράδυ πλατεία ελευθερίας Λαμία , κατά τις 10:30 περίπου σκάνε δυό terrano ένα από την Υψηλάντου και ένα δεύτερο από την πλατεία Λαού κλείνοντας όλους τους παραβάτες που είχαν παρκάρει σε αυτό το σημείο της πλατείας μπροστά στο liberty (για τους Λαμιώτες ) καλά έκαναν το παρκάρισμα απάγορεύται εκεί . Μια ώρα μετά το ένα terrano επιστρέφει δεν είδα αν ήταν το ίδιο πλήρωμα , και αφού πάρκαραν εκεί που απάγορεύονταν ήρθαν στην καφετέρια και έκαναν δημόσιες σχέσεις με την παρέα στο διπλανό τραπέζι . Λίγο αργότερα ένας άλλος κύριος μπήκε με το cayenne του ανάποδα στον κύκλο της πλατείας και πάρκαρε λίγο πιο πάνω από το μαγαζί . Τα εν λόγο όργανα λοιπόν δεν έκανα τπτ παραπάνω από το να κοιτάνε και όταν λέω στην παρέα μου εγώ το cayenne δν πάνε να το γράψουνε πετάγεται σαν να μην πώ ο εν λόγο ράμπο και μου λεεί να κοιτάω αυτόν όταν μιλάω και ότι αυτός είναι τμήμα και δν μπορεί να επέμβει του λέω δεν απευθύνθηκα σε αυτόν στην παρέα μου μίλαγα και μου κάνει άντε
Τι να κάνω με το αρχ&^&%^% να τον καταγγείλω που είναι παπάρας η να τον αφήσω κακοπληρωμένος δημόσιος υπάλληλος είναι. -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Χθές το βράδυ πλατεία ελευθερίας Λαμία , κατά τις 10:30 περίπου σκάνε δυό terrano ένα από την Υψηλάντου και ένα δεύτερο από την πλατεία Λαού κλείνοντας όλους τους παραβάτες που είχαν παρκάρει σε αυτό το σημείο της πλατείας μπροστά στο liberty (για τους Λαμιώτες ) καλά έκαναν το παρκάρισμα απάγορεύται εκεί . Μια ώρα μετά το ένα terrano επιστρέφει δεν είδα αν ήταν το ίδιο πλήρωμα , και αφού πάρκαραν εκεί που απάγορεύονταν ήρθαν στην καφετέρια και έκαναν δημόσιες σχέσεις με την παρέα στο διπλανό τραπέζι . Λίγο αργότερα ένας άλλος κύριος μπήκε με το cayenne του ανάποδα στον κύκλο της πλατείας και πάρκαρε λίγο πιο πάνω από το μαγαζί . Τα εν λόγο όργανα λοιπόν δεν έκανα τπτ παραπάνω από το να κοιτάνε και όταν λέω στην παρέα μου εγώ το cayenne δν πάνε να το γράψουνε πετάγεται σαν να μην πώ ο εν λόγο ράμπο και μου λεεί να κοιτάω αυτόν όταν μιλάω και ότι αυτός είναι τμήμα και δν μπορεί να επέμβει του λέω δεν απευθύνθηκα σε αυτόν στην παρέα μου μίλαγα και μου κάνει άντε
Τι να κάνω με το αρχ&^&%^% να τον καταγγείλω που είναι παπάρας η να τον αφήσω κακοπληρωμένος δημόσιος υπάλληλος είναι.Ντροπη σου που διεκοψες τους φραπεδες. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ να τα λες αυτα να κανει παραβιαση καθηκοντος το οργανο? Δλδ να σηκωθει απο τη καφετερια?
-
Γιατι γκρινιαζετε τωρα...
Την δουλεια τους την κανανε... νωριτερα... Αλλη δουλεια δεν εχουν θα ασχολουνται με τον καθενα που παει αναποδα στον μονοδρομο ή παρκαρει παρανομα? Τον καφε τους ποτε θα τον πιουνε δηλαδη...
Το σχολιο του 'ραμπο' δεν θα το σχολιασω... Ελεος με το καθε βλαχαδερο που στο χωριο του ουτε προβατα δεν θα του εμπιστευονταν να βοσκησει που μπηκε στο σωμα και το παιζει εξουσια. Προσφατα ειχα μια κουβεντα με ενα γνωστο μου ασφαλιτη σχετικα με τις συμπεριφορες ορισμενων. 'Δεν ειναι ολοι ετσι', μου λεει... 'Συμφωνοι αλλα οταν τους ξερετε, τους καλυπτετε και τους επιτρεπετε με την ανοχη σας να σας χαλανε το ονομα, ειστε συνυπευθυνοι κι αυτοι που δεν ειστε ετσι', του απαντησα. Χαμηλωσε το βλεμμα αναγνωριζοντας το δικιο μου.
Καταγγελια θελει... Χωρις δευτερη κουβεντα. Δεν μπορεις καν να τον δικαιολογησεις αποδιδοντας το στο στρες της δουλειας (καφε επινε). Και να σκεφτεις οτι ενας φιλος που την γουσταριζε πραγματικα την Αστυνομια δεν μπηκε λογω... υψους...
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Και να σκεφτεις οτι ενας φιλος που την γουσταριζε πραγματικα την Αστυνομια δεν μπηκε λογω... υψους...Ααα, σε παρακαλω, ΚΟΝΤΟΣ στην αστυνομια? Απαπαπαπαπα, χαλαει την εικονα. Αντιθετα το να ειναι γιδι ή μαλακας οχι μονο επιτρεπεται, αλλα προτιμαται κιολας...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και να σκεφτεις οτι ενας φιλος που την γουσταριζε πραγματικα την Αστυνομια δεν μπηκε λογω... υψους...
Ααα, σε παρακαλω, ΚΟΝΤΟΣ στην αστυνομια? Απαπαπαπαπα, χαλαει την εικονα. Αντιθετα το να ειναι γιδι ή μαλακας οχι μονο επιτρεπεται, αλλα προτιμαται κιολας...
Και με ειδικες γνωσεις στην Φραπολογια και οδηγικων ικανοτητων κανοντας παντιλικα σε τπτ γκομενιτσες
Και υστερα γκρινιαζουν οτι τα περιπολικα ειναι σπασμενα , πως να μην ειναι οταν τα σπανε σε διαφορες μαλακιες ??
-
http://www.youtube.com/watch?v=hkQ4YsRl ... r_embedded
Στο τελος:
'οπως εισαι, σβηστο τωρα. Γιατι ετσι γουσταρω, ποιον ρωτησες για να τραβας'?
Καρκινο να παθετε ρε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Youtube VideoΣτο τελος:
Καρκινο να παθετε ρε.
'Ετσι γουσταρω εγω...'
Σε στιγμες εντασης μπορω να τους δικαιολογησω παντως, οχι γιατι δικαιολογουνται οι ενεργειες τους αλλα γιατι ειναι ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ και δεν τους ελεγχει κανενας...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Youtube VideoΣτο τελος:
Καρκινο να παθετε ρε.
ωραια ευχη τους εδωσες.
συγχαρητηρια μαγκα μου. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ωραια ευχη τους εδωσες.
συγχαρητηρια μαγκα μου.Ποια θα ήταν δηλαδή καταλληλότερη 'ευχή' ενάντια στην αστυνομική βία; Να πάθουν AIDS?
-
Αυτη ειναι η στανταρ ευχη μου σε ΟΛΟΥΣ οσους, απο θεση ισχυος - ειτε λογω ιδιοτητας (μπατσοι), ειτε λογω στατους (πλουσιοι) ειτε εκ των πραγματων (αυτοι που μαζευονται 10 ατομα κ φορανε κουκουλες) - επιβαλλουν το αδικο τους πανω σε αυτον που δεν μπορει να κανει τιποτα για να αντιδρασει.
Απλα οταν θελω γρηγορα αποτελεσματα λεω 'να καουν ζωντανοι'. Βεβαια αυτο με το AIDS δεν ειναι κακη ιδεα, 'να πεθανουν απο AIDS που κολλησαν οταν τους σοδομιζε αυτος που προτινος δεν μπορουσε να αντιδρασει.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4