-
βρε Toni Aντoni βαλθηκες να τρελανεις ολον τον κοσμο των αγωνων ?
υ.γ. υπαρχουν κατι ωραια παιχνιδια στο ιντερνετ , που μπορεις να ασχοληθεις και να περναει πολυ ευχαριστα η ωρα σου .......... και χωρις να τρελαινεις τον κοσμο τωρα που εισαι συνταξιουχος
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:ysterical: βρε Toni Aντoni βαλθηκες να τρελανεις ολον τον κοσμο των αγωνων ?υ.γ. υπαρχουν κατι ωραια παιχνιδια στο ιντερνετ , που μπορεις να ασχοληθεις και να περναει πολυ ευχαριστα η ωρα σου .......... και χωρις να τρελαινεις τον κοσμο τωρα που εισαι συνταξιουχος
Τοni Antoni, ενας και ...μοναδικός.
Ειναι απίστευτος, δεν αντεχω αλλο λεμε.
-
Aντε καλη επιτυχια βρε απιστευτε Toni ολα να πανε καλα , κι αστο στην παντα αυτο το λαπι τοπι ....τοχεις βραχυκυκλωσει το ατιμο , και μας μαζι ....
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Την Δευτέρα που πάω για τέσσερα μπαλόνια, στα τέσσερα μοσχεύματα, θα έχω και το λαπι τόπι μαζί, για να μπορώ να εκδώσω παραστατικά από το άσπρο μαγαζί!, και να ελέγξω αν χρειαστεί το τεστερ!!!. Άστα γερο……θα ψοφήσω στης επάλξεις!!!.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Περαστικά Αντώνη, coolάρισε λίγο και καλά σου λέει ο APR. Άσε για λίγο τον υπολογιστή ήσυχο για να ησυχάσεις κι εσύ. Τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν και όταν γυρίσεις πίσω.
Άντε να πάνε όλα καλά!
-
Επειδη δεν εχω τον χρονο να ψαξω 30 σελιδες για το πως, πως μπορω να γινω μελος στον σοαα για να βγαλω λισανς?
οκ ηλεκτρονικα και μεσω φαξ κλπ, αλλα 'αποδειξη' οτι ειμαι μελος για την ελπα απο που θα παρω? -
ΠΟΣΗ Μ@Λ@ΚΙ@ ΑΡΑΓΕ ΧΩΡΑΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ G@MO@THLIMA?
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΙΑ M@L@KA ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ.ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΑ Γ.ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 'ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ' ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ!
ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΠΑΡΑΒΟΛΟΥ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ 'ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ' ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 3014 ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΤΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟ,ΒΑΛΤΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΑΝΣ,ΜΗΝ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΛΕΙΣΕ!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΘΗΝΑ?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΑ.......ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ......ΑΙ ΓΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΣΠΙΣΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ! -
Μου το χαλας ριε Κωστακ ......
Τη λισανς πρεπ να την βγανς την παραμνη του ραλιου , να σε δουμ με του βλεμ του μουβορικ το τσουχτιρο στις δικες ..............να μας φτιαξ λιγουλακ που σε χασαμ ....
φιλακια
-
KYP XRHSTOUMMMMMM!ΜΟΥ Χ ΛΕΙΨ Η ΥΠΟΓΑ,ΜΟΥ Χ ΛΕΙΨ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΜΟΥΧΕΤΕ ΛΕΙΨ ΟΥΛΟΙ ΣΑΣ!BIL,ANALYSIS,MANA,O FOLHS(TON THYMAMAI AKOMA!)ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ!ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!
-
Συνάδελφοι ηρεμείστε. Αφήστε τα μίση και τον αλληλοσπραγμό.
Έρχεται η ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΣΑΝΣ
Αφορά οδηγούς ιστορικών και δεν περνά μέσα από τα κανάλια ΣΟΑΑ και ΣΟΑΒΕ. Η αποχή ΣΟΑΙΣΤΑ αποδίδει καρπούς. Εν όψει αποτυχίας του Ι.Ρ. Ακρόπολις η πρώην αρχή του Σπορ ενδίδει στους ιστορικούς που χωρίς ίχνος αγωνιστικής ιστορίας προέκυψαν σκληροί διαπραγματευτές για τα ...αγωνιστικά τους δικαιώματα.
Με τις υγείες σας (μας)...
ΝΤ
-
Ελα .....ε οχι και κοκκινη το πηδηξαμε το χρωμα ?
Καφε σκουρο , ταιριαζει γαντι ........με το γαντι
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=18006
δηλαδη πρεπει να περιμενω να μου επιστρεψουν 50 ευρω?
-
Ο χρήστης varni έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-news-article&race_id=0&article_id=18006δηλαδη πρεπει να περιμενω να μου επιστρεψουν 50 ευρω?
...ναι, περίμενε...
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Συνάδελφοι ηρεμείστε. Αφήστε τα μίση και τον αλληλοσπραγμό.Έρχεται η ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΣΑΝΣ
Αφορά οδηγούς ιστορικών και δεν περνά μέσα από τα κανάλια ΣΟΑΑ και ΣΟΑΒΕ. Η αποχή ΣΟΑΙΣΤΑ αποδίδει καρπούς. Εν όψει αποτυχίας του Ι.Ρ. Ακρόπολις η πρώην αρχή του Σπορ ενδίδει στους ιστορικούς που χωρίς ίχνος αγωνιστικής ιστορίας προέκυψαν σκληροί διαπραγματευτές για τα ...αγωνιστικά τους δικαιώματα.
ΝΤ
Απόφαση του Δ.Σ. της ΕΛΠΑ σχετικά με την έκδοση αγωνιστικών αδειών 5/5/2010 7:44 μμ
Το ΔΣ της ΕΛΠΑ κατά τη σημερινή, 5/5/2010, συνεδρίασή του, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί, στην προσπάθειά της να στηρίξει οικονομικά τους αγωνιζομένους με περιορισμό των εξόδων τους, αποφάσισε τα παρακάτω με άμεση εφαρμογή:
-Αναστέλλει την υποχρέωση εγγραφής με παράβολο € 30 στους Συνδέσμους ΣΟΑΑ και ΣΟΑΒΕ για έκδοση αγωνιστικής αδείας- LICENCE.
-Μειώνει το τέλος έκδοσης αγωνιστικής αδείας-LICENCE, κατά € 20.
-Μειώνει το τέλος έκδοσης ετήσιας αγωνιστικής αδείας - LICENCE Παιδιών, κατά €10.Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΠΑ
Βασίλης ΔεσποτόπουλοςΑπό το Γραφείο Τύπου
-
Ο χρήστης varni έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-news-article&race_id=0&article_id=18006δηλαδη πρεπει να περιμενω να μου επιστρεψουν 50 ευρω?
πάει η σελίδα την έφαγε ο κακός λύκος.
μου αρεσει η σωστή ενημέρωση, μπράβο σας. -
Πριν αλέκτρωρ λαλήσαι τρις, ο κακός λύκος έφαγε και πάλι τα ηλίθια αρνάκια (ΣΟΑΑ, ΣΟΑΒΕ)...
Υπόκλιση στο πείσμα των ιστορικών εν όψει αποτυχίας του Ι.Ρ. Ακρό...
Σαν να μην έφτανε αυτό, οι οδηγοί μόλις έμαθαν πως, το καταστατικό της εκπορευόμενης από την ΕΛΠΑ ομοσπονδίας που έφθασε στο πρωτοδικείο για έγκριση, δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που συμφώνησαν τα συμμετέχοντα σωματεία/λέσχες.
Παλιά καλή ΕΛΠΑ που σήμερα δια του ΕΝΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ (οι άλλοι είναι απλώς άτυποι αχυράνθρωποι που νομίζουν πως έγιναν κάποιοι) έδειξες και πάλι ότι, ο λύκος κι αν εγέρασε, όσα και αν χρωστάει δεν ξέχασε να δαγκώνει.
Με τις υγείες μας, ημών των μελών και με δικαίωμα ψήφου στην αρχή του σπορ...Υ.Γ.: ΣΟΑΙΣΤΑ - ΕΘΕΑ/ΣΟΑΑ/ΣΟΑΒΕ = Σημειώσατε 1...
ΝΤ
-
ας πρόσεχαν αυτοί που εκδίδουν χουντικά διαγγέλματα του τύπου......αποφασίζουμε και διατάζομαι.
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Πριν αλέκτρωρ λαλήσαι τρις, ο κακός λύκος έφαγε και πάλι τα ηλίθια αρνάκια (ΣΟΑΑ, ΣΟΑΒΕ)..............................................................Παλιά καλή ΕΛΠΑ που σήμερα δια του ΕΝΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ (οι άλλοι είναι απλώς άτυποι αχυράνθρωποι που νομίζουν πως έγιναν κάποιοι) έδειξες και πάλι ότι, ο λύκος κι αν εγέρασε, όσα και αν χρωστάει δεν ξέχασε να δαγκώνει...............................................
....................................
ΝΤΝικο, επειδή προσωπικά δεν πανηγυριζω για τίποτα (ειδικά σήμερα που η μερα σημαδεύτηκε με 3 νεκρούς) ας γίνη μάθημα σε ΟΛΟΥΣ μας .....
Ειδικότερα σ' αυτούς που επι δυο-τρεις μήνες ,γλύφωντας τα κόκκαλα της εξουσίας , νόμιζαν οτι ο εχθρός ήταν οι ιστορικοί ( ξερω οτι δεν ανήκεις σ'αυτούς).Ας τ΄αφήσουμε ολα πίσω , και ας δούμε οτι αυτά που μας ενώνουν ειναι πολύ περισσότερα απ'αυτά που 'βάλαν μερικοί αναμεσά μας .
Φιλικά
ΚΛ -
Το ενδιαφέρον είναι ότι την ανακοίνωση την υπογράφει το ΔΣ της ΕΛΠΑ και όχι η ΕΘΕΑ (που είχε θεσπίσει το μέτρο)
-
Ο χρήστης rally new έγραψε:
Συνάδελφοι ηρεμείστε. Αφήστε τα μίση και τον αλληλοσπραγμό.
Έρχεται η ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΣΑΝΣ
ΝΤ
Απόφαση του Δ.Σ. της ΕΛΠΑ σχετικά με την έκδοση αγωνιστικών αδειών 5/5/2010 7:44 μμ
Το ΔΣ της ΕΛΠΑ κατά τη σημερινή, 5/5/2010, συνεδρίασή του, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί, στην προσπάθειά της να στηρίξει οικονομικά τους αγωνιζομένους με περιορισμό των εξόδων τους, αποφάσισε τα παρακάτω με άμεση εφαρμογή:
-Αναστέλλει την υποχρέωση εγγραφής με παράβολο € 30 στους Συνδέσμους ΣΟΑΑ και ΣΟΑΒΕ για έκδοση αγωνιστικής αδείας- LICENCE.
-Μειώνει το τέλος έκδοσης αγωνιστικής αδείας-LICENCE, κατά € 20.
-Μειώνει το τέλος έκδοσης ετήσιας αγωνιστικής αδείας - LICENCE Παιδιών, κατά €10.Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΠΑ
Βασίλης ΔεσποτόπουλοςΑπό το Γραφείο Τύπου
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ Η ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ Κ@@@ΛΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ .ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Γράφτηκα στον ΣΟΑΑΒΕ φέτος με αφορμή την έκδοση της λισάνς (που ακόμη δεν έβγαλα και δεν ξέρω αν θα βγάλω...). Δεν μετανοιώνω για τα 30 ευρώ που έδωσα στο σύνδεσμο και θα το έκανα ούτως ή άλλως γιατί πιστεύω ότι κάνουν έργο.
Το πρόβλημα των ελληνικών αγώνων δεν βρίσκεται στα 30 ευρώ των συνδέσμων αλλά στο διαρκώς αυξανόμενο κόστος των αγώνων που σε συνδυασμό με γενικότερο κλίμα των αυξήσεων στα πάντα και στην επακόλουθη μείωση των εισοδημάτων, έχει οδηγήσει φέτος σε αγώνες με 20-40 συμμετοχές.
Ας μειωθή και το κόστος λισάνς σε ποιο λογικά επίπεδα, ας μειώσουν οι οργανωτές λίγο τα παράβολα, ας δώσουν κανένα δωμάτιο στα πληρώματα... δεν φταίει το 30ευρω για όλα τα δεινά των ελληνικών αγώνων.
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ