Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καλά και εσύ το ψόφησες τώρα ιταλάκια. Βγάλε επιτέλους τα κομματικά γυαλιά και δες την πραγματικότητα. Ναι είναι καλλίτερη επιλογή στην παρούσα φάση από τους άλλους αλλά μην ξεχνάμε ούτε το παρελθόν του, ούτε τις δηλώσεις του. Στο κάτω κάτω κάνει ότι θα έκανε και ο Σαμαράς αν ήταν στη θέση του. Απλά το τραγικό του Σαμαρά είναι ότι αυτή τη στιγμή λαϊκίζει ασύστολα. Αυτό δλδ έκανε και ο φίλος σου ο Παπανδρέου όταν προεκλογικά κατέβαινε στα λιμάνια υποστηρίζοντας την απεργία των λιμενεργατών, δήλωνε ότι θα κρατικοποιήσει ξανά ολυμπιακή και ΟΤΕ αλλά μετά άλλαξε ρότα.... Αυτό λέγεται ''λαϊκισμός''.
αλλο τοτε και αλλο τωρα.
τωρα η χωρα προσπαθει να γλυτωσει την χρεοκοπια,ανα δεν θελετε να το καταλαβετε προβλημα σας,αν χρεοκοπησει ομως θα το καταλαβετε καλα.
το τι θα κανει μεχρι το τελος της τετραετιας με την ολυμπιακη και ειδικα με τον ΟΣΕ θα το δουμε αλλα τωρα ειναι πολυ νωρις για να βγαλουμε συμπερασματα .
ας περασουν εστω δυο χρονια και καντε κριτικη αλλα απο τωρα ειναι πολυ νωρις.
οταν βρεθει καποιος αξιολογος ανθρωπος σε αλλο κομμα θα τον ψηφησω αλλα εγω σαμαρα ,παπαρηγα,καρατζαφερη,τσιπρα και οικολογους δεν προκειτε να ψηφησω ποτε.
αυτους τους πολιτικους εχουμε και καποιον πρεπει να ψηφησω ,αλλα δεν μου ειπατε ακομα εσεις τι ψηφησατε.
την εχω κανει αυτην την ερωτηση 100 φορες και απαντηση δεν πηρα.